Strona 7 z 15 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 14 15 >
Opcje tematu
#1289411 - 10/06/2007 20:11 Re: Betsson [15] [Re: BAHmVIP]
Banik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/06/2002
Originally Posted By: BAHmVIP
Originally Posted By: Banik
...Limity sa normalna czescia gry u bukmacherow, ktore stosuja praktycznie wszystkie firmy. Dlaczego sie je dostaje to temat na oosbny watek...

Sądziłem, że Betsson chce sie zaliczac do "Bukmacherów" a nie "bukmacherów",

Są też "Limity" i limity.

Co innego jak zagrasz za $1000 i buk chce zmienić kurs
a co innego jak pozwala Ci zagrać za 50 gr.
(taki limit to nie jest element gry, to jest wykluczenie z gry)
Co gorsze limity sa indywidualne, niejawne i poza wszelką kontrolą.

Jeśli bukmacherzy chca być traktowani
jako firmy dostarczające usługę i domagają sie otwartego rynku,
to ze swej strony nie powinni dyskryminować klientów.

Inaczej jest to polowanie na jeleni a nie dostawa usług.

Najczeszcza przyczyna nakladania limitow indywidualnych przez bukmacherow jest granie ich pomylek , bledow (np odwrocone kursy )itd
Kolejna moze byc nawet zagranie zdarzenia za syndykatem graczy.
Oczywiscie moze dostac tez limit za zbyt dlugie cykliczne wygrywanie, ale jesli nie ma ono zwiazku z 2 powyzszymi przyczynami, ale to wydarza sie z regulu po dlugim czasie ( w zaleznosci od bukmahera ) i limit nie jest tak drastyczny.

Do góry
Bonus: Unibet
#1289506 - 10/06/2007 20:48 Re: Betsson [15] [Re: Banik]
SenDPL Offline
old hand

Meldunek: 07/03/2005

Oczywiscie moze dostac tez limit za zbyt dlugie cykliczne wygrywanie, ale jesli nie ma ono zwiazku z 2 powyzszymi przyczynami, ale to wydarza sie z regulu po dlugim czasie ( w zaleznosci od bukmahera ) i limit nie jest tak drastyczny.

Takimi słowami Betsson traci wiele w oczach wielu, wielu graczy. Zagranie za 'syndykatem graczy' - możesz to wyjaśnić? Zbyt długie cykliczne wygrywanie - no jasne, buki są tylko po to, żeby przegrać, że też na to nie wpadłem.

Do góry
#1289513 - 10/06/2007 20:50 Re: Betsson [15] [Re: Banik]
hanele Offline
veteran

Meldunek: 13/01/2006
Najczeszcza przyczyna nakladania limitow indywidualnych przez bukmacherow jest granie ich pomylek , bledow (np odwrocone kursy )itd

No nareszcie Panie Banik - Dziekuję.
Teraz jesli można, proszę o tak szczerą wypowiedź dot. minionego zdarzenia na giełdzie.

Do góry
#1290046 - 11/06/2007 00:48 Re: Betsson [15] [Re: Banik]
BAHmVIP Offline
addict

Meldunek: 25/02/2006

Limit indywidualny jest działaniem pozaregulaminowym.

Za błedy winien odpowiadać bukmacher a nie gracz.
Gracz nie ma obowiązku badać czy bukmacherowi nie zachciało się kursów odwrócić.
To są kpiny, Macie dostep do kursów konkurencji i oprogramować nie mozecie takich pomyłek ?
To jedyni wzbudza podejrzenia, że "błedy" robione są by mieć "haki" na hraczy

"syndykat graczy", to też jakiś wynalazek pozargulaminowy.
O każdym możecie sobie tak napisać.

Do góry
#1290058 - 11/06/2007 00:59 Re: Betsson [15] [Re: BAHmVIP]
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
buahhahaha jak wytłumaczył \:\)

Już jakieś nowe określenie syndykat coś w stylu chipdumping - pewnie niedługo w Betssonie syndykat będzie nowym sposobem do okradania graczy którzy jeszcze tam grają.

Do góry
#1290091 - 11/06/2007 01:23 Re: Betsson [15] [Re: Maciek]
blazejek Offline
newbie

Meldunek: 07/06/2007
Jak to jest z wpłatą mtransfer przez przelew24 do betssona

wpłacałem przez to i si enie wpłaciło

teraz mam numer tranzakcji jak i hasło i jest to w formie przedpłaty jak sprawdzam na stronie przelewy24.pl

czyli ta kasa ne jest w betsson a ja moge ja cofnąc spowrotem.

prosze o odpowiedz

Do góry
#1290175 - 11/06/2007 02:09 Re: Betsson [15] [Re: blazejek]
SenDPL Offline
old hand

Meldunek: 07/03/2005
Może zabiorę głos po raz drugi w tej dyskusji, bo to co prezentuje pan Banik reprezentując firmę Betsson.com zakrawa o łapanie się brzytwy przez tonącego.

