Panowie czy mogę zaproponować zorganizowanie konkursu w Serie A?
Konkurs będzie sporo różnił się od tych, które mamy choćby w lidze polskiej, hiszpańskiej czy niemieckiej!
Mam zamiar aby był do konurs z nagrodami pieniężnymi. Ja sam jestem w stanie wrzucić do puli dość sporą kwote ale każdy uczestnik, który będzie chciał brać udział musi zapłacić wpisowe, które potem będzie rozdzielone w nagrodach. Nie będzie to konurs w którym będą znajdować sie same suche typy. Warunkiem udziału będzie obietnica pisania analiz (choćby 2-3 zdaniowych). Analizy znajdować się będą w dziale z Serie A oraz w temacie konkursowym.
Zabawa będzie podzielona na dwie części:
od 1-szej do 19-stej kolejki i od 20-stej do 38-stej serii spotkań.
Sam byłbym w stanie zrobić regulamin jednak wiem że jeśli chodzi o nagrody pieniężne musze chyba mieć pozowlenie z "góry".
Serie A trochę wygląda biednie przy takich ligach jak Primeira Division gdzie opiekuje się wszystkim Amk czy choćby przy lidze angielskiej gdzie o ład dba Konstruktor
Od zawsze intersuję się tą ligą i jak pewnie zauważyliście dbam o to by liga ta miała swoich fanów na mecz.pl i staram się by zawsze temat z nową kolejką był założony a wszystko miało ręce i nogi
Mam nadzieje że pomysł Wam się spodoba i da Cie mi w miarę dość szybko znać co z tym pozwoleniem. Mówię "szybko" bo ostatnio kilka dni musiałem się prosić o to by któs przykleił aktualny temat z transfersami i plotkami a zniósł stary właśnie w tym dziale
Oczywiście wszystko zaczeło by się dopieo wraz z nowym sezonem ale chciałbym aby nie było potem problemów z rozpoczęciem od pierwszej kolejki. Wiadomo że dość mozolnie będzie się zbierało i ustalało wszystko co związane jest z wpisowym itd. (propozycje kwoty, zapisy, jak ma wyglądać analiza... i dużo dużo innych rzeczy).
Jeśli na wszystko będzie zgoda to jeszcze w tym miesiącu zaczniemy "burzę mozgów"
Pozdrawiam