#2028068 - 05/02/2008 22:28
Niech wtopa będzie z Wami :)
|
enthusiast
Meldunek: 04/05/2007
|
Wtapiam u buków od 4-5 lat i jestem w tym całkiem dobry. Znaczy wtapiamy bo mam kolegę, który jest nawet dla mnie niedościgłym wzorem wtapiacza. Takich trzech jak nas dwóch nie znajdziecie na bank ani jednego. Gramy u różnych buków i wszędzie jesteśmy, zwłaszcza mój friend jest - VIPem. Jesteśmy w stanie wp.... każdy kupon. Jeżeli będziecie grali nasze typy czy kupony na odwrót, macie zagwarantowaną wygraną  Jak przystało na rasowych wtapiaczyPL gramy raczej wysokimi stawkami ponieważ nas na to stać  Najwięcej zdecydowanie wtopiliśmy kasy na BF ale też kochają nas na Expie, Unibet, Bwin, BetGunie no i oczywiście ziemniaki, ale to już raczej moja specjalność. Za kupony trafione z góry przepraszamy. Myślę że dziś zapodamy pierwsze pewniaki wychodząc z założenia, że dzień bez wtopy jest dniem straconym. Wtapiacze wszystkich krajów łączcie się !! Niech wtopa będzie z Wami.
|
Do góry
|
|
|
|
#2028261 - 05/02/2008 23:26
Re: Niech wtopa będzie z Wami :)
[Re: wtapiaczePL]
|
enthusiast
|
Właśnie skończył się mecz Malta-Walia mecz gdzie miałem underka i do 60 min było nieźle, ale ostatecznie w 90 min. zrobiło się 0-4 i wtopa stała się faktem. Szkoda, że miałem czasu wpisać tego kuponu bo jak widzicie kasa była pewna  No nic lecimy dalej. Na popołudnie coś takiego: Grecja - Czechy under 2,5 kurs 1,62 Expekt stawka 500 i jeszcze to samo za 100 na dokładny wynik 0-0 kurs: 9,00 buk: Expekt Piękny mecz towarzyski, gdzie raczej nikomu nie będzie chciało się latać jak debile po Cyprze za piłką do upadłego. Zwłaszcza pepiki pewnie się przewałęsają skoro jutro grają mecz, który na bank wygrają i do domu i tak wrócą na tarczy. Jak ktoś mam jaja z tytanu - bardzo polecam ten typ  Dla normalnych i chcących coś zarobić polecam overka. Niech wtopa będzie z Wami 
|
Do góry
|
|
|
|
#2029018 - 06/02/2008 02:17
|
old hand
Meldunek: 22/08/2006
|
HA to jest nas więcej ???? !!! Wiedziałem ! Owocnego wtapiania życzę 
|
Do góry
|
|
|
|
#2029936 - 06/02/2008 06:07
|
enthusiast
|
Właśnie skończył się mecz Malta-Walia mecz gdzie miałem underka i do 60 min było nieźle, ale ostatecznie w 90 min. zrobiło się 0-4 i wtopa stała się faktem. Szkoda, że miałem czasu wpisać tego kuponu bo jak widzicie kasa była pewna  No nic lecimy dalej. Na popołudnie coś takiego: Grecja - Czechy under 2,5 kurs 1,62 Expekt stawka 500 i jeszcze to samo za 100 na dokładny wynik 0-0 kurs: 9,00 buk: Expekt Piękny mecz towarzyski, gdzie raczej nikomu nie będzie chciało się latać jak debile po Cyprze za piłką do upadłego. Zwłaszcza pepiki pewnie się przewałęsają skoro jutro grają mecz, który na bank wygrają i do domu i tak wrócą na tarczy. Jak ktoś mam jaja z tytanu - bardzo polecam ten typ  Dla normalnych i chcących coś zarobić polecam overka. Niech wtopa będzie z Wami + 810 - 100 Ojoj ojoj ale piniondzorów. Przepraszam za ten wypadek przy pracy. Co prawda wtopa na dokładnym wyniku wystąpiła ale niestety under wziął i wlazł. Naprawdę mi przykro bo może ktoś przypadkiem cholercia overka zagrał. