Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#1907164 - 04/01/2008 23:48 Hrabia Picks 2008
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2006
Witam !!!!!!!

Z początkiem roku postanowiłem założyć Temat W Privete Picks
Będe traktował go jako dziennik mojej gry u bukmacherów
ponieważ chciałbym dowiedzieć się jaki haracz oddaje w skali roku \:D \:D \:D
A może jednak będzie będzie plus ????
To się okaże

U naziemnych Gram w Totomixie a jeśli chodzi o internetowe buki to Bwin (jeśli oczywiście są środki \:D
Stawki powiedzmy coś między 10zł -1000zł ale ta górna granica ostatnio rzadko była przezemnie używana
Średnio gram po 100-200zł na jakieś ako około 3

Jeśli czas pozwoli swoje typy będe popierał analizami
Będe prowadził oczywiście bilans zysków i strat oby były tylko zyski
Wpisom
Wszystkie Uwagi na priv ;\)
To tyle tytułem wstępu
Do roboty!!!!!!!

Do góry
Bonus: Unibet
#1907244 - 05/01/2008 00:04 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 1

Youzhny-Mallise 2 1.8
N.Li -Azarenka 1 1.7
Ako 3.06
Stawka 250zł
Buk Totomix

Kupon zagrałem o 15 10 w Totomixie bardzo spieszyłem się na Malissa który miał zaczynać o 15 15 Rozpadało się W Chenai i panowie jescze nie grają (Mecz do zagrania W Bwin)
Dla mnie Belg ma naprawde duże szanse aby pokonać Mihaila Ma z nim korzystny bilans potrafi grać w Chenai A Rosjanin do tego gra bardzo nierówno Belg dobrze utrzymuje swój serwis także to wszystko skłoniło mnie aby w niego zainwestować

Spotkanie Pań w Gold Coast Chinka w moim mniemaniu w bardzo dobrej formie ograła Vaidislova i Schnyder po 2 stronie siatki Azarenka Zawodniczka która ma papiery na gre ale świetne mecze przeplata słabszymi wczoraj dobry mecz z Peer a dziś moim zdaniem porzeczka będzie ustawiona za wysoko

Do góry
#1910127 - 05/01/2008 21:26 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

[quote=hrabia]Kupon 1

Youzhny-Mallise 2 1.8 \:o
N.Li -Azarenka 1 1.7 \:\)
Ako 3.06
Stawka 250zł
Buk Totomix

No coż niestety Belg rozczarował mecz oddany bez Walki Oby było tylko lepiej
Stan Konta -250zł \:\(

Do góry
#1910309 - 05/01/2008 22:04 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 2

Detroit-Boston 1(KZ -z dogrywką) 1.65
Mallorca-Barcelona 2 1.80
Copeland- Henderson 1 1.35
Stal Ostrów-Turów 2(KZ) 1.60

Ako 6.41
Stawka 100zł

Kilka słów o kuponie

Detroit niszczy wszystko co stoi im na drodze dzisiaj na ich parkiecie pojawi się Boston Boston który do tej pory przegrał tylko 3 spotkania Jedno z nich właśnie z Pistons i to na swoim parkiecie Dziś czuje kolejną przegraną wielkiej trójki i spółki która na wyjazdach już tak nie błysczy Będzie to wyrównane spotkanie także KZ w przypadku dogrywki

Barcelona jeden z kandydatów do mistzowskiej korony jak narazie zawodzi po porażce z Realem ich sytuacja bardzo się komplikuje Każda strata pkt może oddala ekipe Ryja \:D pseudo trener od upragnionego celu Dziś wyjazd na Majorke która ostatnio gra słabo.Trzeba to wykorzystać
Sczerze powiem nie lubie ekipy Barcy ale w bukmacherce nie ma sentymetów także dziś win FCB bardzo prawdopodobny

Copeland najlepszy strzelec PLK ciągnący słabiutką Polpharme kontra podpora Anwilu Gerald Henderson Tu według mnie zwycięzca może być tylko 1 W Anwilu jest kilku strzelców a Ekipa ze Starogardu to Copeland i długo długo nic także spodziewam sie 6-8 pkt różnicy w zdobyczy punktowej

Stal VS Turów Ten mecz to starcie bardzo mocnych ekip ja stawiam na obrone i Turowa która zatryma żywiołowy atak gospodarzy Do tego Logan i Kelati i win Turowa
Jest co prawada nowy Rozgrywający ED Cota (Żargilis Barcelona) dla mnie kozacki widowowiskowy player ale trzeba zgrać się z drużyną i to zajmie troszke czasu

Do góry
#1910467 - 05/01/2008 22:39 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
Książe Kentu Offline
addict

Meldunek: 02/11/2007
Witam Hrabiego

Co Ty na to aby załozyć wspólny temat?

My Błękitnokrwiści powinnismy się razem trzymać. Jest tu jeszcze na tym forum niejaki Lord Devastator i jego tez bym zaprosił do współpracy. Pokażemy, jak gra Arystokracja. Co Ty na to?

Ksiaże Kentu

Ps. Chciałem wysłać tę wiadomość jako na Priva, ale wyskoczyła informacja "błąd na stronie"

Do góry
#1918099 - 07/01/2008 22:48 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: hrabia
Kupon 2

Detroit-Boston 1(KZ -z dogrywką) 1.65 \:o
Mallorca-Barcelona 2 1.80 \:\)
Copeland- Henderson 1 1.35 \:o
Stal Ostrów-Turów 2(KZ) 1.60 \:\)

Ako 6.41
Stawka 100zł

Niestety znów pudło Copeland ze stanu 2-11 wyszedł na prowadzenie 18-16 ale potem Henderson załatwił sprawe
Detroit prowadziło 12 pkt a jednak przegrało
Wczoraj dzień przerwy dziś walczymy dalej

Stan Konta -350zł

PS.Co do propozycji jaką przedstawił Książe Kentu Pomysł jest ciekawy Trzeba by było jednak ustalić zasady prowadzenia tematu i powinien być to temat odrębny od tych które każdy z nas prowadzi Jeśli Lord Devastator wyrażał by chęć to możemy założyć temat np. Współpraca Arystokracji
Sprawa do przemyślenia

PS Prosze moderatora o usuniećie postu powyźej źeby nie robić bałaganu w temacie

Do góry
#1918465 - 08/01/2008 00:57 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 3
Turcja-Filandia 2 1.60
Polska-Hiszpania 1 1.75
Wawrinka-Tursunow 1 1.60
Tsonga-Seppi 1 1.35
Ako 6.05
Stawka 150zł
Buk STS

Krótko o kuponie:
Na Polske typ lekko patriotyczny ale wierze że damy rade
Na Finów gdyby turniej nie odbywał się w Turcji byłby kurs 1.20
Dla mnie ekipa zdecydowanie lepsza
Co do tenisa Wawrinka i Tsonga w poprzednim tygodniu zrobili bardzo dobre wrażenie i według mnie prezentują lepszą forme od przeciwników

Licze ze to wejdzie jeśli nie to obniżam stawki i powoli odrabiać będe (No chyba że z Euroligi będzie coś dobrego \:\)
Pozdrawiam

Do góry
#1925542 - 09/01/2008 10:16 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 3
Turcja-Filandia 2 1.60 \:\)
Polska-Hiszpania 1 1.75 \:o
Wawrinka-Tursunow 1 1.60 \:o
Tsonga-Seppi 1 1.35 \:o
Ako 6.05
Stawka 150zł
Buk STS

No cóż Tenisy bez komentarza Polska przegrała wygrany mecz \:\(
Dziś przynajmniej Zjedli Makaron na kolacje

Tak czy inaczej będe powoli odrabiał aby niedługo wyjść na Prostą

Narazie Stan Konta -500zł \:\(
Coś na Eurolige znajde Ciekawego może

Do góry
#1927181 - 10/01/2008 01:46 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 4

Brose Basket -Lottomatica Roma 2(z dogrywką) 1.55
Polska-Holandia 1 1.35
Dallas-Detroit 1(z dogrywką) 1.65
Ako 3.10 Po odliczeniu podatku
Stawka 100zł
Buk STS

Do góry
#1927856 - 10/01/2008 03:21 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 4

Brose Basket -Lottomatica Roma 2(z dogrywką) 1.55
Polska-Holandia 1 1.35
Dallas-Detroit 1(z dogrywką) 1.65
Stawka 100zł
Buk STS

Stan Konta po pusczeniu kuponu -600zl
Narazie idzie jak po grudzie ale licze że passa się odmieni wogóle do tego kuponu miałem dokładać Serbie i ciesze się bardzo że tego nie zrobiłem oby to był dobry omen JAZDA POLSKA!!!

Do góry
#1929126 - 10/01/2008 07:27 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kolejny kupon przegrany chodziaż wszystko zapowiadało się dobrze ale znów klapa.
Porażki to niestety część bukmacherki i trzeba to jakoś przetrzymać ale dziś napisze kilka słów na temat naszych pseduo grajków bo to poprostu jest kpina...... a ten zespół to zbiór amatorów..... żadnego usprawiedliwienia nie ma w braku Wlazłego Kadziewicza Winiarskiego Żadnego!!!!!!!!!!
To są przecież V-ce mistrzowie świata i pewien poziom powinni prezentować niezależnie od składu!!!!!!

Przyjrzyjmy się występowi Polaków na turnieju w Izmirze
Mecz I Zwycięstwo było już nasze i to kilka razy!!!!! Co z tego nie ma takiej przewagi której te Kur... bo nie potrafiły by stracić 4 set prawie wygrany Tiebreak 8-5 no i co z tego ta pseduo drużyna traci głowe i po wspaniałej ;\) grze 3-2 ale dla przeciwnika

Mecz II
Wielka Euforia bo pokonaliśmy Makaroniarzy z któryIch świetności pozostała już tylko nazwa....Włochy
Niestety też temu uległem!!!! \:o
Makarony po 1 secie wczorajszego meczu pękli jak balon \:D
Widać było że nie mają żadnego pomysłu na gre
I jakby Polacy nie potrafili tego wykorzystać to Kilka następnych Imprez siatkarskich ta wspaniała ekipa powinna oglądać tylko i wyłacznie przed Telewizorem \:D \:D \:D

Mecz III
Niestety miałem duży niefart że obejrzałem starcie Włochy -Holandia a Wczoraj mecz Polska Włochy i po obejrzeniu obu tych spotkań wniosek był JEDEN-POLSKA WYGRAĆ Z HOLANDIĄ MUSI!!!!! nic bardziej mylnego ale w jakim stylu te sku....... to przegrały to poprostu nóż sie w kieszeni otwiera
SET I

Holendrzy jak jescze spali \:D Łatwa wygrana klaunów Polskich \:D \:D i wszystko wyglądało na miłe 3:0 \:D \:D \:D
Set 2
I tu zaczał sie mega dramat!!!!!
Holendrzy zaczeli grać zagrywką i przy naszym zerowym przyjećiu to wystarczyło Nic pomyślałem będzie 3:1
Set 3

W tej części gry zupełna dominacja Oranije nasi stali jak pionki i patrzyli jak dostają po ryju............

Set 4
Może nie każdy set musi być wygrywany w takim stosunku punktowym przez Polaków ale to była gra jaką V-ce Mistrzowie Świata powinni prezwntować

TIEBREAK
Odzielana Historia !!!!!!!
To co ta jebnięta ekipa w nim zrobiła to powinni ten zespół rozwiązać rozpędzić do klubów i wycofać z wszelkich europejskich zagrywek!!!!!
Początek my zagrywki jak sali gimnastycznej w szkole podstawoej Holandia naszczęście w out
Potem gorsze przyjęcie Holendrzy rozpędzili się powbijali troche gwoździ i 8-4 !!!!!
W miedzyczsie o ile dobrze pamietam była mówiąca wszystko zagrywka Świderskiego Flop w niższą część siatki
Świderski to wogóle najgorszy zawodnik w tym całym spotkaniu i powinien sobie podać ręke z Gruszką bo to co te dwa ścierwa zrobiły na końcu to poprostu ..... nie ma słów!!!!!
Ale do tego jescze dojdziemy
bo przy stanie bodajże 4-8 nastąpiła cudowna odmiana Dzięki 2 zawodników do których nie mam żadnych pretensji walczyli jak na reprezentantów przy stało Murek i Pliński Serwisy pierwszego i bloki drugiego pozwoliły uwierzyć że zwycięstwo jednak nam przypadnie 8-1 taką serie odnotowa;liśmy Trzeba jescze odnotować mądre posuniecia Możdzonka który serwując nie przypalał sie i może niezbyt mocno wykonywał zagrywke ale przynajmniej przechodziła nad śiatką \:\)
Zrobiło się 12-9 myśle uff udało się
Dramat dopiero się jednak rozpoczynał:

12-10 -ZAGRYWKA W SIATKE
12-11 /12-12 autowe ataki z tego co pamietam w 1 tych ataków był chyba zablokowany
Gruszki któremu chyba przed uderzanianiem piłki wypadły z czaszki reszti mózgu \:D \:D \:D
Już dalej nie za bardzo sobie przypomimanm jaka akcja kiedy przebiegała ale jescze przed końcem meczu Świderski dostaje taką czapke korej Świety Mikołaj by sie nie powstydził!!!!!
Aha jescze wspaniałe zachowanie Grzyba który w także w Tiebreaku podbija tak piłke że ta całkowicie myli 2 linie polskiej Ekipy \:D \:D \:D

V-ce Mistrzowie Świata tak naprawdę długimi fragmentami tego spotkania grali w 3 trójke plus Libero czyli Zagumny Pliński Murek
Świderskiego Z Gruszką powinni oddać Turkom może tam by sie przydali bo w tej reprezentacji to powinni ręczniki podawać \:D \:D \:D

Jaki morał z tego co tu pisze : IGRZYSKA TEJ DRUŻYNIE SIĘ POPROSTU NIE NALEŻĄ!!!!!!!
Udowodniły to występy na ME i tu w IZMIRZE!!!!!!!
Za same tytuły nie dostaje się awansu na kolejne imprezy!!!!!
I jescze raz powtarzam Brak 3 zawodników nie może być usprawiedliwieniem !!!!!!
Holendrzy są bardzo słabi co udowodnili Włosi i powinnismy ich roz.... ale te ŚCIERWA TEGO NIE POTRAFIŁY!!!!! bo po 1 secie uznali że mecz wygra sie sam!!!!!
Gorzkie to słowa ale z V-ce Mistzow świata nie pozstało już nic teraz to zbiór siatkarzy którzy już Powinni inwestować w dobre Telewizory aby zobaczyć jak grają na IO najlepsze drużyny świata \:D \:D \:D
Aha i jescze jedno jutro trzeba trzymać kciuki Z Oranje
KARA BYĆ Musi!!!!!!

