#2399269 - 06/06/2008 17:46
Re: EURO 2008 - Austria & Szwajcaria
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
No rzeczywiście rewelacja... szczególnie w związku z tym, że sędziowie coraz częściej i odważniej karzą zawodników za popełniane przewinienia.
Na dobry początek proponuję na taką taśmę wrzucić mecz Portugalia - Turcja. No wlasnie Portugalia - Turcja czerwona kartka : TAK Moim zdaniem jeden z pewniejszych zakladow na pierwsze mecze ME. Nic do tego nie przyklejam. Co zas sie tyczy amatorow sklejania tasm (z opcji zmiany/kartki/wyjscie z grupy) to osmielam sie przypuszczac ,ze beda duzo i ochoczo rzygac na QC glupoty prawisz zal dupe sciska i tera tych co pograli nazywasz amatorami Sam nie pogralem tego (przepalem), ale co by nie bylo to te kursy w toto to byly mega swiry i brawo dla tych co udalo im sie pograc tasmy z pieknym ako gdzie prawdopodobienstwo jest duzooo wieksze!
|
Do góry
|
|
|
|
#2399546 - 06/06/2008 20:20
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
glupoty prawisz zal dupe sciska i tera tych co pograli nazywasz amatorami Chyba za duzo zelu kladziesz i powietrze do glowki nie dochodzi, bo daleko Ci do czytania ze zrozumieniem. Jak to takie "pewy" to gra sie single, zeby przez jedna "niespodzianke" nie wyrzucac calego kuponu do kosza, to mialem na mysli. To oczywiscie moje zdanie i mam prawo go prezentowac, natomiast na infantylne docinki odpowiadam tylko ten raz
|
Do góry
|
|
|
|
#2399554 - 06/06/2008 20:25
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
[quote=amkwish] Co zas sie tyczy amatorow sklejania tasm (z opcji zmiany/kartki/wyjscie z grupy) amator = w znaczeniu milosnik ,zwolennik (tu :takiego czy innego systemu gry) to tak na marginesie czytania ze zrozumieniem
|
Do góry
|
|
|
|
#2399633 - 06/06/2008 21:16
[Re: Ludwiczek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2005
|
Co do Hipszanii to moim osobistym zdaniem najlepszym ich strzelcem bedzie Torres. Koles potrafi strzelac bramki i to z trudnych pozycji i kazdemu. Wg mnie krol strzelcow mozliwy.
Klose[t] - komu on umie strzelac ?? Arabii S. ,Kamerunowi ??. Przyjdzie ktos mocniejszy i lezy.
Krystyna Ronaldo - przemeczony , a druga sprawa , na sotatnich MS gdzie Portugalia miala 4 miejsce - nie strzelil bramki z akcji !!!!!! Strzelil karnego z Iranem i tyle. Ronaldo ma dopiero 23 lata. Dwa lata temu miał 21 i ciężko było liczyć na to że będzie jednym z najskuteczniejszym w swojej drużynie. Teraz sytuacja jest inna. Jedzie na Euro jako jedna z główny gwiazd całych mistrzostw. Ma spore doświadczenie bo jak już pówiłem ma 23 lata i to jest jego 3 wielki turniej. Więc jest szansa, że o koronę króla strzelców się włączy tym bardziej, że stałe fragmenty gry będzie wykonywał. Rzuty karne, wolne. Więc to jego spory atut nad innymi. W Hiszpanii ja jednak stawiam na Villę bo miał fatalny sezon ze swoim klubem. Też pewnie będzie wykonywał rzuty karne i wolne, więc będzie miał więcej szans niż Torres.