Jak już BAHmVIP wspomniał, to w interesie firmy jest, żeby kursy były ustalone w prawidłowy sposób. Nie mówcie, że nie korzystacie z Betradaru, pomyłki się już zdarzają niesamowicie rzadko, a jeśli ktoś źle ustalił kursy, to karać należy odds compilera, a nie zwykłego gracza. Nasz klient nasz pan.

Syndykat graczy - już wcześniej się z tego śmiałem, do tej pory nie wiem co miała firma na myśli? O 'ustawki' grane przez konkretnych graczy? Sorry, pozostawię to bez komentarza, wątpię żeby ktoś grał u Was 'ustawki' za więcej niż 500 pln, na więcej limity nie pozwolą przecież.

Ostatniego zdania nie zrozumiałem, więc spróbuję ustosunkować się do całości. Jeśli ktoś przegrywa i wpłaca to jest ok, prawda? Ale jeśli komuś trzeba zapłacić, to już jest be. Widzicie, jeśli ktoś otwiera firmę, to chyba oczywistym jest, że kapitał powinien być w stanie zapewnić wypłaty z wygranych. Z tego, co mi wiadomo, to powinniście się cieszyć, że wygrywa, no chyba że nie żyjecie z marginów.

Ogólnie polecam panu Banikowi zorientowanie się trochę głębiej w temacie i dopiero późniejsze wypowiadanie się w temacie, tudzież zatrudnienie przez firmę Betsson bardziej kompetentnej osoby. Bo to, co czytamy, jest totalną porażką. Pozdrawiam.

Do góry
#1290179 - 11/06/2007 02:11 Re: Betsson [15] [Re: SenDPL]
blazejek Offline
newbie

Meldunek: 07/06/2007

teraz mam numer tranzakcji jak i hasło i jest to w formie przedpłaty jak sprawdzam na stronie przelewy24.pl

prosze o odpowiedz

Do góry
#1290249 - 11/06/2007 02:41 Re: Betsson [15] [Re: blazejek]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
naucz sie qrwa sieroto normalnie składać zdania - bo nie sposób zrozumieć o co sie pytasz

Do góry
#1290314 - 11/06/2007 03:00 Re: Betsson [15] [Re: gryzonko]
hanele Offline
veteran

Originally Posted By: gryzonko
naucz sie qrwa sieroto normalnie składać zdania - bo nie sposób zrozumieć o co sie pytasz

\:D \:D \:D \:D \:D

Do góry
#1290325 - 11/06/2007 03:03 Re: Betsson [15] [Re: blazejek]
hanele Offline
veteran

Originally Posted By: blazejek

prosze o odpowiedz

Bo masz tam jak byk napisane, że niektóre banki nie pracują w niedzielę i twoja wpłata, bedzie zaksięgowana na koncie Betsson dopiero na drugi dzień ;\) albo jakoś tak. Trzeba czytac, a nie tylko szybko klikać na pamieć ;\)

Do góry
#1290509 - 11/06/2007 04:31 Re: Betsson [15] [Re: hanele]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Banik, zamierzacie dzis cokolwiek rozliczyc? Wyscigi motorowe, formula 1, pilka reczna? Na co czekacie? To, ze mam prawie same zwroty, to nie znaczy, zeby nie rozliczac \:p

Do góry
#1290644 - 11/06/2007 05:53 Re: Betsson [15] [Re: polskignom]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
"Jezeli obaj kierowcy bioracy udzial w wyscigu "head to head" nie zdolaja go ukonczyc wówczas zawodnik z lepszym rezultatem zostaje zwyciezca."

To jest przepis zawarty w regulaminie. Gdy 2 zawodników nie ukończyło, to maja taki sam rezultat, przy swoim nazwisku ret., wiec dlaczego rozliczacie jako przegrany?

Jesli taki zaklad rozliczacie jako przegrany, to rozumiem, ze zaklad, w ktorym biora udzial zawodnicy, ktorzy podczas wyscigu mieli DQ i DNF zostanie rozliczony jako zwyciestwo DNF, gdyz DQ automatycznie zostaje przesuniety na ostatnie miejsce, czyz nie?

Mi to ryba jak to rozliczycie, bo wyjde praktycznie na 0. Ale nie zamierzam popuscic, gdy 2x rozliczycie jako przegrany.

