Przerwa w MŚ - ale grają w Szwecji mężczyźni - dziś la mnie nie lada kąski (ale ten sezon dziwnie rewolucyjny) - dlatego stawek nie będę grał bardzo wysokich - ale meczy jest sporo i sporo zapodam (zapodałem) - w różnych konfiguracjach i różnych układach - spróbuje przedstawić to na singlach z jakimś określeniem prawdop.
1/ Redbergslid - Ystads IF 1 /1.70/ i 1(-1,5) /1.90/ 4/10
Dwa bardzo mocne zespoły w tym sezonie - ale grające rewelacyjnie u siebie. moi ulubieńcy we własnej hali nie doznali goryczy porazki - mam nadzieję że dziś będzie podobnie
2/ Skövde - LIF Lindesberg 1 /1.75/ i 1(-1,5) /1.90/ 3/10
Gospodarze grają mocno nie równo - a ich ostatnie podboje z Guifem patrząc na wyniki nie napawają optymizmem - jednak przebiegi spotkań są całkiem inne. Jakby nie patrzeć to klasowy zespół pomimo że dołuje w tabeli - LIF mocny ale u siebie
3/ HK Malmö - H43 2-1,5) /1.85/ 3/10
Goście już chyba po drobnym kryzysie - zaczęli grac jak na początku sezonu - mam nadzieję że dziś nie ujdzie z nich powietrze - a HK - groźne - ale przeciwnik z wysokiej półki
4/ Alingsås - IFK Trelleborg 1(-4,5) /1.85/ 3/10
Dwa najbardziej nieobliczalne zespoły ligi - ale ALI jak chce grać w PO musi u siebie takie mecze wygrywać - i myslę że dziś wygrają ponad 10-cioma golami
5/ OV Helsingborg - Guif 2 /1.90/ 2/10
Oj rozpedzil nam się Guif - czy dziś wyhamuje - oby nie