#1121133 - 09/04/2007 05:44
Re: Torrent: Polish Tracker? zaproszenie
[Re: Kylo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
moze ktos chce mi zrobic prezent i wyslac zaproszenie na polishtracker lub torrentgigs?
jak cos to bauer22@interia.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#1121255 - 09/04/2007 14:55
[Re: Lord Devastator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
kto mnie przekona do torrenta jesli mam Rapidshare - co mi da dodatkowa zabawa w udostepnianie plikow i nie tylko udostepnianie ale ktos musci sciagac moje pliki co mi bedzie mulic granie czy polaczenie internetowe (spowalniac download) - po co mi torrenty jak majac Rapidshare nic nie musze udostepniac zasoby sa olbrzymie i sciaga zawsze z maksymalna predkoscia? Kto mi powie w czym lepsze sa torrenty od rapidsharow? Rapidshare ma pieprzone limity, nie bede placil 3 dychy mies. Oto roznica.
|
Do góry
|
|
|
|
#1121439 - 09/04/2007 17:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
kto mnie przekona do torrenta jesli mam Rapidshare - co mi da dodatkowa zabawa w udostepnianie plikow i nie tylko udostepnianie ale ktos musci sciagac moje pliki co mi bedzie mulic granie czy polaczenie internetowe (spowalniac download) - po co mi torrenty jak majac Rapidshare nic nie musze udostepniac zasoby sa olbrzymie i sciaga zawsze z maksymalna predkoscia? Kto mi powie w czym lepsze sa torrenty od rapidsharow? Rapidshare ma pieprzone limity, nie bede placil 3 dychy mies. Oto roznica. jak sie ma neo to limitow nie ma, starczy tylko wylaczyc i wlaczyc neo i juz mamy inne IP, ale torrenty sa o tyle lepsze, ze wrzucam, zeby mi sie sciagaly i sie sciaga a przez rapidshare co 25 minut (bo tyle okolo sciaga mi sie 100 mb) musze zmienic IP i wlaczyc nowy plik do sciagania (przez co nie moge sobie wlaczyc sciagania na noc, wstac rano i zobaczyc, ze to co sciagalem jest juz cale sciagniete... )
|
Do góry
|
|
|
|
#1121454 - 09/04/2007 17:09
[Re: yaaho]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
kto mnie przekona do torrenta jesli mam Rapidshare - co mi da dodatkowa zabawa w udostepnianie plikow i nie tylko udostepnianie ale ktos musci sciagac moje pliki co mi bedzie mulic granie czy polaczenie internetowe (spowalniac download) - po co mi torrenty jak majac Rapidshare nic nie musze udostepniac zasoby sa olbrzymie i sciaga zawsze z maksymalna predkoscia? Kto mi powie w czym lepsze sa torrenty od rapidsharow? Rapidshare ma pieprzone limity, nie bede placil 3 dychy mies. Oto roznica. jak sie ma neo to limitow nie ma, starczy tylko wylaczyc i wlaczyc neo i juz mamy inne IP, ale torrenty sa o tyle lepsze, ze wrzucam, zeby mi sie sciagaly i sie sciaga a przez rapidshare co 25 minut (bo tyle okolo sciaga mi sie 100 mb) musze zmienic IP i wlaczyc nowy plik do sciagania (przez co nie moge sobie wlaczyc sciagania na noc, wstac rano i zobaczyc, ze to co sciagalem jest juz cale sciagniete... ) Mowie o stalym IP. Oczywiscie moge uzyc proxy, ale to wiaze sie z mniejszym transferem. Torrent to torrent (Btgigs rulez, wedlug mnie lepszy od polish tracker chodz mniejsza ilosc uzytkownikow. Ciekawsze rzeczy uzytkownicy udostepniaja, i duzo czesciej) ;] P.S Brak zaproszen.
|
Do góry
|
|
|
|
#1123026 - 10/04/2007 01:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
nikt nie ma zaproszen?
a moze mozna jakos inaczej sie tam dostac? czy tylko z polecenia?
|
Do góry
|
|
|
|
#1123042 - 10/04/2007 01:09
[Re: Lord Devastator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
kto mnie przekona do torrenta jesli mam Rapidshare - co mi da dodatkowa zabawa w udostepnianie plikow i nie tylko udostepnianie ale ktos musci sciagac moje pliki co mi bedzie mulic granie czy polaczenie internetowe (spowalniac download) - po co mi torrenty jak majac Rapidshare nic nie musze udostepniac zasoby sa olbrzymie i sciaga zawsze z maksymalna predkoscia? Kto mi powie w czym lepsze sa torrenty od rapidsharow? Gdybym mógł korzystać z RapidShare, to bym nie używał torrentów. Teraz żeby coś ściągnąć z RS muszę czekać minimum 100 minut i nie mogę przegapić chwili żeby nikt mi nie zajął kolejki. Takie uroki dzielonego IP :]
|
Do góry
|
|
|
|
#1123640 - 10/04/2007 12:36
[Re: yaaho]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
jak sie ma neo to limitow nie ma, starczy tylko wylaczyc i wlaczyc neo i juz mamy inne IP, ale torrenty sa o tyle lepsze, ze wrzucam, zeby mi sie sciagaly i sie sciaga a przez rapidshare co 25 minut (bo tyle okolo sciaga mi sie 100 mb) musze zmienic IP i wlaczyc nowy plik do sciagania (przez co nie moge sobie wlaczyc sciagania na noc, wstac rano i zobaczyc, ze to co sciagalem jest juz cale sciagniete... ) Tylko ze ja majac 4 megabitowe lacze sciagne to co chce zanim poloze sie spac i nie musze liczyc na szczescie ze jakis torrent bedzie podlaczony do sieci przez cala noc badz o to prosic - widac zalezy od punktu siedzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#1188724 - 03/05/2007 18:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005