A jeśli wygrają w Hiszapnie to i tak półfinał to już będzie koniec i oby jakimś fuksem w 3 turnieju kwalifikacyjnym nie udało na się zrobić awansu

NA POCHYBEL TEMU PSEDUO ZESPOŁOWI!!!!!! \:D

*Autor tego postu był na Lidze Światowej i aż sam się temu dziwi
\:D

Do góry
#1930541 - 10/01/2008 22:43 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 4

Brose Basket -Lottomatica Roma 2(z dogrywką) 1.55 59-73 \:\)
Polska-Holandia 1 1.35 2-3 \:o \:o \:o
Dallas-Detroit 1(z dogrywką) 1.65 102-86 \:\)
Stawka 100zł
Buk STS

Brak słów ale co o tym myśle napisałem już wczoraj Szkoda dobrych typów z kosza \:\( Stan konta -600zł \:\(

Do góry
#1930833 - 11/01/2008 00:22 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Ponieważ nic nie idzie postanowiłem na jakiś czas zmienić formułe tematu Przez jakiś czas będe pisał analizy do meczy które gram kuponów nie będe podawał zresztą będe grał za mniejsze stawki Będe codziennie wklejał propozycje ciekawych meczów z analizą Jak troszke poprawi się skuteczność wróce do tworzenia kuponów oby było to jak najszybciej A wtedy te 600zł szybko odrobie \:\)

Do góry
#1930890 - 11/01/2008 00:51 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Typy na Dziś :

1) Olympiakos-Cska Armia Czerwona poza 1 spotkaniem w Lublianie gra bardzo suwerennie potrafi wygrywać cieżkie wyjazdy z Tau Ceramica i Sieną Gracze Cska wyraźnie koncentrują się na spotkania z mocnymi ekipami Dziś przeciwnikiem będzie ekipa Olympiakosu zespół mocny zwłaszcza na własnym terenie ale to chyba za mało na CSKA Do tego w ekipie gospodarzy wątpliwy jest występ centra Tsakalidisa i Maciejaskasa co znacznie zmniejsza szanse na win Olympiakosu
Typ Cska kurs 1.8 (z dogrywką) 7/10 sts

2)Hiszpania-Holandia Niby obie drużyny grają o coś Hiszpania wygrywa omija Serbie w półfinale Holandia wygrywa gra dalej Tylko wydaje mi się że aby zdobyć awans na IO tak czy inaczej Serbów trzeba bedzie pokonać także wcale nie musi być tak że Hiszpanie zagrają dziś na maxa Holendrzy zrobią to napewno po wczorajszej wygranej z Polską dziś wykorzystają szanse
Typ Holandia kurs 1.6 5/10

3)Turcja Serbia No w tym pojedynku różnica klas będzie aż nazbyt widoczna Serbowie muszą to wygrać zrobią to szybko żeby się nie przemeczać zbytnio przed półfinalem Typuje 3:O ale dla pewności wybieram: Typ Serbia- 1.5 seta kurs 1.40 sts 8/10

4)Barcelona Phanatinaikos
Tutaj decyduje się na zwycięstwo Barcelony wydaje mi się że Lakovic i spółka grają zdecydowanie lepiej w swojej hali Pozatym jest to pojedynek na sczycie który może zadecydować o pierwszym miejscu w grupie potencjał obu drużyn jest zbliżony ale na parkiecie Barcelony gościom gra się bardzo cieżko
Typ: Barcelona kurs 1.6 z dogrywka Sts 4/10

Tyle narazie Reszta Euroligi kwalifikacje AO i NBA później

*Oczywiście na niektóre spotkania kursy w necie mogą być wyższe ale nie sprawdzałem bo na necie nie posiadam środków

Do góry
#1931392 - 11/01/2008 02:59 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Ciąg dalszy ciekawych typków na dziś kursy tym razem z Bwin bo przecież Sts już zamknięty jakbym kogoś analizą przekonał ;\)

5)Sacramento-Memphis W tym sezonie Królowie grają zaskaująco dobrze we własnej hali wygrane miedzyinnymi z Cleveland Detroit i San Antonio o czymś świadczą Zresztą kilka meczy Kings miałem okazje obejrzeć i aż miło było oglądać jak chłopaki walczą do tego Kings wygralo z Memphis ostatnie 14 meczy na swoim boisku Miśki nie przekonują chodziaż mogą w każdej chwili zaskoczyć i tu jest jedyne niebezpieczeństwo tego typu
Typ Sacramento kurs 1.53 6/10 Bwin

6)Utah podejmuje dziś Phoenix,które wystąpi dzisiaj prawdopodobnie bez swojej gwiazdy Nasha to może sprawić iż gra w dzisiejszym spotkaniu może być zdecydowanie wolniejsza a co za tym idzie będzie mniej pkt (Brak trójek Nasha i szybkich dograń pod kosz :)Linia wysoka 220.5pkt nie dziś cieżko będzie ją przekroczyć Typ na Utah nie opłacalny także
Utah Phoenix under 220.5 kurs 1.91 5/10 Bwin

7)Maccabi-Malaga
Maccabi u siebie gra bardzo szybką koszykówke mają dobrych strzelców gra zwłascza we własnej hali to typowy Run&Gun Unicaja też rzucic dużo potrafi ale nie zdecydowałem sie na sume pkt wybrałem za to over 40.5 pkt rzucone przez Maccabi w pierwszej połowie meczu
Typ Over 40.5pkt Maccabi I połowa kurs 1.85 4/10 Bwin

Potem jescze coś wrzuce ;\)

Do góry
#1931602 - 11/01/2008 03:51 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

8)Olimpija-Żargilis Spotykają się dwie drużyny które są zdecydowanie ekipami własnego parkietu na wyjazdach oba teamy grają słabiutko ale u siebie Olimpija ogrywa CSKA i Olympiakos
Specyficzna hala gra się tam bardzo cieżko Nawet jeśli te 2 wygrane z wyżej wymienionymi zespołami to były prezenty od mocnych i bogatych to podtrzymuje swoją opinie że Olimpija w swojej hali to cieżki przeciwnik Mecz dla mnie 50/50 Gospodarz i wyższy kurs także stąd ten wybór
Typ :Olimpija kurs 2.00 Buk Bwin 2/10

Do góry
#1933185 - 11/01/2008 09:27 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Ciekawe kursy z Betguna
9)Tursunow-Santoro obaj na jakieś wielkie sukcesy w AO raczej nie mają także turniej w Sydney traktują poważnie Cenie sobie Fabrica bo to wielki technik i magik tenisa ale sczerze mówiąc na siłe Tura może nie starczy Fracuzowi magicznych sztuczek poprzeczka znacznie wyżej niż Korolev
Typ :Tursunov kurs 1.65 Betgun 5/10

10)San Antonio nie gra ostatnio zbyt dobrze męczy się nawet ze słabymi zespołami ostatni mecz z LA Clipers wyrównany do końca także kilka przegranych na wyjazdach Dziś naprzeciwko stanie Detroit wczoraj mecz z Dallas nie wyszedł tak jak przewidywałem ale dziś może być zupełnie inaczej spodziewam się bardzo wyrównanego spotkania dlatego ciekawie wygląda taki Typ:
Detroit+5.5 pkt kurs 1.65 Betgun 5/10

Popołudniu zrobie jakieś podsumowanie

Do góry
#1933906 - 11/01/2008 21:38 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kilka słów komentarza do wczoraj podanych typów:
Było troszke lepiej skuteczność jak nazwa tego teleturnieju 7/10
Ale po kolei:

1) \:\( Duże rozczarowanie w Cska grała na dobrym poziomie tylko 2 zawodników Langdon i Andersen poimo tego tylko 4 oczka różnicy a to co Teodosic zrobił wczoraj to nie mam pytań

2) :)Holandia cóż wykorzystali szanse Hiszpania mecz zupełnie odpuściła 1 set i wystarczyło Zasłużona kara dla polskiej ekipy

3) \:\) Pierwszy set nieudany potem zgodnie z planem DEKLASACJA

4) \:\( Brakowało bardzo niewiele(1pkt do dogrywki) zresztą Barca mecz kontrolowała a w końcówce dziwna zapaść

5) :)116-113 ale win Sacramento

6) :)Under jak malowany 192 pkt

7) \:\) 44 pkt w połowie także plan wykonany

8) \:\( Tutaj typ zupełnie nie trafiony

9) :)Tur łatwo i przyjemnie

10) :)Handicap izzi Detroit zdeklasowało Sas

Cóż 7/10 nie było źle chodziż CSKA mocno rozczarowało

Do góry
#1934222 - 11/01/2008 23:41 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Co na dziś duży wybór zwłascza z tenisa kwale AO także jedziemy :

11)Boston ostatnio niespodziewana przegrana z Charlotte na własnym parkiecie Jednak co klasa to klasa także dziś wszystko wróci do normy Ekipa z New Jersey jakieś wielkiej formy nie prezentuje za sczerze za mała siła ognia żeby pokonać Boston
A kto może zatrzymać Garnetta pod koszem to ja naprawde niewiem Także New Jersey ma moim zdaniem marne szanse na win w dzisiejszym spotkaniu
Typ:Boston kurs 1.55 (z dogrywką) STS 8/10

12)Schruff-Radwańska Trzeba zaufać Uli bo jej szanse wejścia do turnieju głównego są naprawde spore Pokonała grożną Gorges dziś zadanie trochę trudniejsze ale Schruff napewno jest w zaśiengu Uli Schruff zagrała wczoraj bardzo cieżki mecz z Ozegovic Dla mnie minimalną faworytką jest Polka a kurs kuszący trzeba spróbować Typ:Radwańsla 1.95 STS 6/10

Do góry
#1934482 - 12/01/2008 01:45 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

13)Scovile Jenkins-Harel Levey
Kwale AO amerykanin w pierwszych dwóch rundach pokazał świetną dyspozycje pokonał w świetnym stylu groźnego Golubieva Levy w I rudzie menczył się bardzo z Brandsem Zresztą obaj panowie spotkali się już w kwalach US w porzednim roku Góra był amerykański tenisista przypominający wyglądem raczej rapera z USA dziś powinno być tak samo
Typ Scovile Jenkins kurs 1.8 Totomix 8/10

14) Trocki-Midelkoop Cóż dla mnie różnica klas Luzzi wczoraj frajersko oddał 2 seta ale Victor spokojnie Midelkoopa pojedzie Troicki to talent i takich zawodnikow jak Midelkoop powinien luźno ogrywać Znisczył Lammera Małe problemy w kolejnym spotkaniu z z fracuzem Luggasy ale set do 0 wszystko wyjaśnił
Typ: Troicki 1.35 Totomix 9/10

15)Bohli-Economidis To co szwajcar wczoraj wyprawiał to są jaja miał wogóle farta że wygrał Economidis bez wiekszych problemów ograł Recuderca i Dustova Większe szanse daje Grekowi
Typ:Economidis kurs 1.85 Totomix 5/10

Do góry
#1934857 - 12/01/2008 04:06 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

16)Nec-Twente spotkanie holenderskiej Eredevisie,Naprzeciw stają drużyny które plasują się na przeciwnych biegunach w lidze Nie tylko miejsce w tabeli ale też a może przedewszystkim ich dotychczasowa gra sprawia zdecydowanego faworyta należy upatrywać w drużynie Twente Enschede. Ostatnio remis z Ajaxem 2:2 który pomimo słabszej formy jest od Nec zespołem przynajmniej o 2 klasy lepszym Słabszych przeciwników drużyna z Twente z reguły zjada na śniadanie Ostatnie wyniki Nec to przegrana 3:0 z Willem II a także fartowny remis z Venlo Forma naprawde słabiutka Martwi mnie tylko jedna rzecz jest to bardzo popularny typ na dziś oby dziwnym trafem Nec dziś się nie przebudził
Generalnie ten Typ zapożyczyłem o znajomego który na lidze holenderskiej zjadł zęby ;\) Także polecał dziś Twente z handicapem -1.5bramki
Także Typ będzie podwójny z asekuracją i dla odważnych
16)Typ: Twente Enschede kurs 1.8 Betgun 7/10
17)Typ : Twente Enschede -1.5 bramki kurs 3.15 Betgun 1/10
Sugerowany przez mojego znajomego (którego pozdrawiam )wynik to 3:1 dla Twente jak będzie zobaczymy ja osobiście zostaje przy zwykłym zwycięstwie Twente

Do góry
#1934900 - 12/01/2008 04:26 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

18)Paris-Roanne Tu większej analizy nie będzie typ na tak zwanego czuja pamietam Roanne które rok temu grało świetnie Paris ma zawsze z nimi problemy Rok temu wygrał po dogrywce 2 lata temu przegrał(mecze w Paryżu) Roanne wyżej w tabeli Czuje bardzo wyrównany mecz z możliwą wygraną Roanne także bardzo sympatycznie wygląda typ:Roanne+3.5 pkt kurs 1.88 Betgun 3/10

A teraz czas zobaczyć naszą nalepszą Reprezetacje Narodową
OCZYWIŚCIE PIŁKARZY RĘCZNYCH
Aż się łezka kręci w oku po powtórce meczu Polska Dania Półfinał MŚ To jest drużyna a nie gwiazdki siatkarskie (Niech sie nauczą od kolegów jak się powinno Polske Reprezetować
Zresztą pokażą chłopcy Wenty jescze raz na co ich stać dziś tylko przedsmak

Do góry
#1935398 - 12/01/2008 07:24 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Więc tak Twente zachowało się nieładnie cóż troche karny zmienił przebieg meczu a tak naprawde w spotkaniu przeważali goście coż...ale nie o tym chce tu pisać
Przejrzałem swój temat i chciałem przeprośić za dużą ilość literówek a także zdarzające się błedy ortograficzne Analizy po prostu pisze czasem na szybko bo jest mało czasu a chce zawrzeć jak najwięcej informacji odnośnie danego spotkania Literówki wyłapuje później po wysłaniu postu ale spróbuje się poprawić

Narazie zostawiam taką forme prowadzenia tematu podaje zakłady które ,moim zdaniem są warte zagrania,podpieram lepszą lub gorszą analizą Wcześniej czy później wróce do początkowej formuły ale sczerze mówiąc ostatnio prześladuje mnie syndrom jednego błędu także trzeba to przetrzymać ale skuteczność się musi podnieść i powoli idziemy w tym kierunku......... \:\)

Tyle w kwestii formalnej

Teraz o spotkaniu naszych Piłkarzy Ręcznych I połowa Grali bardzo nerwowo chcieli grać bardzo efektownie dla kibiców i piłka niestety do bramki przeciwników nie wpadała Przewaga naszych gości urosła nawet do 4 bramek ale na tym koniec przed przerwą doprowadziliśmy prawie do remisu w drugiej części wejście Wejnera który zagrał naprawde nieźle. \:\)
Polacy zaczeli grać na luzie odzyskali prowadzenie i trochę tak bawili się z przeciwnikiem ale miło się to oglądało Chłopaki mają głód grania tworzą drużyne a dziś chcieli dać troszke radości polskim kibicom.
Sukces na ME bardzo możliwy chodziaż grupa niełatwa \:\)

I jescze jedno po meczu wywiad z Adamem Wejnerem :
Zwróciłem uwage na to co ten zawodnik powiedział
JESTEŚMY V-ce MISTRZAMI ŚWIATA I TO NAS ZOBOWIĄZUJE DO WYGRYWANIA SPOTKAŃ WSZYSTKICH SPOTKAŃ !!!!!
Tak brzmiał sens tej wypowiedzi nie jest to dokładny cytat ale o to właśnie chodzi V-ce Mistrzostwo zobowiązuje!!!!!!! i oni to wiedzą.......Szkoda że nie wiedzą tego Siatkarze bo według tego zbioru ludzi im za V-ce Mistrzostwo się należy już każdy awans niezależnie od tego jak będą grać

Aha i jescze jedno To co dziś przeczytałem na onecie(jeśli to prawda to dopełnia obrazu tej pseudo reprezetacji Lozzano zdenerowany że Hiszpanie mecz oddali To wielki Skandal-mówi polski trener Nie nie panie Lozzano to wielki skandal jak gra REPREZENTACJA !!!!!!!!

