Jesteś niewdzięcznikiem tyle ci powiem.Wiesz co to jest spam ?
Jesteś nie normalny to się lecz.Jeśli uważasz ze dostałeś bana dlatego że ktoś napisał że forum się tego domaga to gratuluję polotu.
po pierwsze dlaczego mi ublizasz? wskaz gdzie ja tak postapilem w stosunku do Ciebie.
Jakbys czytal uwaznie tamtego dnia quasi to nie zadalbys tego pytania. Przeprosilem zanim Ty zdazyles mnie zbanowac:
@ MaRcIn_7
nie mozna bylo tylko raz?
nie no sorry wkurzylem sie, juz nie bede
post z godz 23:55 dnia 30.08.2007
Do tej pory nie nie podziękowałeś za zdjęcia bana więc o czym chłopcze mówisz?
Regulamin Quasi Chat
Forum służy do wymiany informacji i opinii przez użytkowników. Zobowiązani są oni do wypowiedzi w sposób kulturalny i nie urągający innym użytkownikom forum. Zobowiązani są też do przestrzegania regulaminów poszczególnych działów. Należy dbać o wygląd i wizerunek forum.
I. Zabrania się wulgarnych wypowiedzi. Wszelkie posty ubliżające, pełne wulgarnych wypowiedzi będa kasowane.
II. Zabrania się treści godzących w narodowość, pochodzenie i światopogląd. Wszelka dyskryminacja nie będzie tolerowana. Dotyczy to także tzw. "Avatarów".
III. Zabrania się cytowania 4-5 poprzednich postów bądź innych form zniekształcenia tematów czy obniżających ich czytelność. Zachowajmy przejrzystość każdego tematu.
IV. Moderatorzy pilnują porządku na forum. Uszanuj ich pracę. Obrażanie moderatorów także grozi ostrzeżeniem.
V. Zabrania się obrażania, kogokolwiek, używania wulgaryzmów, wykropkowywania słów, które w domyśle są takimi wulgaryzmami.
VI. Zabrania się prowokowania do kłótni, zaczepek słownych skierowanych do innych użytkowników.
VII. Wszelkie próby podważania decyzji moderatora /w dziale do tego nie przewidzianym, np. Quasi Czat/, również mogą być ukarane ostrzeżeniem.
Jedynym miejscem na tego typu żale i skargi, jest temat: bany i ostrzeżenia - dyskusja, w dziale 'forum dyskusyjne'
KULTURALNYM LUDZIOM nic złego tu się nie stanie.
Pogrubilem punkt,ktory zlamalem,ale nie widze zeby bylo w nim napisane,ze "znieksztalcenie tematu i obnizenie jego czytelnosci" - dokladnie jeden raz grozi banem. Zgadzam sie,ze zasluzylem na ostrzezenie i za ten wybryk juz przeprosilem. Moim zdaniem w tym momencie zle zareagowales i naduzyles swojej 'wladzy', dlatego nie podziekowalem za zdjecie bana,gdyz uwazalem to za naturalna kolej rzeczy.