Od dzis singielki z expekta + tasma z sts

Singielki stawka w jednostkach od 1 do 10 ,a tasmy tradycyjnie za złotówi

Na dzis wybrałem sobie takie meczyki z uefa
Lens - Leverkusen 1 Nie mam przekonania do druzyny z Niemiec ,mimo ze ostatnio sa nawet w formie ,ale mysle ze Lens to naprawde ciekawy zespół i u siebie powinni sobie poradzic chociaz ta jedna rameczka
Maccabi - Espanyol l Tutaj wydaje mi sie ,ze kurs jest troszke zawysoki na druzyne z Barcelony dlatego to dzis gram
Newcastle - Alkmaar 2 Na Alkmaar bardzo zadko stawiam ,ale jak juz obstawie to mnie ta druzyna nie zawodzi ,a ze kurs jest fajny to dzis ich gram

rowniez prawdopodobny jak dla mnie dzis w tym meczu to over ,gdyz te druzyny powinny stworzyc dobre widowisko co jest rownoznaczne z duza iloscia bramek
PSG - Benfica X Ostanio PSG słabiutko sobie radzi w lidze ,natomiast na druzyny portugalskie lubie stawiac w pucharach bo sa niezmiernie waleczne i potrafia zagrac naprawde niezla pilke. Dzis jednak oczekuje lepszej gry od PSG i dobrej postawy od portugalczykow i w taki sposob wychodzi mi X gdyz Benfica pewnie zadowoli sie remisem a awans przesadzi na wlasnym boisku
Sevilla - Szachtar 1 Poprostu moj typ nr 1 na zwyciestwo w tegorocznym uefa to Sevilla ,wiec po drodze musi wygrywac z takimi druzynami jak Szachtar

Expekt:
Lens - Leverkusen 1 2.05 stawka 2/10
Maccabi - Espanyol 2 2.35 stawka 2/10
Newcastle - Alkmaar 2 3.80 stawka 1/10
PSG - Benfika X 3.10 stawka 1/10
Sevilla - Szachtar 1 1.40 stawka 6/10
STS:
Lens - Leverkusen 1 2.00
Maccabi - Espanyol 2 2.40
Newcastle - Alkmaar 2 3.40
PSG - Benfika X 3.00
Sevilla - Szachtar 1 1.45