Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#1907164 - 04/01/2008 23:48 Hrabia Picks 2008
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2006
Witam !!!!!!!

Z początkiem roku postanowiłem założyć Temat W Privete Picks
Będe traktował go jako dziennik mojej gry u bukmacherów
ponieważ chciałbym dowiedzieć się jaki haracz oddaje w skali roku \:D \:D \:D
A może jednak będzie będzie plus ????
To się okaże

U naziemnych Gram w Totomixie a jeśli chodzi o internetowe buki to Bwin (jeśli oczywiście są środki \:D
Stawki powiedzmy coś między 10zł -1000zł ale ta górna granica ostatnio rzadko była przezemnie używana
Średnio gram po 100-200zł na jakieś ako około 3

Jeśli czas pozwoli swoje typy będe popierał analizami
Będe prowadził oczywiście bilans zysków i strat oby były tylko zyski
Wpisom
Wszystkie Uwagi na priv ;\)
To tyle tytułem wstępu
Do roboty!!!!!!!

Do góry
Bonus: Unibet
#1907244 - 05/01/2008 00:04 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 1

Youzhny-Mallise 2 1.8
N.Li -Azarenka 1 1.7
Ako 3.06
Stawka 250zł
Buk Totomix

Kupon zagrałem o 15 10 w Totomixie bardzo spieszyłem się na Malissa który miał zaczynać o 15 15 Rozpadało się W Chenai i panowie jescze nie grają (Mecz do zagrania W Bwin)
Dla mnie Belg ma naprawde duże szanse aby pokonać Mihaila Ma z nim korzystny bilans potrafi grać w Chenai A Rosjanin do tego gra bardzo nierówno Belg dobrze utrzymuje swój serwis także to wszystko skłoniło mnie aby w niego zainwestować

Spotkanie Pań w Gold Coast Chinka w moim mniemaniu w bardzo dobrej formie ograła Vaidislova i Schnyder po 2 stronie siatki Azarenka Zawodniczka która ma papiery na gre ale świetne mecze przeplata słabszymi wczoraj dobry mecz z Peer a dziś moim zdaniem porzeczka będzie ustawiona za wysoko

Do góry
#1910127 - 05/01/2008 21:26 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

[quote=hrabia]Kupon 1

Youzhny-Mallise 2 1.8 \:o
N.Li -Azarenka 1 1.7 \:\)
Ako 3.06
Stawka 250zł
Buk Totomix

No coż niestety Belg rozczarował mecz oddany bez Walki Oby było tylko lepiej
Stan Konta -250zł \:\(

Do góry
#1910309 - 05/01/2008 22:04 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 2

Detroit-Boston 1(KZ -z dogrywką) 1.65
Mallorca-Barcelona 2 1.80
Copeland- Henderson 1 1.35
Stal Ostrów-Turów 2(KZ) 1.60

Ako 6.41
Stawka 100zł

Kilka słów o kuponie

Detroit niszczy wszystko co stoi im na drodze dzisiaj na ich parkiecie pojawi się Boston Boston który do tej pory przegrał tylko 3 spotkania Jedno z nich właśnie z Pistons i to na swoim parkiecie Dziś czuje kolejną przegraną wielkiej trójki i spółki która na wyjazdach już tak nie błysczy Będzie to wyrównane spotkanie także KZ w przypadku dogrywki

Barcelona jeden z kandydatów do mistzowskiej korony jak narazie zawodzi po porażce z Realem ich sytuacja bardzo się komplikuje Każda strata pkt może oddala ekipe Ryja \:D pseudo trener od upragnionego celu Dziś wyjazd na Majorke która ostatnio gra słabo.Trzeba to wykorzystać
Sczerze powiem nie lubie ekipy Barcy ale w bukmacherce nie ma sentymetów także dziś win FCB bardzo prawdopodobny

Copeland najlepszy strzelec PLK ciągnący słabiutką Polpharme kontra podpora Anwilu Gerald Henderson Tu według mnie zwycięzca może być tylko 1 W Anwilu jest kilku strzelców a Ekipa ze Starogardu to Copeland i długo długo nic także spodziewam sie 6-8 pkt różnicy w zdobyczy punktowej

Stal VS Turów Ten mecz to starcie bardzo mocnych ekip ja stawiam na obrone i Turowa która zatryma żywiołowy atak gospodarzy Do tego Logan i Kelati i win Turowa
Jest co prawada nowy Rozgrywający ED Cota (Żargilis Barcelona) dla mnie kozacki widowowiskowy player ale trzeba zgrać się z drużyną i to zajmie troszke czasu

Do góry
#1910467 - 05/01/2008 22:39 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
Książe Kentu Offline
addict

Meldunek: 02/11/2007
Witam Hrabiego

Co Ty na to aby załozyć wspólny temat?

