#1223625 - 15/05/2007 06:40
wlamanie na mb
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/09/2003
|
ktos probowal mi sie wlamac na mb. przed chwila dostalem maila: Pragniemy poinformować, że Pana/i konto zostało automatycznie zablokowane, gdyż Pan/i lub inna osoba podali parokrotnie nieprawidłowe hasło podczas logowania. W celu odblokowania swojego konta, należy skorzystać z procedury odzyskiwania hasła, dostępnej na naszej stronie internetowej. W celu zainicjowania procedury, prosimy przejść na naszą stronę – http://www.moneybookers.com – i wykonać następujące kroki: - Kliknij na "logowanie" po prawej stronie - Kliknij na "Nie pamiętam hasła" - Wprowadź swój adres email i numer Turing w odpowiednim polu, a następnie kliknij na "Wprowadź" - Po udzieleniu odpowiedzi na 2 pytania bezpieczeństwa, otrzymasz email z linkiem weryfikacyjnym. Kliknij na ten link w celu zmiany hasła i odblokowania konta. Zalecane jest, aby podane hasło stosowane w Moneybookers było unikalne i nie używane na innych stronach. Jeżeli Pan/i nie jest osobą, która próbowała zalogować się na konto i obawia się Pan/i o jego bezpieczeństwo, prosimy natychmiast zmienić hasło. Próba zalogowania się na konto została dokonana z: 83.11.225.59 (PL) Zespół firmy Moneybookers Moj mail nie jest powszechnie znany, a wiec musi to byc jedna z osob, z ktorymi sie wymienialem ostatnio. Nie jest ich duzo i wszystkie mam w kontaktach gg. Podam je tu jutro. Czy moge liczyc na pomoc administracji w banie dla zlodziejaszka? porownac ip podane przez mb z ip paru uzytkownikow chyba jets latwo?
|
Do góry
|
|
|
|
#1223658 - 15/05/2007 07:07
Re: wlamanie na mb
[Re: Wahi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
|
wpisz to IP w google M@ilo ocena: 1 IP:83.11.225.59 IDG.pl || 19-02-2007, 13:30 A więc co znosimy państwa żadnych władz, ograniczeń, wszyscy żyją w zgodzie i miłości nie okradani przez państwo, a tak naprawdę szerzy się bezprawie nic nie jest pewne cofamy się pod pewnym względem do czasu pierwszych ludzi Ogólnie ankieta śmieszna, na czasie propagandowa. Nie od dziś wiadomo, że Polacy lubią ponarzekać na rząd i wyniku można się było spodziewać. Zamiast narzekać spróbujmy coś naprawić, do rzeczy synku, bo już mnie to nie bawi... jakiś mM@ilo nik coś tam pisał jakieś dyrdymały z tego IP.
|
Do góry
|
|
|
|
#1224098 - 15/05/2007 18:30
[Re: marek86]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
to jest IP z neostrady to pewnie ta osoba ma juz dawno inne IP...bo w neo jest zmienne
|
Do góry
|
|
|
|
#1224750 - 15/05/2007 21:24
[Re: host]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/09/2003
|
host mozliwe, ale szczerze mowiac glupota po co jak odzyskanie hasla to minuta roboty? Wiec tak: IP to faktycznie neostrada wiec 100% pewnosci nie ma, ale Experto zawyrokowal, ze z osob, z ktorymi sie wymienialem tylko jedno IP pasuje. Z wszystkich IP wlasciwie tylko jedno jest podobne do IP wlamywacza, mianowicie PIT3RA, region Rzeszowa, a z ludzi z ktorymi sie wymieniales tylko on jest z tamtego regionu, oczyiwscie to nie znaczy ze jest wlamywaczem, ale... dodam, ze dnia kiedy sie probowano wlamac na konto w mb mialem klutnie z PIT3REM wlasnie o prowizje. Experto wczesniej nic nie wiedzial o klutni, a wiec ocena jest obiektywna. Tak jak mowilem wczesniej na mb mam inny mail niz gdzie indziej wiec znaja go tylko ludzie, z ktorymi sie wymieniam. Wymian duzo nie robie wiec krag podejrzanych byl zawezony. Tylko jeden pasuje. Do bana podstaw niestety nie ma, ale w moich oczach on juz jest stracony. To tyle odemnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1225502 - 15/05/2007 23:42
[Re: gryzonko]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
a własnie tak z ciekawosci sie zapytam - PIT3R z tegeo co pamiętam bryluje w temacie wymian, samemu sie reklamując że ma za sobą setki pozytywnie zakończonych tego typu transakcji. I tu dochodze do sedna, nie sądze żeby były mu potrzebne tak częste przerzucanie kasy, on w jakiś sposób na tym zarabia? Na prowizji:) chcesz szybko 100, na gwalt potrzebne to prosze bardzo za np 120 masz sprawe zalatwiona w 3 minumty Proponowalbym zakazac pobierania prowizji, jak ktos nie umie zarabiac na bukach to probuje zarabiac na innych.
|
Do góry
|
|
|
|
#1225623 - 16/05/2007 00:35
[Re: papa_smerf]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
może się wtrącę ja jestem za wolnym rynkiem i jeżeli ktoś chce zapłacić w cudzysłowiu 120 zł za 100 zł w 3 minuty - hej to jego pomysł jego pieniądze, jak dla mnie może nawet kupic 10 zł za 100 zł jeżeli ma na to ochotę, a jeżeli są ludzie na tyle inteligentni iż umieją to wykorzystać to też tylko im pogratulować. Ja akurat ma pewne swoje zasady i jeżeli mialbym się wymieniać to tylko na zasadach partnerskich - ale są różni ludzie różne zasady moralności. Jednak nie blokował bym takich osób jak ta wyzej wymieniona, gdyz mimo wszystko sporo osob jest zadowolona z wymian i ta osoba im pomaga = obie strony sa zadowolone, wiec czemu to blokować ? pozdr,
|
Do góry
|
|
|
|
#1225633 - 16/05/2007 00:37
[Re: papa_smerf]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Dlatego ja sie nigdy nie wymienie z kims takim. Nie mam zbyt duzo wymian, bo az tak czesto nie obracam kasa, jak niektorzy. Ale w zyciu sie nie dam oglic jakiemus frajerowi, wole sobie poczekac pare dni, az znajde wlasciwia osobe Ale jak sa ludzie naiwni to co zrobic.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|