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jak ktoś miał overka WTOPIŁ na całej linii  i to jest właśnie piękne. Ale nic jutro znów jest dzień i na bank uda nam się coś wspólnie umoczyć. Teraz to już mam tyle kasiory że jutro zapodam coś specjalnego chyba. Myślę że to będzie coś dla WTAPIACZY koneserów. PS. Kolego WTAPIACZ miło że jesteś i że wiesz o co biega w tym wszystkim. Życzę Ci samych pięknych wtopeczek  I co po tak nie udanym dniu zakończonym plusikiem  pozostaje mi tylko pozostawić mi Was moim kochani z tradycyjnym przesłaniem NIech wtopa będzie z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2030057 - 06/02/2008 06:51
|
enthusiast
|
El. MŚ: piłkarz uprawiał seks w przerwie meczu PAP /17:18 Ogromne zainteresowanie w Szwecji wywołała książka o historii izraelskiego futbolu. Opisany w niej jest mecz eliminacji do mistrzostw świata w 1994 roku Szwecja - Izrael, podczas którego izraelski obrońca przerwę meczu poświęcił na... seks w szatni. W czerwcu 1993 roku w Sztokholmie Szwecja prowadziła do przerwy 2:0, a mecz skończył się wynikiem 5:0. Jak pisze szwedzki dziennik Expressen "w przerwie izraelski obrońca Felix Halkon zamiast słuchać trenera Shlomo Schaffa, zamknął się w szafie w szatni stadionu Rasunda, gdzie uprawiał seks z młodą Szwedką". Halkon przyznał, że tak było. "To nie była dla mnie jakaś szczególna nowość. Podczas mojej kariery zawsze w getrach trzymałem prezerwatywy na wszelki wypadek". Szwedzki napastnik Stefan Landberg, który strzelił bramkę w ostatniej minucie meczu, przypomina sobie słabą grę izraelskich obrońców. "Byli zmęczeni, lecz kiedy dzisiaj słyszę, co mogli robić w przerwie, to nie jestem w stanie tego skomentować". Książkę napisał były rzecznik izraelskiej federacji piłkarskiej Shaul Eisenberg. Szwecja po zakwalifikowaniu się do mundialu w USA w 1994 roku zdobyła brązowy medal. ************ A jutro właśnie Izrael gra mecz towarzyski  Jak oni tak pomęczyli się na zimnych Szwedkach no to Panowie o czym my rozmawiamy. Jak się dopadną do gorących Rumuneczek to może być piękny pogromik  Jak ktoś zagrał już w tym meczu underka albo Izrael może się już poczuć jak prawdziwy wtapiacz 
|
Do góry
|
|
|
|
#2031647 - 06/02/2008 22:44
|
enthusiast
|
Starzałeczka wtapiacze  Dziś jest sporo fajowych meczyków - wtapiacze wiedzą o tym i są czujni. Na dzień dobry postanowiłem z kumplem wtopić na rozpisie 2z8. Jak taki bandzior wejdzie to mnie ze śmiechu chyba będę miał zajady  Jak mówi All Bundy mój niedościgły idol - walimy  Rozpisik 2z8 England - Szwajcaria dokładny wynik 2-0 6.50 Hiszpania - Francja dokładny wynik 1-1 6.00 Włochy - Portugalia Neutralne boisko Switzerland dokładny wynik 1-1 6.00 Austria - Niemcy dokładny wynik 0-4 20.00 Chorwacja - Holland dokładny wynik 2-1 8.50 Polska - Republika Czech Neutralne boisko Cyprus dokładny wynik 0-0 9.00 Moldova - Kazahkstan Neutralne boisko Turkey dokładny wynik 0-0 9.00 Liban - Uzbekistan dokładny wynik 0-0 9.00 Staweczka 140zł - 5 x 28 kombinacji, znaczy zagrane za 5-io krotną staweczkę. Możliwa wygrana to 11616.25 PLN Tak więc sami widzicie, że kuponik jest dość laytowy i doprawdy nie da się nie wygrać. Później jeszcze zam coś mniej pewnego dla wtapiaczy o mniej silnych nerwach. I cóż ? Niech wtopa będzie z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2032437 - 07/02/2008 03:35
|
enthusiast
|