My Błękitnokrwiści powinnismy się razem trzymać. Jest tu jeszcze na tym forum niejaki Lord Devastator i jego tez bym zaprosił do współpracy. Pokażemy, jak gra Arystokracja. Co Ty na to?

Ksiaże Kentu

Ps. Chciałem wysłać tę wiadomość jako na Priva, ale wyskoczyła informacja "błąd na stronie"

Do góry
#1918099 - 07/01/2008 22:48 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: hrabia
Kupon 2

Detroit-Boston 1(KZ -z dogrywką) 1.65 \:o
Mallorca-Barcelona 2 1.80 \:\)
Copeland- Henderson 1 1.35 \:o
Stal Ostrów-Turów 2(KZ) 1.60 \:\)

Ako 6.41
Stawka 100zł

Niestety znów pudło Copeland ze stanu 2-11 wyszedł na prowadzenie 18-16 ale potem Henderson załatwił sprawe
Detroit prowadziło 12 pkt a jednak przegrało
Wczoraj dzień przerwy dziś walczymy dalej

Stan Konta -350zł

PS.Co do propozycji jaką przedstawił Książe Kentu Pomysł jest ciekawy Trzeba by było jednak ustalić zasady prowadzenia tematu i powinien być to temat odrębny od tych które każdy z nas prowadzi Jeśli Lord Devastator wyrażał by chęć to możemy założyć temat np. Współpraca Arystokracji
Sprawa do przemyślenia

PS Prosze moderatora o usuniećie postu powyźej źeby nie robić bałaganu w temacie

Do góry
#1918465 - 08/01/2008 00:57 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 3
Turcja-Filandia 2 1.60
Polska-Hiszpania 1 1.75
Wawrinka-Tursunow 1 1.60
Tsonga-Seppi 1 1.35
Ako 6.05
Stawka 150zł
Buk STS

Krótko o kuponie:
Na Polske typ lekko patriotyczny ale wierze że damy rade
Na Finów gdyby turniej nie odbywał się w Turcji byłby kurs 1.20
Dla mnie ekipa zdecydowanie lepsza
Co do tenisa Wawrinka i Tsonga w poprzednim tygodniu zrobili bardzo dobre wrażenie i według mnie prezentują lepszą forme od przeciwników

Licze ze to wejdzie jeśli nie to obniżam stawki i powoli odrabiać będe (No chyba że z Euroligi będzie coś dobrego \:\)
Pozdrawiam

Do góry
#1925542 - 09/01/2008 10:16 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 3
Turcja-Filandia 2 1.60 \:\)
Polska-Hiszpania 1 1.75 \:o
Wawrinka-Tursunow 1 1.60 \:o
Tsonga-Seppi 1 1.35 \:o
Ako 6.05
Stawka 150zł
Buk STS

No cóż Tenisy bez komentarza Polska przegrała wygrany mecz \:\(
Dziś przynajmniej Zjedli Makaron na kolacje

Tak czy inaczej będe powoli odrabiał aby niedługo wyjść na Prostą

Narazie Stan Konta -500zł \:\(
Coś na Eurolige znajde Ciekawego może

Do góry
#1927181 - 10/01/2008 01:46 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 4

Brose Basket -Lottomatica Roma 2(z dogrywką) 1.55
Polska-Holandia 1 1.35
Dallas-Detroit 1(z dogrywką) 1.65
Ako 3.10 Po odliczeniu podatku
Stawka 100zł
Buk STS

Do góry
#1927856 - 10/01/2008 03:21 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 4

Brose Basket -Lottomatica Roma 2(z dogrywką) 1.55
Polska-Holandia 1 1.35
Dallas-Detroit 1(z dogrywką) 1.65
Stawka 100zł
Buk STS

Stan Konta po pusczeniu kuponu -600zl
Narazie idzie jak po grudzie ale licze że passa się odmieni wogóle do tego kuponu miałem dokładać Serbie i ciesze się bardzo że tego nie zrobiłem oby to był dobry omen JAZDA POLSKA!!!

