Strona 3 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Opcje tematu
#1794413 - 20/11/2007 20:18 Re: Rozwalone forum [Re: z o ® r o]
xqwzts Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/03/2005
polska liga jest najlepsza co wy gadacie \:D

a jesli chodzi o bany, to jestem za odbanowaniem i dac im po ostrzezeniu. Zbigniewowi za link, rene za bluzgi i to wszystko. Chyba juz ochloneli \:p

Do góry
Bonus: Unibet
#1794416 - 20/11/2007 20:24 Re: Rozwalone forum [Re: Amkwish]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Stary tu nie chodzi o tresc.

Klikajac w link pod FF lub IE przegladarka zaczyna wariowac, zmiejsza sie okno i skacze po calym pulpicie, jak juz trafisz w X by zamknac pojawia sie kolejne okienko, ktore Ci to uniemozliwi.
Te jakies tam latajace fajfusy sa malo wazne.

Wszystko opiera sie na wykreceniu numeru i niejako ukaraniu osoby za to ze kliknelo.

Jesli jakis dzieciak w to kliknal mimo ostrzezenia, a w tym czasie wszedl mu rodzic do pokoju kazanie na temat seksu murowane \:\)

Moje zdanie na temat pedalow jest powszechnie znane, do gazu z nimi, ale oburzanie sie za cos takiego, przeciez to nie ma nawet promowac tego typu zboczen etc.

Do góry
#1794478 - 20/11/2007 21:38 Re: Rozwalone forum [Re: Hajzel]
moonlight Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/10/2005
Originally Posted By: Hajzel
zauważyłem że jak wypowiada sie rene odrazu moonlight i Mixer tworzycie jakąś grupę wspierającą?

Nawet nie znam rene ani mixera, napisałem tylko swoje zdanie. Nawet swojego kolegę trzeba niekiedy skrytykować, a widać, że wszyscy wolą klepać się wzajemnie po plecach.
Ciekawe jakby każdy kliknął w ten link i dostał porządnego wirusa, to też byście byli tak zachwyceni (??). No ale na szczęście nic poważnego się nie stało, została tylko przestroga dla ludzi , co wrzucają głupie linki.
Uogólniam, już nie zamierzam z nikim wchodzić w wymianę zdań.

Kameleon - jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, zrozumiałbyś moje zdanie, a to już Twój problem, jesteś "zielony" i tylko na tym polega Twoja przewaga. Już mi nie odpisuj proszę.

Do góry
#1794486 - 20/11/2007 21:46 Re: Rozwalone forum [Re: lupus]
siwy212 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/02/2004
Originally Posted By: lupus
Stary tu nie chodzi o tresc.

Klikajac w link pod FF lub IE przegladarka zaczyna wariowac, zmiejsza sie okno i skacze po calym pulpicie, jak juz trafisz w X by zamknac pojawia sie kolejne okienko, ktore Ci to uniemozliwi.
Te jakies tam latajace fajfusy sa malo wazne.

Wszystko opiera sie na wykreceniu numeru i niejako ukaraniu osoby za to ze kliknelo.

Jesli jakis dzieciak w to kliknal mimo ostrzezenia, a w tym czasie wszedl mu rodzic do pokoju kazanie na temat seksu murowane \:\)

Moje zdanie na temat pedalow jest powszechnie znane, do gazu z nimi, ale oburzanie sie za cos takiego, przeciez to nie ma nawet promowac tego typu zboczen etc.

Rodzic rodzicem ale mje mało prezeska nie przyłapała zbanować na wieki cycola.

Do góry
#1794487 - 20/11/2007 21:47 Re: Rozwalone forum [Re: moonlight]
_zvonimir_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/04/2007
najlepsza to jest Bundesliga, a jak nie to foch \:D

Do góry
#1794492 - 20/11/2007 21:56 Re: Rozwalone forum [Re: moonlight]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Nie odpalilem tego linku, poniewaz bylo napisane, chyba nawet pogrubione i na czerwono: Tresci wulgarne...

Bany czasowe za takie wypowiedzi jakie tam padly to minimalna kara, ostrzezenia to sa za wyzywanie druzyn czy tam za kur.., a za taka jazde jaka zrobili Zbigniew i rene ban od razu. Swoja droga to moga sobie tak rozmawiac na prvie czy gg, mi to tam lata, polecam im umowic sie na ustawke, przynajmniej jeden z nich dostanie bana w realu \:\)

W kazdym razie bany za jakis czas zostana zdjete.

Do góry
#1794498 - 20/11/2007 22:13 Re: Rozwalone forum [Re: connor]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Srednio lubie Rene, ale dajcie spokoj.

Taki link i tak naprawde przechodzi bez echa, bo Zbysio ma zaslugi w rozwoju dzialu to&owo.

Nie podoba mnie sie to.

