Finał w Warszawie jest 'o nic' ale nie mam wiekszych watpliwosci, ze Czarnogora potraktuje ten mecz w 100% serio. Ich duma narodowa i młody trener (a wlasciwie 3-sobowy sztab trenerski) nie pozwalaja na odpuszczanie, dość powiedziec ze przy wysokim prowadzeniu z Polska Chudeusz zbijał baki na ławce, podczas gdy Radonjic dostał dacha za przekraczanie strefy trenerskiej (w sumie na parkiecie spędził z dobrych 10 minut spotkania
)
Ja bym wystawil kurs 1.40-1.50 na Czarnogore bo sa zespolem ZDECYDOWANIE lepszym od Ukrainy. Wczorajsze upokorzenie Niemcow (6:28 ?!) wynika nie wiem z czego, chyba z bycia juniorami po prostu. Mecz miał być równy, a tymczasem skonczylo sie masakrą.
Ukraina nie ma absolutnie zadnej odpowiedzi na Dasica, w przygotowaniu fizycznym, motorycznym, taktycznym Czarnogorcy są naprawdę o KLASĘ ponad rywalami.
Nie bedzie to spacer ale wg mnie kursy sa ustawione absurdalnie. W tym turnieju mielismy wiele niespodzianek i nie chce zeby ktokolwiek rozumował jak seba
, ze twierdze ze Czarnogora bez watpliwosci to wygra - ale kursy sa calkowicie nieadekwatne do rzeczywistosci. Czarnogora powinna byc tu faworytem i to, jak na final, dosc zdecydowanym.