Do góry
#1929126 - 10/01/2008 07:27 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kolejny kupon przegrany chodziaż wszystko zapowiadało się dobrze ale znów klapa.
Porażki to niestety część bukmacherki i trzeba to jakoś przetrzymać ale dziś napisze kilka słów na temat naszych pseduo grajków bo to poprostu jest kpina...... a ten zespół to zbiór amatorów..... żadnego usprawiedliwienia nie ma w braku Wlazłego Kadziewicza Winiarskiego Żadnego!!!!!!!!!!
To są przecież V-ce mistrzowie świata i pewien poziom powinni prezentować niezależnie od składu!!!!!!

Przyjrzyjmy się występowi Polaków na turnieju w Izmirze
Mecz I Zwycięstwo było już nasze i to kilka razy!!!!! Co z tego nie ma takiej przewagi której te Kur... bo nie potrafiły by stracić 4 set prawie wygrany Tiebreak 8-5 no i co z tego ta pseduo drużyna traci głowe i po wspaniałej ;\) grze 3-2 ale dla przeciwnika

Mecz II
Wielka Euforia bo pokonaliśmy Makaroniarzy z któryIch świetności pozostała już tylko nazwa....Włochy
Niestety też temu uległem!!!! \:o
Makarony po 1 secie wczorajszego meczu pękli jak balon \:D
Widać było że nie mają żadnego pomysłu na gre
I jakby Polacy nie potrafili tego wykorzystać to Kilka następnych Imprez siatkarskich ta wspaniała ekipa powinna oglądać tylko i wyłacznie przed Telewizorem \:D \:D \:D

Mecz III
Niestety miałem duży niefart że obejrzałem starcie Włochy -Holandia a Wczoraj mecz Polska Włochy i po obejrzeniu obu tych spotkań wniosek był JEDEN-POLSKA WYGRAĆ Z HOLANDIĄ MUSI!!!!! nic bardziej mylnego ale w jakim stylu te sku....... to przegrały to poprostu nóż sie w kieszeni otwiera
SET I

Holendrzy jak jescze spali \:D Łatwa wygrana klaunów Polskich \:D \:D i wszystko wyglądało na miłe 3:0 \:D \:D \:D
Set 2
I tu zaczał sie mega dramat!!!!!
Holendrzy zaczeli grać zagrywką i przy naszym zerowym przyjećiu to wystarczyło Nic pomyślałem będzie 3:1
Set 3

W tej części gry zupełna dominacja Oranije nasi stali jak pionki i patrzyli jak dostają po ryju............

Set 4
Może nie każdy set musi być wygrywany w takim stosunku punktowym przez Polaków ale to była gra jaką V-ce Mistrzowie Świata powinni prezwntować

TIEBREAK
Odzielana Historia !!!!!!!
To co ta jebnięta ekipa w nim zrobiła to powinni ten zespół rozwiązać rozpędzić do klubów i wycofać z wszelkich europejskich zagrywek!!!!!
Początek my zagrywki jak sali gimnastycznej w szkole podstawoej Holandia naszczęście w out
Potem gorsze przyjęcie Holendrzy rozpędzili się powbijali troche gwoździ i 8-4 !!!!!
W miedzyczsie o ile dobrze pamietam była mówiąca wszystko zagrywka Świderskiego Flop w niższą część siatki
Świderski to wogóle najgorszy zawodnik w tym całym spotkaniu i powinien sobie podać ręke z Gruszką bo to co te dwa ścierwa zrobiły na końcu to poprostu ..... nie ma słów!!!!!
Ale do tego jescze dojdziemy
bo przy stanie bodajże 4-8 nastąpiła cudowna odmiana Dzięki 2 zawodników do których nie mam żadnych pretensji walczyli jak na reprezentantów przy stało Murek i Pliński Serwisy pierwszego i bloki drugiego pozwoliły uwierzyć że zwycięstwo jednak nam przypadnie 8-1 taką serie odnotowa;liśmy Trzeba jescze odnotować mądre posuniecia Możdzonka który serwując nie przypalał sie i może niezbyt mocno wykonywał zagrywke ale przynajmniej przechodziła nad śiatką \:\)
Zrobiło się 12-9 myśle uff udało się
Dramat dopiero się jednak rozpoczynał:

