Nie, jesteś ultraagresywny i sprzedajesz innym swoją prawdę jako 'objawioną' i niepodważalną;
nie używasz racjonalnych argumentów tylko piszesz 'tak będzie';
idiotyczna, by nie powiedzieć debilna riposta na post odnośnie wczorajszej wygranej Rosji;
emanujesz totalną pogarda wobec innych opinii (nawet nie typow tylko opinii - szukasz chlopakow na quasi czacie zeby wg swojego widzimisie 'upokorzyc' ich w oczach innych);
nie da się z toba w zaden sposob dyskutowac, mozna conajwyzej sobie pożartować w zupelnie niesmieszny sposób. Urządzasz sobie tu prywatę i naginasz rzeczywistosc do tego swojego widzimisię (jestem dziwnie przekonany ze gdyby Slowenia wygrala - a powinna! - to bys tu pisal kolejne stosy szyderstw i nic nie wnoszacych postów), robiac jako mod straszliwy burdel w tym topiku.
A co mi wypomniałeś bo nie do końca rozumiem?
Wystawiłem dziś na minute przed końcem 1.03 na Słowencow jako jedyny na rynku (inni nie mieli wcale, betfair mial grosze za 1.01) wiec może teraz powinienem budować sobie pomnik przed domem wzorem Mojego Kolegi [pisownia oryginalna] Amkwisha?
Poza tym powtarzasz niesmieszny żart po raz n-ty (o gienku) nudząc liczną publikę tego wątku na forum - stąd też mowie ze jestes straszny na publicznym forum
Hiszpania pojedzie Greków choć kto wie czy po dzisiejszym zwycięstwie nie dokona się w nich jakaś radykalna przemiana, bo poza koncówką w wykonaniu Theo to grali po prostu kiepsko... Ale po tym co widziałem (bo ja np. oglądam mecze ćwierćfinałowe, wiesz) to chyba Hiszpanie są nie do zatrzymania, a Grecy nie lubią z nimi grać. Ale baaardzo daleki byłby od lekceważenia Hellas
W drugim spotkaniu wiele zależy od tego czy zagra Jasikievicius. Jeśli zagra dużo - TO LIPA, bo wyraźnie widac, że boli go ta noga i przez to kuleje (w przenosni i doslownie) ofensywa Litwinow. W obronie tez go Planinic nieźle jeździł :/ A jutro może być kłopot z Holdenem... Nie widziałem jeszcze Holdena w roli lidera ofensywy w koncowkach spotkan (w CSKA od tego sa inni ludzie), a widac ze czuje sie w takich sytuacjach doskonale. Jak Litwinom siądzie trójka, to powinni jednak wygrać, bo to zespoły bardzo podobne, tyle że Ruscy maja Davida Blatta na ławce - a Lietuva ma dłuższą ławkę i przez to nie ma raczej problemu jak KTÓRYKOLWIEK z graczy bedzie mial duzo przewinien. Dzis Litwa powinna zagrac o niebo lepiej, a jak zagraja na swoim poziomie to ten mecz wygraja choc zapewne znow czekaja nas wielkie emocje - bo to naprawde swietny turniej jak dotąd.
Po co amkwish mamy podawać typy na forum, skoro Ty wszystko wiesz i potrafisz jedynie na quasi czacie potem się naśmiewać z tego, że np. sebkos ma gorsze dni w typowaniu. Zwlaszcza, ze szukaleś zwolennikow Grecji jak widzę, a mecz jak sie skonczyly wszyscy wiemy - i na bałwanka (nie ze względu na zły typ tylko ze wzgledu na swoja pewnosc siebie i pogardę wobec innych) wyszedles tylko Ty, nie kto inny. Jakbyś się normalnie zachowywał to co innego, ale spójrz tak obiektywnie czy to fair i w porzadku, czy moze nieco aroganckie, butne i pełne pogardy wobec ludzi, którzy tak czy siak basket będą i oglądac, i typować w nadchodzącym sezonie.
Ja koncze swoj udział w dyskusjach na tym forum koszykarskim.
Hej ho everybody! (czy może Salud! czy jak to tam szło)