Żeby V-ce Mistrzowie świata żebrali o łaske bo tak to trzeba nazwać to jest dopiero SKANDAL,ŻENADA i WSTYD......
Tyle odemnie w tym temacie, może jescze coś za kilka chwil podam

Do góry
#1935747 - 12/01/2008 09:11 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kilka ciekawych typów z NBA na nocke \:\)
Kursy z BetGuna Plusem tego bukmachera jeśli chodzi o koszykówke są 3 różne możliwosći handicapu punktowego przy każdym meczu ale limity jakie tam nakładają to troszke jest śmieszne \:p

19)O meczu Bostonu już pisałem Win Celtics wzięty z Stsu za 1.55 będzie izzi ;\) zresztą w necie już kursy około 1.3 ale Betgun wystawił ciekawy pokedynek w tym spotkaniu a mianowice
Pierce-Jefferson niby faworytem Jeśli Jefferson nie włączy się w zdobywanie pkt to będzie pogrom W Bostonie jest przecież jescze Garrnet Allen i paru solidnych pomocników A Jefferson z Vincem ciągną wózek o nazwie Nets ;)Także ciekawie wygląda taki typ:Jefferson-Pierce Kto więcej pkt??? Jefferson
kurs 1.64 7/10

20)Kolejny mecz dziś to Lebron i spółka vs.Bobki które wcale nie mają takiego słabego składu Ostatnio pokonali Boston co jest niewątpliwie niespodzianką Może to jednorazowy wystrzał ale można spróbować z tego skorzystać Handicap 9.5 pkt na Bobki jak najbardziej do wzięcia
Typ: Charlotte+9.5 pkt kurs 1.7 6/10

21)Jastrzebie na swoim boisku grają naprawde dobrze drużyna zmieniła swoje oblicze w porównaniu do poprzedniego sezonu mają szanse na playoff i to spore walczą z każdym Washington powiedział bym ostatnio w lekkim dołku Niby od kontuzji Arenasa wszystko juź się poukładało ale ubytek jest i to spory w Atlancie wygrać będzie w momim mniemaniu bardzo cieżko Dlaczego ???? Swoje zrobi Joe Johnson ;\)
Typ Atlanta kurs 1.72 5/10

Do góry
#1935903 - 12/01/2008 09:38 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Ostatnia post z typami na dziś:
Dalej Betgun
22) Pojedynek Wade Paul O czym tu gadać dla mnie więcej pkt rzuci zawodnik Miami na którego barkach opiera się prawie cała ofensywa Miami Hornets natomiast to drużyna grająca bardzo zespołowo rzucają dosłowie wszyscy Także Paul wcale nie musi rzucić jakiejś oszałamiającej ilości pkt bo zrobią to za niego inni Wade musi radzić sobie sam \:D Paul otrzymuje do wyniku 4.5pkt ale to na mu raczej w pojedynku na punkty z gwiazdą Miami nie wystarczy Dlatego warte zagrania jest
Typ:Paul+4.5pkt-Wade Kto więcej pkt? Wade
Kurs 1.85 5/10

23) Ostatni typ na dzisiejszą noc Dallas ostatnio miażdzy wszystko i mocnych i słabych obojętne \:D Dziś będą gościć na parkiecie jednej ze słabszych ekip NBA, Sam Durant nie da rady a z drugiej strony Nowitki Terry Stakchouse Dampier Howard to na Seattle wystarczy napewno i będzie ostre lanie ;\)
Typ: Dallas -6.5pkt
Kurs 1.7 7/10

Tyle na dziś bo późna pora a ja się coś dziś za mocno rozpisałem

Dobranoc

Do góry
#1937059 - 12/01/2008 19:44 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Cóż wczoraj słabiutko i to bardzo \:\( kilka wyników zupełnie mnie zaskoczyło ale po kolei

11)Boston bez niespodzianki łatwo i przyjemnie \:\)
12)Młoda Radwańska wielkie rozczarowanie przegrać można ale tu nawet walki nie było \:\(
13)Postawa Jenkinsa znisczyła mnie \:o kupon gówny mi wczoraj załatwił może troche go przeceniłem i mam za swoje \:\(
14)Szło jak po grudzie ale Troicki dał rade \:\)
15)Economidis po 1 secie cudowna przemiana \:\)
16/17) Karny dla Nec wszyatko zepsuł \:\(
18)Najlepszy typ wczoraj Roanne izzi \:\)
19)Duży pech Jefferson prowadził17-16 ale na 30 sec przed końcem rzuca jescze Pierce i i kończy się 18-17 \:\(
20)Bobki według planu przegrały ale nie 10 pkt zresztą 2 dogrywki były \:\)
21)Atlanta miała wygrane spotkanie ale przegrała go w dogrywce \:\(
22)Wade zupełna pomyłka wczoraj Blount rzucał za niego \:\(
23)Miazga taka jak miała być \:\)

6/13 wczoraj Kilka zakładów przegranych bardzo pechowo w końcówce Katastrofalna postawa Radwańskiej i zaskakująca dla mnie bardzo przegrana Jenkinsa......
Dziś będzie lepiej

Do góry
#1937177 - 12/01/2008 21:09 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Na dziś takie propozycje

24)Serbia-Holandia Serbowie ekipa, która moim zdaniem przewyższa swoich dzisiejszych przeciwników pod każdym względem Pozatym Serbowie zawsze mobilizują się w momentach kluczowych Aha i jescze jedna sprawa jest mają asa w rękawie.... Mowa tutaj o Ivanie Milinkoviciu jak trzeba będzie sam pokona Holendrów dla których ten pół finał to i tak za wiele
Typ Serbia Kurs 1.40 STS 10/10

25)Treviso-Pescaro Faworyt jest tylko jeden gospodarze którzy ostatnio złapali forme Przyszedł trener Oktay Mahmuthi i wreszcie zaczyna układać gre ekipy z Treviso Ostatnio dwa zwycięstwa 71:93 na wyjezdzie w lidze z Rieti wygrana na cięzkim terenie w w Bułgarii z Lukoilem Forma zespołu zdecydowanie zwyżkuje dziś ciąg dalszy Scavolini Pescaro ostatnio wymęczone zwycięstwo z Lega Scarfati i lanie w na wyjeżdzie od Avelino Wszystko wskazuje na win Benków
Typ Benneton Treviso 1.45 STS 9/10

26)Tym razem ACB pojedynek Pamesy z Tau
Zaskaująco dobra ostatnio postawa ekipy gospodarzy dzisiejszego spotkania Zwraca uwage zwycięstwo z Jouvetude Badalona i to na wyjeżdzie. Na swoich śmieciach Pamesa leje wszystkich Ekipa naprawde mocna wystarczy popatrzeć na skład Williams Milojevic Douglas Barac Mirrales Garces Potencjał jest zwłascza Ruben Douglas dziś sprawi zawodnikom Tau duże kłopoty \:\) Nie będzie to napewno spotkanie łatwe bo Tau to też drużyna klasowa ale zdarzają im się wpadki Są do pokonania pozatym w Valenci nikt w tym sezonie jescze nie wygrał
Typ:Pamesa Valencia Kurs 1.8 STS 7/10

Do góry
#1938111 - 13/01/2008 01:56 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

27)Jescze jeden typ odnośnie meczu Serbia-Holandia jako że spodziewam się w miare łatwego zwycięstwa Milinkovica i spółki to idąc takim tokiem myślenia ciekawie wygląda Under punktowy w tym spotkaniu 184.5 pkt to mogą być 4 sety a o pięciu to tutaj raczej możemy zapomnieć,także jak taka linia to biore poniżej
Typ:Serbia Holandia Under 184.5 pkt kurs 1.85 Bwin 7/10

Do góry
#1938482 - 13/01/2008 03:37 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

28)Mecz na sczycie Eredevisie Feyenoord-Psv
Moje przemyślenia wyglądają tak:
-Feyenoord własne boisko to duży atut bo portowcy w domku ;)grają w tym sezonie świetnie tylko 1 remis z Ajaxem pozatym same zwycięstwa i to w bardzo dobrym stylu Bo Feyenoord u siebie gra szybko,efektownie z pomysłem atakuje przez 90 min nie ma takiej nieporadności jak na wyjazdach Gra naprawde się klei \:p

Goście Psv- Duże zmiany w klubie niespodziewanie opuscza go Keneth Perez(jak dla mnie spore osłabienie)no i oczywiście nowy szkoleniowiec Ale czy nowa miotła \:p zrobi z PSV porządek uważam że jescze nie. Klub z Eindhoven gra na wyjazdach słabo Błędy popełnia bramkarz Gomez a także linia obrony
Miałem okazje oglądać mecz z Groningen gdzie po pierwszej strzelonej bramce PSV staneło i 2:1 dla Groningen
Uważam że Feyenoord od 1 minuty zaatakuje i będzie chciał szybko zdobyć bramke także proponuje taki Typ:
Feyenoord Prowadzenie do połowy LUB na koniec spotkania
Kurs 1.90 Bwin 6/10

Do góry
#1938549 - 13/01/2008 04:04 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

29)Charlotte-Detroit Tu krótko Bobki w dobrej formie o której wczoraj się przekonaliśmy 2 dogrywki z Cleveland wygrana z Bostonem trzeba korzystać póki jest z czego ;\) Dziś przeciwnik bardzo bardzo trudny bo mowa o Detroit \:\) Ale na własnych śmieciach pogromu wcale nie musi być także Typ jest taki:
Charlotte +10 Bwin 1.91 2/10 lub Charlotte +11.5 Betgun 1.75 2.5/10 (Zawsze 2 punkciki wiecej Betgun daje ale kurs oczywiście niższy :))

Do góry
#1939385 - 13/01/2008 10:01 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

30)San Antonio -Minnesota-krótko mówiac różnica klas ale biorąc pod uwage że San Antonio nie przezentuje ostatnio jakieś świetnej formy można spróbować handicap na Leśne Wilki bo jest on naprawde spory \:\) Pod koniec wejdą rezerwy pewnie będzie troche zabawy a wtedy Leśne Wilki kilka oczek nadrobią ;\)
Typ:Minnesota+17.5 pkt kurs 1.70 Betgun 2/10 Zresztą wczoraj Minnesota zagrała spotkanie tak słabe że już gorzej być nie może ;\)

Do góry
#1939405 - 13/01/2008 10:36 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

31)Lubie drużyne Sacramento lubie też na nią stawiać zwłaszcza kiedy grają na swoim parkiecie Ok nie ma Martina Thomasa i Artesta ale tej 3 brakuje już od kilku spotkań a Sacramento u siebie odnośi zwyciestwa Dlaczego???? Świetnie gra Salmons Garcia Moore Udrih druźyne wspomagają młodzi Hawes Jones Dhouby Williams pod koszem rządzi Miller czyli krótko mówiąc jest kolektyw a nie same nazwiska Dziś przyjeżdzają goście z Indiany którzy przegrali z Sacramento 6 na 8 ostatnich spotkań a ostatnio grają słabo zwłaszcza na wyjazdach Stawki umiarkowane bo jednak co jak co ale 3 zawodników w Kings brakuje Także proponuje
Typ: Sacramento kurs 1.73 Betgun 3/10

Do góry
#1939417 - 13/01/2008 12:02 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Nie mogę coś dziś spać taka przypadłość pojawiająca się przed Turniejami Wielkiego Szlema \:D
Jako że jutro startuje AO trochę propozycji analizy będą krótkie jednozdaniowe bo typów duźo Jedziemy ;\) Wszystko Bwin

32)Czy Roger Federer wygra AO Typ : Tak
Uważam że tym momencie nie ma zawodnika który moźe pokonąc Rogera na nawierzchni twardej w turniejach wielkoszlemowych Kurs może nie jest oszałamiający ale dla mnie to lokata bankowa na 50 procent Oczywiście moźe przydarzyć się kontuzja no ale tego przewidzieć się nie da A jeśli uznam że w jakimś spotkaniu istnieje niebezpieczeństwo przegranej zawsze będzie można skontrować LIVE
Przymierzam sie z grubszą gotówką do tego zakładu bo jak już grać ostro to na coś pewnego a kto jest pewniejszy niż Król Roger ??????????