12-10 -ZAGRYWKA W SIATKE
12-11 /12-12 autowe ataki z tego co pamietam w 1 tych ataków był chyba zablokowany
Gruszki któremu chyba przed uderzanianiem piłki wypadły z czaszki reszti mózgu \:D \:D \:D
Już dalej nie za bardzo sobie przypomimanm jaka akcja kiedy przebiegała ale jescze przed końcem meczu Świderski dostaje taką czapke korej Świety Mikołaj by sie nie powstydził!!!!!
Aha jescze wspaniałe zachowanie Grzyba który w także w Tiebreaku podbija tak piłke że ta całkowicie myli 2 linie polskiej Ekipy \:D \:D \:D

V-ce Mistrzowie Świata tak naprawdę długimi fragmentami tego spotkania grali w 3 trójke plus Libero czyli Zagumny Pliński Murek
Świderskiego Z Gruszką powinni oddać Turkom może tam by sie przydali bo w tej reprezentacji to powinni ręczniki podawać \:D \:D \:D

Jaki morał z tego co tu pisze : IGRZYSKA TEJ DRUŻYNIE SIĘ POPROSTU NIE NALEŻĄ!!!!!!!
Udowodniły to występy na ME i tu w IZMIRZE!!!!!!!
Za same tytuły nie dostaje się awansu na kolejne imprezy!!!!!
I jescze raz powtarzam Brak 3 zawodników nie może być usprawiedliwieniem !!!!!!
Holendrzy są bardzo słabi co udowodnili Włosi i powinnismy ich roz.... ale te ŚCIERWA TEGO NIE POTRAFIŁY!!!!! bo po 1 secie uznali że mecz wygra sie sam!!!!!
Gorzkie to słowa ale z V-ce Mistzow świata nie pozstało już nic teraz to zbiór siatkarzy którzy już Powinni inwestować w dobre Telewizory aby zobaczyć jak grają na IO najlepsze drużyny świata \:D \:D \:D
Aha i jescze jedno jutro trzeba trzymać kciuki Z Oranje
KARA BYĆ Musi!!!!!!

A jeśli wygrają w Hiszapnie to i tak półfinał to już będzie koniec i oby jakimś fuksem w 3 turnieju kwalifikacyjnym nie udało na się zrobić awansu

NA POCHYBEL TEMU PSEDUO ZESPOŁOWI!!!!!! \:D

*Autor tego postu był na Lidze Światowej i aż sam się temu dziwi
\:D

Do góry
#1930541 - 10/01/2008 22:43 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kupon 4

Brose Basket -Lottomatica Roma 2(z dogrywką) 1.55 59-73 \:\)
Polska-Holandia 1 1.35 2-3 \:o \:o \:o
Dallas-Detroit 1(z dogrywką) 1.65 102-86 \:\)
Stawka 100zł
Buk STS

Brak słów ale co o tym myśle napisałem już wczoraj Szkoda dobrych typów z kosza \:\( Stan konta -600zł \:\(

Do góry
#1930833 - 11/01/2008 00:22 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Ponieważ nic nie idzie postanowiłem na jakiś czas zmienić formułe tematu Przez jakiś czas będe pisał analizy do meczy które gram kuponów nie będe podawał zresztą będe grał za mniejsze stawki Będe codziennie wklejał propozycje ciekawych meczów z analizą Jak troszke poprawi się skuteczność wróce do tworzenia kuponów oby było to jak najszybciej A wtedy te 600zł szybko odrobie \:\)

Do góry
#1930890 - 11/01/2008 00:51 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Typy na Dziś :

1) Olympiakos-Cska Armia Czerwona poza 1 spotkaniem w Lublianie gra bardzo suwerennie potrafi wygrywać cieżkie wyjazdy z Tau Ceramica i Sieną Gracze Cska wyraźnie koncentrują się na spotkania z mocnymi ekipami Dziś przeciwnikiem będzie ekipa Olympiakosu zespół mocny zwłaszcza na własnym terenie ale to chyba za mało na CSKA Do tego w ekipie gospodarzy wątpliwy jest występ centra Tsakalidisa i Maciejaskasa co znacznie zmniejsza szanse na win Olympiakosu
Typ Cska kurs 1.8 (z dogrywką) 7/10 sts

2)Hiszpania-Holandia Niby obie drużyny grają o coś Hiszpania wygrywa omija Serbie w półfinale Holandia wygrywa gra dalej Tylko wydaje mi się że aby zdobyć awans na IO tak czy inaczej Serbów trzeba bedzie pokonać także wcale nie musi być tak że Hiszpanie zagrają dziś na maxa Holendrzy zrobią to napewno po wczorajszej wygranej z Polską dziś wykorzystają szanse
Typ Holandia kurs 1.6 5/10