O na koniec idealny typek dla superwtapiacza. Jest jeden meczy w którym może a tym bardziej powinien paść jeden tylko słuszny i możliwy wynik. Mianowicie Helmuty moim zdaniem powinni skopać d... austriackim antykopaczom. Piłkarsko te dwie drużyny dzieli przepaść. Austriacy grają najbrzydszy futbol świata i jeżeli nie zdziałają cudów w obronie Niemiaszki powinni nakopać aż miło. Niemcy dodatkowo jadą porządną paką i takie tuzy jak Klose, Gomes, Kuranyi, Podolski, Ballack i Schweinsteiger powinni pokazać Austriakom że ich miejsce jest na skoczni  Austria - Niemcy typ Niemcy kurs 1.54 staweczka 300 Euroli Bet fair handicap azjatycki -1 Niemcy kurs: 1.91 staweczka 100 euroli Ten mecz tak mocno czuję, że nie pozostaje nic innego jak tylko zaliczyć na nim wtopę tygodnia. Niech wtopa będzie z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2033360 - 07/02/2008 07:01
|
enthusiast
|
Starzałeczka wtapiacze  Dziś jest sporo fajowych meczyków - wtapiacze wiedzą o tym i są czujni. Na dzień dobry postanowiłem z kumplem wtopić na rozpisie 2z8. Jak taki bandzior wejdzie to mnie ze śmiechu chyba będę miał zajady  Jak mówi All Bundy mój niedościgły idol - walimy  Rozpisik 2z8 England - Szwajcaria 2-1 dokładny wynik 2-0 6.50 Hiszpania - Francja 1-0 dokładny wynik 1-1 6.00 Włochy - Portugalia 3-1 Neutralne boisko Switzerland dokładny wynik 1-1 6.00 Austria - Niemcy 0-3 dokładny wynik 0-4 20.00 Chorwacja - Holland 0-3 dokładny wynik 2-1 8.50 Polska - Republika Czech 0-2 Neutralne boisko Cyprus dokładny wynik 0-0 9.00 Moldova - Kazahkstan 1-0 Neutralne boisko Turkey dokładny wynik 0-0 9.00 Liban - Uzbekistan 0-1 dokładny wynik 0-0 9.00 Staweczka 140zł - 5 x 28 kombinacji, znaczy zagrane za 5-io krotną staweczkę. Możliwa wygrana to 11616.25 PLN Tak więc sami widzicie, że kuponik jest dość laytowy i doprawdy nie da się nie wygrać. Później jeszcze zam coś mniej pewnego dla wtapiaczy o mniej silnych nerwach. I cóż ? Niech wtopa będzie z Wami !! - 140No w kilku meczach było o włos ale wtopa była ze mną i nic z tego nie wyszło, ale kuponik mi się baaardzo podobał. No nic podoba mi się ten sposób wtapiania i taki bandzior co i raz się tutaj pojawi 
|
Do góry
|
|
|
|
#2033394 - 07/02/2008 07:09
|
enthusiast
|
Dobra Pany jako, że dziś środa popielcowa a ja Katolik i lecę wieczorem na posypanie popiołem już teraz postanowiłem podać kolejny kuponik do wtopienia gdyż później może być za późno. Zresztą kuponik zagrany w ostatniej chwili bo widzę że Kazachy właśnie zaczynają kopanine.
Kupon stworzony Śr 06/02/08 14:58
system: 4/5 pokaż szczegóły kuponu stawka : 500.00 PLN możliwa wygrana: 3703.00 PLN data (CET) zdarzenie rodzaj zakład rezultat kurs Śr 06/02/08 15:00 Moldova - Kazahkstan 1-0 Neutralne boisko Turkey powyżej/poniżej Międz.Towarzyskie ponizej 2.5 goli 1.62 Śr 06/02/08 17:00 Lebanon - Uzbekistan 0-1 powyżej/poniżej World Cup Qual. - Asia ponizej 2.5 goli 1.72 Śr 06/02/08 20:15 Greece - Finland 2-1 Neutralne boisko Cyprus powyżej/poniżej Międz.Towarzyskie ponizej 2.5 goli 1.62 Śr 06/02/08 20:30 Poland - Czech Republic 0-2 Neutralne boisko Cyprus powyżej/poniżej Międz.Towarzyskie ponizej 2.5 goli 1.67 Śr 06/02/08 21:00 Spain - France 1-0 powyżej/poniżej Międz.Towarzyskie ponizej 2.5 goli 1.62
No już się nie mogę doczekać jakieś spektakularnej wtopy.
