Co do kopiowania powinno się napisać, że nie jest się autorem.
A co do typowania, to po to są fora bukmacherskie by sobie wyszukać co można zagrać. Bo przecież lepiej przeczytać analizy niż jechać na samych statystykach.
Co do płatnych typów to nie mam nic przeciwko by sobie funkcjonowały. Ale sam nigdy nie kupowałem, tylko dobry czas temu miałem po znajomości typy Orzecha za free, a i tak nie grałem. Może sam kiedyś sobie jakieś kupie, ale to by musiała być osoba która coś już udowodniła publicznie np. wszystkie tematy z typami na plus w PP czy też inne osiągnięcia.
Tematy z typami na forach tak na moje oko jest kilka które można polecić z polskich portali. Reszta do bani, ci co są na minus z daleka trzymać się. Tylko by wiedzieć też co ogólnie ludzie grają. Chyba że podaje jakas osoba analizy to jeszcze można po patrzeć. Ale o wielę bardziej cenię tych co nie piszą analiz a mają dobre zyski. Zysk najważniejszy.
Kolega w listopadzie wpłacił 70zł za płatne typy, a gość wysyłał typy przeważnie na małe kursy/peffki typu ManU, Chelsea, Barca itd. Wysłał jeszcze książeczkę z poradami/systemami, a wszystko to jest w necie. Jakoś tam wyszło że się abonament zwrócił, a skoleji jak mu pokazałem kilka tematów w tym swój

to zrozumiał że sensu nie ma płacenie. Tylko że wpłatnych jest troszkę lepiej bo ci na sms przyślą typy dadzą znać. Ale lepsze typy być może że nie. Ja bukmacherkę traktuję jak coś w stylu zarządzania informacjami. Zarejestrowany na większości for w PL