3)Turcja Serbia No w tym pojedynku różnica klas będzie aż nazbyt widoczna Serbowie muszą to wygrać zrobią to szybko żeby się nie przemeczać zbytnio przed półfinalem Typuje 3:O ale dla pewności wybieram: Typ Serbia- 1.5 seta kurs 1.40 sts 8/10

4)Barcelona Phanatinaikos
Tutaj decyduje się na zwycięstwo Barcelony wydaje mi się że Lakovic i spółka grają zdecydowanie lepiej w swojej hali Pozatym jest to pojedynek na sczycie który może zadecydować o pierwszym miejscu w grupie potencjał obu drużyn jest zbliżony ale na parkiecie Barcelony gościom gra się bardzo cieżko
Typ: Barcelona kurs 1.6 z dogrywka Sts 4/10

Tyle narazie Reszta Euroligi kwalifikacje AO i NBA później

*Oczywiście na niektóre spotkania kursy w necie mogą być wyższe ale nie sprawdzałem bo na necie nie posiadam środków

Do góry
#1931392 - 11/01/2008 02:59 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Ciąg dalszy ciekawych typków na dziś kursy tym razem z Bwin bo przecież Sts już zamknięty jakbym kogoś analizą przekonał ;\)

5)Sacramento-Memphis W tym sezonie Królowie grają zaskaująco dobrze we własnej hali wygrane miedzyinnymi z Cleveland Detroit i San Antonio o czymś świadczą Zresztą kilka meczy Kings miałem okazje obejrzeć i aż miło było oglądać jak chłopaki walczą do tego Kings wygralo z Memphis ostatnie 14 meczy na swoim boisku Miśki nie przekonują chodziaż mogą w każdej chwili zaskoczyć i tu jest jedyne niebezpieczeństwo tego typu
Typ Sacramento kurs 1.53 6/10 Bwin

6)Utah podejmuje dziś Phoenix,które wystąpi dzisiaj prawdopodobnie bez swojej gwiazdy Nasha to może sprawić iż gra w dzisiejszym spotkaniu może być zdecydowanie wolniejsza a co za tym idzie będzie mniej pkt (Brak trójek Nasha i szybkich dograń pod kosz :)Linia wysoka 220.5pkt nie dziś cieżko będzie ją przekroczyć Typ na Utah nie opłacalny także
Utah Phoenix under 220.5 kurs 1.91 5/10 Bwin

7)Maccabi-Malaga
Maccabi u siebie gra bardzo szybką koszykówke mają dobrych strzelców gra zwłascza we własnej hali to typowy Run&Gun Unicaja też rzucic dużo potrafi ale nie zdecydowałem sie na sume pkt wybrałem za to over 40.5 pkt rzucone przez Maccabi w pierwszej połowie meczu
Typ Over 40.5pkt Maccabi I połowa kurs 1.85 4/10 Bwin

Potem jescze coś wrzuce ;\)

Do góry
#1931602 - 11/01/2008 03:51 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

8)Olimpija-Żargilis Spotykają się dwie drużyny które są zdecydowanie ekipami własnego parkietu na wyjazdach oba teamy grają słabiutko ale u siebie Olimpija ogrywa CSKA i Olympiakos
Specyficzna hala gra się tam bardzo cieżko Nawet jeśli te 2 wygrane z wyżej wymienionymi zespołami to były prezenty od mocnych i bogatych to podtrzymuje swoją opinie że Olimpija w swojej hali to cieżki przeciwnik Mecz dla mnie 50/50 Gospodarz i wyższy kurs także stąd ten wybór
Typ :Olimpija kurs 2.00 Buk Bwin 2/10

Do góry
#1933185 - 11/01/2008 09:27 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Ciekawe kursy z Betguna
9)Tursunow-Santoro obaj na jakieś wielkie sukcesy w AO raczej nie mają także turniej w Sydney traktują poważnie Cenie sobie Fabrica bo to wielki technik i magik tenisa ale sczerze mówiąc na siłe Tura może nie starczy Fracuzowi magicznych sztuczek poprzeczka znacznie wyżej niż Korolev
Typ :Tursunov kurs 1.65 Betgun 5/10