Typ:Federer Wygra AO kurs 1.50 12/10 !!!!!! (Taki jest w Bwin poszukam jescze jakiegoś wyższego gdzieś ale wszędzie podobne są

33)Seppi-Levy Wszystko rozumiem Seppi lepszy ale kurs warty ryzyka
Typ:Levy 4.01 1/10

34)Schuettler-Clement Niemiec podbał mi się w pierwszym secie meczu z Murrayem w Doha dlatego mu zaufam
Typ:Schuettler 1.91 3/10

35)Lopez-Odesnnik Amerykanin przeszedł kwale ale na Lopeza to mało
Typ: Lopez 1.25 7/10

36)Pavel-Andreev -Rosjanin w Doha z Johansonem-DRAMAT Kurs na Rumuna wart Ryzyka!!!!!
Typ:Pavel 3.15 2/10

37)Sela-Slamnar- Kwalifikantom trzeba dawać szanse w I rundzie
Typ:Slanar 3.42 1/10

38)Young-Berrer-Young to duży talent a Niemiec rzemieślnik
Typ :Young 1.95 4/10

39)Wawrinka-Benetau Dla mnie róźnica klasy Stasiek wreszcie eksplodował
Typ Wawrinka 1.23 9/10

Tyle na razie za kilka godzin dalasza część

Do góry
#1939974 - 13/01/2008 21:55 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Podsumowanie z wczoraj:
24)Serbia izzzi \:\)
25)Benki izzzi \:\)
26)40 sec przed końcem Pamesa prowadziła 74-71 a skonczyło się 74-76 \:\(
27)Serbia 3:0 także under izzi \:\)
28)Feyenood zupełnie nie trafiony bet Feye....żenua \:\(
29)Bobki znów dogrywka także 2 podane handi izzzi \:\)
30)Tutaj fart 105-88 -czyli 105-105.5 fart \:\)
31)Jednak Pacers \:\(
I dzień 7/10 \:\)
II dzien 6/13
III dzień 5/8
Łącznie 18/31
Dzisiaj ciąg dalszy betów na AO no i coś cekawego z innych dyscyplin

Do góry
#1940042 - 13/01/2008 22:13 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

40)Finał turnieju w Imirze. Od początku uważałem że kwalifikacje zdobędą Serbowie i to zdanie podtrzymuje :)Chodziaż nie grają oszałamiająco ale jest Ivan
Typ:Serbia kurs 1.75 Bwin 8/10

Do góry
#1940432 - 13/01/2008 23:30 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

41)Avelino-Siena Totalna dominacja Sieny w lidze włoskiej 18zwycięstw 0 porażek Deklasacja drużyn po 40 pkt róźnicy Taka jest rzeczywistość włoskiej koszykówki ale w końcu porażka przyjść musi Dzisiaj jest dobra okazja bo wyjazd do Avelino łatwy nie będzie 5 drużyna LegaBasket gra w tym sezonie bardzo dobrze Na uwage zasługuje fakt że to właśnie Avelino w pierwszej seri spotkań rozegrało najbardziej wyrównane spotkanie ze Sieną Przegrali tylko 6 pkt i to na wyjeździe
Także dziś czas najwyższy na przegraną Sieny \:\)
Zainwestowałem w ten bet 50zł po kursie 4 w STS (taki singielek)ale sczególnie wysokich stawek nie polecam poprostu do taka mała progresja będzie jakby dziś nie weszło
W necie kursy lepsze zresztą już ziemiaki pozamykane
Typ:Air Avelino kurs 4.85 Bwin 2/10

42)Konsekwencja typu powyżej
Typ:Air Avelino+9.5 pkt 1.90 Bwin 4/10

Do góry
#1940735 - 14/01/2008 00:19 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Ciąg dalszy Typów z AO :)Kursy z Bwin

43)Calleri-Horna-Argentyńczyk ma poprostu więcej argumetów Luis może seta zrobi ale to wszystko
Typ Calleri kurs 1.30 8/10

44)Hsieh-Zakopalova Hsieh przeszła w dobrym stylu kwale a Zakopalva no coż przeciętność
Typ:Hsieh kurs 1.90 7/10

45)Warburg-Brzezicki Amerykański kwalifikant preferujący nawierzchnie twarde solidny poziom Chelengerowy kontra średni argentyński ziemiak
Typ:Warburg kurs 1.65 5/10

46)Paszek-Jankovic
Serbka ostatnio niedysponowana a przeciwniczka I rundzie bardzo niebezpieczna mowa o Paszek Jeśli o mnie chodzi uważam że Tamira to wielki talent za 2-3 lata 1 dziesiątka rankingu
Już teraz wiele potrafi i jeśli tylko się nie spali może powalczć
Typ:Paszek+4 Gemy kurs 2.07 3.5/10

47) Dodatkowy typ do meczu powyżej
3 sety kurs 2.82 2/10

48)Vakulenko-Vesnina Julia według mnie zdecydowanie lepsza Vesnina gra słabiutko zresztą nigdy dobrze nie grała, jedna z najsłabszych rosjanek w WTA Tour
Typ:Vakulenko 1.57/6/10

Do góry
#1941119 - 14/01/2008 01:38 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Co za mecz co za spotkanie!!!!!!
Tak wielkie emocje i kawał dobrej śiatkówki chodziaż pierwsze 2 sety zupełnie tego nie zapowiadały Serbowie niemrawo bez pomysłu Hiszpania niesamowite obrony i dobrze działający blok Pierwszy set walka ale 26 24 Hiszpania,w drugim totalna dominacja zespołu Hiszpańskiego(Sczerze mówiąc straciłem już nadzieje,chciałem już posypać głowe popiołem \:p i podsumować typ i pogratulować grającym na Hiszpanów ale pomyślałem jescze nie koniec spotkania..... A Serbowie potrafią wyjść z każdej sytuacji..... i zaczeło się :3 set na początku wyrównany ale Serbowie nie mający nic do stracenia zaczeli ryzykować zagrywką,gorsze przyjęcie Hiszpanów odskok Serbów na kilka pkt i jest 1:2!!!!!
Set 4 Na samym początku na zagrywce staje MILINKOVIC i jest 2:0 (Pokłony dla tego gracza (POPROSTU DOMINATOR JEDEN Z NALEPSZYCH ATAKUJĄCYCH NA ŚWIECIE )Hiszpanie zaczynają się denerwować kłócą się miedzy sobą czego konsekwencją jest set w którym Serbowie DOMINUJĄ pod każdym względem. Hiszpanie rozbici

Emocje siegają zenitu Tiebreak w którym sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie 4:1 Serbia 8:6 Hiszpania ale krótko mówiąc Milinkovic SHOW chyyba 6 pkt w Tiebreaku raz tylko dostał piłke pod nogi.
Wspaniałe zacięte spotkanie godnych siebie przeciwników z wieloma zwrotami akcji.Ostatecznie wygrywa Serbia ale obie ekipy jak najbardziej zasługują na Awans do IO i życze aby Hiszpania ten awans zdobyła.Musze jescze jedną rzecz przyznać finał Tiebreaka mógł być zupełnie inny przy stanie po 14-14 atak Hiszpanów uznano za autowy -EWIDENTNY BŁĄD SĘDZIÓW

Tak czy inaczej w Finale spotkały się BEZSPRZECZNIE DWIE NAJLEPSZE EKIPY TURNIEJU KTÓRE STWORZYŁY WSPANIAŁE WIDOWISKO!!!!!
SERBIA 3:2 Wola walki w tej ekipie jest NIESAMOWITA!!!! \:\)

Do góry
#1941249 - 14/01/2008 02:10 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

49) Toronto-Portland Największa rewelacja tego sezonu w NBA zespół z Porltland wybiera się dziś do Kanady Bilans ostatnich gier PORTLAND `17-1 njawyźszy czas na porażke Licze na Bosha który w ostatnim spotkaniu rzucił aż 40 pkt A średnia z ostatnich 5 gier do 27.2 pkt Myśle że poprowadzi dziś Raptors do zwycięstwa A jako że jest w takiej dobrej formie oprócz typu na zwycięstwo Raptors polecam jescze coś takiego
Typ: Toronto -2,5 pkt kurs 1.7 Betgun 5/10
50)Kto więcej pkt Chris Bosh-Brandon Roy? Typ: Bosh kurs 1.65 Betgun 7/10

Do góry
#1941416 - 14/01/2008 02:51 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Generalnie omijam spotkania lidera tabeli z czerwoną latarnią ale dziś wyjątek hiszpańska Primera Divison i spotkanie Levante-Real Kilka pomysłów mi się nasuwa także po kolei:

51)Typ: Real kurs 1.35 Bwin 9/10
-Zwycięstwo Królewskich raczej nie podlega dyskusji Real potencjałem bije na głowe Levante i nawet grając na pół gwizdka wywiezie 3 pkt

52)Typ: Real prowadzi do przerwy kurs 1.60 Bwin 5/10
Real w wielu spotkaniach zaczyna bardzo ostro atakując aby jak najszybciej strzelić gola Z Levante nie powinno być to trudne

Teraz warto się zastanowić kto strzeli bramki Moi faworyci to:
53)Typ:Raul strzeli kurs 2.83 1.5/10
54)Van Nistelrooy strzeli kurs 2.25 2/10
55) Sneijder kurs 4.00 1/10

Jako że wybrałem aż 3 strzelców ciekawym typem może być takie zagranie:
56)Typ: Real -1 (wygrana 2 golami lub więcej) kurs 1.82 3/10

57)Przy przewadze Realu i wysokim prowadzeniu wpaść jakiś gol dla Levante tego nie można wykluczyć Także
Typ: Levante strzeli 1 gola kurs 2.25 1/10

58)Jeśli tak no to over kurs 1.65 5/10

A teraz konsekwencja tych wszystkich typów Dokładny WYNIK

3 Propozycje Tak dla zabawy także tego nie traktuje jako typy wliczane do statystyk tematu ;)ale oczywiście jak któs ma ochote to prosze ;\) Do zagrania w Bwin
Ta więc
1:3
0:3
1:4

No to chyba wszystko \:p

Do góry
#1942738 - 14/01/2008 07:25 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Dalej AO \:\)
Duża ilość typów oby ilość przeszła w jakość ale narazie jest nieźle ale podsumowanie troche zajmie \:\) Zrobie to jutro po meczach AO \:p
Jedziemy dalej \:\) Kursy Bwin

59)Dellacqua-Knapp Więcej szans daje zawodniczce gospodarzy Knapp miała może 1 albo 2 dobrze zagrane turnieje i to raczej na clayu na tym koniec pozatym było to dawno Australijka napewno lepiej ograna na swoich śmieciach
Typ:Dellacqua kurs 1.47 7/10

60)Murray-Tsonga Nie odkryje Ameryki jak powiem że Szkot to wygra ale jaki to kurs 1.07???? bez sensu taka gra Także trzeba wykombinować coś innego Z drugiej strony patrząc Tsonga to nie taki zły grajek i nie zdziwie się jak urwie 1 seta także proponuje takie coś:
Typ: 4 sety w meczu kurs 2.59 3/10 albo inaczej mówiąc 3-1 dla Murraya bo 1:3 dla Tsongi to raczej nie \:p

61)Penetta-Cibulkova -Umiejętności włoszki cenie wyżej i tyle \:\)
Typ: Penetta kurs 1.50 7/10

62)Yuan-Ivanova Dla mnie mecz 50/50 dyspozycja dnia zadecyduje biore wyższy kurs
Typ:Ivanova kurs 2.42 5/10

63)Davydenko-Llodra Fracuz ostatnio coś tam Finał w Adelajdzie,ćwierćfinał w Auckland na zwycięstwo z Icemenem to raczej nie starczy ale 7 gemów to wyniku to dużo
Typ:Llodra+7 gemów kurs 1.57 3/10

64)Ljubicic Hasse Obaj posiadają dobry serwis także taki typ:
Czy dojdzie w meczu do Tiebreaka Tak
Kurs 1.47 3/10
65)Federer Hartfield Mogli by nie rozgrywać tego meczu bo po co ale jak już jest \:p
Kto zdobędzie więcej gemów???? (Hartfield otrzymuje 10 gemów do wyniku) Wysoki Handicap ale czuje że Roger pokaże siłe
Typ:Federer-10 gemów kurs 2.08 3/10 6:2 6:2 6:3 i jest ;\)

Do góry
#1945932 - 14/01/2008 22:07 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

No to coż jakieś podsumowanko tego wszystkiego co wczoraj i przedwczoraj tutaj wytworzyłem :

33)Levy szybko w ryj bez walki \:\(
34)Szwab pojechał Clementa jak chciał \:\)
35)Lopez izzi \:\)
36)Pavel 1 set gut ale na tym koniec \:\(
37)Slanar 0:3 i do domu \:\(
38)Young walka ale Berrer win \:\(
39)Wawrinka nisczy Benka \:\)
40)Serbia O tym spotkaniu pisałem obszernie \:\)

41) AVELINO TYP DNIA jestem z tego sczególnie zadowolony 79-73
42)9.5pkt Handi izzzzzi \:\)
43)Calleri według planu \:\)
44)Hieish męczarnia ale win \:\)
45)Warburg 3:2 ale win \:\)
46)Paszek bliska wygranej nie udało się ale hadi izzzi \:\)
47)3 sety także miały miejsce \:\)
48)Niemiłe zaskoczenie Julki \:\(
49)Dwie dogrywki ale Hadi -2.5 z Betguna wlazło 116-109 \:\)
50)Roy trafiał wszystko i wysoko prowadził z Boshem ale na koniec 38-33 Bosh \:\)
Seria typów z meczu Real Levante
51)Real izzzi \:\)
52)Do połowy 0:O \:\(
Strzelcy
53)Raul nic \:\(
54)Ruud 2 \:\)
55)Snejdier nic \:\(
56)2:0 takze z hadi \:\)
57)Levante nie stzeliło \:\(
58)under \:\(

Ta seria wyszła raczej słabo chodziaż 1 bramka wiecej i było by lepiej
59)Dellacqua win \:\)
60)1:3 TSONGA ale typ wszedł bo 4 sety \:\)
61)Penneta izzi \:\)
62Iwanova walczyła ale na koniec 1:2 dla przeciwnicki \:\(
63)Lllodra z hadi niefart bo remis w handicapie \:\(

Wczoraj nie było źle kilka ciekawych typów weszło Zwłascza Serbia i AVELINO \:\) Troche przesadziłem z szukaniem niespodzianek na AO no i w meczu Realu za dużo betów zaproponowałem ale generalnie nieźle wczoraj!!!
3 typy nie roztrzgnięte jescze ;\)

Wczoraj 19/31 :)Skuteczność obniżają zabawy z Realem \:D
Łącznie 37/62 \:\)

Do góry
#1946158 - 15/01/2008 00:01 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Próba jakiegoś podsumowania cieżko bedzie ale może sie uda

