rzadko gram w pilke reczna,ale dzis jest kilka meczy w tej lidze ktore mnie zaciekawily......chodzi mi jednak o mecz RIK z Hammarby(wicelider z liderem)...buki faworyzuja lidera ale ja mysle o zagraniu jednak na gospodarzy z malym handi+2.5....moze ktos znajacy sie na tej lidze cos sie wypowie na temat tego meczu???mecz 11.11.2007 Hamarby IF -Redbergslids IK 27-33 a kursy oscylowaly w okolicach 1.1 na gospodarzy..
Wlasnie o tym samy pomyslalem i chcialem sie zwrocic z pytanie do Krajana. Nie wiem dlaczego tak faworyzowane jest Hammarby. RIK na pewno jest silniejszy u siebie, a jednak potrafili wygrac z Hammarby na wyjezdzie w tym sezonie. Moze wtedy Hammarby gralo jakimis okrjonym skladem?? Rik ostatnio pokonal u siebie co prawda tylko jednym punktem Ystads(druzyna wlasnego podworka) i przegral z H43 wygrywajac przez wiekszsc meczu. Dlatego wydaje nmi sie ze na Handi +2.5 mozna sie skusic:).
A czy GUIF nadal bedzie wygrywalo???? Mam nadzieje ze dzisiaj sie skonczy bo kurs na gospodarzy zachecajacy. Drot na wyjazdach nie zdobylo jeszcze punktu, wiec musza walczyc na wlasnych smieciach aby nie opuscic 1 ligi w tym sezonie. Kazdy rozpedzony zespol kiedys musi sie zatrzymac a wydaje mi sie ze Guif do potentatow nie nalezy. I ostatni mecz jaki mi wpadl w o to H43. Jak juz pisalem Ystads dobrze radzi sobie u siebie jak i H43. Dlatego przewaga wlasnego parkietu powinna zawazyc na zwyciestwie gospodarzy. Wygrali Z RIK, ktore wczesniej wygralo z Ystads u siebie. Kurs 1.65 godny polecenia. TO tyle ode mnie. Bede wdzieczny Krajan za twoje uwagi bo ostanie kolejki byly dochodowe i chcialbym podtrzymac passe. Tyle ze sam az tak duzo nie wiem na temat tej ligi. E(L)O