Strona 13 z 15 < 1 2 ... 11 12 13 14 15 >
Opcje tematu
#1588117 - 14/09/2007 04:17 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: nawoj]
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
dlugo sie zastanawialem nad tym meczem i doszedłem do wniosku ze Niemcy niepowinny dzis duzo przegrac

Niemcy +12.5 @2.35 ... 5/10 [bet365 po raz pierwszy wystawil ruchome handi - od fazy 1/4]

wprawdzie to tylko statystyki ale w tym stuleciu w meczach rangi Mistrzowskiej niemcy az tak wysoko nie przegrały ...
hiszpanie posiadaja mocna ekipe + własna hale i kibiców
w fazach grupowych wysokie zwyciestwa (tylko dali ciała z chorwacją)
Niemcy graja nierowno ... walcza jak rowny z rownym z litwa by pozniej wysoko przegrac ze slowenia ... wczoraj rozegrali niezle spotkanie ( w obronie) z wlochami ... i sila rozpedu licze ze dzis zagraja dobry mecz z gospodarzami
oczywiscie wszystko zweryfikuje boisko

Do góry
Bonus: Unibet
#1588576 - 14/09/2007 06:47 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: bursztyk]
bursztyk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2004
Originally Posted By: bursztyk
Poszło właśnie mocno:

Pau & Companeros -14,5 vs. Dirk mit freunden

Nie ma co argumentować, wszyscy chyba wiedzą co i jak. Espana to taki europejski dream-team. Na każdej pozycji o niebo lepsi od Szwabów, 15 punktów jak będą mieli ochotę zrobią do przerwy \:p

Gracias

Na jutro już poszedł solidny bet.

Litwa -8,5 - Chorwacja
Chodzą słuchy że król ma kontuzję i jutro może odpocząć, nawet bez tego jednak nie spodziewam się większych kłopotów, Siskauskas go może wcale nieźle zastąpić. Litwini są do tego turnieju dobrze przygotowani, grają kapitalnie w ofensywie, stanowią niezły kolektyw i po prostu nie wierzę, by Chorwaci, którzy mają spore kłopoty z destrukcją, byli w stanie im się przeciwstawić.

Czekam z niecierpliwością na finał! Hiszpania - Litwa, bez wątpienia \:\)

E Viva Espana!

Do góry
#1588792 - 14/09/2007 16:57 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: bursztyk]
- c1amak - Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/06/2005
co powiecie na zakład:

Litwa-Chorwacja CF:S.Jasikevicius (12.5) 1,82 - 1,82

Jasikevicius kontuzjowany, zszedł z parkietu w drugiej kwarcie spotkania ze Słowenią, więc dzisiaj może go nie być i będzie odpoczywał a może wyjdzie na chwile, rozegra pierwszą kwartę i potem odpoczynek?

chyba under w tym zakładzie pewny a jak nie under to zwrot?

Do góry
#1588820 - 14/09/2007 17:18 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: - c1amak -]
krycha84 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2006
Loteryjne zalozenie troche bo Sarunas rownie dobrze moze zagrac caly mecz....bo niestety nie wiemy na ile powazna to byla kontuzja

Do góry
#1588838 - 14/09/2007 17:26 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: krycha84]
Big Ben Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/11/2006
Zgadza się, ale nawet grając cały mecz(no załóżmy 30 kilka minut) czy musi przekroczyć tą linię
Na pewno jest liderem swojej ekipy, ale Litwa ma na tyle wyrównany zespół, że nie tylko na Jasikeviciusie spoczywa ciężar zdobywania punktów (co było widać doskonale w ostatnim meczu).
Myślę, że jest to typ warty zagrania, ale jak to z zakładami na zawodników nie ma co szaleć ze stawkami.

PS. zamieszczam link do osiągnięć Sarunasa na tej imprezie:
http://www.eurobasket2007.org/en/cid_Bqy...erID_16926.html

Pozdrawiam Big Ben

Do góry
#1588885 - 14/09/2007 17:49 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: Big Ben]
- c1amak - Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/06/2005
informacje dotyczące kontuzji:

Quote:
Kiedy w końcówce drugiej kwarty meczu ze Słowenią gwiazdor Litwy Sarunas Jasikevicius pogonił za uciekającym do kontry Goranem Dragiciem, nic nie zapowiadało nieszczęścia. Jednak 31-letnie mięśnie uda zawodnika Golden State Warriors nie wytrzymały takiego sprintu. Jasikevicius padł i z grymasem na twarzy zszedł z boiska. I więcej w tym meczu nie powrócił.
"gazeta wyborcza"

