Ja takze mam cos z tym livescore

nie wiem mzoe to glupie ale jednak cos w tym jest.
Chociaz by wczorajsza kolejka NFL
Po 2 lwartach meczu moje typy prawie wszsytkie lezaly w nerwach zabralem sie od kompa i poszedlem na dol na tv i cos zjesc.Wrocilem po 3 kwarcie meczu no i wszsytkie typy wchodza

a w 2 byl remis ...odmiana diametralna :).4 kwarta slede wyniki live ,ogladam mecz live ze stremu no i co ..im blizej konca tym moje typy bardziej padaja

tylko jeden wszedl kurde .
Sprawdzilo sie totakze na hokeju europejskim , jak sledze mecze live to albo w topa albo idzie jak po grudzie ...
Dla tego postanawiam NIE OGLADAC LIVESCORE

2 sprawa jest taka ze niktore mecze " czuje " a nie ktore nie
co mam na mysli zobacze jakas pare na dany mecz np LA-Anahaim o odrazu wiem ze LA wygra

mimo ze na LA kurs w granicach 3.50 i takie mecze wchodza mi w 90% .
No i same sny

ja mam jakis pokrecony sen gdzie mi sie sniajakies sproty i nazwiska graczy to stawiam na te nazwiska/zespoly i odziwo jak narazie z 2 snow 2 weszly przy czym ostatni sen zaowocowal zyskiem 1259zl :D.
Moj koles np. jak idzie do Totomixa to zaklada zawsze stara koszulke z logiem swojej szkoly podstawowej

,jak ma koszulke to wygrywa nie zawsze ale wygrywa .idzie bez koszulki czyli nie warto nawet z nim gadac o typach

STS natomiast jest dziadek ktory jak ma dzien i jest pewien swych typow to siedzi cicho nic sie nie dozywa zawsze skresla typy czerwonym dlugopisem i ma okluary z czarnymi oprawkami.
A jak nie jest pewien typow to skresla je byle czym duzo gada i ma oglulary z bialymi/przezroczystymi oprawkami :D.
Jak wiara juz widzi ze dziadek siedzi cicho i trzyma w lapie czwrowny dlugopis to kazdymu pzrez ramie zaglada

mowie wam jak to zajebiscie wyglada hehehe ..sam tak zreszta robilem :P.
No ale dziadek zabylysna jakis czas temu forma jak wygrywal 11 dni z rzedu od 300-800zl