#2041730 - 09/02/2008 19:36
Re: Niech wtopa będzie z Wami :)
[Re: wtapiaczePL]
|
enthusiast
Meldunek: 04/05/2007
|
Widzę, że mój friend uratował temat bo już myślałem, że nigdy nic pięknie nie wtopimy  A tu proszę budzę się rano i taka piękna wtopa. Widzicie jak pięknie grać na wtopki teraz już nic nie może mi bardziej dnia zepsuć nawet kolejna wtopka, której oczywiście poszukam jak czasu starczy. W każdym razie dzięki friend za nareszcie pięknie wtopiony kuponik. Niech wtopa będzie z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2041826 - 09/02/2008 20:06
|
enthusiast
|
No dobra może się i uwziąłem na Romorena, ale pomimo że Adaś ciągle nie jest w optymalnej formie uważam że jest w stanie z nim wygrać zdecydowanie. Wczoraj Norweg i tak poskakał dobrze. Myślę, że Adam w tym sezonie raczej nic nie wygra (nie ta forma) ale na Bjorna powinno wystarczyć. Kursi podobny jak wczoraj a więc piękny. Albo będzie piękna wtopka albo piękna kaska. I jak to mówi Włodek Szaranowicz: ..leć Adaś, leć po złoto.....albo po wtopę Adaś - Romoren 1 - 1.70 stawka 1000 zł wygrana 1700 zł Exp Niech wiatr będzie pod Adama a wtopa z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2043645 - 10/02/2008 02:07
|
enthusiast
|
No dobra może się i uwziąłem na Romorena, ale pomimo że Adaś ciągle nie jest w optymalnej formie uważam że jest w stanie z nim wygrać zdecydowanie. Wczoraj Norweg i tak poskakał dobrze. Myślę, że Adam w tym sezonie raczej nic nie wygra (nie ta forma) ale na Bjorna powinno wystarczyć. Kursi podobny jak wczoraj a więc piękny. Albo będzie piękna wtopka albo piękna kaska. I jak to mówi Włodek Szaranowicz: ..leć Adaś, leć po złoto.....albo po wtopę Adaś - Romoren 9-21 1 - 1.70 stawka 1000 zł wygrana 1700 zł Exp Niech wiatr będzie pod Adama a wtopa z Wami !! + 1700Znowu Adaś nie dał wtopić. Może Exp w Villingern znów zafunduje podobne pary. Niech wtopa będzie z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2047309 - 11/02/2008 00:45
|
enthusiast
|
No nic, tu znowu ja, ten co lepiej wtapia  Ponieważ mój kolega zajęty coś a skoków dzisiaj nie ma, to ja sobie wtopię na jednym z większych pewniaków Espanyol - Recreativo. Recreativo bez kilku podstawowych graczy, w dodatku po zmianie trenera ponoć dzisiaj nie mają szans. Ja lubię grać takie pewki, więc gramy w Betfair: Espanyol po kursie 1.73 stawka 350e do wygrania 243 (po odliczeniu prowizji) Niech wtopa będzie z Wami!
|
Do góry
|
|
|
|
#2047320 - 11/02/2008 00:47
|
enthusiast
|
Kochani !! Tak sobie przeglądam forum i widzę, że wielu z Was tak pięknie topi, że nawet ja tak nie potrafię  Bardzo cieszę się waszym szczęściem. Naprawdę. Może to moje pozdrowienie bukmacherskie Niech wtopa będzie z Wami tak na Was działa, tego nie wiem ale jesteście cudowni. Nie bardzo dziś mam czas na typowanie, ale jest jeden meczyk na którym i ja chętnie wopcię deczko Chelsea - Liverpool under 2,5 kurs 1.70 BetFair Staweczka ok 1000zł (300 eurosków) Kochani niech wtopa będzie z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2047539 - 11/02/2008 01:21
|
enthusiast
|
O właśnie znalazłem coś przepięknego na super wtopę !! Expekt wystawił taki oto typek i ja go biorę ofkors Valencia - Olympiakos CFP over 2,5 staweczka 1000 zł Exp W tym zakładzie chodzi o to, że vala i olki razem w swoich meczach strzelą co najmniej 3 gole. Już mówię o co chodzi. Vala 4 ostatnie mecze u siebie bez gola  Olki polegli również ostatni mecz wyjazdowy nie strzelając nawet brameczki. Vala to w tym sezonie dziadostwo, ale w końcu do cholery powinni strzelić może nawet ze 2 gole, a Olki jak chcą powalczyć o mistrza bezwarunkowo dziś muszą postrzelać. Ten typ tak mi się podoba, że wtopa niemal pewna  Ale póki co: Niech wtopa będzie z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2047982 - 11/02/2008 02:56