Do góry
#1794562 - 20/11/2007 23:17 Re: Rozwalone forum [Re: polskignom]
okey Offline
stranger

Meldunek: 20/11/2007
Pozwólcie, że jeszcze do kilku rzeczy się odniosę

Widzę, że są tu tacy, którym odpowiada ten chlew / nie widzą tego / nie rozumieją / zrozumieć nie chcą* ( niepotrzebne skreślić )
Są też ( jeszcze ) tacy, którym zależy na forum
I bynajmniej nie myślę tylko o tych, którzy stanęli po mojej stronie

Biszop, dla Ciebie liczy się "analiza (opis), wyrazisty typ i stawka!"
OK, rozumiem to
Tak pisze m.in. Ignorator, choć nie tylko on
Ignorator zarzucał mi, że na forum piszę bardziej potocznym językiem, inaczej niż w innym miejscu
Ja uważam, że jest to forum dyskusyjne - jestem ( byłem ) tu głównie po to, by podyskutować, poczytać, co inni sądzą na temat danego spotkania i wyciągnąć własne
wnioski. Szczególnie cenne są one po dyskusji z osobami, które interesują się konkretnymi rozgrywkami i są w tym dobre!
Obowiązku zamieszczania typów z analizami i stawkami tu nie ma, choć każdy może założyć swój temat i się wykazywać
Biszop - nazwałeś to biciem piany, nie szkodzi, masz prawo do własnego zdania, choć patrzysz chyba przez własny pryzmat, a nadto zupełnie niepotrzebnie to podniosłeś. Nie o to teraz chodzi
Analizę czy opis też można było u mnie znaleźć, wyrazisty typ też \:\) ( choć nie zawsze ), stawki chyba nigdy
Dlaczego?
Całkiem niedawno Ignorator napisał analizę, podał typ i stawkę na mecz Premiership
Spotkanie jeszcze się nie skończyło, a już nazwany został lamerem
Mnie podobne sytuacje spotykały nie raz
Kiedyś napisałem analizę, podałem wyrazisty typ X na mecz Wisła - Arka
W przerwie ( było 2:0 dla Wisły ) jakiś kretyn obrzucił mnie błotem i obelgami
Tyle tylko, że w moim przypadku ten typ okazał się trafiony, bo było 2:2 \:\)
Ignorator tego szczęścia nie miał, choć mecz miał szanse zakończyć się po jego myśli
Jaja opadają, a takie sytuacje zniechęcają do pisania analiz, itp.
Nawet jak nie zostaniesz obrzucony błotem, to i tak musisz później się tłumaczyć, bo okazuje się, że typ nie jest value, jest to underdog, albo cholera wie co
Jeśli chodzi o mnie, to mam trochę inne spojrzenie na stawki, niż większość grających
Najkrócej mówiąc - wysoki kurs wcale nie musi oznaczać niskiej stawki ( by samemu nie odbierać sobie szansy wysokiej wygranej )
Biszop - wyobraź sobie co by było, gdybym podał na forum, że gram 8/10 po kursie 5.75
Wolę o tym nie myśleć i zostać specjalistą od bicia piany \:D

Kameleon - nie wiem, jakiego używasz antyvira, nie jestem też specjalistą od informatyki, etc.
Mnie te pedalskie obrazki nie oburzyły, ale zniesmaczyły
Wkurzyłem się, bo pod linkiem był trojan i jeszcze jakiś syf
Ja mam Kasperskiego, który to wyłapał i chyba nie przepuścił
Ale przeskanowałem dodatkowo całego kompa i wyczyściłem wszystko stąd nie umiem podać nazwy trojana i tego drugiego śmiecia
Zamiast pisać, że pod linkiem nic nie było i szukać zwady, radzę Tobie i innym, którzy kliknęli, zainteresować się, czy jakiegoś syfa nie macie
Wszystko!

Lupus - ja o Tobie z tego forum wiem, że masz kota \:D
Wydaje mi się, że jesteś modem, a jeśli tak, to Twoja postawa po prostu mnie śmieszy
Najpierw piszesz "Wiedziałem, wiedziałem", potem drwisz z ludzi, że nie potrafią tego zamknąć ( ja akurat potrafię ), szukasz przyczyny ( ciekawość ), a na koniec mówisz, że nie trzeba było klikać
Wcale nie było tam napisane, jak to przekręcił Experto "Treści wulgarne"
Tam było napisane "Wchodzisz na własną odpowiedzialność"
Po tym Twoim ( lupus ) "wiedziałem, wiedziałem" można było spodziewać się jakiejś głupawki i dlatego kliknąłem, bo też lubię się pośmiać, bo nie samą grą czlowiek żyje
Chyba tylko Amk dostrzegł widzi to należycie:
"Jezeli ktos podlinkowuje dwóch rznacych sie pedałów i umieszcza napis "Wchodzisz na własna odpowiedzialność" to jest to zrozumiałe ,bo jeden bedzie miał ubaw ,a drugi obrzyga klawiaturę.
Co innego ,jezeli pod linkiem kryje sie zawirusowana strona ,wiec proponowanie takowej ,bez wzgledu na treść ,jest ,delikatnie mówiac ,swiństwem"

