#617386 - 21/07/2006 08:19
Re: Rozmowy na temat elity
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Quote:
Quote:
Temat Plumka juz dawno powinien byc w EPP. Chyba ze on sam sobie tego nie zyczy
Hmm dawno? Nie podał jeszcze przecież stu typów.
Wiem, po tym jak to napisalem uswiadomilem sobie ze jest jeszcze punkt w regulaminie mowiacy o 100 typach o ktorym zapomnialem
|
Do góry
|
|
|
|
#617387 - 21/07/2006 08:21
|
enthusiast
Meldunek: 08/12/2005
|
-- --przepraszam ale dołoże swoje 3 grosze, ktos okreslił i sprecyzował jasno regulamin zeby sie do niego odnosić, a poza tym czy to az taki wielki prestiz byc w EPP?, sami wiecie doskonalne ze dosc czesto typerzy z PP bija na głowe typami i skutecznosci tych z wielkiej EPP, i watpie czy az tak bardzo im zalezy aby byc w Elit!!! Zreszta co to ma za znaczenie wszyscy mamy podobny cel! Kiedys bardzo mądrze (jak zawsze zreszta) wypowiedział sie Emrod aby zrobic cos pod hasłem Weteran albo Przodownik Pracy i byłoby to miejsce dla własnie tych, którzy poswiecają mase czasu na wnikliwa analize statystyke itd, a juz najlepiej byłoby aby jasno spreczyzowac samo EPP,TYLKO czy za zasługi czy za efektywnosc. To tyle pozdrawiam serdecznie wszystkich:)
Osobne pozdro dla mojego idola z EPP (nowe konto):)
---------jakas awaria chyba:)---------------------------------------------
|
Do góry
|
|
|
|
#617391 - 13/08/2006 12:51
|
member
Meldunek: 27/04/2006
|
Ale widze tu sa niezle problemy Chcialbym miec tylko takie problemy.. est to Ellite i niech sobie bedzie ... A wlasciciele jak im sie podoba to niech wklejaja sobie o ktorej chca...tym ktorzy tylko czekaja na te typy nalezy uszanowac i cierpliwie czekac na 'pomysl lepszych' Tyle
|
Do góry
|
|
|
|
#617393 - 18/08/2006 21:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Quote:
Temat Marcina spełnia powinien się znaleźć w EPP, o ile sobie autor tego życzy. Jest ponad 100 typów, dodatni bilans i regularne statystyki.
Ponawiam, zwłaszcza po dzisiejszym...
|
Do góry
|
|
|
|
#617396 - 10/10/2006 14:39
|
addict
Meldunek: 01/07/2005
|
widzę że mój wpis w temacie Lupusa z zapytaniem o podsumowanie zostal usunięty . Bardzo dziwne bo widze ze inne wpisy sa tam tolerowane a przecież zapytałem tylko o coś co jest wymogiem tego dzialu Jak to w końcu jest są równi i równiejsi?
|
Do góry
|
|
|
|
#617399 - 10/10/2006 16:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2005
|
Quote:
Oczywiscie mialo byc typow zamiast postow bo zaraz doczepi sie jakas znachura. Wiec ponawiam pytanie dlaczego Riva jest w Elite PP mimo mniej niz 100 typow?
Poniewaz jest dobrym typerem i jego typy sa wartosciowe a co za tym idzie efektywne dla innych typerow.
|
Do góry
|
|
|
|
#617400 - 10/10/2006 16:47
|
veteran
Meldunek: 29/04/2005
|
Quote:
Oczywiscie mialo byc typow zamiast postow bo zaraz doczepi sie jakas znachura. Wiec ponawiam pytanie dlaczego Riva jest w Elite PP mimo mniej niz 100 typow?