1)Oly-Cska -7j \:\(
2)Hiszpania-Holandia +3j \:\)
3)Turcja-Serbia +3.2j \:\)
4)Barcelona-Pao -4j \:\(
5)Sacramento -Memphis +3j \:\)
6)Utah-Phoenix +4.5j \:\)
7)Maccabi-Malaga +3.4j \:\)
8)Olimpija-Żargilis -2j \:\(
9)Tursunov-Santoro +3.25j \:\)
10)San Antonio-Detroit+3.25j \:\)
11)New Jersy-Boston +4.4j \:\)
12)Schruff-Radwańska -6j \:\(
13)Jenkins-Levy -8j \:\(
14)Troicki-Midelknoop +3.15 j
15)Bohli Ecomonidis +4.25j \:\)
16)Nec-Twente -7j \:\(
17Nec Twente -1 j \:\(
18)Paris-Roanne +2.65j \:\)
19)Jefferson-Pierce -7j \:\(
20)Cleveland-Charlotte +4.2j \:\)
21)Atlanta Washington -5j \:\(
22)Wade-Paul -5j \:\(
23)Seattle-Dallas +4.9j \:\)
24)Serbia Holandia+4j \:\)
25)Treviso -Pescaro+4j \:\)
26)Pamesa Tau -7j \:\(
27)Serbia Holandia +6j \:\)
28)Feyenoord-Psv -6j \:\(
29)Charlotte-Boston+1.8j \:\)
30)San Antonio-Minnesotta +1.4 j \:\)
31)Sacramento-Indiana -3j \:\(
33)Seppi-Slanar -1j \:\(
34)Schutller-Clement +2.7 j \:\)
35)Lopez Odesnik +1.75j \:\)
36)Andrevv-Pavel -2j \:\(
37)Sela-Slanar -1j \:\(
38)Young Berrer -4j \:\(
39)Wawrinka Beenetau +2j \:\)
40)Serbia Hiszpania +6j \:\)
41)Avelino Siena +7.7j \:\)
42)Avelino Siena +3.6j \:\)
43)Calleri Horna +2.4j \:\)
44)Hsieh-Zakopalova +6.3j \:\)
45)Warburg-Brzezicki +3.25j \:\)
46)Paszek Jankovic +3.75j \:\)
47)Paszek Jankovic +3.65j
48)Vakulenko Vesnina -6j \:\(
49)Toronto-Portland +3.5j \:\)
50)Bosh-Roy + 4.55j \:\)
Zakłady Real Levante
51)+3.15j \:\)
52)-5j \:\(
53)-1.5j \:\(
54)+2.5j \:\)
55)-1j \:\(
56)+2.5j \:\)
57)-1j \:\(
58)-5j \:\(
59)Delacqua-Knapp +3.3j \:\)
60)Murray-Tsonga +4.8j \:\)
61)Pennetta-Cibulkova +3.5j \:\)
62)Ivanova Yuan -5j \:\(
63)Llodra Davydenko-3j \:\(

Tak to sie przedstawia zaraz podlicze bilans tematu \:\)

Do góry
#1946196 - 15/01/2008 00:23 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Jednostki wygrane 128.35j \:\)
Jednostki przegrane 103.5 j \:\(
Zysk 24.85j \:\)

Tak wygląda bilans tematu 3 typy nieroztrzygnięte

Do góry
#1946886 - 15/01/2008 03:21 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Drugi dzień AO \:\)

66)HT Lee Guccione Wszyscy grają na Chrisa bo faktycznie ostatnio ostro sobie pogrywa ale za 1.35-1.5 to już chyba nie warto ja proponuje takie coś
Typ:4 sety w meczu Kurs 2.26 Bwim 2/10

67)Lacko Istomin Słowak przeszedł kwale w dobrym stylu a Klec Ledovskich i Waske do najgorszych nie należą
Istomina raza widziałem co prawda z Rogrem ale nic specjalnego
Typ:Lacko kurs 1.50 Bwin 6/10

68)Ram-Bolleli Zawodnicy powiedział bym o zbliżonym potecjalne także najciekawiej wygląda typ:
Ram+1.5 seta kurs 1.49 Betsson 5/10

69)Delic -Kendrick Umiejętności Delica oceniam zdecydowanie wyżej zresztą H2H 5:1 a jedyne zwycięstwo nad Delicem Kendrick odniósł w 2003r.
Typ Delic kurs 1.62 Betsson 7/10

70)Groesjan-Volandri Groesjan lepszy Fillipo typowy ziemiak ble ble ble.......... \:D Wszystko to jest jasne ale czy fracuz wygra 3:0 moim zdaniem nie koniecznie
Typ:4 sety w meczu kurs 2.52 Bwin 2/10

71)Tipsarevic -Siriannii -Joshep to już stary dziad ;\) ale w sumie co z tego ostatnio druga młodość do tego na własnych śmieciach a Tipsar krecz z Ivanem w Doha i tyle....Będzie walka \:\)
Typ:Sirianni+1.5 seta kurs 2.14 Betsson 3/10

72)Nalbandian-Smeets Grubego gada poprostu nie cierpie Ile ten baran zabrał mi kasy to nie zlicze \:D No ale taka I runda dla argentyńczyka to powinien być szybki trening 3:0 płatne słabo także proponuje Typ:Poniżej 29.5 gema w meczu kurs 1.8 Betsson 5/10 6:4 6:3 6:4 i będzie gut \:\)

73)Gremelmayr-Roitman Zaskoczony postawą Niemca w kwalach(no może po za meczem z Fischerem \:D postanowiłem dać mu szanse Roitman już pewnie marzy o nawierzchni ziemnej
Typ:Grememayr kurs 1.57 Bwin 5/10

74)X-men VS TUR \:D Pojedynek jak z jakiejś nawalanki na PC
Niby Tur ma więcej argumetów ale przeczuwam że panowie spędzą dużo czasu ze sobą na korcie \:D i Walka aż do Finish Him
Typ:Mallisse+1.5 seta kurs 1.61 Bettson 5/10

Do góry
#1947198 - 15/01/2008 04:41 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

75)Querry-Rochus
Sam -wielki amerykanin z ostrym kopnięciem z serwisu \:D Chłopak miał swoje 5 min w poprzednim sezonie kilka dobrych spotkań rozegrał ale tak jak mówie podstawa to serwis reszta przecientne Lubiłem Sama do meczu w US Open kiedy to zebrał baty od Stefka Burczymuchy Koubka \:D \:D Rozwalił wtedy mega taśiemca \:o
Rochus solidnie ale ostatnio bez rewelacji ale na Sama myśle że starczy
Typ:Rochus kurs 1.96 Betsson 3/10

76)Car Marat \:D Gulbis
Tak sobie zażartowałem bo tytuł cara w odnieśienu do Safina to już przeszłość Swój wielki talent Safin rozmienił na drobne Wódka pita hektolitrami ;\) codziennie inna dupa \:\) zabawa non stop wszystko ok ale z tenisem tego pogodzić się nie da Spodziewam się bardzo wyrównanego spotkania szanse 50/50 Atutem Gulbisa będzie napewno serwis
Typ:Gulbis+1.5 seta Kurs 2.16 Bettson 3/10

77)Luczak na twardej nawierzchni u siebie z Zabaletą, który chyba już zapomniał że kiedyś umiał grać w tenisa coż faworyt jest tylko jeden
Typ:Luczak kurs 1.39 Bwin 8/10

78)Minar Hernadez-Typ poleca w swoim temacie DJ Komos który z tego co wiem urodził się na korcie albo blisko kortu tenisowego ;\) Także wiedza jest I ja do tego typu sie przychylam Hernadez napewno nie jest faworytem i poprostu szukamy niespodzianki ale 5.2 na jego win z Ivo Minarem no przepraszam....... \:D
Bettson oczywiście handi nie wystawił cwaniaczki \:D
Typ:Hernandez kurs 5.2 Bettson 1/10

79)Stepanek-Spadea Brzydal lepszy to nie zaprzeczalne ale Spadea to takie wrzód na dup.... zawsze walczy H2H 4-2 Radzio kurs 1.2-1.3 za mało aby grać wole takie coś
Typ: Stepanek 3:1 Kurs 3.50 Bettson 2/10

80)Djokovic-Becker
Zwycięzca znany przed meczem kurs tak jakby go nie było ale nie ma się co dziwić Czuje 3:0 Djoko i to izzzii \:\)
Także taki typ:
Poniżej 29.5 gema w meczu kurs 1.73 Betsson 4/10

Do góry
#1947678 - 15/01/2008 06:56 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Czas na Panie \:p

81)Morigami -Kraijcek Miśka ma podobno jakieś problemy nie może grać na 100 procent ale staje do pojedynku bo to wielki Szlem Ile w tej całej sytuacji jest prawdy dowiemy się po meczu Lekko na Japonke można spróbować ale bez szaleństw bo często dziwnym trafem kontuzjowana zawodniczka wygrywa
Typ:Morigami kurs 1.8 Betsson 2/10

82)Parmentier-Muller dla mnie zdecydowaną faworytką jest francuzka Muller z tego co pamiętam ma słabe warunki fizyczne Fracuzka umie grać na twardej nawierzchni o czym świadczy zwycięstwo z Azarenką w Taszkiencie a pokonać Viki to naprawde coś
Typ: Parmentier Kurs 1.4 Betsson 8/10

83) Konsekwencja typu powyżej
Typ:Parmentier 2:0 kurs 2.05 Betsson 3/10

84)Fernadez Cornet- Argentynka grywa już okazjonalnie w turniejach po 2 stronie Cornet, to według mnie bardzo duży talent
powinno być izzzi
Typ:Cornet kurs 1.32 Betsson 8/10

85)Konsekwencja typu powyżej
Typ:Cornet 2:0 kurs 1.82 Betsson 3/10

86)Peng-Kleybanova Więcej argumentów po stronie chinki
Typ:Peng kurs 1.50 Betsson 5/10

87)Radwańska-Savchuk
Aby wejść na sczyty tenisowych list takie przeciwniczki jak Ukrianka trzeba ogrywać łatwo i przyjemnie
Typ:Poniżej 19.5 gema kurs 1.75 Betsson 4/10

88)Linetskya-Kremer Mecz 50/50 i generalnie bardzo możliwe 3 sety Typ 3 sety kurs 2.19 Bwin 2/10

89)Govortosova-Pironkova Patrz powyżej
Typ:3 sety kurs 2.15 Bwin 2/10

90)Domachowska-Johannson Wielka Euforia w narodzie bo nasza Bogato obdarzona prez nature tenisistka przeszła kwale \:D ale jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni Marta ma duże szanse na wygraną ale wcale nie musi być tak łatwo jak się większości wydaje
Typ: Domachowska 2:1 kurs 3.75 Betsson 1/10

Do góry
#1947977 - 15/01/2008 08:49 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

91)Danilidou-Garbin
Greczynka win w Hobart to mi wystarcza Niewiem czym Garbin ma się przeciwstawić Eleni kurs na Win niski także trzeba próbować 2:0
Typ:Danilidou 2:0 kurs 1.77 Betsson 7/10

92)Kuzniecova-Dechy Kuza urwała w Sydney seta Henin i walka była ostra Fracuzka Dechy cóż blisko tenisowej emerytury Według mnie szybko i łatwo
Typ:Poniżej 18.5 gema kurs 1.75 4/10

Do góry
#1948249 - 15/01/2008 09:32 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Ostatni zakład z AO na dzisiaj i kilka na Nba jakby komuś znudził się już tenis \:p

93)Bagdathis-Johhanson Chimeryczny cypryjczyk vs doświadczony szwed z dobrym serwisem który przecież kiedyś wygrał AO
Co z tego wynika....Długie wyrównane spotkanie
Typ:Powyżej 38.5 gema kurs 1.82 Bettson 4/10

Tyle AO Zobaczmy co tam słychać za Oceanem \:\)

94)New Jersey-Portland Ma nie być Bradona Roya który jest filarem zespołu ale spodziewam się i tak wyrównanego spotkania
także typ:
Portland+6.5 pkt kurs 1.75 BetGun 4/10

95)San Antonio-Philadephia Tak Ostrogi grają ostatnio słabo ale u siebie z 76 10pkt to trzeba obowiązkowo wygrywać
Typ San Antonio -9.5 pkt kurs 1.70 Betgun 7/10

Tyle na dziś

Do góry
#1951182 - 16/01/2008 00:27 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Małe podsumowanie :)Jedziemy

64)Lubo przegrał ale taj był +1.40j \:\)
65)Roger oddał 3 gemy także handi izzzi +3.25j \:\)
66)Gucio przegrał tak jak czułem ale szkoda że w 3 setach -2j \:\(
67)Jednak Istomin -6j \:\(
68))Handi na Rama izzzi +2.5j \:\)
69)Delic 3:0 izzi +4.35j \:\)
70)Groszek 3 sety ale do 4 było blisko -2j \:\(
71)5 setów Siriani +1.5 wlazło +3.4j \:\)
72)Tym razem Nalbandian nie zwiódł under w gemach izzzi +4j \:\)
73)Win Niemca 3:1 +2.85j \:\)
74)5 setów także handi weszło chodziaż X-men padł \:D +3.05j \:\)
75)Sam sie jednak czegoś nauczył od US OPEN -3j \:\(
76)Safin znisczył Łotysza -3j \:\(
77)3:1 Luczak izzi \:\)
78)TYP DNIA HERNADEZ +4.2j!!!!!! \:\)
79)Kawał skur.... z tego Brzydala złatwił kupony wielu -2j \:\(
80)Djoko under ale w secie było na styku +2.95j \:\)
81)Kraicjek kontuzjowana potwierdziło się +1.6j \:\)
82)Parmentier izzzi +3.2j \:\)
83)2:0 +3.15j \:\)
84)Cornet wzieła przykład z Parmentier +2.55j \:\)
85)także 2:0 +2.45j \:\)
86)Duże rozczarowanie Peng -5j \:\(
87)Radwańska straciła 1 gema under izzi +3j \:\)
88)Linietskya bez walki -2j \:\(
89)Govortsova tak jak kolezanka powyżej -2j \:\(
90)Domachowska rozwaliła Johhanson przesadzilem z tym 2:1 -1j \:\(
91)Tego do tej pory nie rozumiem Danilidou 2:6 2:6 -7j \:\(
92)Kuza under izzzi +3j \:\)
93) Miał być over 38.5 gema no to był 39 jak w masełko +3.3j \:\)
94)Grałem handi na Portland a tu łatwy win +3j \:\)
95)Niefart miało być 10 skończylo sie 7 pkt szkoda -7j \:\(

Do góry
#1951328 - 16/01/2008 01:26 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kilka słów komenarza do wczoraj z wyniku w temacie jestem bardzo zadowolony Dużo trafionych Ciekawych typów na czele z Hernandezem
Generalnie bilans byłby kozacki gdyby nie 4 Typy

Danilidou \:o
Lacko \:o
San Antonio -9.5 pkt \:o
Peng \:o

Dużej kasy pozbawił mnie ISTOMIN i BRZYDAL to co zrobił czech to są poprostu jaja \:o kawał buca \:o