Ja to nazwałem trochę inaczej niż świństwo, bo świństwo to zbyt słabe słowo
Świństwo polega na tym, że mod to widzi i nie reaguje
Prawidłowa reakcja - to natychmiastowe usunięcie tego badziewia i ostrzeżenie/ban dla autora i byłoby pozamiatane
A co robi mod - czeka, aż inni wpieprzą się na minę, świetnie przy tym się bawi, a kiedy robi się afera, zastanawia się, gdzie to można było umieścić
Zostańmy więc przy tym kocie \:D

Ja nie mam pretensji do samego bana, bo sobie trochę poprzeklinałem i nadrobiłem zaległości
W sumie jest mi obojętne, czy jest ileś tam lat odsiadki, czy dożywocie, bo jest mało prawdopodobne, bym chciał tu wrócić
Niektórzy zrobili sobie z tego forum zwykły chlew
A na teksty Pierdol się cwelu itp. sobie nie pozwolę

I to by było na tyle

Do góry
#1794578 - 20/11/2007 23:31 Re: Rozwalone forum [Re: okey]
lupus Offline
antimadrista

Tego trojana jak widac tylko Ty przylapales...

PS Ale sie kolorowo w temacie zrobilo \:\)

Do góry
#1794596 - 20/11/2007 23:49 Re: Rozwalone forum [Re: lupus]
Mixer8899 Offline
member

Meldunek: 28/01/2007
dla mnie wszystko jest czarno na białym- szokujące wnioski.
zbysio zarejestrowany w 2003 roku, 4 lata przynajmniej ma komputer i co jeszcze się nie nabawił nim???jeszcze go cieszą zawirusowane strony???

Do góry
#1794602 - 20/11/2007 23:55 Re: Rozwalone forum [Re: Mixer8899]
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
Odbanować Zbigniewa, czasem wali śmieszne teksty, a u rene takowych nie dostrzegłem \:D ;\)

Do góry
#1794604 - 20/11/2007 23:56 Re: Rozwalone forum [Re: Mixer8899]
Haz$ Offline
$

Meldunek: 30/12/2002

poprostu darmowe wakacje na koszt mecz.pl i tyle \:\) i jeszcze marudzą \:p

Do góry
#1794605 - 20/11/2007 23:58 Re: Rozwalone forum [Re: PioKing]
vindom Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/03/2006
Zamiast banować tak od razu, dać każdemu po II ostrzeżenia chyba byłoby sprawiedliwiej

Do góry
#1794607 - 20/11/2007 23:59 Re: Rozwalone forum [Re: vindom]
yaaho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2005
Originally Posted By: vindom
Zamiast banować tak od razu, dać każdemu po II ostrzeżenia chyba byłoby sprawiedliwiej

wg. mnie mniejsza kara jest ban 2 dniowy niz 2 ostrzezenia \:\)

Do góry
#1794615 - 21/11/2007 00:04 Re: Rozwalone forum [Re: yaaho]
vindom Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/03/2006
Originally Posted By: yaaho
Originally Posted By: vindom

wg. mnie mniejsza kara jest ban 2 dniowy niz 2 ostrzezenia \:\)

może i tak, ale taki rene przez bana musiał tracić czas na ponowną rejestrację a tak na starym nicku by napsiał co go boli, co mu się nie podoba

Do góry
#1794635 - 21/11/2007 00:15 Re: Rozwalone forum [Re: vindom]
lupus Offline
antimadrista

Juz pisal na starym:

Człowieku, co ty o-d-p-i-e-r-d-a-l-a-s-z
Nie wiem k-u-r-w-a co jest w tym śmiesznego, że dasz zawirusowany link
Za takie k-u-r-e-s-t-w-o ewidentny ban dla tego palanta

Do góry
#1794650 - 21/11/2007 00:23 Re: Rozwalone forum [Re: vindom]
hanele Offline
veteran

Meldunek: 13/01/2006
Originally Posted By: Zbigniew
(...)nie wjeżdża się na starych frajerze i za to powinieneś polecieć z tego forum.

Jestem po stronie Rene, mimo wzystko.
Nie, nie weszłam w tę stronke , bo nie raz sie przekonałam, że kawały w stylu Zbigniewa sa, że tak powiem dla mnie po prostu śmieszne inaczej
poza tym ten post Zbigniewa, ze na starych sie nie wyjeżdża jest hm nienormalny z załozenia. A co to swieta krowa czy jak?
To tylko , ze jest starym userem jeszcze bardziej stawia go w gorszym świetle, bo inni maja do niego zaufanie a on je nadużywa. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć i nieważne czy się jest starym czy też nowicjuszem... Rene przynajmiej nie udaje świętego ;\)

Do góry
#1794654 - 21/11/2007 00:25 Re: Rozwalone forum [Re: hanele]
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
\:D \:D \:D

starych = rodziców

taki slang \:p

Do góry
#1794655 - 21/11/2007 00:25 Re: Rozwalone forum [Re: okey]
connor Offline
a.k.a. "Experto"