Quote:
Lithuania's star play-maker Sarunas Jasikevicius didn't play in the second half due to a left hamstring problem and tallied two points, three rebounds and two assists in 15 minutes.
"oficjalna strona mistrzostw"

i z tego co się orientuję to już w pierwszym meczu chyba schodził z problemami (z kontuzją), więc jeżeli się to powtarza to dobrze z jego nogą nie jest

Do góry
#1589374 - 14/09/2007 21:05 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: bursztyk]
zw1 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/08/2002
Quote:

Litwa -8,5 - Chorwacja
Chodzą słuchy że król ma kontuzję i jutro może odpocząć, nawet bez tego jednak nie spodziewam się większych kłopotów, Siskauskas go może wcale nieźle zastąpić. Litwini są do tego turnieju dobrze przygotowani, grają kapitalnie w ofensywie, stanowią niezły kolektyw i po prostu nie wierzę, by Chorwaci, którzy mają spore kłopoty z destrukcją, byli w stanie im się przeciwstawić.

tez uważam ,że to najlepszy bet na dzisiaj.Repesa źle prowadzi swoją drużynę i przewaga Litwinów powinna być dwucyfrowa po ostatnim gwizdku.
z drugiego meczu zdecyduję się lekko zagrać under...linia kosmicznie mała ale są powody by taka była...jeżeli nie bedzie OT nie powinno pęknąć 130pkt....MoneyLine wyraźnie faworyzuje Greków i po takim kursie nie warto ich grać!
To bedzie najlepszy mecz ćwierćfinałów i sam nie wiem komu będe kibicował...z jednej strony Grecja zawsze była moim faworytem ale na tych Mistrzostwach to Słoweńcy najbardziej mi zaimponowali i to z ich kibicami trzymaliśmy w Alicante...gdybym to ja ustalał kursy nie byłoby faworyta i kto wie czy amkwish nie ma racji grając na ekipę Alesa Pipana.kursy w okolicach 2.6 to value bet

Edited by zw1 (14/09/2007 21:14)

Do góry
#1589406 - 14/09/2007 21:21 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: zw1]
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
Piekne mecze przed nami. Liczę na zacięte spotkania, aczkolwiek wśród Chorwatów na próżno szukać wybitnych snajperów. Planinic to nie strzelec, Popovic jest kontuzjowany i nie sądzę by dziś pokazał coś wielkiego - zreszta on sypie tylko trójki, a jak mu nie wpadają to dorobek punktowy jest b. niski. Ukic gra jakby mial wolną rękę - rzuca z głupich pozycji, wchodzi na siłę pod kosz szukając fauli.

Litwa to potężna siła, to że dziś wygraja to nie ulega wątpliwościom. Jedyne pytanie jak wysoko, ja nie jestem taki pewny tego handicapu, ALE...

No właśnie - wczoraj mieliśmy z zw1 małą dyskusje nt. wysokości zwycięstwa. Ile to jest DUŻO wg was? Dla mnie 13 punktów przewagi to jest BARDZO dużo... 20 to już kosmos. A wszystko co więcej to upokorzenie rywala ;\)

Dlatego mamy opory z graniem handicapów rzędu 8.5 czy 9.5, wydaje mi sie ze lepszym rozwiazaniem bedzie zagranie spreada HT bo potem może się trochę wyrównać. Choć nie musi - i tu właśnie ciezko mi podjac jakakolwiek decyzje ;\)

Litwa zwyciestwo 9.5/10 a handicap ?

Do góry
#1589648 - 14/09/2007 23:24 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: muppet]
Misiaski Offline
veteran

Meldunek: 01/05/2007
Moim zdaniem dobrym rozwiazaniem na ten mecz jest under 79.5 pkt do pierwszej połowy po 1.9 w unibecie chociazby. Litwa -wiadomo siła ofensywna ich na tych mistrzostwach dosc spora... Ale wydaje mi sie ze Chorwaci chociaz w pierwszej fazie meczu beda wstanie powstrzymywac ataki rywali i nie dadza sobie rzucic za wiele pktow... Moim zdaniem Litwa od poczatku wyjdzie na spokojne prowadzenie i bedzie kontrolowac mecz. Nie zapominajmy ze w tej fazie turnieji wieksze znaczenie powinno sie przywiazywac do defensywy..i na to licze.

