lol wez wyraznie czytaj co pisze. Pisalem o MSX wczoraj jakbys nie zauwazyl
![wink ;\)](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
Drozapol tez juz pisalem wczesniej. Tak samo jak hygenike itd wszystko co kupuje to podaje. Moze czytasz nie uwaznie?
Przeslec moje posty to zobaczysz czy nie jest jak mowie.
A co do tego ze nie pisalem dzisiaj z rana jak walilem na kilka kompow zlecenia to sorka ale bylem troche zajety
Tak czy siak jak pisalem posta o tym zeby ladowac grubo w STX i MSX to stali jescze nisko wiec nawet jak ktos wczoraj nie kupil albo dzisiaj z rana to tak czy siak po moim poscie - jak by zaczal kupowac bylby ok 15% do przodu. A kto kupowal wczoraj MSX albo dzisiaj jescze na korekcie to ma ponad 10 %.
Zurawie byly ok 6 % jak pisalem wiec nie gadaj glupot ze pisze po fakcie bo teraz sa ok 13% wyzej...
Mowie przeslec moje posty wczesniejsze i zawsze pisalem co kupuje przed.
Tak samo co sprzedaje... jak sanwil mial -2 % to napisalem tego posta ze sprzedaje sanwil teraz jest -6% . Erg mial tez ok 1% na minusie teraz ma ponad -3%. LTX mial ok -0,4% teraz ma ponad -4%
Hygenike sprzedalem tylko dlatego ze mialem juz kolosalny zysk (jak mozesz przeczytac moje posty - zobaczysz po ile kupowalem jak je pisalem, a po ile cena jest teraz) wiec sprzedalem zeby miec siano na STX i MSX - niestety spoznilem sie na MSZ bo za szybko wystrzelil na ponad 20 % wiec juz go nie ruszalem - i dobrze bo teraz jest cos p[onad 16% wiec bym stracil...
Hygenike sprzedalem niechetnie bo mialem strasznie niska cene kupna i dalej wierze w ta spolke no ale jak jest taka szansa zarobic wiecej to ide tam gdzie moge wiecej.
Pozdrawiam