#1996763 - 27/01/2008 07:06
Siły pozaziemskie ;)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2006
|
"Czy duchy istnieją? Odpowiem, że tak. Sam byłem kilkakrotnie świadkiem pewnych zdarzeń. Opowiem jedno. Pewnego razu około godziny 3 w nocy przebudziły mnie dwa z czterech pisków, które mamy w domu. Zaczęły szczekać w powietrze. Po chwili usłyszałem rozmowę dwóch Panów, którzy przechodzili przez pokój. Ja ich nie widziałem, słyszałem tylko, że rozmawiali. "Pójdziemy odwiedzić (nie pamiętam imienia, ale kobiety) bo będzie się martwiła, że jeszcze nie wróciliśmy" tyle tylko usłyszałem wyraźnie. Natomiast psy, i to bardzo ciekawe, że tylko te dwa z czterech szczekały patrząc tak jakby ich widziały. To, że istnieją tak zwane duchy, jak my ziemianie to zjawisko nazywamy jest faktem. Już jako mały chłopczyk mieszkający na wsi potrafiłem pewne nazwijmy to rzeczy widzieć. Zakazano kategorycznie mi to zjawisko rozwijać. Jednak pewne szczątkowe cechy pozostały. Co do tych zdjęć, zresztą każdych zrobionych niby duchowi podchodzę z pewną rezerwą. Ponieważ powinniśmy zdefiniować zjawisko ducha. Czy duch jest materią? Czy potrafi przeistoczyć się w materie? Istnieje pojęcie ciała astralnego. Więc, jeżeli istnieje takie pojęcie możliwe, że istnieje też zjawisko. Czy istnieje możliwość z filmowania tego rodzaju zjawisk? Pamiętam dom w miejscowości Żnin woj. Kujawsko-Pomorskie. Który rozebrano, ponieważ nikt tam nie mógł zamieszkać. Zrywano zasłony, demolowano mieszkanie. Nie pomogły żadne zabiegi. Dzisiaj jest tam zielony skwer. Zbyt wiele pytań, za mało odpowiedzi..."za http://www.ndw.v.pl/forum/zobacz_artykul.php?id_artykulu=9600Jak odnosicie się do takich wypowiedzi, wierzycie w siły nadprzyrodzone? Może komuś zdarzyła się taka historia, czy podobna sytuacja? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji
|
Do góry
|
|
|
|
#1997163 - 27/01/2008 15:56
Re: Siły pozaziemskie ;)
[Re: Piecia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
Pisze aby Cię uprzedzić, że dzisiaj przylatują kosmici żeby porwać facetów z dużymi kutasami ! Ty nie musisz sie martwic ale ja pisze żeby sie pożegnać. Piecia znów zostałeś złą linię wystawiłeś under 5.5 to nie ta skala
|
Do góry
|
|
|
|
|
|