#1794316 - 20/11/2007 19:23
Re: Rozwalone forum
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Po pierwsze dzieki za priva sprzed jakiegos czasu:)
Biszop ,wiem ,ze nie do mnie piłes z ta pianą ,chociaz zdarza mi się również ,hehe. Co do rene ,to ma swój ogromny wkład w temat "La Liga" ,a sam wiesz ,ze mod niczego noe zrobi bez wsparcia ze strony userów. Zbanowanie rene odebrałem zbyt emocjonalnie ,ale...temat o najlepszej lidze swiata bez Niego nie byłby juz ten sam. A....włoska najlepsza? No,nie wiem ,nie wiem
|
Do góry
|
|
|
|
#1794346 - 20/11/2007 19:32
[Re: Amkwish]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Kameleon, rzeczywiście pokazałeś mi że masz rację, aż sobie się dziwie że mogłem tak skrytykować Zbigniewa. Przepraszam. Nie powinienem się wychylać, tym bardziej, że w zasadzie nie wiem po co tu jestem, bo nie znam się na dowcipach, ani na panienkach, a o podawaniu typów już nie wspominam. Tak naprawdę link który wrzucił był zaj.ebisty, świetnie się ubawiłem, oby takich częściej. Był to doskonały przerywnik w codziennej, mozolnej pracy przed kompem. Krytyka byłą moją prowokacją, jeszcze raz przepraszam. No wtrafiłeś także w sedno - bo korzystałem z jego typów, naprawdę PoZruFFka , szacun dla Ciebie, mega-ziom, trzymajmy sztamę
|
Do góry
|
|
|
|
#1794362 - 20/11/2007 19:41
[Re: Kameleon]
|
member
Meldunek: 28/01/2007
|
biszop- stawkowanie???cie interesuje najbardziej przy opisach?? to ja ci wyjaśnie stawkowanie:
zbigniew to ŚWIR 10/10 - graj to!!!!;)
|
Do góry
|
|
|
|
#1794366 - 20/11/2007 19:43
[Re: Mixer8899]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1794376 - 20/11/2007 19:46
[Re: Amkwish]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Biszop ,wiem ,ze nie do mnie piłes z ta pianą ,chociaz zdarza mi się również ,hehe. Co do rene ,to ma swój ogromny wkład w temat "La Liga" ,a sam wiesz ,ze mod niczego noe zrobi bez wsparcia ze strony userów. Zbanowanie rene odebrałem zbyt emocjonalnie ,ale...temat o najlepszej lidze swiata bez Niego nie byłby juz ten sam. A....włoska najlepsza? No,nie wiem ,nie wiem Nie przeszkadza mi temat do dyskusji taki jak o polskiej pilce, jak ktos lubi sobie "potrzepac" to wolna droga, inna sprawa ze czasem da sie wyciagnac cos ciekawego. Ale takie samo "trzepanie" w tematach juz mnie lekko irytuje, dyskusja owszem jak najbardziej ale przyznaj ze czesto jest to wzajemna adoracja lub okazywanie niecheci osobie z ktora sie nie zgadzamy, czesto gesto to widac. Zasadnicza sprawa, analiza (opis), wyrazisty typ i stawka! Jesli dookola tego wywiazuje sie dyskusja to nic tylko sie cieszyc, gorzej jak ta dyskusja zabija typ i rodzi sie pyskowka. Moze sie powtarzam ale tutaj wazniejsze sa cyferki, literki musza byc do tego, a nie odwrotnie, wielu tego nie rozumie bo bez obrazy, graja za drobniaki albo nawet jesli nie sa to drobniaki to nie szkoda im tych pieniedzy. Pieniadze sie szanuje, a nie rozmienia na drobne;-)
|
Do góry
|
|
|
|
#1794397 - 20/11/2007 19:58
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Ja w ogole nie wiem o co chodzi.
Pisalo jak byk, wchodzisz na wlasna odpowiedzialnoc, do tego masa emotek znaku STOP.
A dlaczego ludzie widza cos takiego i klikaja? Bo sa CIEKAWSCY i to jest silniejsze od nich.
Prosta sprawa, nie chcesz nie klikasz, kliknales Twoj problem. Pretensje miej do siebie. No moj problem, ale czy to jest smieszne? Sam sobie odpowiedz.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794399 - 20/11/2007 19:59
|
member
Meldunek: 28/01/2007
|
w dziale pt. ''śmieszne'' napis , że się'' wchodzi na własną odpowiedzialnośc '' traktowałbyś- poważnie. Ja już nie wiem czy wy tacy głupi jesteście czy to jest poważniejsza sprawa.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794405 - 20/11/2007 20:07
[Re: Mixer8899]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
2 miesiace temu przeciez byl podobny link, podobnie opisany i podobnie od groma ludzi klikalo. Z drugiej strony gdzie takie cos wkleic? W Private Picks? No ludzie bez jaj, to wasz problem, ze klikacie, nie moj. A potem placzecie jak male dzieci. Widocznie to ja jestem taki cwany, bo wiedzialem czego sie spodziewac, i zdazylem juz wlaczyc przed kliknieciem Manager zadan Potem jeden klik i po sprawie
|
Do góry
|
|
|
|
#1794411 - 20/11/2007 20:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
2 miesiace temu przeciez byl podobny link, podobnie opisany i podobnie od groma ludzi klikalo.
Lupus ,chodzi o TREŚĆ. Jezeli ktos podlinkowuje dwóch rznacych sie pedałów i umieszcza napis "Wchodzisz na własna odpowiedzialność" to jest to zrozumiałe ,bo jeden bedzie miał ubaw ,a drugi obrzyga klawiaturę. Co innego ,jezeli pod linkiem kryje sie zawirusowana strona ,wiec proponowanie takowej ,bez wzgledu na treść ,jest ,delikatnie mówiac ,swiństwem.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|