|
enthusiast
|
No nic, tu znowu ja, ten co lepiej wtapia  Ponieważ mój kolega zajęty coś a skoków dzisiaj nie ma, to ja sobie wtopię na jednym z większych pewniaków Espanyol - Recreativo. Recreativo bez kilku podstawowych graczy, w dodatku po zmianie trenera ponoć dzisiaj nie mają szans. Ja lubię grać takie pewki, więc gramy w Betfair: Espanyol po kursie 1.73 stawka 350e do wygrania 243 (po odliczeniu prowizji) Niech wtopa będzie z Wami! No, chociaż jeden z nas ratuje ten temat, bo widzę, że mój friend zapodał jakieś kuponiki i niestety chyba znowu mu wejdą. Mam nadzieję, że gracie tylko moje na odwrót, bo jego są kompletnie nie do grania -350e
|
Do góry
|
|
|
|
#2048370 - 11/02/2008 04:18
|
enthusiast
|
Kochani !! Tak sobie przeglądam forum i widzę, że wielu z Was tak pięknie topi, że nawet ja tak nie potrafię  Bardzo cieszę się waszym szczęściem. Naprawdę. Może to moje pozdrowienie bukmacherskie Niech wtopa będzie z Wami tak na Was działa, tego nie wiem ale jesteście cudowni. Nie bardzo dziś mam czas na typowanie, ale jest jeden meczyk na którym i ja chętnie wopcię deczko Chelsea - Liverpool under 2,5 kurs 1.70 BetFair Staweczka ok 1000zł (300 eurosków) Kochani niech wtopa będzie z Wami !! 0-0 + ok 1700No jakoś nie mogę ostatnio nic wtopić. Dzięki Bogu mój friend jest w tym dobry to jakoś ten temat wygląda Niech wtopa będzie z Wami !! Obyście mieli do niej więcej szczęścia niż 
|
Do góry
|
|
|
|
#2048389 - 11/02/2008 04:21
|
enthusiast
|
O właśnie znalazłem coś przepięknego na super wtopę !! Expekt wystawił taki oto typek i ja go biorę ofkors Valencia - Olympiakos CFP over 2,5 staweczka 1000 zł Exp W tym zakładzie chodzi o to, że vala i olki razem w swoich meczach strzelą co najmniej 3 gole. Już mówię o co chodzi. Vala 4 ostatnie mecze u siebie bez gola  Olki polegli również ostatni mecz wyjazdowy nie strzelając nawet brameczki. Vala to w tym sezonie dziadostwo, ale w końcu do cholery powinni strzelić może nawet ze 2 gole, a Olki jak chcą powalczyć o mistrza bezwarunkowo dziś muszą postrzelać. Ten typ tak mi się podoba, że wtopa niemal pewna  Ale póki co: Niech wtopa będzie z Wami !! Same Olki 4 strzeliły + 1500Ło matko co za czasy nawet człowiek porządnie wtopić nie może. Sport już nie ten sam same wały i tyle. Jutro poniedziałek może pójdzie znacznie lepiej czyli będzie jakaś piękna wtopa. Przepraszam grających moje typy odwrotnie za moją fatalną passę. Niech wtopa będzie z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2051763 - 12/02/2008 05:00
|
enthusiast
|
No nic robi się późno a w ofercie marnie i nic już się z tym nie polepszy. Widzę, że dziś wszyscy grają Arsenal a ja wiem jedno, jak wszyscy coś grają to trzeba grać jak nie na odwrót to lekko pod prąd. Blackburn to nie jakieś w końcu ogóry żeby od razu jechali do Londynu po baty. Do tego grają ostatnio dobrze od 7 meczy bez wtopy. Arsenal równie świetna passa. Ale kursy zdecydowanie moim zdaniem deko przewartościowujące Arsenal, który dziś daleko od optymalnego składu. I zobaczymy za 2 godzinki czy będzie jeden zarobiony a wszyscy wtopieni  Arsenal - Blackburn + 1,3/4 Black kurs 1.54 stawka 1000 Betsson Black wygrywa, remisuje albo wtapia 1 golem mam kasę. Wtapia 2 mam płacone za połowę stawki za drugie pół zwrot. Wtapia dwona i więcej mam w plecy. Myslę że 3 dolami nie wtopią. A jak oni to i ja  Mam nadzieję, że wtopa będzie tym razem z Wami !!