Niech wtopa będzie z Wami !! + 753Nie wiem jakim cudem Finowie strzelili tego gola a razem postrzelali trzy chyba w 8 minut ale fakt jest taki, że zabrali mi dziady tą wtopką 2500  Ale i tak muszę przeprosić za ten kupon gdyż może przypadkiem ktoś pograł tam same overki to się niemiło zaskoczył.
|
Do góry
|
|
|
|
#2033417 - 07/02/2008 07:14
|
enthusiast
|
O na koniec idealny typek dla superwtapiacza. Jest jeden meczy w którym może a tym bardziej powinien paść jeden tylko słuszny i możliwy wynik. Mianowicie Helmuty moim zdaniem powinni skopać d... austriackim antykopaczom. Piłkarsko te dwie drużyny dzieli przepaść. Austriacy grają najbrzydszy futbol świata i jeżeli nie zdziałają cudów w obronie Niemiaszki powinni nakopać aż miło. Niemcy dodatkowo jadą porządną paką i takie tuzy jak Klose, Gomes, Kuranyi, Podolski, Ballack i Schweinsteiger powinni pokazać Austriakom że ich miejsce jest na skoczni  Austria - Niemcy 0-3 typ Niemcy kurs 1.54 staweczka 300 Euroli Bet fair handicap azjatycki -1 Niemcy 0-3 kurs: 1.91 staweczka 100 euroli Ten mecz tak mocno czuję, że nie pozostaje nic innego jak tylko zaliczyć na nim wtopę tygodnia. Niech wtopa będzie z Wami !! + 462 eurolki+ 191 eurolkówrazem 653 eurolki  Oj jaka piękna tragedia, jaka piękna tragedia, jaka piękna tragedia ... ech ... Mniej więcej coś takiego powiedzieli kibice antykopaczy po meczu z Helmutami  Niech wtopa będzie z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2033462 - 07/02/2008 07:27
|
enthusiast
|
witam czesto tak mam ze jak wybiore jakies spotkanie to wynik jest zlupelnie inny niz oczekiwalem. sad moje pytanie jak mam robic czy typowac normalnie i zmieniac typ na odwrot czy moze typowac i siac w eter serenade o tym ze ten mecz to pewna wtopa i ze napewno utopie na nim kase. jak to jest w koncu? pozdrawiam Sorki, że odpowiem kolego tutaj (ofkors nie piszę od kogo to PW) ale strasznie mnie rozbawiła ta wiadomość. Jak zwał tak zwał przyjacielu, najważniejsze to mieć do tego odpowiedni dystans. Jedno jest pewne WTOPA jest wpisana w ten zawód i nic Cię nie jest w stanie przed nią uchronić. Podejdź do tego w ten sposób, że grasz po to aby wtopić wtedy ewentualna wygrana będzie bardzo miłą niespodzianką. Przy okazji nic nie będzie w stanie wyprowadzić Cię z równowagi - tak cennej w tym szybkim świecie. Jak wtopisz to norma  a jak przypadkiem coś wygrasz to od razu świat będzie piękniejszy. A jak grasz z nastawieniem na wygrane ? ....Sam widzisz  A to czy będzie o tym śpiewał serenady czy inne arie to już zależy tylko i wyłącznie od Twojej wyobraźni. Generalnie jak się kładziesz spać i myślisz nad pewniekami na następny dzień zamiast się stresować kto z kim wygra wyobraź sobie koszmarną wtopę, która Cię czeka a następnego dnia na bank przynajmniej nie położysz się spać wq.....  A więc przyjacielu Niech wtopa będzie z Tobą  i oczywiście z pozostałymi kolegami z forum 
|
Do góry
|
|
|
|
#2038367 - 08/02/2008 23:03
|
enthusiast
|
Witam z rana !! Oj dawno nic człowiek nie wtopił na skokach a dziś okazja nie lada oj nie lada. Skoki do wtopienia nadają się jak mało co po jak powieje to nie ma mocnych  Rozpis 2z3 stawka 300 (3x100) możliwa wygrana 885zł Adam Malysz - Bjørn Einar Romøren Kto lepszy in Large Hill (HS-134), Liberec (CZE) 1 1.75 Harri Olli - Matti Hautamäki Kto lepszy in Large Hill (HS-134), Liberec (CZE) 1 1.70 Eintracht Frankfurt - Bielefeld 1 1.70 Myślę, że Norwegowie wracają mocno do gry, ale nie koniecznie Bjorn, sądzę że Adaś pyknie go nawet na jednej narcie. Podobnie Harry zwany w swoim kraju Ollim, chłopak jest teraz w formie a Matti nie wiem