Panowie, Ignorator odwalił kawał dobrej roboty na tym zlocie, przywoził i odwoził ludzi, grilla urządził, w ostatni wieczór załatwił sprawy finansowe z babką od domków. Naprawdę duży wkład przez cały zlot, stąd nie rozumiem naskakiwanie na niego bo raczej należy mu się od każdego browar (i to nie jeden) przy kolejnym spotkaniu.
P.S. Straszna ustawka była z siatkówką, gra na czas aż się zrobiło ciemno, a wtedy Kewin gra bezbłędnie (biologiczny noktowizor musi mieć) i przegrywamy.
Conrad nie przesadzaj z tym wychwalaniem go,kawal ch..i tyle pisal co to za zaslugi ma jak on to wszystko trzymal i sie wszystkimi opiekowal...a teraz musi o tym pisac...nie toleruje takiego zachowania i tyle..a klamania to juz w ogole..konczymy ten temat i zastanawiamy sie nad kolejnym zlotem...
Problem jest taki, że zlot dzięki bazylowi, Conradowi i mi wyglądał właśnie w miarę. Gdyby nie spłacenie drugiej raty to Mitul by dzisiaj aparatu by nie miał, bo by go nie zwrócili.
Obrażanie mnie i pisanie nie stosownych słów nie przystoi moderatorowi tego forum. Kiedyś mankiet sie przyjaźniliśmy, ale to było kiedyś. Jesteśmy inny ludźmi i nie trzeba mieć lupy aby to zobaczyć. Jednak ja ciebie w tym temacie nie obraziłem tylko stwierdziłem obiektywnie, że nie zapłaciłeś a byłem u ciebie i prosiłem ciebie o to. Oczywiście przedstawiłem całą sytuację. Z resztą chciał dać po czym stwierdziłeś, że nie. Tyle w tym temacie. Życzę tobie powodzenia w działalności bukmacherskiej i jak najwięcej zysków
Do osoby, która mnie szukała. Sam nie wiem czy chcę wrócić do pisania. Jestem z resztą już po słowie z jednym z moich kolegów. Więc na pewno nie zniknę
. Jak będziesz miał już konkretnego linka to puść go na priv.
Wielu wspaniałych emocji na Euro 2008
Życzy Igi.