#1830857 - 04/12/2007 07:57
Re: Sonda na kicker.de
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
a ja sie spytam....co wam to daje, ze bedziemy piersi w tej sondzie? Niemcy tak czy tak nam pokaza gdzie stoi nasz futbol, wiec wszelkie klikanie sobie w ankiety nie ma sensu
|
Do góry
|
|
|
|
#1830887 - 04/12/2007 08:36
[Re: z o ® r o]
|
Carpal Tunnel
|
Niemcy po losowaniu buńczucznie zapowiedzieli, że trafili do najłatwiejszej grupy i że wygrają wszystkie mecze. Polska według nich skończy turniej na trzecim miejscu a Austria na czwartym. Oceniam to jako dosyć bezrefleksyjną analizę. Pomyślałem, że może będą chętni na dostarczenie im pewnych powodów do refleksji przeciez tak bedzie, Niemcy 1, my na 3...maja prawo tak powiedziec, bo sa pilkarsko lata swietlne przed nami, Chorwaci rowniez, jakbys my mieli w grupie San Marino, Wyspy Owcze i Estonie to tez bysmy tak mogli mowic
|
Do góry
|
|
|
|
#1831118 - 04/12/2007 18:25
|
Carpal Tunnel
|
Niewątpliwie. Daję głowę, że kolejność we wszystkich grupach i w całym turnieju będzie taka jak u bukmacherów, albo przynajmniej jak w rankingu UEFA nie wiem jakie buki wystawily kursy, nie znam rankingu UEFA,ani FIFA, pisze co mysle i jestem pewny w 70% ze bedzie tak jak napisalem...
|
Do góry
|
|
|
|
#1831131 - 04/12/2007 18:43
[Re: yaaho]
|
veteran
Meldunek: 01/01/2005
|
Niemcy po losowaniu buńczucznie zapowiedzieli, że trafili do najłatwiejszej grupy i że wygrają wszystkie mecze. Polska według nich skończy turniej na trzecim miejscu a Austria na czwartym. Oceniam to jako dosyć bezrefleksyjną analizę. Pomyślałem, że może będą chętni na dostarczenie im pewnych powodów do refleksji przeciez tak bedzie, Niemcy 1, my na 3...maja prawo tak powiedziec, bo sa pilkarsko lata swietlne przed nami, Chorwaci rowniez, jakbys my mieli w grupie San Marino, Wyspy Owcze i Estonie to tez bysmy tak mogli mowic dobrze że piłkarze tak nie rozumują , bo chyba nie wyszliby na boisko przed meczami np. z Portugalią bo oni przecież też są lata świetlne przed nami  trochę więcej wiary i optymizmu Panowie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1831146 - 04/12/2007 19:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
a ja sie spytam....co wam to daje, ze bedziemy piersi w tej sondzie? Niemcy tak czy tak nam pokaza gdzie stoi nasz futbol, wiec wszelkie klikanie sobie w ankiety nie ma sensu a ja sie spytam.... co Ci daje, ze bedziesz piersi w ilosci postow? Ktos i tak zawsze sie znajdzie co pokaze gdzie w nabijaniu postow jestes, wiec wszelkie nabijanie postow na quasi itp nie ma sensu.
|
Do góry
|
|
|
|
#1831153 - 04/12/2007 19:13
[Re: zostać modem_MLS]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
co wam to daje, ze bedziemy piersi w tej sondzie? Niemcy tak czy tak nam pokaza (...) wszyscy wolimy piersi ;p , Niemcy co innego ..
|
Do góry
|
|
|
|
#1831190 - 04/12/2007 19:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2005
|
teraz masz pol roku klikania w ankiety  mozesz sobie sprawiac nimi przyjemnosc, ze jestesmy lepsi w klikaniu, bo na boisku juz nie bedzie tak latwo  O rety, ale niektorzy to sa ponurzy, Polak zawsze gdzie znajdzie problem. Czemu sie nie nobawic? Co to szkodzi? Boisko boiskiem a sonda sondą. Na mecze bedziemy czekac pol roku a juz teraz mozna sie poemocjonowac  Wole sobie poklikac i tak stracic czas niz byc wirtualnym policjantem (czyt: moderator) ....
|
Do góry
|
|
|
|
#1831211 - 04/12/2007 20:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
[quote=z o R r o] nie wiem jakie buki wystawily kursy, nie znam rankingu UEFA,ani FIFA, pisze co mysle i jestem pewny w 70% ze bedzie tak jak napisalem... Te 70% to rozumiem tak z głowy rzuciłeś. Bo taki zakład (Niemcy na pierwszym i Polska na trzecim) po kursie 1.42 to ja przyjmę za każde pieniądze. Dwa, jak napisali koledzy wyżej nie ma się co napinać. To jest tylko zabawa i należy to traktować z przymrużeniem oka. I raczej wszyscy to tak traktują - nie jako pojedynek kto jest lepszy, ale jako psikus sprawiony naszym sąsiadom, którzy ze zdumieniem przecierają oczy, że taki pesymizm w narodzie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1831660 - 05/12/2007 00:47
|
Carpal Tunnel
|
mnie poprostu wkurza, ze co chwile dostaje na gg to, ze mam zaglosowac w ankiecie, co chwile widze jakis post, zeby zaglosowac w ankiecie...czy tam sondzie, i tyle, a takie sondy nic nam nie dawaja, skoro ankieta jest kogo wlosi sie najbardziej obawiaja to niech sobie wlosi glosuja i zobaczymy kogo sie najbardziej obawiaja...
|
Do góry
|
|
|
|
#1831678 - 05/12/2007 00:57
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Tylko nie wiem czemu ma to służyć. jak to - trening przed MŚ w napince Chyba tak. Będzie ciekawie pewnie i tu na forum. Jeszcze zeby tylko na boisku nasi pokazali na co ich stać mnie poprostu wkurza, ze co chwile dostaje na gg to, ze mam zaglosowac w ankiecie, co chwile widze jakis post, zeby zaglosowac w ankiecie...czy tam sondzie, i tyle, a takie sondy nic nam nie dawaja, skoro ankieta jest kogo wlosi sie najbardziej obawiaja to niech sobie wlosi glosuja i zobaczymy kogo sie najbardziej obawiaja... Zapomniales dodać, ze nie jest to możliwe  Nawet gdyby w tych sondach mogli brać tylko mieszkańcy danego kraju. Polaków wszędzie pełno i tylko podbijają notowania w ankietach. Nie spodziewałem się, że Niemcy aż tak się będą nas bali 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|