|
Do góry
|
|
|
|
#2399644 - 06/06/2008 21:24
[Re: pescar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Co do CR ---> za nim naprawdę genialny sezon. Najwięcej bramek w lidze i w LM. Ale też mnóstwo spotkań "w nogach". Organizm człowieka ciężko czasem oszukać nawet przy najlepszym poziomie medycyny (a nie wątpię, że portugalski sztab o to zadba). Poza tym - kogo będą podwajać i potrajać grupowi rywale jak nie CR? Co do stałych fragmentów to też nic pewnego. Jedenastki raczej będzie egzekwował Simao. Wolne pewnie CR, ale niewykluczone, że nie zawsze. Ogólnie nie widzę CR jako króla strzelców również z tego względu, że dla mnie Portugalia nie jest wcale jakimś faworytem. Bramkarze - wiadomo, mocno średnio Obrona - przereklamowany trochę jednak Carvalho i reszta, żaden monolit, moim zdaniem Pomoc - nieźle na skrzydłach (CR, Simao, Quaresma) ale już w środku niekoniecznie. Deco bez formy przez cały sezon, a reszta nastawiona raczej defensywnie. Jest obiecujący Moutinho, ale chyba za młody chłopak żeby ciągnąć grę całego zespołu. Atak - ciągle to samo - Nuno Gomes. Żaden wielki z niego snajper obecnie Reasumując: moim zdaniem, jakiś gorszy dzień lub dwa dni CR i Portugalia wraca do domu. Grupy nie mają szczególnie trudniej, ale w fazie pucharowej im sukcesów nie wróżę.
|
Do góry
|
|
|
|
#2399657 - 06/06/2008 21:32
[Re: Szewa]
|
addict
Meldunek: 03/11/2005
|
Taa, tylko Aragones podobno zapowiedział, że będą grać jednym napastnikiem. A będzie nim Torres, także okazji dla Villi za wiele nie będzie.
Z tym Torresem to pewne? bo pamietam na ostatnich mistrzostwach w ataku glownie gral Villa i to on zdobywal wiekszosc bramek. Wg mnie jedyna szansa ze Villa strzeli wiecej goli niz Torres, wtedy jesli bedzie jedynym napastnikiem.
|
Do góry
|
|
|
|
#2399664 - 06/06/2008 21:35
[Re: kamasutra]
|
addict
Meldunek: 03/11/2005
|
Ronaldo to wielki pilkarz bez dwoch zdan,z wielka przyszloscia przed soba,ale o wiele latwiej idzie mu strzelanie bramek w MU,niz w reprezentacji...Ekipa mocna,ale malo zgrana,no i trener mi nie pasuje do nich...Niby podobna mentalnosc Portugalczykow do Brazylii ale na sile tego samego od nich Scolarii nie wyegzekwuje.... Trzeba jeszcze zwrocic uwage na to, ze gra ManU w duzej mierze opiera sie na Krystynie, jednak juz w reprezentacji, nie sadze zeby cala druzyna grala na niego + ostre krycie rywali i moze to spowodowac ze za duzo sobie nie postrzela.
|
Do góry
|
|
|
|
#2399665 - 06/06/2008 21:35
[Re: bo8ek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Taa, tylko Aragones podobno zapowiedział, że będą grać jednym napastnikiem. A będzie nim Torres, także okazji dla Villi za wiele nie będzie.
Z tym Torresem to pewne? bo pamietam na ostatnich mistrzostwach w ataku glownie gral Villa i to on zdobywal wiekszosc bramek. Wg mnie jedyna szansa ze Villa strzeli wiecej goli niz Torres, wtedy jesli bedzie jedynym napastnikiem. Nie wierzę żeby grał Villa, a Torres siedział na ławie. Hiszpanie raczej na pewno będą grali jednym napastnikiem, a wtedy według mnie Villa ---> ława
|
Do góry
|
|
|
|
#2399679 - 06/06/2008 21:45
[Re: Lawyer]
|
addict
Meldunek: 23/03/2007
|
Mi się spodobał taki zakład w pinn: Points Romania gets in group stages - over 2,5 1,917 Myślę że Rumuni są w stanie wygrać jeden z 3 meczy i wcale to nie byłoby jakąś wielką niespodzianką. Kurs moim zdaniem opłacalny. Podobnie uwazam, tyle, ze postawilem na to ze Rumuni zdobede wiecej niz 2.5 gola w rozgrywkach grupowych. Rumuni sa wstanie podjac wyrownana walke z teoretycznie lepszymi druzynami. W eliminacjach z Holandia u siebie wygrali 1-0,na wyjezdzie zremisowali 0-0,moim zdaniem sa wstanie namieszac w grupie C i przy odrobinie szczescia wyjsc z grupy.Strzelenie 3 goli w trzech meczach jest przez nich osiagalne. Kurs na over 2.5 gola, w profie 1.98, procz tego mozna jeszcze postawic ze najlepszym strzelcem druzyny bedzie Mutu,kurs w okolicach 3.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|