Cieszy mnie wynik teamu z mojego miasta
Piekna wygrana po cudnownym jakze wyrownanym meczu z Atlasem cieszy i to jak, zal tylko ze zabraklo mnie na tym meczu ale moj kolega swoim dopingiem ze zdwojona sila poprowadzil reszte kibicow i stadion szalal z radosci a Zurawie zwyciezyly po raz kolejny u siebie potwierdzilismy ze zbudowalismy solidna twierdze ktorej nie damy zdobyc tak latwo
Rok temu prowadzilismy juz 42:36 w tym jakze waznym meczu lecz uleglismy i przegralismy 44:46, to byla bolesna przegrana z ktorej wynieslismy wnioski.
Cieszy takze atmosfera w druzynie i wypowiedzi zawodnikow przedewszystkim Daveya i Scottiego. Watt podkreslal juz nie raz ze bardzo mu sie tu podoba i to swietne miejsce by sie dalej rozwijac. Na zawody przjechala jego rodzina ktora takze byla zachwycona dopingiem kibicow Stali i calym miastem co takze cieszy...
takze Nikus nie zapomnial o swoich wspanialych fanach i jak to w zwyczaju po meczy podzienkowal wszytskim za doping, gdyz jak sam powiedzial dzienki nam czuje sie w rzeszowie jak w domu
Nawet Nicholls ktory mowi ze jezdzi mu sie tu coraz lepiej skalnia mnie do tego bym coraz mocniej wierzyl w potencial naszej druzyny, sam twierdzi ze w ostatnim meczu zawiodl ale naszczescie w ostatnim biegu pokazal swoje umiejetnosci i wygralismy dzieki niemu i nickiemu
Scottyyyyyyyyy ty krejzolu Jesli tylko Dobrucki, Scott i Ciapek beda pokazywali sie z dobrej rownej storny oraz Leś i byc moze wkoncu zobaczymy Miesiaca to bede zadowolony bo wierzez ze mozemy walczyc z najlepszymi i pokazac ze na wiele nas stac
Wooooooooohooooooooo
"Na rzeszowskim torze wszystko stac sie moze, na Rzeszowskim torze walka trwa!"
"Niepokonany! jest nasz Rzeszów kochany! Niepokonany! jest nasz Rzeszów kochany!" ogolnie cieszy mnie to ze mieszkam w
Rzeszowie bo to naprawde sympatyczne miasto
nie duze nie male takie w sam raz ja czuje sie w nim swietnie jest tu duzo zieleni cudowny rynek i sport ktory kocham
nikt nie zatrzyma Zurawi