Do góry
#1290918 - 11/06/2007 16:59 Re: Betsson [15] [Re: polskignom]
viktor Offline
newbie

Meldunek: 11/06/2007
Moze ktos mi pomóc chce zrobic wypłate z betssona na konto bankowe inteligo co trzeba wpisac w rubrykach tych

Bank *
Bic/SWIFT *
Numer konta IBAN (Pl +26 cyfr) *

Pytam bo nie chce zrobic błedu bede wdzieczny za szybka pomoc
Przypominam wypłacam na konto inteligo

Do góry
#1290920 - 11/06/2007 17:00 Re: Betsson [15] [Re: viktor]
viktor Offline
newbie

a jak wpłacałem mtransferem-mbankiem to czy moge wypłacic na inteligo. A z tego co zauwazyłem to i chyba na moneybookers bym mógł bo niewidzialem zeby cos pisali ze nie mozna, ale ja i tak chce na inteligo

Do góry
#1291042 - 11/06/2007 18:21 Re: Betsson [15] [Re: viktor]
hanele Offline
veteran

Originally Posted By: viktor
Moze ktos mi pomóc chce zrobic wypłate z betssona na konto bankowe inteligo co trzeba wpisac w rubrykach tych

Bank *
Bic/SWIFT *
Numer konta IBAN (Pl +26 cyfr) *

Pytam bo nie chce zrobic błedu bede wdzieczny za szybka pomoc
Przypominam wypłacam na konto inteligo

PKO Bank Polski S.A.
Oddział Centrum Bankowości
Elektronicznej INTELIGO
(można też tak: PKO BP SA CBE Inteligo)
Plac Bankowy 2
00-095 Warszawa
SWIFT: BPKOPLPW
IBN: PL5010.......
pozdr.

Do góry
#1292867 - 12/06/2007 16:47 Re: Betsson [15] [Re: ajdam]
lodzerman Offline
journeyman

Meldunek: 08/05/2007
Ajdam daj spokój , Ty jestes jakiś dziwny gość. Dlaczego porównujesz mnie z Błażejkiem, Ty masz chyba jakaś manię przesladowczą.

Do góry
#1293087 - 12/06/2007 19:14 Re: Betsson [15] [Re: SenDPL]
Gandhi Offline
addict

Meldunek: 19/01/2007
Originally Posted By: SenDPL
Takimi słowami Betsson traci wiele w oczach wielu, wielu graczy. Zagranie za 'syndykatem graczy' - możesz to wyjaśnić? Zbyt długie cykliczne wygrywanie - no jasne, buki są tylko po to, żeby przegrać, że też na to nie wpadłem.
Bądźmy szczerzy - każdy buk tak robi, nieliczni mają na tyle odwagi (albo bezczelności) żeby to przyznać. Można za to jechać wszystkie buki, ale nie widzę powodu, aby skupiać się na Betssonie (no chyba tylko ze względu na tytuł wątku, ale to forum to perełki w zalewie gówna i regulaminem przejmują się nieliczni).

Do góry
#1294727 - 13/06/2007 01:02 Re: Betsson [15] [Re: Gandhi]
viktor Offline
newbie

hej wczoraj zleciłem wypłate na konto bankowe. dzis rano rozliczyli a popołudniu pisało ze jzu dokonali wypłaty na moje konto ( wiec niby oni kase juz wysłali na moje konto dzis o po południu ) o której moge sie spodziewac jej u mnie

ps mozna wpłacac przelewem24 czy mtrasferem
widziałem u nich jakąs wypłate w 24 h co to oznacza, ale nie mogłem z niej skorzystac bo nie było wyboru, w jednym miescju pisze wypłata w 24 h za 2 pln a drugim ze od 1 do 3 dni ????

Do góry
#1295378 - 13/06/2007 05:31 Re: Betsson [15] [Re: BAHmVIP]
Banik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/06/2002
Originally Posted By: BAHmVIP

Limit indywidualny jest działaniem pozaregulaminowym.

Za błedy winien odpowiadać bukmacher a nie gracz.
Gracz nie ma obowiązku badać czy bukmacherowi nie zachciało się kursów odwrócić.
To są kpiny, Macie dostep do kursów konkurencji i oprogramować nie mozecie takich pomyłek ?
To jedyni wzbudza podejrzenia, że "błedy" robione są by mieć "haki" na hraczy

"syndykat graczy", to też jakiś wynalazek pozargulaminowy.
O każdym możecie sobie tak napisać.

Zwroc uwage ze napisalem "bukmacherzy" a nie betsson. Konta mam u poand 20 bukow i z niejedna sytuacja mialem juz do czynienia.

Do góry
Strona 7 z 15 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 14 15 >

Moderator:  rafal08