#3199542 - 11/06/2009 19:06
Re: Betsafe
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2008
|
Wpłaciłem 100zł, czekam na bonus 100%. Nagle meil, a w nim, że z mojego IP już wykorzystałem bonusa A nikt w rodzinie nie ma konta w tym buku, bo nikt nie gra i nikt nawet na tą stronkę nie wchodzi. Dlaczego nie dali? Nie wiem. Próbowałem się odwoływać, ale ich ,,specjaliści'' wiedzą lepiej. Ciekawe czy jak będę chciał zlecić wypłate to nie zrobią mi bloka...
|
Do góry
|
|
|
|
#3277909 - 19/07/2009 01:17
[Re: Bullet]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/09/2004
|
Jaja jak arbuzy z tym bukiem Dziś postanowiłem zlecić wypłatę kilkuset złotych i sam posłałem im na maila skany DO (starego) i prawa jazdy w celu weryfikacji zanim o to poprosili. Dostałem odp na maila, że starego DO nie akceptują i mam przysłać nowy oraz jakąś fakturę na mnie. Nie mam skanera w domu więc zrobiłem zdjęcie aparatem nowego DO (trochę zamazane, ale fote, imię i nazwisko, pesel widać dobrze) i fakture. Czekam na odp bo coś jeszcze wspominalu o wyciągu z konta . Bez kitu mam konta w kilkunastu bukach, ale takich cyrków jeszcze nie widziałem Sorry, nie masz nowego dowodu? Przecież stare już od kwietnia nie obowiązują. Odnośnie faktury to powinni przyjąć.
|
Do góry
|
|
|
|
#3283972 - 22/07/2009 00:08
[Re: Drizzd91]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/07/2009
|
Kiczowaty buk. "Zgodnie z naszym regulaminem weryfikacja danych osobowych jest przeprowadzana na podstawie kolorowych skanów obu stron dowodu osobistego i drugiego dokumentu tożsamości ze zdjęciem (np. prawa jazdy/paszportu) oraz dowolnego rachunku wystawionego na Pana dane osobowe (np. rachunku za prąd/ telefon itp.). " Troche paranoja, strasznie duzo wymagaja. Ciekawe czy zaakceptuja moje skany jesli zamarze pesel i nr dowodu osobistego (dla bezpieczenstwa)
|
Do góry
|
|
|
|
#3285261 - 22/07/2009 18:18
[Re: Yakeri]
|
stranger
Meldunek: 22/07/2009
|
Witam serdecznie, Gram u nich już chyba z dwa latka. Jak do tej pory wszystko było jak najlepiej-wypłaty, kursy generalnie na plus. Jednakże w miniony piątek, więc już 5 dni temu zleciłem wypłatę ok 700zł na MB i jak do tej pory nie otrzymałem tej kasy. Pisałem do nich już parę razy i zawsze otrzymywałem odpowiedź, że jutro, że mają problemy techniczne itp. Co według was powinienem zrobić. Może napisać do angielskiego biura obsługi?
|
Do góry
|
|
|
|
#3298233 - 29/07/2009 04:14
[Re: arciroza]
|
journeyman
Meldunek: 30/07/2006
|
Piszecie że trzeba przedstawić jakiś rachunek przy wypłacie- czy może być faktura VAT?? Czy są jakieś limity wielkości zakładów i prowizje pobierane od wpłat i wypłat w tym buku? rozumiem że konto bankowe mają w Polsce, nie za granicą?
|
Do góry
|
|
|
|
#3298272 - 29/07/2009 04:31
[Re: Namop]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Piszecie że trzeba przedstawić jakiś rachunek przy wypłacie- czy może być faktura VAT?? Czy są jakieś limity wielkości zakładów i prowizje pobierane od wpłat i wypłat w tym buku? rozumiem że konto bankowe mają w Polsce, nie za granicą? ad.1 myślę, że faktura wystarczy (ja posłałem fakturę za kablówkę) ad.2 nie wiem jakie są limity bo grałem za drobne tam ad.3 nie ma żadnych prowizji od wpłat i wypłat ad.4 konto w Polsce
|
Do góry
|
|
|
|
|
|