Jescze jedno Luczak +3.2j bo nie podałem \:\)

Bilans tematu z wczoraj :
Jednostki wygrane 60.4j \:\)
Jednostki przegrane 42j \:\(
Zysk: 18.4j \:\)
Typy wczoraj 20/32

Zysk łączny 18.4j +24.85j 43.25j \:\)
Typy Łącznie 57/94 1 nie roztrzygnięty Federer na win \:\)

Do góry
#1951622 - 16/01/2008 02:26 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Czs na dzisiaj Najpierw Uleb

96)Turów-Kazań- Turów może Kazań musi ;\)
Typ:Kazań kurs 1.50 Betgun 5/10

97)Bennetton-Artland Benki w mega formie wreszcie grają jak trzeba handi duży ale do przejścia
Typ:Bennetton -12.5pkt 1.85 Betgun 2/10

Zaraz reszta bo do Kazania 2 min

Do góry
#1952890 - 16/01/2008 05:48 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

To sie Kazań popisał \:o zapomniałem także napisać dośc obszernie o meczu Polskich siatkarek Zrobie to po spotkaniu Wracamy do AO

98)Koubek-Calleri Spotkanie wyrównane ale sczerze bardziej pasuje Win Argentyńczyka
Typ:Calleri Kurs 1.75 Betsson 4/10

99)Vleigen-Andrevv Konsekwentnie przeciwko Igorowi którego forma pozostawia wiele do życzenia
Typ:Vliegen+1.5seta Kurs 1.75 Betsson 4/10

100)Robredo Fish Hiszpan już powininien być w samolocie
Dla pewności typ:
Fish+1.5 seta kurs 1.34 Betsson 8/10

101)Wawrinka w świetnej formie a fracuz to przeciętny grajek
Typ:Wawrinka 3:0 kurs 2.05 Betsson 2/10

102)Simon-Schuettler Coż Rainer pojechał po żabojadzie dziś kolejny będzie napewno trudniej ale będzie to mecz bardzo wyrównany 4 sety jak dla mnie bankowe
Typ 4 sety lub więcej kurs 1.25 Bet-at-home 10/10

102)Sharapova-Davenport Amerykanka urodziła dziecko a teraz chce wrócić do wielkiego tenisa Jak dla mnie pomysł chybiony co pokazało spotkanie wczorajsze Nie jestem fanem Maryśki ale coż szanse Lindsay na ten moment są bliskie 0 \:p
Typ Sharapova kurs 1.35 Betsson 10/10

103)Konsekwencja typu powyżej
Typ: Sharapova 2:0 kurs 1.87 Betsson 4/10

104)Gasquet-Lopez Francuz faworytem i z tym zgodzić się trzeba ale Lopez ma dobry serwis i na zdobycie seta napewno go stać a może nawet dwóćh dlatego Typ:Powyżej 36.5 gema kurs 1.90 Betsson 3/10

105)Tsonga-Warburg
Tsonga zagrał świetnie z Murrayem. Murray go zupełnie zlekceważył. Tak to wyglądało w moich oczach dziś pojedynek z Warburgiem który skazywany jest na pożarcie.Pewnie tak sie stanie ale kurs jest śmieszny także próbuje tak:
Tsonga-Warburg 3:1 kurs 4.00 Betsson 1/10

106)Nadal-Serra Stare dziadki 2-złotowce i wszyscy dokładający na tak zwany podatek mogą już zakreślić wynik na kuponie ale 1.03 dziekuje \:D Znalazłem za to takie coś:
Typ:Poniżej 30.5 gema w meczu Kurs 1.85 Betsson 4/10
6:4 6:4 6:4 a w jednym secie wynik według mnie będzie niższy

Do góry
#1953144 - 16/01/2008 06:22 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Polska Holandia 3:1!!!!!!!!!!
Naprawdę jestem bardzo pozytywnie zaskoczony sczerze mówiąc grałem to spotkanie dosyć asekuracyjnie.Miałem pewne obawy także wybrałem na kilku kuponach opcje Polska +1.5 seta ale mniejsza z tym Kilka słów o zakończonym przed paroma minutami spotkaniu \:\)

Patrząc na ten mecz przypomniały się czasy Złotek które dominowały w Europie przez kilka lat Ale jak wszyscy wiemy to już troche inny zespół co wcale nie przeszkadza aby grały dobrze albo bardzo dobrze tak jak dziś

Gajgał Barańska tylko się cieszyć że obie panie wreszcie w reprezentacji szczególnie zaskoczyła Gajgał Barańska kilka razy zablokowana ale świetne serwisy kilka razy pomogły drużynie (A pomyśleć że nie chciała już grać z orzełkiem na piersi

Reszta Pań też bardzo mi się podobała a w szczególności zaangażowanie i ich wola walki Tak trzymać
Wygrany set 2 ze stanu 21-24 Wspaniała gra na bloku sczególnie Lena!!!!!
Mariola co za obrony !!!
Wygląda to naprawde bardzo dobrze,co prawda to dopiero 1 spotkanie a kobieta jak wiemy zmienną jest.
Ale gorąco wierze że awansujemy
Zresztą półfinał jest już praktycznie pewny Bo nawet ewentualnej porażce z Niemkami Turczynki zostaną przez Polki zgniecione

Pisze przy ewentualnej porażce jutro bo wykluczyć jej nie można Niemki to cholernie nie wygodna drużyna, jednak po tym co dziś widziałem jestem dobrej myśli
Najlepiej by było w półfinale srogo zemścić się na Serbkach
Jescze słóko o naszym trenerze Bonicie Włoch ma jedną bardzo pozytwną ceche GRA CAŁY CZAS Z ZESPOŁEM MOTYWUJE PRZEZ CAŁY CZAS DZIEWCZYNY 100procent zaangażowania
Ma pozytywny wpływ na drużyne
Te wszystkie elementy układanki dają nam duże szanse na końcowy sukces Ale powoli....koniec z emocjami jutro czas na następny krok do awansu........ cdn..........

Do góry
#1953626 - 16/01/2008 08:06 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Deble startują kilka pomysłów jest:

107)Erlich/Ram-Tursunov Kunitsyn
Klasowy debel izraelski vs para rosyjska Tur zajęty turniejem singlowym, Kunitsyn co on jescze w Australli robi???? \:D Kurs mały ale innej możliwości niż win pary Erlicha/Rama jak dla mnie raczej nie ma
Typ:Erlich/Ram Kurs 1.29 Bwin 10/10

108)Mirza/Molik-Danilidou/Woehr
Molik w singlowym turnieju gra prawdopodbnie swoje ostatnie spotkanie Mirza może jescze runda max dwie Ale Obie w deblu grać potrafią a po tym co w singlu zrobiła wczoraj Greczynka nie daje jej dużych szans w deblu
Typ:Molik/Mirza kurs 1.45 Bwin 4/10

109)Frytka/Matka-Garcia-Lopez/Vercasco Obaj Hiszpanie zajęci turniejem singlowym debel chyba tylko grają dla rozrywki na półfinał AO w wykonaniu naszej pary nie możemy już chyba liczyć ale pierwsza runda z takimi przeciwnikami bedzie win \:p
Typ Frytka/Matka kurs 1.37 Bwin 5/10

110)Peng/Sun-Chakwetadze Na Li Para chinska to dobre deblistki Peng już odpadła z singla a Chakwetadze i Na Li skupiają się raczej na turnieju na singlu sie skupiają
Typ:Peng/Sun kurs 1.7 3/10

Do góry
#1955633 - 16/01/2008 22:59 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Jakby to ująć wczoraj poprostu POGROM!!!! \:o
Zupełnie nie udany dzień \:\(
Ale cóż za głupote trzeba płacić No to ja właśnie wczoraj zapłaciłem ale po kolei

96)Popis Kazania w kwarcie 4 i dziękuje -5j \:\(

97)Benki według planu +1.7j \:\)

98)Koubek Calleri-Co za buc z Argentyńczyka straszne lanie Do tego Znisczył kozacki kupon grany z Dj Komosem bo nie potrafił wygrać 1 seta chodziaż miał 5:2 w taju Dawało by to 4 sety i over gemowy ale nie lanie 3:0 \:\( -4j \:\(

99)Vliegien 3:0 kolejna wtopa -4j \:\(

100) Rybka zjadła Hiszpana 2.7j

101)Krecz Wawrinki zwrot \:D

102)Co mnie wogole podkusiło żeby podać tak idiotyyczny typ za taki kurs Paranoja Głupota i to ze stawką 10/10 na kilku kuponach grałem nawet szwaba na win dlatego wbiłem sobie do głowy że będzie walczył Czysta głupota -10j!!!!! \:o

Jescze błąd w numeracji w temacie \:\(

102)*/2(Tak to zaznacze nie będe przesuwania numeracji bo będzie bałagan Sharpaova izzzi +3.5 j \:\)

103)2:0 izzzi +3.5j \:\)

104)Lopez szybko po ryju -3j \:\(

105)Tsonga 3:0 -1j \:\(

106)Nadal izzzi gemów malutko +3.4j \:\)

107)+2.9j \:\)
108)+1.8j \:\)
109)+1.85j \:\)
110)+2.1j \:\)

Deble izzi ale marne pocieszenie \:\(

Do góry
#1955795 - 17/01/2008 00:00 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Bilans z wczoraj
Jednostki wygrane:23.5j \:\)
Jednostki przegrane 27j \:\(
Strata-3.55j
Łącznie zysk 43.25j-3.55j =39.7 j \:\)
Typy wczoraj 9/14
Typy łącznie 66/108 1 zwrot 1 nieroztrzygnięty

Dzieki 4 deblom i Sharapovej nie jest tak tragicznie w temacie ale w portfelu słabiutko \:\(

Do góry
#1955967 - 17/01/2008 00:57 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

111)Polska-Niemcy Wczoraj świetna gra dziś czas na 2 krok do awansu VAMOS Serwisy obrony i ta wola walki Dadzą rade
Typ: Polska kurs 1.62 Betsson 8/10

112)Efes-Lietovos Turcy ostatnio nie zachwycają przegrali z Maccabi wymęczona wygrana z Le Mans Efes wygrał na Litwie ale dziś rewanż Warto wspomnieć że Lietovos wygrał 2 lata temu z Efesem na ich parkiecie 52-71 czuje że dziś może być podobnie
Typ Lietovos +4.5 pkt kurs 1.90 6.10 Betsson

Tyle wieczorem Nba i tennis No i oczywiście coś z Dj
Komosem zawalczymy

Do góry
#1957521 - 17/01/2008 04:43 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Sczerze mówiąc to nawet za bardzo niewiem co napisać: Emocje jak cholera \:D \:D \:D

Mecz miał różne oblicza a dla grających na live to niezła gratka Polki dały zarobić troche grosza i poprawiły mi humor ale to naprawde jest nieważne w tym momencie Liczy się to że 2 krok do AWANSU ZOSTAŁ ZROBIONY!!!!!

Wierzyłem prawie cały czas poza sytuacja 12-8 w 4 dla Niemek (wtedy zaczałem mieć wątpliwości ) Oglądałem mecz z kumplem i oboje wiedzieliśmy jedno jeśli tylko Polki porawią skuteczność w Ataku Będzie dobrze!!!!!! bo przecież i to napisze Dużymi literami :JEDNĄ ZAWODNICZKĄ OBOJĘTNIE JAKIEJ KLASY BY NIE PREZENTOWAŁA MECZU WYGRAĆ SIĘ NIE MOŻNA!!!!!!!

Mowa tutaj oczywiście o Grun musiała się w końcu zmęczyć bo przez pierwsze 3 sety robiła praktycznie wszystko Ataki bloki serwisy Mecz Grun vs Polska
Reszta niemek była tylko do podbijania,bronienia słabszych ataków Polek
Trzeba pochwalić Lene Najchęyniej bym dziewczyne gorąco ucałował \:D Dzięki niej wróciliśmy do meczu w 4 secie do tego obudziła sie Gosia a Dzieło zniszczenia dokończyła Podolec -ZAGRYWKA W TAJBREAKU MASAKRA!!!!!!
Mecz przejdzie do historii polskiej siatkówki a jak pozytywnie nakręci dziewczyny do dalszej gry

Kilka gorzkich słów kieruje tylko i wyłącznie do Kasi Skowrońskiej no coż może dziś poprostu nie miała swojego dnia (jakieś kobiece sprawy kto wie ;))
Skończyło się Pięknie ale droga Do AWANSU jescze daleka ale z tym zaangażowaniem szanse są spore

A Serbki coż: Strach się bać jaka zemsta za ME Europy sie szykuje \:p I oby te słowa były prorocze.........cdn........

Do góry
#1957551 - 17/01/2008 04:50 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Aha o jednej sprawie bym zapomniał :

Laskowski miazga Jakiś OSCAR DZIENIKARSKI się należy czy coś w tym stylu
Poprostu kolo RZĄDZI !!!!!

Do góry
#1958345 - 17/01/2008 06:25 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kolejny dzień AO \:\)

113)Castano-Ruano Pacual Nie podejmuje się typować Pani która ten mecz wygra ale czuje ostrą walke
Typ:Castano +1.5 seta kurs 1.55 Betsson 3/10

114)Makarova-Meusburger-Ogranie węgierki Szavay o czymś świadczy dlatego też
Typ:Makarova kurs 1.62 Betsson 4/10

115)Morigami-Kirilenko Japonka ogrywa kontuzjowaną Krajicek Kirilenko męka z Tu co z tego wynika?????
Typ:Morigami+1.5 seta kurs 1.83 Betsson 3/10

116)V.Williams-Pin O ile dobrze pamiętam Pin narobiła niezłego stracha Szarapowej dokładnie rok temu \:D
Także symbolicznie można spróbować
Typ:Pin kurs 10 Betsson 1/10

117) W spotkaniu powyżej jakoś pogromu nie widze wygrana Pin oczywiście symbolicznie dla zabawy ale ciekawie wygląda takie coś
Typ:Powyżej 17.5 gema kurs 2.07 Betsson 4/10 6:3 6:3 czemu nie?????

