Panowie, Ignorator odwalił kawał dobrej roboty na tym zlocie, przywoził i odwoził ludzi, grilla urządził, w ostatni wieczór załatwił sprawy finansowe z babką od domków. Naprawdę duży wkład przez cały zlot, stąd nie rozumiem naskakiwanie na niego bo raczej należy mu się od każdego browar (i to nie jeden) przy kolejnym spotkaniu.
![piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif)
P.S. Straszna ustawka była z siatkówką, gra na czas aż się zrobiło ciemno, a wtedy Kewin gra bezbłędnie (biologiczny noktowizor musi mieć) i przegrywamy.
![wink ;\)](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
Conrad nie przesadzaj z tym wychwalaniem go,kawal ch..i tyle pisal co to za zaslugi ma jak on to wszystko trzymal i sie wszystkimi opiekowal...a teraz musi o tym pisac...nie toleruje takiego zachowania i tyle..a klamania to juz w ogole..konczymy ten temat i zastanawiamy sie nad kolejnym zlotem...
Problem jest taki, że zlot dzięki bazylowi, Conradowi i mi wyglądał właśnie w miarę. Gdyby nie spłacenie drugiej raty to Mitul by dzisiaj aparatu by nie miał, bo by go nie zwrócili.
Obrażanie mnie i pisanie nie stosownych słów nie przystoi moderatorowi tego forum. Kiedyś mankiet sie przyjaźniliśmy, ale to było kiedyś. Jesteśmy inny ludźmi i nie trzeba mieć lupy aby to zobaczyć. Jednak ja ciebie w tym temacie nie obraziłem tylko stwierdziłem obiektywnie, że nie zapłaciłeś a byłem u ciebie i prosiłem ciebie o to. Oczywiście przedstawiłem całą sytuację. Z resztą chciał dać po czym stwierdziłeś, że nie. Tyle w tym temacie. Życzę tobie powodzenia w działalności bukmacherskiej i jak najwięcej zysków
![piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif)
Do osoby, która mnie szukała. Sam nie wiem czy chcę wrócić do pisania. Jestem z resztą już po słowie z jednym z moich kolegów. Więc na pewno nie zniknę
![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
. Jak będziesz miał już konkretnego linka to puść go na priv.
Wielu wspaniałych emocji na Euro 2008
Życzy Igi.