Na dziś z mojej ukochanej dyscypliny:
Jadar Sport SA Radom - PGE Skra Bełchatów Under 160,5 pkt w meczu @ 1.9Dla mnie dość ciekawy typ z dość ciekawym kursem. Zakład ten po takim kursie proponuje
Unibet. Skra powinna wygrać ten mecz nie tracąc seta, jednak handi -2,5 jest z kursem 1.85(a więc nieco niższy), dlatego biorę pkt. Skra wystąpi bez S.Antigi ale myślę że reprezentant Polski - Michał Bąkiewicz godnie go zastąpi. Każdy inny wynik niż 3:0 dla Skry będzie dla mnie dużym zaskoczeniem, więc czemu nie spróbować po 1,9 underka? Dla przykładu Betgun na taką samą linie proponuje kurs 1.68

AZS przeżywa głęboki kryzys nie tylko na parkiecie. Sponsor się wycofał, zawodnicy już myślą o zmianie klubu. Spodziewam się że zawodnicy zagrają tak by swoją grą znaleźć nowych pracodawców, ale każdy będzie się chciał pokazać sam, czy będzie miejsce na grę zespołową? Wg. mnie nie. Polecam to zagrać.
Spodziewam się tu max 1:3
Do tego spotkania również typy:
AZS Politechnika Warszawa-Delecta Bydgoszcz (set hc 1,5:0) 2 @ 2.65
Unibet
AZS Politechnika Warszawa-Delecta Bydgoszcz ( wynik po dwóch pierwszych setach) 0:2 @ 3.5 Unibet