Padam do kolan wszystkim wtapiaczom na tym forum

Wczorajsze kupony ciągle nie rozliczone. Czekam na decyzję co do Gillingham i Querry - tego drugiego tutaj nie wpisywałem ale olać to. Tym czasem zagramy mały rozpisik
Kupon stworzony Śr 13/02/08 15:37
system: 1 pewniak + 2/3 pokaż szczegóły kuponu
stawka : 600.00 PLN
możliwa wygrana: 2000.00 PLN
data (CET) zdarzenie rodzaj zakład rezultat kurs
Śr 13/02/08 17:30 HC Plzen - RI Okna Zlin
podwójna szansa Cze. Ice Hockey Extraliga 1X 1.25 pewniak
Śr 13/02/08 20:45 PSV Eindhoven - Helsingborgs IF
powyżej/poniżej Puchar UEFA powyzej 2.5 goli 1.55
Śr 13/02/08 20:45 Hibernian - Gretna
powyżej/poniżej Szko. Premier League powyzej 2.5 goli 1.65
Śr 13/02/08 20:45 Olympique de Marseille - FC Spartak Moskva
Puchar UEFA 1 1.70
Dziś pogramy ostrzej. Ale i okazja nie byle jaka. UEFA

Po kolei - Plzen walczy o bezpośredni udział w playoff i wygrana z cieniakami potrzebna jak nic. Zlin nie gra o nic. Ale że to liga pepikowa to podpieram i na pewniaka leci. PSV zdecydowany faworyt, który raczej nie ma sznasy żeby zawiódł jednak kurs mizeria to spróbujemy overka. Z innymi holendrami (Heren) w dwu meczu wpadło 14 goli

Gretna w pierwszej lidze sobie nie radzi, chyba za wysokie progi. Hibsi po okresie dziadostwa czas na jakiś znaczący i pewny win, zwłaszcza u siebie i oddalenie się od strefy spadkowej - podobnie jak wyżej kurs na mecz mały wybieram overka zwłaszcza że grali w ciągu roku 3 ablo 4 razy ze sobą i padały overki znacznie wyższe. Marsylia zdecydowanie mocniejsza piłkarsko i nastawiona bojowo z tego co wiem. Skład ok - tylko wygrać

Kumpel właśie mi opowiedział dowcip

- mamo a co to ?
pyta synek patrząc mamie na .....

- szczotka - mówi mama
synek - aha, tatus to ma na kiju..... i jeszcze sąsiadce mył niż ząbki
No to taki dowcip. Kolega starszy ode mnie ponad 10 i już po czterdziestce to nie wiem czy dowcip nie z mojej epoki czy przegapiłem, ale lubię się pośmiać a ten się nadaje.
Niech wtopa będzie z Wami !!