#1871047 - 21/12/2007 02:27
Re: Horse Racing in UK V ( turf )
[Re: zbycho]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/06/2002
|
Witam, Jeden typ na wieczorne (20.12.07) biegi w WOLVERHAMPTON :
8.20 VALLEMELDEE - WIN (SP)
(małe pole,konie o bardzo zbliżonych możliwościach,faworytką będzie NOBLE PLUM -szła ostatnio lekko długo w "ręku", THE KING AND I -pod "miękką " ręką też bardzo ładnie finiszował, stawiam na tego trzeciego Vallemeldee )
Ps, Zbycho, Cieszy,że moje starania propagowania wyścigów odnajdują twoje zainteresowanie,natomiast co do poglądu,że wyścigi sprinterskie to loteria- nie bardzo się zgadzam,ponieważ w każdej gonitwie jest wiele czynników,które przyczyniają się do końcowego wyniku.Wiadomo też,że są konie wybitnie sprinterskie i stayery. Konkretnie w gonitwie,którą skomentowałeś raczej "loteria" była związana z tym,że ścigały się dwulatki niż że to gonitwa na 1000 m, jak widziałeś późniejszy zwycięzca Captain Crooner słabo wyszedł z maszyny, dostał bata , musiał odrabiać dystans i jak konkurenci osłabli to sobie wygrał.
bardzo pozdrawiam i zachęcam wszystkich do prezentowania opinii i typów
|
Do góry
|
|
|
|
#1873473 - 22/12/2007 00:05
[Re: zbycho]
|
member
Meldunek: 19/02/2007
|
Witam! Obserwując systematycznie i czasami korzystając z typów skunksa mam do niego pytanie (no może kilka pytań...).Jak przedstawia się statystyka Twoich typów w dłuższych terminach 1,2,3,4,5 lat.Czy stosując swoją analizę biegów jesteś do przodu (wczasy na Bahama),na zero(wczasy w Europie) czy tyły(wczasy w Polsce)? Czy grasz poważnie czy rekreacyjnie? Czy wielkość stawki różnicujesz od kursu? Rzeczywiście Twoje analizy świadczą o znajomości i smykałce w tym temacie,o czym kiedyś pisałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#1873771 - 22/12/2007 02:28
[Re: bartec99]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/06/2002
|
Witam, Na wstępie wielkie brawo !!! za mocne otwarcie dla Zbycha , duże ryzyko ale się opłaciło, gratuluję. Do Bartec99, Chyba już się dzieliłem swoim doświadczeniem i tym wszystkim co związane z wyścigami konnymi.Po krótce, pasja do wyścigów konnych , grania u mnie są związane z tradycjami rodzinnymi,oczywiście większość swego życia "koniarza" spędziłem przy wyścigach służewieckich a to poprzez posiadanie konia a to poprzez przyjaciół ze środowiska trenersko-dżokejskiego,wtedy faktycznie na zimę można było zarobić. Natomiast miłość do folblutów,dostępność internetu spowodowały moje zainteresowanie gonitwami w Anglii. Co do sposobu gry, dawkowania stawek i efektów to przyznam ,że gra na koniach nie jest dla mnie jedynym sposobem zarabiania pieniędzy ale też nie dokładam do interesu. Gram raczej zakłady kombinacyjne (triple, duble,akumulatory) za stawki od 5 do 10 euro, natomiast zakłady proste (górą) już za kilkanaście Euro. Podejście do analiz,typowania można chyba nazwać poważnym a samą grę raczej rekreacyjną. Wiadomo dostęp do tajnych informacji (trenerzy,dżokeje,koniuszy) wyzwala dużo odważniejszą grę i tak się dzieje ze mną. bardzo pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|