|
Do góry
|
|
|
|
#2052257 - 12/02/2008 06:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/05/2005
|
Sory za wpis ale jestem pelen podziwu i uznania. Zaslugujesz na przeniesienie do Elite Private Pics moim zdaniem, a co na to mody?  pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2052405 - 12/02/2008 07:10
|
enthusiast
|
No nic robi się późno a w ofercie marnie i nic już się z tym nie polepszy. Widzę, że dziś wszyscy grają Arsenal a ja wiem jedno, jak wszyscy coś grają to trzeba grać jak nie na odwrót to lekko pod prąd. Blackburn to nie jakieś w końcu ogóry żeby od razu jechali do Londynu po baty. Do tego grają ostatnio dobrze od 7 meczy bez wtopy. Arsenal równie świetna passa. Ale kursy zdecydowanie moim zdaniem deko przewartościowujące Arsenal, który dziś daleko od optymalnego składu. I zobaczymy za 2 godzinki czy będzie jeden zarobiony a wszyscy wtopieni  Arsenal - Blackburn + 1,3/4 Black kurs 1.54 stawka 1000 Betsson Black wygrywa, remisuje albo wtapia 1 golem mam kasę. Wtapia 2 mam płacone za połowę stawki za drugie pół zwrot. Wtapia dwona i więcej mam w plecy. Myslę że 3 dolami nie wtopią. A jak oni to i ja  Mam nadzieję, że wtopa będzie tym razem z Wami !! Arsenal 2-0 W morde drapany murzina w doliczonym strzelił  Połowa zwrot reszta Wtopka - 500
|
Do góry
|
|
|
|
#2052432 - 12/02/2008 07:13
|
enthusiast
|
Poniedziałek. Piękny dzień na wtopę. Żaden inny dzień tygodnia tak się do tego nie nadaje jak poniedziałek.
Brest - Nantes 2 - 2,40 staweczka 1000zł Expekt
Brest to średniak tej ligi. Nantes 5 pkt straty do LeHavre i mecz zaległy. Ostatnio dwie wtopy jednak z czołówką ligi właśnie z LeHavre i Clermont. Kolejna sprawa od czterech spotkań nie potrafią wygrać meczu wyjazdowego a zespołowi mającemu aspiracje pierwszoligowe nie wypada tak cieniować. Ten mecz z dzisiejszej mizernej oferty wydaje mi się odpowiedni do wtopienia. Przynajmniej kursik piękny aż żal nie zagrać takiej perełki.
Niech wtopa będzie z Wami !! 1-2 + 2400Ogólnie dzień znów źle się skończy. Niestety znowu spory plusik. Co prawda Adebayor zap.... mi trochę kasy ale Nantes się nie popisało i zrobiło psikusa tym wszystkim co grali remisik  Niech wtopa jutro też będzie z Wami 
|
Do góry
|
|
|
|
#2052438 - 12/02/2008 07:14
[Re: lucmacher]
|
enthusiast
|
Sory za wpis ale jestem pelen podziwu i uznania. Zaslugujesz na przeniesienie do Elite Private Pics moim zdaniem, a co na to mody?  pozdrawiam Dzięki za uznanie, ale z czym do ludzi zobacz ja gram żeby wtopić a nic nie idzie 
|
Do góry
|
|
|
|
#2052559 - 12/02/2008 07:32
|
enthusiast
|
- Nie wrócimy już do negocjacji z TVP, piłkarskie mistrzostwa Europy pokaże tylko nasza stacja - mówi Sport.pl Zygmunt Solorz-Żak, właściciel Polsatu. cyt. za Onet.plZakładać Panowie dekodery a nie to na czerwca do mnie do ogrodu zapraszam. Po raz kolejny Korzeniowski R. potwierdza, że jest dupkiem i ten dopiero potrafi WTOPIĆ - rozmowy. Czyli mamy tak: - kilka tysięcy biletów na całe Euro 2008 z czego 3/4 dla Vipów :/ i bandy złodzei - jak Polsat nie da na ogólnej to szary Kowalski sobie będzie mógł pooglądać Mode na Sukces - Pozostaje tylko 3mać kciuki, żeby Edyta Górniak była zajęta jak będą hymn dla naszych chłopaków śpiewali  Dobranoc Niech wtopa będzie z PZPN tym razem i TVP przy okazji
|
Do góry
|
|
|
|
#2053253 - 12/02/2008 17:41
|
enthusiast
|
Dobra dziś topimy na hokeju. Dawno nie grałem kija to dziś rekreacyjnie dla odmianki pyknę se jakiś rozpisik. Rozpis 2z3 staweczka 300zł możliwa wygrana: 950zł Expekt KalPa - Kärpät powyżej/poniżej powyzej 5.5 goli 1.84 SaiPa - Ilves powyżej/poniżej ponizej 5.5 goli 1.70 HK SKP Poprad - HK 36 Skalica powyżej/poniżej powyzej 5.5 goli 1.80 No nic dziś liczę na wały. Jak ten kupon wejdzie to załamka. Wiem, że wielu z Was trzyma kciuki za moje wtopy, bardzo to dla mnie mnie wiele znaczy i chciałem w tym miejscu wszystkim za to podziękować. Ja w dowód wdzięczności pozwolę sobie Was za to pozdrowić: Niech Wtopa będzie z Wami 
|
Do góry
|
|
|
|
#2053349 - 12/02/2008 18:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/05/2005
|
Sory za wpis ale jestem pelen podziwu i uznania. Zaslugujesz na przeniesienie do Elite Private Pics moim zdaniem, a co na to mody?  pozdrawiam Dzięki za uznanie, ale z czym do ludzi zobacz ja gram żeby wtopić a nic nie idzie wiec jezeli chcesz wtapiac to graj tasiemce albo graj na remisy w koszykowke a napewno czesciej bedziesz wtapial jezeli o to chodzi 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|