Pozwólcie, że jeszcze do kilku rzeczy się odniosę
Widzę, że są tu tacy, którym odpowiada ten chlew / nie widzą tego / nie rozumieją / zrozumieć nie chcą* ( niepotrzebne skreślić )
Są też (
jeszcze ) tacy, którym zależy na forum
I bynajmniej nie myślę tylko o tych, którzy stanęli po mojej stronie
Biszop, dla Ciebie liczy się "
analiza (opis), wyrazisty typ i stawka!"
OK, rozumiem to
Tak pisze m.in. Ignorator, choć nie tylko on
Ignorator zarzucał mi, że na forum piszę bardziej potocznym językiem, inaczej niż w innym miejscu
Ja uważam, że jest to forum
dyskusyjne - jestem ( byłem ) tu głównie po to, by
podyskutować, poczytać, co inni sądzą na temat danego spotkania i wyciągnąć własne
wnioski.
Szczególnie cenne są one po dyskusji z osobami, które interesują się konkretnymi rozgrywkami i są w tym dobre!Obowiązku zamieszczania typów z analizami i stawkami tu nie ma, choć każdy może założyć swój temat i się wykazywać
Biszop - nazwałeś to biciem piany, nie szkodzi, masz prawo do własnego zdania, choć patrzysz chyba przez własny pryzmat, a nadto zupełnie niepotrzebnie to podniosłeś. Nie o to teraz chodzi
Analizę czy opis też można było u mnie znaleźć, wyrazisty typ też
( choć nie zawsze ), stawki chyba nigdy
Dlaczego?
Całkiem niedawno Ignorator napisał analizę, podał typ i stawkę na mecz Premiership
Spotkanie jeszcze się nie skończyło, a już
nazwany został lameremMnie podobne sytuacje spotykały nie raz
Kiedyś napisałem analizę, podałem wyrazisty typ X na mecz Wisła - Arka
W przerwie ( było 2:0 dla Wisły ) jakiś kretyn obrzucił mnie błotem i obelgami
Tyle tylko, że w moim przypadku ten typ okazał się trafiony, bo było 2:2
Ignorator tego szczęścia nie miał, choć mecz miał szanse zakończyć się po jego myśliJaja opadają, a takie sytuacje zniechęcają do pisania analiz, itp.
Nawet jak nie zostaniesz obrzucony błotem, to i tak musisz później się tłumaczyć, bo okazuje się, że typ nie jest value, jest to underdog, albo cholera wie co
Jeśli chodzi o mnie, to mam trochę inne spojrzenie na stawki, niż większość grających
Najkrócej mówiąc - wysoki kurs wcale nie musi oznaczać niskiej stawki ( by samemu nie odbierać sobie szansy wysokiej wygranej )
Biszop - wyobraź sobie co by było, gdybym podał na forum, że gram 8/10 po kursie 5.75
Wolę o tym nie myśleć i zostać specjalistą od bicia piany
Kameleon - nie wiem, jakiego używasz antyvira, nie jestem też specjalistą od informatyki, etc.
Mnie te pedalskie obrazki nie oburzyły, ale zniesmaczyły
Wkurzyłem się, bo
pod linkiem był trojan i jeszcze jakiś syfJa mam Kasperskiego, który to wyłapał i chyba nie przepuścił
Ale przeskanowałem dodatkowo całego kompa i wyczyściłem wszystko stąd nie umiem podać nazwy trojana i tego drugiego śmiecia
Zamiast pisać, że pod linkiem nic nie było i szukać zwady, radzę Tobie i innym, którzy kliknęli, zainteresować się, czy jakiegoś syfa nie macie
Wszystko!Lupus - ja o Tobie z tego forum wiem, że masz kota
Wydaje mi się, że jesteś modem, a jeśli tak, to Twoja postawa po prostu mnie śmieszy
Najpierw piszesz "
Wiedziałem, wiedziałem", potem drwisz z ludzi, że nie potrafią tego zamknąć ( ja akurat potrafię ), szukasz przyczyny ( ciekawość ), a na koniec mówisz, że nie trzeba było klikać
Wcale nie było tam napisane,
jak to przekręcił Experto "
Treści wulgarne"
Tam było napisane "
Wchodzisz na własną odpowiedzialność"
Po tym Twoim ( lupus ) "
wiedziałem, wiedziałem" można było spodziewać się jakiejś
głupawki i dlatego kliknąłem, bo też lubię się pośmiać, bo nie samą grą czlowiek żyje
Chyba tylko
Amk dostrzegł widzi to należycie:
"Jezeli ktos podlinkowuje dwóch rznacych sie pedałów i umieszcza napis "Wchodzisz na własna odpowiedzialność" to jest to zrozumiałe ,bo jeden bedzie miał ubaw ,a drugi obrzyga klawiaturę.
Co innego ,jezeli pod linkiem kryje sie zawirusowana strona ,wiec proponowanie takowej ,bez wzgledu na treść ,jest ,delikatnie mówiac ,swiństwem"Ja to nazwałem trochę inaczej niż świństwo, bo świństwo to zbyt słabe słowo
Świństwo polega na tym, że mod to widzi i nie reagujePrawidłowa reakcja - to natychmiastowe usunięcie tego badziewia i ostrzeżenie/ban dla autora i byłoby pozamiataneA co robi mod -
czeka, aż inni wpieprzą się na minę, świetnie przy tym się bawi, a kiedy robi się afera, zastanawia się, gdzie to można było umieścićZostańmy więc przy tym kocie
Ja nie mam pretensji do samego bana, bo sobie trochę poprzeklinałem i nadrobiłem zaległości
W sumie jest mi obojętne, czy jest ileś tam lat odsiadki, czy dożywocie, bo jest mało prawdopodobne, bym
chciał tu wrócić
Niektórzy zrobili sobie z tego forum zwykły chlew
A na teksty
Pierdol się cwelu itp. sobie nie pozwolę
I to by było na tyle