Czesc,czy ktos sie orientuje jakie sa warunki bonusu w eurobecie ? Wplacilem 200$ i dostalem 80$ wyrobilem bonus pokerowy i niestety nie moge wyplacic. Dzieki
mam pytanko co do eurobetu: wyplacaliscie u nich kase?? jak dlugo czeka sie na wyplate?? nie ma z nimi problemow, bo zlecilem wyplate duzej kwoty i boje sie czy mi wyplaca (i jak dlugo to potrwa)
Kilka miesięcy temu na wypłate czekałem 3 dni robocze, teraz ok.5 dni w moim przypadku jest to zwrot na karte. Bukmacher bardzo bezpieczny, naprawde nie ma się co bać o kase.
Witam, szukałem ale wśród postów dot. Eurobetu z ostatniego roku nie znalazłem odpowiedzi na pytanie dot. limitów u tego buka. Jeśli gracie tam regularnie, proszę o odpowiedź jak to u nich wygląda? Jakimi kwotami gracie główne ligi, czy są limity na niższe ligi i jakie?
z o ® r o
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
Każdy zakład akceptowany ręcznie. Trwa to od kilkunastu sekund do kilku minut. A z braniem jest różnie. Potrafią dniami czy tygodniami nawet nic nie brać a kiedy indziej łykną 100 na słabszą ligę czy 200-300 na mocniejszą. Generalnie to w pewnych porach dnia jest możliwość zagrania zakładu za żądaną stawkę lub ograniczoną do 100,50,25 stawkę.
mampytanie, chodzi o eurobet ale też ogólnie pytam jak to zazwyczaj rozliczaja buki - chodzi mi o DNB draw no bet, czy buki rozliczają to jako obrót w przypadku remisu, kiedy jest zwrot stawki? czy nie uznaja? Bo support milczy mi...