10)San Antonio nie gra ostatnio zbyt dobrze męczy się nawet ze słabymi zespołami ostatni mecz z LA Clipers wyrównany do końca także kilka przegranych na wyjazdach Dziś naprzeciwko stanie Detroit wczoraj mecz z Dallas nie wyszedł tak jak przewidywałem ale dziś może być zupełnie inaczej spodziewam się bardzo wyrównanego spotkania dlatego ciekawie wygląda taki Typ:
Detroit+5.5 pkt kurs 1.65 Betgun 5/10

Popołudniu zrobie jakieś podsumowanie

Do góry
#1933906 - 11/01/2008 21:38 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Kilka słów komentarza do wczoraj podanych typów:
Było troszke lepiej skuteczność jak nazwa tego teleturnieju 7/10
Ale po kolei:

1) \:\( Duże rozczarowanie w Cska grała na dobrym poziomie tylko 2 zawodników Langdon i Andersen poimo tego tylko 4 oczka różnicy a to co Teodosic zrobił wczoraj to nie mam pytań

2) :)Holandia cóż wykorzystali szanse Hiszpania mecz zupełnie odpuściła 1 set i wystarczyło Zasłużona kara dla polskiej ekipy

3) \:\) Pierwszy set nieudany potem zgodnie z planem DEKLASACJA

4) \:\( Brakowało bardzo niewiele(1pkt do dogrywki) zresztą Barca mecz kontrolowała a w końcówce dziwna zapaść

5) :)116-113 ale win Sacramento

6) :)Under jak malowany 192 pkt

7) \:\) 44 pkt w połowie także plan wykonany

8) \:\( Tutaj typ zupełnie nie trafiony

9) :)Tur łatwo i przyjemnie

10) :)Handicap izzi Detroit zdeklasowało Sas

Cóż 7/10 nie było źle chodziż CSKA mocno rozczarowało

Do góry
#1934222 - 11/01/2008 23:41 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Co na dziś duży wybór zwłascza z tenisa kwale AO także jedziemy :

11)Boston ostatnio niespodziewana przegrana z Charlotte na własnym parkiecie Jednak co klasa to klasa także dziś wszystko wróci do normy Ekipa z New Jersey jakieś wielkiej formy nie prezentuje za sczerze za mała siła ognia żeby pokonać Boston
A kto może zatrzymać Garnetta pod koszem to ja naprawde niewiem Także New Jersey ma moim zdaniem marne szanse na win w dzisiejszym spotkaniu
Typ:Boston kurs 1.55 (z dogrywką) STS 8/10

12)Schruff-Radwańska Trzeba zaufać Uli bo jej szanse wejścia do turnieju głównego są naprawde spore Pokonała grożną Gorges dziś zadanie trochę trudniejsze ale Schruff napewno jest w zaśiengu Uli Schruff zagrała wczoraj bardzo cieżki mecz z Ozegovic Dla mnie minimalną faworytką jest Polka a kurs kuszący trzeba spróbować Typ:Radwańsla 1.95 STS 6/10

Do góry
#1934482 - 12/01/2008 01:45 Re: Hrabia Picks 2008 [Re: hrabia]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

13)Scovile Jenkins-Harel Levey
Kwale AO amerykanin w pierwszych dwóch rundach pokazał świetną dyspozycje pokonał w świetnym stylu groźnego Golubieva Levy w I rudzie menczył się bardzo z Brandsem Zresztą obaj panowie spotkali się już w kwalach US w porzednim roku Góra był amerykański tenisista przypominający wyglądem raczej rapera z USA dziś powinno być tak samo
Typ Scovile Jenkins kurs 1.8 Totomix 8/10

14) Trocki-Midelkoop Cóż dla mnie różnica klas Luzzi wczoraj frajersko oddał 2 seta ale Victor spokojnie Midelkoopa pojedzie Troicki to talent i takich zawodnikow jak Midelkoop powinien luźno ogrywać Znisczył Lammera Małe problemy w kolejnym spotkaniu z z fracuzem Luggasy ale set do 0 wszystko wyjaśnił
Typ: Troicki 1.35 Totomix 9/10

15)Bohli-Economidis To co szwajcar wczoraj wyprawiał to są jaja miał wogóle farta że wygrał Economidis bez wiekszych problemów ograł Recuderca i Dustova Większe szanse daje Grekowi
Typ:Economidis kurs 1.85 Totomix 5/10

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  rafal08