118)Hantuchova-Cornet Kursy na win Czeszki to są powiedziałbym zdecydowanie za niskie Cornet taka słaba nie jest powalczy także typ:Powyżej 18 gemów w meczu 1.90 Betsson 3/10

119)Jakby było coś więcej w meczu powyżej też się nie zdziwie
Typ:Cornet+1.5 seta kurs 3.15 Betsson 1/10

120)Bondarenko -Woźniacki Szkoda że
Wozniacki naszych barw nie reprezentuje powalczy dziś a może nawet wygrać bo Bondarenko często ma bardzo duże przestoje w grze
Typ Wozniacki+1.5 seta kurs 1.60 Betsson 5/10

121)Lisicki-Korrytseva Nieznana niemka przechodzi jak burza kwale
Sety do 0 lub do jednego W turnieju głównym odsyła brzydką siostre Marata do domu \:D Nie widziałem jej w akcji ale po tym co pokazuje powiem krótko trzeba zaufać Sabinie
Jeśli tylko się za bardzo nie podnieci tym co już osiągneła będzie gut \:p
Typ:Lisicki kurs 1.73 Betsson 8/10

122)Domachowska-Arvidsson
Będąc dziś w Sts widziałem jak pokaźna grupka starszych panów uparcie praktycznie na każdym swoim kuponie dawała win Marty Gdy zapytałem któregoś z nich dlaczego ?????
Odpowiedział- Bo wygra \:D Troszke się zaniepokoił kiedy powiedziałem Arvidsson przedwczoraj ograła Bartoli chyba kojarzył Fracuzke bo już taki pewny wygranej Domachowskiej nie był \:p Ja jednak wybieram:
Typ:Arvidsson 1.68 3/10 Betsson
Ale bez szaleństw bo jak Marta wygra nie będzie to żadna sensacja

Do góry
#1958711 - 17/01/2008 08:35 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Teraz czas na panów \:p

123)Spadea- Gemelmayr Na wstępie zaznaczam że na to spotkanie nie patrze do końca bez emocji Wręcz przeciwnie \:D Kieruje mną rządza zemsty i jakiegoś zadość uczynienia z krzywde jaką uczynili mi Radek z Vincem \:o Jak zobaczyłem kurs na spotkanie Spadea-Grenymalyar wiedziałem że musze zagrać kurs 3 na Niemca poprostu duża przesada Spadea 5 setów z brzydalem,zaawansowany wiek gra co najwyżej średnia oddasz Dziadzie co zabrałeś

A wrednego Brzydala jak spotkał bym kiedyś to bym sie z nim policzył Może gdzieś na jakimś turnieju blisko naszych granic
Typ: Gremelmayar kurs 3.00 Betsson 2/10

124)Jakby przypadkiem było znów 2:3
Typ:Gremelmayr+1.5seta kurs 2.40 Betsson 4/10

125)Ferrer-Del Potro Ferrerj 90 procent win ale kurs mierny
Można tak spróbować
Typ:Ferrer Del Potro 3:1 kurs 3.55 Betsson 1/10

126)Federer-Santoro Magika bardzo sobie cenie Na wygraną szans 0 na seta cieżko Fracuz rozegrał 10 spotkań Z tego 2 nawet wygrał a w kilku toczył z Federerem wyrównaną walke póki się
chłopak nie zmęczył

2005 US Open
NY, U.S.A. Hard R64 Federer 7-5 7-5 7-6(2)

2006 Doha
Qatar Hard R16 Federer 7-6(2) 7-6(5)
Stats

Patrząc na te wyniki ciekawie wygląda typ: Powyżej 28 Gemów
Kurs 1.72 Betsson 4/10

127)Hewitt-Istomin To już nie ten sam kangur co kiedyś Istomin ma bardzo dobry serwis o czym zapomniałem grając na Lacko także po takim kursie symbolicznie typ:
Istomin+2.5seta kurs 3.05 Betsson 1/10

128)Djokovic-Bolleli Taki sam typ jak w 1 rundzie z Beckerem Myśle że spokojne 3:0 a co za tym idzie
Typ:Poniżej 29.5 gema kurs 1.72 Betsson 6/10

129)Blake-Russell Starcie dwóch amerykańskich graczy jeden lepszy ale w takich pojedynkach jest zawsze walka do upadłego pozatym:

2007 US Open
NY, U.S.A. Hard R128 Blake 7-6(6) 6-3 7-6(4)
Stats
Także wybór jest prosty Typ Powyżej 33.5 gema Kurs 1.83 Betsson 4/10

130)Cilic-Melzer Chorwat robi ciągłe postępy ma dobre podanie do tego nieźle poradził sobie z Almagro Melzer jak najardziej do ogrania kurs na win 1.5 troszke mało także za mniejszą stawke proponuje
Typ:Cilic-Melzer 3:1 kurs 3.75 Betsson 1/10

131)Safin -Bagdatis Licze na nieobliczalność Marata rano myślalem o graniu na Bagiete ale jak wiemy Safin to taki gracz który może wygrać i przegrać z każdym Licze dzisiaj na jego lepszą twarz
Typ:Safin kurs 2.14 Betsson 3/10

Tyle może jeszcze potem coś z NBA wrzuce \:\)

Do góry
#1958851 - 17/01/2008 09:28 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Troszke NBA oczywiście Betgun bo koszykówke tam grać najlepiej

132)Boston-Portland Celtowie ostatnio zadyszka to \:p Gre Portland w ostatnich 20 meczach można porównać do walca drogowego,który miażdzy wszystko lub prawie wszystko \:D Kurs 3.9 na przyjezdnych to zdecydowanie za dużo
Typ:Portland kurs 3.9 1/10

133)Skoro leciutko win to tym bardziej handi
Typ:Portland +10.5 pkt kurs 1.65 5/10

134)Milwakuee-Atlanta Bucks świetnie grają u siebie Atlanta tak samo także dziś górą gospodarze
Typ:Milwakuee 1.63 5/10

Do góry
#1961142 - 17/01/2008 23:39 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Bilans z wczoraj:

111)Polska win +5j \:\)
112)Nieładny popis Lietovasa w 4 kwarcie -6j \:\(
113)Ruano bez walki -3j \:\(
114)Makarova izzzi +2.5j \:\)
115)Deklasacja Japonki -3j \:\(
116)Była walka ale wygrała Williams -1j \:\(
117)Over w gemowy w meczu Pin na luzie +4.25j \:\)
118)Mecz Cornet także over gemowy +2.7j \:\)
119)Do seta nie starczyło -1j \:\(
120)Wozniacki +1.5 seta spokojnie +3j \:\)
121)Lisicki Typ Dnia +5.85j \:\)
122)Jednak Wygrała Marta Gratulacje -3j \:\(
123)Robocop Spadea chodziaż Niemiec miał 3 meczowe -2j \:\(
124)Ale 2 sety niemiec zrobił +5.6j \:\)
125)Ferrer Zwrot
126)Federer Miazga jak walec drogowy -4j \:\(
127)Istomin ładnie grał i seta zrobił +2j \:\)
128)Djoko under gemowy izzzi +4.3j \:\)
129)Russell zgnieciony -4j \:\(
130)Za duże kombinacje z Cilicem trzeba było grać wygraną a nie kombinować z dokladnym wynikiem -1j \:\(
131)Marat walka jak lew i za to dziekuje bo hadi +1.5 też sie przydało szkoda że przegrał -3j \:\(
132)Boston win -1j \:\(
133)Portland zmieściło się w handi o 0.5 pkt +3.25j \:\)
134)Bucks górą +3.15j \:\)

Jednostki wygrane 41.6j \:\)
Jednostki przegrane 31j
Zysk z wczoraj 10.6j \:\)

Łącznie 39.7 +10.6j = 50.3j \:\)

Typy 11/23 1 zwrot
Łącznie 77/131 +2 zwroty 1 nie roztrzygnięty

Wczoraj dobra nocka dzieki głównie dzięki Sabin Lisicki Underowi Djoka i oczywiście Wygranej Polek
Idzie ku lepszemu
Współpraca z Dj Komosem też wreszcie przyniosła profity

A gdyby Glenymayar wygrał było by pięknie 3 meczowe \:o
A Lietovas mnie wyprowadził z równowagi cóż powoli do przodu
Teraz do spania bo padam \:D

Do góry
#1963479 - 18/01/2008 09:08 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Dziś odpoczynek \:p Jedyny kupon stworzony z Dj Komosem we wspólnym temacie Kusił mnie jescze singiel na Win Razzano ale jednak odpusczam,bo według mnie może być róźnie jutro Walczymy dalej Dobranoc

Do góry
#1966005 - 19/01/2008 00:42 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

No to mamy AWANS i pół finał z Serbią praktycznie stał się faktem ale to co działo się w 3 secie meczu z Turczynkami mogło przyprawić o zawał serca \:D Tak czy inaczej zostały 2 kroki do upragnionego awansu

A co do wczoraj generalnie odpusczons nocka poza 1 kuponem z Dj Komosem ale Peer poprostu kpina....... cóż jedziemy dalej zaraz propozycje na dziś \:\)

Do góry
#1966092 - 19/01/2008 00:57 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

135)Rosja Serbia kurs niski także grać nie ma co ale skoro jutro półfinały obie drużyny na parkiecie nie będą się zabijać o każdy pkt będzie to raczej szybkie spotkanie także najlepsze rozwiązanie to typ:
Rosja Serbia Mniej niż 180.5pkt kurs 1.85 Bwin 6/10

136)Norwegia Rosja Gospodarze mistrzostw odprawili wczoraj mocnych duńczyków Rosjanie słabiutka gra z outsaiderem grupy-Czarnogórą Do tego pomoc sędziów jakby coś nie szło po myśli gospodarzy Biore ujemnne handi na 1 połowe bo kurs na win niezadowalający
Typ:Norwegia -1.5 bramki I połowa kurs 1.65 Bwin 6/10

137)Wczoraj porażka Z Chorwacją dziś mecz o wszystko także obojętnie jak ale wygrana Polaków stanie się faktem Zresztą wczoraj Słowenia z Czechami nie zachwyciła
Typ: Polska kurs 1.30 Bwin 10/10

Do góry
#1967477 - 19/01/2008 07:11 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

ME Piłkarzy ręcznych nabierają rozpędu \:p ale niestety powodów do optymizmu dla kibica polskiej reprezentacji za dużo nie ma \:\(
Wiadomo jescze dużo spotkań przed nami ale po 2 kolejkach spotkań można już co nieco napisać:

Spotkanie z Chorwacją-Na pierwszy ogień spotkanie z głównym faworytem do mistrzowskiego tytułu (według mnie \:\) ) Do pewnego momentu graliśmy jak równy z równym ale niestety nasi chłopcy w kluczowym momencie pogubili się kilka źle rozegranych ataków rzuty z nieprzygotowanych pozycji no i cóż Chorwacja takie przestoje wykorzystuje mecz kończy się 32-27 \:\( Balic niby po kontuzji ale nie do zatrzmania wspaniały zawodnik

Porażka z Chorwatami mocno sytuacje naszej drużyny skomplikowała Dzisiejszy mecz ze Słowenią musieliśmy wygrać -Wszyscy już wiedzą że nam się to udało 33-27 ale niestety z gry nie mogliśmy być zadowoleni Świetna pierwsza połowa ale druga niestety fatalna Niewiem czy była to kwestia braku koncetracji,kondycji czy może była jescze inna przyczyna.Tak czy inaczej w kolejnych meczach wiele trzeba poprawić

Kolejną sprawą są sędziowie którzy według mnie(niezależnie od dobrej ich dobrej gry faworyzowali w spornych sytuacjach Chorwatów.Dlatego też mam duże obawy jak będzie w spotkaniu z Norwegami (a może niestety się tak okazać że ten mecz zdecyduje o tym kto zagra w półfinale) Wiadomo gospodarzom pomagają ściany
Do tego trzeba powiedzieć,że są oni w bardzo dobrej formie.Dziś zdeklasowali Rosjan którzy mogą mieć duże problemy z Awansem Było by to dobre dla naszej reprezentacji. Tak czy inaczej z Rosją akurat spokojnie sobie poradzimy.

Porażka z Chorwacją postawiła nas jednak pod ścianą trzeba wygrać już wszystko A nasza grupa w drugiej fazie grupowej będzie bardzo trudna :
-Z rosją damy rade izzi jeśli wogóle wyjdzie
-Z Danią będzie cholernie ciężko zwłascza że także mają 1 porażke
-Z Norwegią przypusczalnie mecz o awans i niestety są jescze sędziowie którzy nam napewno nie pomogą I miejsce w grupie bierze według mnie Chorwacja

Także przed naszymi BARDZO TRUDNE ZADANIE AlE TRZEBA TRZYMAĆ KCIUKI ABY NASI SIĘ POWOLI ROZKRĘCILI

Do góry
#1967707 - 19/01/2008 08:58 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kolejna Nocka z AO \:\)

138)Kuznetsova-Radwańska Agnieszka może nie ogra
Kuzy ale tanio skóry nie sprzeda 2 razy już wygrała seta z rosjanką także Typ:Powyżej 19.5 gema kurs 1.78 Betsson 4/10

139)Querry-Djokovic -O wygranej amerykanina raczej możemy zapomnieć ale chłopak ma dobry serwis także pogromu się nie spodziewam Pozatym co jak co Sam oddał Tura ;\) Typ:Powyżej 29.5 gema kurs 1.7 Betsson 5/10

140)Li-Domachowska Cóż zaimponowała mi wygrana z Arvidsson Li to inna półka ale coś czuje niespodzianke w tym meczu ale to może za dużo także z asekuracją
Typ:Domachowska+1.5 seta kurs 2.15 Betsson 2/10

141)Petrova-Makarova Coż Nadia gruba jak zawsze,miażdzyć przeciwniczek nie potrafi wymęcza zwycięstwa także Typ:
Powyżej 19.5gema kurs 1.88 Betsson 5/10

142)Cilic-Gonzalez Cilic gra świetnie w tym turnieju w setach 6:0 z nie takimi słabymi zawodnikami jak dla mnie wcalw nie jest na straconej pozycji Gonzo w meczu z Lee nic specjalnego nie pokazał Typ:Cilic +1.5 seta kurs 2.28 Bettson 2/10

143)Nalbandian-Ferrero Dla mnie mecz w stylu 50/50
także proponuje z racji kursu Typ:Ferrero kurs 2.80 Betsson 2/10

144)Kuznetsova-Radwańska Jako że życze Agnieszce wygranej a czuje że jest to możliwe za symboliczną stawke
Typ:Radwańska kurs 5 Betsson 1/10
JAK NA SZLEMIE OGRYWA SIĘ SZARAPOVĄ KUZE TEŻ MOŻNA

145)Srebotnik-Ivanovic Srebotnik już dawno powinna być w domu 6 meczowych obronione w 1 rundzie a Anna z Garbin zrobiła wrażenie
Typ: Ivanovic -1.5 seta kurs 1.48 Betsson 8/10

Teraz POLSKIE DZIEWCZYNY JAZDA!!!!!!

