A jednak nie tak źle. Z czytania i słuchu mam 23 dobrze + powiedzmy 10 za te dwa zadania daje 33 czyli ponad 60%. Mam jednak wyczucie w strzelaniu Ale wychodząc z sali to byłem lekko podłamany jak zresztą zacząłem sprawdzać to dodatkowo się przeraziłem bo pierwsze zadanie i tylko dwa dobrze ale potem się rozkręciłem
Cholera, mnie aż zmroziło, gdzie są arkusze z różnymi wersjami dla zadania pierwszego????? nie wiem ile mam za nie punktów, za reszte mam... 8! tylko 16%. wiem bo spisałem sobie moje odpowiedzi. Poprostu szok! wogule mi nie spasowało, a na próbnych lekko 60%. Szkoda gadać, ledwo 30% będzie :/
JA też własnie sie wacham wiem ze jestem w stanie wyciagnoc 90% z podstawy w tym momencie a z probnej w 2 klasie uzyskalem 51% z rozszerzania.A na AE w Krakowie Rozszerzona mnozy sie razy 1 a podstawowa razy 0.7 i masz babo placek....
Będziesz miał dwanaście zdjeć i będzie trzeba podpisać czy to Jarosław czy Lech. Na podstawie ma być łątwiej i będzie do wyboru tylko Frankenstein i minister edukacji.
Będziesz miał dwanaście zdjeć i będzie trzeba podpisać czy to Jarosław czy Lech. Na podstawie ma być łątwiej i będzie do wyboru tylko Frankenstein i minister edukacji.
Kłamiesz Ja mam cynka, że na podstawie będą zdjęcia posłów Samoobrony odpoczywających w Egipcie i będziesz musiał podpisać czyj to tors, posłanki Lewandowskiej czy posła Maksymiuka
Pisemne to chyba o wiele mniejszy stres niż ustne, na pisemnym sobie siedzisz i nikt nie tyka a tutaj chcą nawet pytania zadawać Ja już jutro mam polski... sam jestem ciekaw jak to bedzie zdaje jutro jeszcze ktoś polski ustny? będzie mi raźniej
Grzech.. Oni boją się oblać kogoś na ustnym, bo wiedzą, że nikomu to potrzebne nie jest.. Dwa lata temu facet od mojej siostry z klasy zaczął mówić.. Ale się pomylił coś, bo się nauczył na pamięć.. i tak się zestresował, że wyszedł.. Dostał 30%.. Dlatego nie ma co się stresować ustnymi
...ja niby się uczyłem dużo, ale im bliżej tym bardziej wydaje mi się, że znowu obleję, a muszę zdać minimum 50 bo inaczej mogę sie pożegnać z wymarzonymi studiami