Riva podał 100 typów i jeszcze pewnie dużo więcej, a ten temat jest kontynuacja poprzedniego tematu (co jest w regulaminie jeżeli się nie myle).
|
Do góry
|
|
|
|
#617401 - 10/10/2006 16:52
|
addict
|
W takim razie darujmy sobie wszelkie regulaminy bo i tak w praktyce o wszystkim decyduje widzimisie moderatorów
Dodam tylko ze pytajac lupusa o bilans mialem tylko dobre intencje bo z tego co widze niezle mu idzie a gdyby zrobil jeszcze od czasu do czasu podsumowanie to moze zachecilby kilka osob do grania razem z nim.
|
Do góry
|
|
|
|
#617402 - 10/10/2006 17:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Quote:
Quote:
Riva podał 100 typów i jeszcze pewnie dużo więcej, a ten temat jest kontynuacja poprzedniego tematu (co jest w regulaminie jeżeli się nie myle).
Hmm jakos nie widze tych poprzednich typow: http://www.mecz.org/ubbthreads/postlist.php?Cat=0&Board=18&page=2
A jesli jest kontynuacja tematu, dlaczego nie przeniesiono go w calosci ew podanie linka do poprzednich popisow jak robil to np PanKasa?
|
Do góry
|
|
|
|
#617403 - 10/10/2006 17:35
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
widzę że mój wpis w temacie Lupusa z zapytaniem o podsumowanie zostal usunięty . Bardzo dziwne bo widze ze inne wpisy sa tam tolerowane a przecież zapytałem tylko o coś co jest wymogiem tego dzialu Jak to w końcu jest są równi i równiejsi?
Wpis został usuniety na moja prosbe przez jednego z kolegow. U mnie nie ma zakazu wpisu, ale tez nie bede tolerował takich postow, chcesz zapytac o typ, o dyscypline nie ma problemu, choc sa osoby co wala do mnie bezposrednio na priv i to sie ceni.
Natomiast draznia mnie osoby, ktorych zajeciem jest chodzenie po tematach PP i komentarze(nie mowie tu o Tobie). Wiem, ze podsumowania dawno juz nie było(ostatnie przed moim wyjazdem do Nimiec), ale ludzie bez przesady.
Jest grupa osob na forum, ktorzy wpisujac sie innym do tematu chyba sie w ten sposob dowartosciowuje.
Zadawanie pytan: "w jakim buku grasz", gdy takie pytanie mozna przeciez zadac na priv, jest conajmniej dziwne. A juz szlag mnie trafia gdy widze wpisy u osob, ktore zalicza pare wtop pod rzad, na nizszych kursach i granych za wysokie stawki, co sie zdarza kazdemu.
Dziwne, ze wiekszosc z tych osob nie zaklada wlasnych PP.
Szydzenie z innych z innego nicka(rejestrowanego najczesciej niedawno), bo sie ktos boi ujawnic, jest dla mnie idiotyzmem. Internet jest coraz popularniejszy, w necie kazdy jest twardzielem, ale ludzie bez przesady, istnieje pewien niepisemny kanon zachowan na forach internetowych.
Wszyscy tak narzekaja ostatnimi czasy na mecz.pl, a prawda jest taka, ze za swoje wybryki na innych forach(niebukmacherskich) to bana dostaliby za swoje zachowanie z miejsca. Ludzie opanujcie sie
Jesli chodzi o Rive to ten kto przesiaduje na forum od jakiegos czasu, wie, ze on prowadzi tematy w czesciach.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#617404 - 10/10/2006 17:55
|
addict
|
Rozpisałes sie lupus szkoda tylko ze zupelnie nie na temat. Napisz po prostu ze nie zrobisz podsumowania bo masz wszystkich w dupie i bedzie ok.
|
Do góry
|
|
|
|
#617405 - 10/10/2006 18:00
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Ale jacuś o co Ci chodzi. Podsumowanie prowadze sobie w Excelu, i predzej czy pozniej wrzuce do tematu. Mam Ci sie z wszytkiego tlumaczyc EOT
|
Do góry
|
|
|
|
|
|