Do góry
#1969189 - 19/01/2008 20:20 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

TENIS TO MAGICZNA WSPANIAŁA NIESAMOWITA DYSCYPLINA SPORTU
Zdanie powyższe znalazło 100 procentowe potwierdzenie poraz kolejny podczas dzisiejszej nocy i przedpołudnia.
Na ustach całego tenisowego i sportowego świata są dwa nazwiska Agnieszka Radwańska i Jarko Tipsarevic Dlaczego wszyscy interesujący się tą dyscypliną sportu napewno wiedzą

Ale po kolei:

Kilka minut po pierwszej naszego czasu Agnieszka rozpoczeła bój z Svetvaną Kuznetsovą Osobiście zasiadłem do tego spotkania z umiarkowanym optymizmem Wierzyłem w talent AGI o czym pisałem przed meczem w temacie bo jeśli można pokonać Szarapova można także Kuzniecovą I potwierdziło się: Spotkanie nie stało na wysokim poziomie widać było że Rosjanka nie miała dzisiaj swojego dnia i to było od początku widoczne.Jednak w moim mniemaniu nie umniejsza to sukcesu AGI Nasza zawodniczka zagrała z głową i właśnie ten rozsądek i opanowanie pozwoliło rozlegulować tennis Sevetłany Trzeba przyznać że Polka od razu wyczuła swoje szanse i przez cały czas trwania spotkania wierzyła iż wyjdzie z niego zwycięsko Potrafiła także opanować emocje A w ostatnim gemie meczu obroniła 2 BP i stało się: Numeru 2 już nie ma w turnieju 4 Runda stała się faktem ale patrząc na mądrą gre Polki to wcale nie musi być koniec Petrova spokojnie do Ogrania Czuje wielki wynik AGI Ale powoli krok po kroku

Zadwolony z wyczynyu naszej rodaczki zasiadłem kilka godzin później do obejrzenia Mistrza Federera Pomyślałem będzie szybko i łatwo ale jak bardzo się myliłem...... To co zobaczyłem w tym spotkaniu nie pozwoliło mi spać aż do tej chwili Co prawda przed rozpoczęciem turnieju planowałem postawić większą sume na win Federera ale nie chcąc zamrażać pieniedzy stawke zdecydowanie zmniejszyłem także dzięki temu mogłem bez emocji związanych z Finansami rozkoszować maestrią tego widowiska.
PO pierwszym secie jednak emocje wzieły góre modliłem się wręcz o Zwycięstwo Serba
Zawodnik ten zagrał mecz życia !!!!!!!! Jego Heroiczna postawa była poprostu wspaniała (Aż się wzruszyłem na końcu meczu jak Serb schodził z kortu a do tego jaki poziom JANKO ZAPREZENTOWAŁ grał wspaniale i napędził Fedrererowi niezłego stracha

O Szwajcarze w nie napisze ani słowa bo wszyscy wiedzą co potrafi i do czego jest predysponowany.Ale TIPSAREVIC TO DZIŚ POPROSTU MISTRZOSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esencją całego meczu był TAJBREK pierwszego seta Nieziemski Tenis OBY WIĘCEJ TAKICH SPOTKAŃ

Do góry
#1972087 - 20/01/2008 06:00 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

UDAŁO SIĘ POLSKA 3:1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rewanż na Serbkach w pełni udany nie będe dzisiaj rozkładał meczu na czynniki pierwsze,ujme to w 1 zdaniu:Zwycięstwo wyłoniło się z chaosu A tak na poważnie BLOK BLOK BLOK SKORUPA SKORUPA SKORUPA \:D

Jutro czeka nas cholernie cieżki bój !!!!!! POLSKA!!!

PS.
Generalnie ostanie dni mojego życia przebiegają według zasady 3O
Obstawiam-Oglądam-Odsypiam Nagromadzenie wydarzeń sportowych jest przytłaczające \:p

Podsumuje temat później dziś już nic nie pisze jakiś kupon w temacie z Dj Komosem podamy Berdych nie zawiódł także jest nieźle

Do góry
#1974792 - 20/01/2008 21:50 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Zaległe Podsumowanie

135)Under punktowy zniszczony przez set 32:30 -6j \:\(
136)Norwegia Miażdzy Rosje do przerwy też +3.9j \:\)
137)Zwycięstwo Polski według planu +3j \:\)
138)Aga tak pogoniła Kuze że 1 gema zabrakło do overa -4j \:\(
139)Djoko niszczy Querreya under -5j \:\(
140)Domachowska win także +1.5 izzzi +2.3j \:\)
141)Over 19.5 izzi 20 gemów +4.4j \:\)
142)Cilic łatwo z ogrywa Gonza +2.55j \:\)
143)Ferrero leje grubasa aż miło +3.6j \:\)
144)Radwańska izzzi Win +4j \:\)
145)Ivanovic bez problemu 2:0 +3.85j \:\)

Bilans Jednostki wygrane 27.6j \:\)
Jednostki przegrane 15 j \:\(
Zysk 12.6j \:\)
Łącznie 50.3j+12.6j 62.9j \:\)

Typy 8/11 \:\)
Łącznie 85/142 +2 zwroty 1 nieroztrzygnięty

No jest coraz lepiej większa skuteczność Trafione większość typów Ze wspólnym temacie z Dj Komosem też na + także jest w porządku a będzie jescze lepiej

Do góry
#1974868 - 20/01/2008 22:17 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Dzisiejsze Propozycje

146)Polska Rosja Coż faworyt jest 1 ale nie zawsze faworyt wygrywa kurs na Polske mocno zawyżony Do boju dziewczyny
Typ:Polska kurs 3.05 Betsson 2/10

147)Udinese-Milan Troche ubytów w drużynie gospodzarzy Asamoh Gayan na Pucharze narodów Afryki A Milan musi gonić
Typ:Milan kurs 1.85 Betsson 5/10

148)Polska-Czechy Win będzie izzzi a ponieważ kurs słabiutki biore handi ale lekko bo dość wysokie
Typ:Polska -5.5 bramki kurs 1.95 Betsson 2/10

149)Azs Koszalin Czarni -Czarni coś tam wygrali ale jak dla mnie to drużyna słaba a Koszalin u siebie cieżki do ogrania Widze izzzi win gospodarzy
Typ:AZS Koszalin kurs 1.48 Betsson 6/10

150)Wigan Everton Uważam poprostu że Everton to mocniejsza ekipa także nie będe jakoś specjalnie analizował a ponieważ nie wykluczam remisu taki typ:
Everton (zwrot stawki przy remisie) kurs 1.64 Betsson 4/10

Tenis i kosz wieczorem

Do góry
#1974911 - 20/01/2008 22:29 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Jescze słówko o Andrzeju

Nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem Gołoty Poza jedną walką z Chrisem Byrdem jego pojedynki nie powalały na kolana ;)Często robił z siebie błazna uciekał z ringu,uderzał po niżej pasa.......ale wczoraj widzieliśmy innego Gołote Świetnie przygotowany kondycyjnie stoczył ostry męski pojedynek.Dużo walki w pół dystansie dużo klinczu.Walka do całkowitego wyniszczenia ale Gołota dał rade i zdecydowanie wygrał.Uderzony przez Mollo w oko w walczył tylko z jednym \:D
Wyglądał jak TERMINATOR ;\)

Krótko mówiąc Gratulacje

Do góry
#1976091 - 21/01/2008 02:02 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

POLSKA-Rosja 2-3 12-15!!!!! \:\( \:\( \:\( \:\(
A było naprawde bardzo blisko.............4-1 w Tiebreaku Pekin na wyciągnięcie ręki....... \:\( \:\( \:\(

Polki niestety grały falami 2 set przegrany na własne życzenie.Gdyby nasze dziewczyny wygrały tą partie było by zupełnie inaczej.Generalnie przez pierwsze dwie odsłony do 20 pkt polki miały przewage i przegrywały seta w końcówce.

3/4 set Szczególnie trzecia odsłona to poezja w wykonaniu naszych siatkarek Deklasacja mistrzyń świata-Rosjanki bezradne jak dzieci wgniecione w parkiet \:\)
Zwraca uwage postawa Gosi Glinki od połowy spotkania poprostu klasa światowa

Niestety Tiebreak był bardzo przykry dla nas z Nieba przy stanie 4:1 spadliśmy w otchłań piekieł 9-1 run dla Rosji \:o
Długo zapamiętam zagrywke Skowrońskiej która nie przeszła przez siatke i potem wszystko roz...,,, się jak domek z kart

Za postawe w turnieju trzeba Polki jednak pochwalić awans był prawie nasz..... cóż może wykorzystamy ostatnią szanse \:\(

Do góry
#1976581 - 21/01/2008 03:43 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Propozycje na kolejną nocke z AO:

151)Wozniacki wczoraj cieżki mecz z niemką Lisicki ale jaka to Niemka jaka to Dunka Polskie korzenie było by ciekawie mieć 3 dziewczyny polskie w 4 rundzie Trzeba się cieszyć z tego co jest ale o tym za chwile Wozniacki dzisiaj pojedynek z Serbką Ivanovic Zwycięstwo Karoliny było by sensacją set zdobyty jest możliwy ale może być 2-0 także wybieram over gemowy
Typ : Powyżej 19.5 gema kurs 2.07 Betsson 2/10

152)Kirilenko Hantuchova Rosjanka zawsze robiła wrażenie swoim wyglądem teraz robi je także dzięki swojej bardzo dobrej grze To co zrobiła z Chakwetadze budzi szacunek Oceniam ten mecz jako bardzo wyrównane starcie Minimalną faworytką jest dla mnie nawet Rosjanka Typ:Kirilenko kurs 2.25 Betsson 4/10

153)V Williams Domachowska Brawa dla Marty za mecz wczorajszy Życze jej jak najlepiej ale patrząc obiektywnie szanse na zwycięstwo są raczej minimalne Ale wczorajszy mecz utwierdził mnie w przekonaniu i Marta poprostu będzie walczyć także decyduje się na Typ:
Powyżej 18.5 gema kurs 1.85 Betsson 3/10

154)Radwańska-Petrova Sczerze mówiąc mam mieszane uczucia i zastanwawiałem się jak do tego meczu podejść Przypomina się sytuacja z US Open po pokonaniu Szarapowej lanie od Peer Ale trzeba zrobić krok naprzód po pokonaniu Kuzy pojechać po Petrovej.Nadia wcale nie gra nic specjalnego wczoraj prowadziła 5:1 w 2 secie,wygrała ledwo w Tiebreaku Trzeba dać szanse Agnieszce,chodziaż przyznam że spodziewałem się trochę innego kursu Typ:Radwańska kurs 1.70 Betsson 5/10

Czas na Panów \:\)
155)Blake Cilic James już powinien być w domku ale jescze gra \:D
Prezent od Groesjana który miał amerykanina już na widelcu Cilic nie popełni takiego błędu To co zrobił Chorwat z Gonzalezem wzbudza podziw Cilic to dla mnie taka lepsza wersja Ancica pomieszana z Djokovicem a z tymi zawodnikami Blake sobie raczej nie radzi
Typ:Cilic kurs 2.11 Betsson 7/10

156)Federer-Berdych Roger męka z Tipsarevicem Teraz czas na mecz z Berdychem Czech pozbawił Federera medalu olimpijskiego Awansu do dalszej rundy AO go raczej nie pozbawi ale seta może urwać bo Roger gra bardzo nierówno
Typ:Federer 3:1 kurs 4.00 Betsson 1/10

157)Ferrero-Ferrer Juan Carlos bardzo wczoraj zaimponował swoją postawą dziś czuje 5 setów także Typ:Ferrero +1.5 seta Kurs 1.86
Betsson 5/10

158)Jakim Cudem Australiczyk pokonał Marcosa to poprostu niewiem ale w tej rundzie dzień dziecka się kończy \:D To co Leyton może dokonać w pojedynku z Serbem to maximum 1 set ponieważ na 1 kurs słabiutki za symboliczną stawke dokładny wynik
Typ 3:1 Djokovic kurs 3.5 Betsson 2/10

Tyle Jescze konsultacja z DJ Komosem i coś zapodamy wspólnie

Do góry
#1984891 - 23/01/2008 07:42 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Podsumowanie ostatnich bardzo nieudanych typów dziś bez komentowania sam bilans

146)-2j \:\(
147)+4.25j \:\)
148)-2j \:\(
149)-6j \:\( \:o
150)+2.55j \:\)
151)+2.55j \:\)
152)-4j \:\(
153)+2.55j \:\)
154)+3.5j \:\)
155)-7j \:o \:o \:o
156)-1j \:\(
157)-5j \:\(
158)-2j \:\(

POGROM!!!! \:o
Ostatnie 2 dni były tragiczne w niektórych zakładach zabrakło troche fartu (Azs Kirilenko :o) w niektóre zupełnie nie trafione

W bilansie wygląda to tak:

Jednostki Wygrane 15 j \:\)
Jednostki przegrane 29j \:\(
Strata -14j \:\( \:\(
Łącznie 62.9j-14j =48.9j \:\)

Typy 5/13
Łącznie 90/155 2 zwroty 1 nieroztrzygnięty

Do góry
#1984927 - 23/01/2008 08:06 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Ostatnio zupełnie nie idzie niestety musze to przyznać zysk w temacie jest ale wynika to głównie z kilku udanych dni jakiś czas temu.
Wczoraj w swoim temacie nic nie podawałem ale bardzo liczyliśmy na kupon zagrany razem z Dj Komosem niestety sromotna porażka \:\( \:\( \:\(

Niestety Bukmacherski kawałek chleba jest czasem cieżki do ugryzienia \:D

Koniec stycznia początek lutego to dla studenta cieżki czas dotyczy to także mnie.Ponieważ pisanie pracy dyplomowej będzie pochłaniać dużo czasu i energii postanowiłem na jakiś okres ograniczyć aktywność na forum a co za tym idzie w swoim temacie
Topicu nie zamykam bo od czasu do czasu w wolnej chwili podam jakiś ciekawy typ albo cały kupon. Lub też podziele się jakąś swoją opinią Z przyczyn opisanych powyżej będzie to jednak miało miejsce zdecydowanie rzadziej \:p

Dziś w swoim topicu nie podaje żadnych typów Zagrałem tylko wspólnie z Dj Komosem Może wbije zobaczymy \:p

Bilans tematu podaje powyżej do tego doliczyć trzeba 600zł które poszły do żyda na początku Pisze o tym bo gdy będe podawał co jakiś czas całe kupony trzeba pamiętać że 600zł jest d0 odrobienia
Na koniec życze wszystkim sukcesów i do Zobaczenia Niebawem

PS AGA DO BOJU!!!!!!!!!!!

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  rafal08