Do góry
#1589705 - 14/09/2007 23:51 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: muppet]
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
wczoraj totalna klapa na Niemcach \:D heh

dziss patrzac na mecz slowenia-grecja zauwazylem ze Grecy strasznie duzo rzucaja za 3 pkt (powyzej 20 rzutów).... w tych spotkaniach gdzie byly wysokie wyniki z ich udzialem ..mieli dobra skutecznosc zaa linii 6.25
ze slowenia roznie bywa (jesli chodzi o 3 pkt) raz rzucaja ponad 20 by w nastepnym meczu oddac 13-15 rzutów
Mysle ze "trójki" beda mialy decydujacy wplyw (skutecznosc) na to czy zostanie przekroczona linia 136

osobiscie uwazam ze bedzie over 136 .. ale zagram lekko 5/10

Do góry
#1589796 - 15/09/2007 00:36 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: kewin]
Mathiass Offline
old hand

Meldunek: 31/08/2007
LITWA OVER 42.5 HT 170 Euro

Wszystkie dotychczasowe spotkania na tym turnieju Litwini rozgrywali w taki sam sposob, 1 polowa odjazd po 45-50 i w drugiej wiecej grala "lawka" kontrolulaj wynik(nie udalo to sie w 100% z Niemcami gdzie byla nerwowa koncowka). Chorwaci najgorsza druzyna jesli chodzi o obrone, w dodatku pod koszem ciezko bedzie Kasunowi walczyc z Lavrinovic x2, Javtokasem, Songaila.Pod koszem jest ogromna przewaga na korzysc Litwy.

Papadoupoulus under 9.5 pkt 150 Euro

Zagralem to dopoludnia a teraz jeszcze pojawila sie informacja o zatruciu pokarmowym jego oraz Theo. Z zatruciem czy bez z calym szacunkiem dla Greka ale od Rashy jest duzo slabszym zawodnikiem i 4-5 pkt w tym meczu to jest kres jego mozliwosci.

Slowenia +7 170 Euro

Litwa ML 300 Euro

Prosto!Pozdrowienia

Do góry
#1589855 - 15/09/2007 01:08 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: Mathiass]
krycha84 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2006
Skad info o zatruciu i w jakim buku znalzles Slowenia +7 pkt?

Do góry
#1589874 - 15/09/2007 01:13 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: krycha84]
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
"According to Greek sport radio (ERA) Papaloukas and Papadopoulos have problems with their stomachs......aslo a slightly problem with the stomach has Zisis.It seems that there is a stomach virus in our NT.All of them of course they will play tonight.Papadopoulos stayed in his room during lunch (today)"

za forum BA

Do góry
#1589910 - 15/09/2007 01:24 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: Stoin]
Mathiass Offline
old hand

Tak jest, a spread z Fonbet

Do góry
#1590983 - 15/09/2007 06:23 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: zw1]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
[quote=zw1]
Quote:

i kto wie czy amkwish nie ma racji grając na ekipę Alesa Pipana.kursy w okolicach 2.6 to value bet

Gratulacje dla Ciebie ,Zwierzak ,tym razem nie mialem racji i niewazne okolicznosci ,przegrala Slowenia i juz.

Szkoda fajnego kupony na "czworke" ,ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem ,trzeba szykowac typy na polfinaly

Do góry
#1591001 - 15/09/2007 06:32 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: Amkwish]
Mathiass Offline
old hand

Don't ever underestimate the heart of a champion[i][/i]

Wielki szacunek dla Greków, prawdziwi mistrzowie w sferze mentalnej. Bledy Slowencow ich bledami, ale Grecy zagrali mistrzowsko koncowke, malo ktora druzyna z takim spokojem wypunktowala by przeciwnika, teraz juz moga wszystko... THEO JEST WIELKI

Do góry
#1591038 - 15/09/2007 06:57 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: Mathiass]
muppet Offline
Carpal Tunnel

Ciekawe co byś pisał jakby było odwrotnie. Straszny z Ciebie człowiek na publicznym forum, amkwish, tak Ci powiem.

Chciałem napisać dokładnie to co Mathiass, dodam tylko tyle:

Do góry
#1591059 - 15/09/2007 07:07 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: muppet]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: muppet
Ciekawe co byś pisał jakby było odwrotnie. Straszny z Ciebie człowiek na publicznym forum, amkwish, tak Ci powiem.

Napisalbym ,ze prawidlowo wytypowalem czterech polfinalistow.

Straszny ?
Dlatego ,ze wytknalem Ci to i owo ?

Podaj lepiej jakis typ ,zamiast sie zaperzac \:\)

U mnie Hiszpania i Rosja na jutro ,a u Ciebie ?

