#1039674 - 12/03/2007 16:22
Re: Pointbet-zlodzieje [8]
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
tak to moje slowa ... niestety swiat sie zmienia ..chcecie mnie zlinczowac za to ze popieralem PB jak stal dobrze na rynku? a co z kontami Bwin ktore zostaly zablokowane, przeciez Conrad sam zachecales do grania tam, mamy Ciebie linczowac? co bedzie jak GB padnie? bez jaj, kazdy ocenia i lokuje pieniadze na swoj rachunek ... wydawalo mi sie jasne ze nie pracuje dla PB a tylko pomagam userom za friko szkoda ze nikt nie widzi ze czesc osob dostala tutaj kase ktora ja zalatwilem, no nic ot taki los
|
Do góry
|
|
|
|
#1039686 - 12/03/2007 16:28
[Re: kazow]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Kazow, pracowałeś dla buka, który okradł setki czy tysiące graczy. A teraz piszesz co by było gdyby jakiś inny buk zbankrutował? LOL!  To TY publicznie pisałeś o Pointbet, że jest to "jeden z najpowazniejszych bukoow...bez obawy o kase".  A teraz spamujesz ludziom skrzynki wciskając im kolejnego nielegalnego i niezarejestrowanego nigdzie na świecie pseudobuka azjatyckiego? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1039698 - 12/03/2007 16:32
[Re: rafal08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/10/2001
|
szczerze jestem zszokowany , POINTBET nawetna SBR stal wysoko w gronie najlepszych...jakby tak padl Pinnacle to glowa mała... GB pamietam byl moment ze wszyscy mysleli ze zawineli manatki, kiedys byla przerwa w serwisie prawie miesiac (bodajze 3 tygodnie) ale to byly poczatki bukmacherki prawde mowiac...ale pointbet duzy szok
|
Do góry
|
|
|
|
#1039704 - 12/03/2007 16:35
[Re: RyanGiggs]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
No tak to jest jak sie gra u 'dziwnych' bukow. Ze mnie sie smiali ze polecam expekta. Tylko ze jakos expekt nikogo nie okradl i dziala juz dlugo i nigdy nie ma problemow z wyplatami - moze kursy nie najwyzsze ale jesli ktos potrafi grac to troche wyzsze kursy nie powinny go tak kusic ze gra u jakiegos buka z azji... Mysle zeby nikt was nie okradl to powinniscie grac na betfair i macie problem z glowy bo oni chca zebyscie wygrywali. Po co walic kase do jakis gownianych bukow typu pointbet czy Bwin - ktory reklamuje sie jako profesjonalny buk a walki robi jak malo ktory jesli u niego wygrywasz.
|
Do góry
|
|
|
|
#1039710 - 12/03/2007 16:38
[Re: Eska]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
kazow - nie gadaj glupot ze reklamowales buka za friko z dobroci serca... Mozna polecic buka jesli sie uwaza ze jest ok tak jak ja z expektem ale zeby wysylac jakies maile i inne pierdoly i na kazdym kroku mowic ze buk jest 100% to juz chyba za darmo sie tego nie robi, bo nikt by nie mial na to czasu.
A ze nie zbiles fortuny to akurat wiadomo - polasiles sie pewnie na nedzne grosze i teraz 'cierpisz' za nich.
|
Do góry
|
|
|
|
#1039713 - 12/03/2007 16:39
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
niestety firmy bankrutuje ...vide EON czy tez polski Universal czy tez padajacy Elektrim ...taki jest rynek ...nie sadze ze ktos ukradla ta kase, po prostu zbankrutowali na rynku Masz rację, dlatego należy grać u bukach licencjonowanych w "prawdziwych" krajach i monitorowanych przez znajdujące się tam organizacje. W Anglii jest mnóstwo buków, ale nie pamiętam by ktoś zwinął interes i uciekł z kasą a la Pointbet. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1039716 - 12/03/2007 16:39
|
addict
Meldunek: 11/01/2006
|
to ze pointbet stracil plynnosc finansową i juz nie wypłaca to pewne. KOMPROMITACJA I ZENADA! typowe dla azjatyckich złodzieji, 2 lata temu http://www.asianodds.com ukradli pieniadze klientów, teraz pointbet - dla mnie przestali istnieć! ciągle wierzylem ze wróci tak znana marka jak oni, ale jednak zbankrutowali i ukradli wszystkie pieniadze! wejdzcie na CHAT, spytajcie czemu nie ma kasy zleconej w grudniu 2006... powie ze "soon will be processed" a potem spytasz czemu tka mowia od 3 miesiecy, to ZAWSZE sie rozlaczy bez slowa, jak amatorskie zlodzieje z ulicy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1039718 - 12/03/2007 16:40
|
old hand
Meldunek: 29/05/2006
|
tak to moje slowa ... niestety swiat sie zmienia ..chcecie mnie zlinczowac za to ze popieralem PB jak stal dobrze na rynku? a co z kontami Bwin ktore zostaly zablokowane, przeciez Conrad sam zachecales do grania tam, mamy Ciebie linczowac? co bedzie jak GB padnie? bez jaj, kazdy ocenia i lokuje pieniadze na swoj rachunek ... wydawalo mi sie jasne ze nie pracuje dla PB a tylko pomagam userom za friko szkoda ze nikt nie widzi ze czesc osob dostala tutaj kase ktora ja zalatwilem, no nic ot taki los ja akurat tam nie zmoczyłem kasy - więc mogę ci jedynie podziękowac za doradztwo w temacie p.b - natomiast z tym nowym bukiem i rozsyłaniem po skrzynkach to przyznaj - lekkie przegięcie ( ciekawe skąd masz emaile nasze? ) trzeba było trochę odczekac czasu a nie tak na żywca jechac. a opiniom się nie dziw , firmowałeś to swoją osobą i zachwalałeś choc każdy wie , że ich problemy to nie twoja wina jeszcze jedna refleksja jak ta nowa firma przez ciebie reklamowana skonczy jak pointbet to co ? znowu nic to , nie moja wina - coś duzo tych znaków zapytania - graczom życzę mądrości w wyborze firm pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1039720 - 12/03/2007 16:40
|
old hand
Meldunek: 07/11/2002
|
kazow a cos na moje pytanie nie odpowiadasz? skad miales baze danych userow pb jesli tam "nie pracowales a pomagales usera za free"? (Twoje slowa 3 posty temu). Taki "zwykly" pomocnik userow wykradl baze danych buka?
|
Do góry
|
|
|
|
#1039723 - 12/03/2007 16:42
[Re: Conrad]
|
addict
Meldunek: 11/01/2006
|
Masz rację, dlatego należy grać u bukach licencjonowanych w "prawdziwych" krajach i monitorowanych przez znajdujące się tam organizacje. W Anglii jest mnóstwo buków, ale nie pamiętam by ktoś zwinął interes i uciekł z kasą a la Pointbet.  tak.... tylko ze własnie pointbetowi zaufalo wiele ludzi, bo chwalili sie licencją w ANGLI, w Londynie... sam przez to im mocniej zaufałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#1039726 - 12/03/2007 16:44
|
old hand
Meldunek: 07/11/2002
|
buahhaha skasowana?? za taka kradziez danych osobowych powinienes beknac ostro....
|
Do góry
|
|
|
|
|
|