#1571873 - 08/09/2007 18:23
Re: Horse Racing in UK V ( turf )
[Re: skunks]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/06/2002
|
Witam, Prognozy wybranych gonitw na dzisiaj: HAYDOCK 2.35 Trudny do pokonania będzie OLYMPIAN ODYSSEY,spodziewam się dobrego występu po METROPOLITAN MAN (mimo błędów jeźdzca w ostatnim starcie db.drugie miejsce),z pozostałych CALDRA i WINGED CUPID.
3.10 SAKHEE'S SECRET - niepokonany król sprintu w tym sezonie przeciwko całej plejadzie pretendentów,kibicuję RED CLUBS.
4.10 GUERTINO nie przekonuje,bdb wrażenie w słabszej stawce zrobił ROYAL CONFIDENCE,z pozostałych VICTORIAN BOUNTY i LITTLE BIG BOY
4.40 Bardzo wyrównana stawka, od DUBAI TIME (swobodnie wygrał C5), przez CAMPANOLOGIST (przetarcie w biegu C1) do DAN TUCKET (mnogość startów)
THIRSK 2.30 Czas na rehabilitację dla DR FAUSTUS (nie odpowiada mu po miękkim),przeszkadzać będzie MEER KAT
3.30 W formie są GENEROUS JEM , DOCTOR SCOTT i GO TECH (w ostatnim starcie duża progresja formy )
4.00 Dobra okazja na odniesienie zwyciestwa dla MILLESTAN, będą groźne RAKATA i RHUEPUNZEL
typy na dzisiaj wkrótce...
|
Do góry
|
|
|
|
#1605793 - 20/09/2007 22:37
Re: Horse Racing in UK V ( turf )
[Re: skunks]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/11/2002
|
Disiaj w pracy szkotnik z którym pracuje (fan Rangersów) dał mi bety na dzisiejsze koniki: 1# gonitwa AYR 14.50 czas uk koń IBROX miejsce: 1-3 jego komentarz: wczoraj nomen omen Rangersi wygrali ze stuttgartem więc dziś wygra IBROX (rangersi mają stadion na Ibroxie) to był jego głowny bet dał mi jeszcze 2 suche typy ale już bez tak wyczerpującej analizy 2# ayr 16.10 czas uk koń NEON BLUE miejsce: 1-3 3# YARMOUTH nie podał czasu koń IRISH QUEST miejsce: 1-3 niestety ja nieskożystam bo w batwayu tam gdzie mam kase niema koników, nawet nieznam kursów, jakby ktoś mógł je wkleić a potem wyniki to byśmy sprawdzili jaki z niego znawca koni. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|