Do góry
#1591091 - 15/09/2007 07:40 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: Amkwish]
muppet Offline
Carpal Tunnel

Nie, jesteś ultraagresywny i sprzedajesz innym swoją prawdę jako 'objawioną' i niepodważalną;
nie używasz racjonalnych argumentów tylko piszesz 'tak będzie';
idiotyczna, by nie powiedzieć debilna riposta na post odnośnie wczorajszej wygranej Rosji;
emanujesz totalną pogarda wobec innych opinii (nawet nie typow tylko opinii - szukasz chlopakow na quasi czacie zeby wg swojego widzimisie 'upokorzyc' ich w oczach innych);
nie da się z toba w zaden sposob dyskutowac, mozna conajwyzej sobie pożartować w zupelnie niesmieszny sposób. Urządzasz sobie tu prywatę i naginasz rzeczywistosc do tego swojego widzimisię (jestem dziwnie przekonany ze gdyby Slowenia wygrala - a powinna! - to bys tu pisal kolejne stosy szyderstw i nic nie wnoszacych postów), robiac jako mod straszliwy burdel w tym topiku.

A co mi wypomniałeś bo nie do końca rozumiem?
Wystawiłem dziś na minute przed końcem 1.03 na Słowencow jako jedyny na rynku (inni nie mieli wcale, betfair mial grosze za 1.01) wiec może teraz powinienem budować sobie pomnik przed domem wzorem Mojego Kolegi [pisownia oryginalna] Amkwisha?

Poza tym powtarzasz niesmieszny żart po raz n-ty (o gienku) nudząc liczną publikę tego wątku na forum - stąd też mowie ze jestes straszny na publicznym forum ;\)

Hiszpania pojedzie Greków choć kto wie czy po dzisiejszym zwycięstwie nie dokona się w nich jakaś radykalna przemiana, bo poza koncówką w wykonaniu Theo to grali po prostu kiepsko... Ale po tym co widziałem (bo ja np. oglądam mecze ćwierćfinałowe, wiesz) to chyba Hiszpanie są nie do zatrzymania, a Grecy nie lubią z nimi grać. Ale baaardzo daleki byłby od lekceważenia Hellas

W drugim spotkaniu wiele zależy od tego czy zagra Jasikievicius. Jeśli zagra dużo - TO LIPA, bo wyraźnie widac, że boli go ta noga i przez to kuleje (w przenosni i doslownie) ofensywa Litwinow. W obronie tez go Planinic nieźle jeździł :/ A jutro może być kłopot z Holdenem... Nie widziałem jeszcze Holdena w roli lidera ofensywy w koncowkach spotkan (w CSKA od tego sa inni ludzie), a widac ze czuje sie w takich sytuacjach doskonale. Jak Litwinom siądzie trójka, to powinni jednak wygrać, bo to zespoły bardzo podobne, tyle że Ruscy maja Davida Blatta na ławce - a Lietuva ma dłuższą ławkę i przez to nie ma raczej problemu jak KTÓRYKOLWIEK z graczy bedzie mial duzo przewinien. Dzis Litwa powinna zagrac o niebo lepiej, a jak zagraja na swoim poziomie to ten mecz wygraja choc zapewne znow czekaja nas wielkie emocje - bo to naprawde swietny turniej jak dotąd.

Po co amkwish mamy podawać typy na forum, skoro Ty wszystko wiesz i potrafisz jedynie na quasi czacie potem się naśmiewać z tego, że np. sebkos ma gorsze dni w typowaniu. Zwlaszcza, ze szukaleś zwolennikow Grecji jak widzę, a mecz jak sie skonczyly wszyscy wiemy - i na bałwanka (nie ze względu na zły typ tylko ze wzgledu na swoja pewnosc siebie i pogardę wobec innych) wyszedles tylko Ty, nie kto inny. Jakbyś się normalnie zachowywał to co innego, ale spójrz tak obiektywnie czy to fair i w porzadku, czy moze nieco aroganckie, butne i pełne pogardy wobec ludzi, którzy tak czy siak basket będą i oglądac, i typować w nadchodzącym sezonie.

Ja koncze swoj udział w dyskusjach na tym forum koszykarskim.
Hej ho everybody! (czy może Salud! czy jak to tam szło)

Do góry
#1591126 - 15/09/2007 08:44 Re: Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Hiszpania 2007 *DELETED* [Re: muppet]
Egzekutor Offline
old hand

Meldunek: 04/12/2006
Może i się naśmiewa ale jak przyszło co do czego (niewiarygodna wtopa Słowenii) to po meczu gratulował innym zwycięstwa, bynajmniej nie ironicznie.
I po tym można poznać klasę typera. Można lekceważyć innych przed meczem bo skoro typuje się zespół A a inni zespół B to przecież nie będzie się do nich łasił.
Po meczu wynik przyjął z godnością i za ma ode mnie
Sam nie obstawiałem ale świat potrzebuje kozaków bez respektu przed meczem i szacunkiem po ;\)

Do góry
Strona 13 z 15 < 1 2 ... 11 12 13 14 15 >

Moderator:  Akhu, rafal08