do końca, ale jeszcze niedawno był tragiczny. U niemiaszków idealny meczyk do wtopy. Zdecydowanym faworytem jest Frankfurt ale oni z nimi nie potrafią grać i już nie raz będąc faworytem wtapiali z Arminią. Jednak zagram ten typ ponieważ bardzo mnie do tego natchnął pepla Iwański komentując mecz Polska-Czechy, gdzie powiedział że Arti Wicherek Wichniarek jest tam gwiazdą  A skoro ta gwiazda coś kuśpyt się zrobił po faulu w meczu z Czechami to wyraźnie bez swojej gwiazdy goście są skazani na pożarcie. Niech wtopa będzie z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2040638 - 09/02/2008 06:32
|
enthusiast
|
Witam z rana !! Oj dawno nic człowiek nie wtopił na skokach a dziś okazja nie lada oj nie lada. Skoki do wtopienia nadają się jak mało co po jak powieje to nie ma mocnych  Rozpis 2z3 stawka 300 (3x100) możliwa wygrana 885zł Adam Malysz - Bjørn Einar Romøren 7-9 Kto lepszy in Large Hill (HS-134), Liberec (CZE) 1 1.75 Harri Olli - Matti Hautamäki 28-21 Kto lepszy in Large Hill (HS-134), Liberec (CZE) 1 1.70 Eintracht Frankfurt - Bielefeld 2-1 1 1.70 Myślę, że Norwegowie wracają mocno do gry, ale nie koniecznie Bjorn, sądzę że Adaś pyknie go nawet na jednej narcie. Podobnie Harry zwany w swoim kraju Ollim, chłopak jest teraz w formie a Matti nie wiem do końca, ale jeszcze niedawno był tragiczny. U niemiaszków idealny meczyk do wtopy. Zdecydowanym faworytem jest Frankfurt ale oni z nimi nie potrafią grać i już nie raz będąc faworytem wtapiali z Arminią. Jednak zagram ten typ ponieważ bardzo mnie do tego natchnął pepla Iwański komentując mecz Polska-Czechy, gdzie powiedział że Arti Wicherek Wichniarek jest tam gwiazdą  A skoro ta gwiazda coś kuśpyt się zrobił po faulu w meczu z Czechami to wyraźnie bez swojej gwiazdy goście są skazani na pożarcie. Niech wtopa będzie z Wami !! - 2,25  No i Olek sprawił że wtopka stała się faktem. Symbolicznie co prawda ale wtopa zawsze cieszy  Niech wtopa będzie z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2040647 - 09/02/2008 06:36
|
enthusiast
|
A poszukamy wtopy na super pewnym akosku ze skoków.
Adam Malysz - Bjørn Einar Romøren 7-9 Kto lepszy in Large Hill (HS-134), Liberec (CZE) 1 1.75 Janne Ahonen - Martin Koch 4-11 Kto lepszy in Large Hill (HS-134), Liberec (CZE) 1 1.30
ako 2.28 staweczka: 1000 zł Expekt
Niech wtopa będzie z Wami !! + 2280Choroba normalnie chyba skończę ze skokami na tym ciężko wtopić  Ale nic jutro też jest dzień może uda się trafić jakiegoś wała i w końcu będzie jakaś porządna wtopa bo jak tak dalej pójdzie będę musiał ze wstydu zamknąć ten nudny temat A narazie niech wtopa będzie z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2041594 - 09/02/2008 18:51
|
enthusiast
|
No dobra, widzę, że kolega tutaj złą robotę robi, więc może i w końcu ja upublicznię małą wtopkę. Obecnie mam w grze dokładny wynik 0-0 na San Lorenzo po 9.3 i under po 1.44, ale to nic takiego, bo dałem na live jak Ortiz w 2 i 4 minucie postanowił złapać 2 żółte kartki.
Na nockę zapodam San Jose Sharks. Po ostatnich wtopach dzisiaj z pewnością wygrają. U siebie zawsze lali Columbus. Więc jak nic dobra okazja na wtopę, do której ostatnimi czasy mój kolega nie miał szczęścia. Więc tak: SJ Sharks - Columbus typ SJ Sharks kurs 1.78 staweczka 300 Euroli Bet fair Do wygrania: 222,30 (po odjęciu prowizji) No to starym zwyczajem "Niech wtopa będzie z Wami!". No i o to właśnie chodziło, tak się właśnie wtapia  Sharki po raz kolejny zamiast pewnego zwycięstwa wygrali w dogrywce. Gratuluję wszystkim, którzy grali, oczywiście tak jak sugerowaliśmy - odwrotnie. -300e
|
Do góry
|
|
|
|
|
|