zalamka... na probnym matma 86%, a teraz... 38% (podstawowa...) az wstyd sie przyznac no ale biorac pod uwage ze myslalem po maturze ze nie zdam to nie jest zle tylko na jakie studia teraz pojde to jest zagadka hehe
zalamka... na probnym matma 86%, a teraz... 38% (podstawowa...) az wstyd sie przyznac no ale biorac pod uwage ze myslalem po maturze ze nie zdam to nie jest zle tylko na jakie studia teraz pojde to jest zagadka hehe
ja miałem 84% z próbnej ...wprawdzie nie jestem zadowolony wyniku, ale cieszę się, że chociaż zdałem, no ale jakbym miał choć trochę powyżej 40% to już byłbym bardzo zadowolony
Jeśli jesteś tegorocznym lub ubiegłorocznym maturzystą (tzw. Nowa Matura) i wyraziłaś/eś zgodę na udostępnienie swoich wyników matury przez Krajowy Rejestr Egzaminów Maturalnych (KREM) to nie musisz dostarczać swojego świadectwa. Twoje wyniki egzaminów maturalnych otrzymamy bezpośrednio z KREM.
Czyli jak wyraziłem to nie musze dostarczać świadectwa. Tylko teraz nie jestem pewien co ja tam wpisałem, chyba że tak ale na 100% nie pamiętam, jak teraz to sprawdzić, w szkole będą wiedzieć?