Zupelnie sie z tym opisem nie zgadzam. I bardzo mnie cieszy, ze przygotowuje to Polsat. Widac, ze costam zrobili, cos przygotowali. Mam juz dosc tej TVP-owskiej kichy niskobudzetowej z zenujacym komentarzem Szpakowskiego i innym bogiem w studiu - Engelem.
A co do samej krytyki Leo...no tak, po Janasie mozna bylo jechac jak po lysej kobyle, ale Holendra to trzeba zostawic, bo on Holender.
Jechalismy po ME? Gdzie skonczylismy?
Nie wiem za bardzo o co Wam chodzi z tym Borkiem i Koltoniem...wszyscy sie ich czepiaja jak rzep psiego ogona. Ze to, ze tamto. Ciekawe czy jak Wam cos w zyciu nie wychodzi, to tez wina Borka i Koltonia?
Hajto jaki jest, taki jest, ale mimo wszystko osiagnal o wiele wiecej niz wiekszosc z tej kadry. On tez nie ukrywa, ze na mundialu zagralu ch...o. Sam go nie lubie, ale wjezdzac na zycie osobiste? Ktos postradal zmysly tym szukajacym sensacji internetowym pismakom.
A teraz wychodzi, ze skrzywdzil nas Webb, ze zabral nam izzi 3 punkty, ale nikt juz nie powie, ze byl to mecz miedzy najprawdopodobniej najslabszymi ekipami tego turnieju (dodac Grecje i magiczny trojkat jest niestety). I co najgorsze nikt nie powie, ze pociagniecie Lewandowskiego za koszulke bylo ewidentne.