#2411273 - 12/06/2008 01:06
Re: Euro 2008 - Grupa D
[Re: pszek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Jeszcze wczoraj przed meczami kurs w meczy Grecja-Rosja na 2 wynosił coś około 2.7. Dzisiaj wchodzę na bet at home a tam 2.1 O co chodzi?? Aż tak grube pieniążki zaczęły płynąć na ruskich czy jak?? patrząc na to jak wyglądały wczorajsze mecze - to więcej niż możliwe Rosjanie mimo dotkliwej porażki, całkiem nieźle zaprezentowali się z przodu. Grecy - ... bez komentarza
|
Do góry
|
|
|
|
#2418263 - 14/06/2008 20:26
[Re: Adammm]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
Grecy grali to samo co 4 lata temu i gdyby nie fantastyczny strzał Zlatana skończyłoby się 0-0! Ruscy dziś prawie bez ataku, grali nieźle, ale 4 gole sobie strzelić dali 3.65 na Greków biorę od ręki.
|
Do góry
|
|
|
|
#2418340 - 14/06/2008 20:46
[Re: kamasutra]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
A mnie się wydaję, że niektórzy zapomnieli o tym, że Grecy pierwszy mecz przegrali! Panowie, chcecie mi wmówić, że Grecy też dziś wyjdą defensywnie i będą bronić 0:0 czekając na okazję do kontry? Dobra - załóżmy, że mieliby tak zrobić ... PO CO??? Liczą na wygraną z Hiszpanią w ostatnim meczu? Myślę, że ten mecz będzie miał inny przebieg. Grecy muszą odejść od tego co grali i zagrać bardziej ofensywnie. To dla nich jedyna szansa na osiągnięcie korzystnego wyniku i powalczenie o wyjście z grupy. Rosjanie pokazali w meczu z Hiszpanią słabości w defensywie i niezłe możliwości z przodu. Może dziś (nie może być! ) zobaczymy over w meczu Grecji? Generalnie gram 1X Rosję w kombo z Hiszpanią i ufam, że się nie zawiodę.
|
Do góry
|
|
|
|
#2418392 - 14/06/2008 21:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
Fakt...Na pewno gra Grekow nie moze sie podobac,ale zelazna dyscyplina taktyczna i fakt ze potrafia sie umiejetnie bronic,bedac przy tym przy pilce sprawia ze ciezko im strzelac bramki.Sila Rosjan opiera sie glownie na tym ze potrafia znakomicie grac z kontry,ale gdy beda zmuszeni bic glowa w mur,moze byc juz gorzej.Wydaje mi sie ze to wlanie Grecy wyprowadza kontre i wygraja.. a dlaczego to Rosjanie musza atakowac ? wg mnie Grecy, ktorzy w ost kolejce maja bardzo ciezki mecz z Hiszpania(byc moze nieco rezerwowa), musza takze tutaj rzucic wieksze sily do ataku bo z 1pkt. na koncie to z grupy nie wyjda napewno
|
Do góry
|
|
|
|
#2418472 - 14/06/2008 21:30
|
old hand
Meldunek: 27/11/2002
|
Hiszpanie w rezerwowym skladzie? Najpierw niech wygraja ze szwecja. Z przepiegu meczu z Rosja nie wynikala taka przewaga jaka jest widoczna w wyniku.
Dzis rosja za 2.3 remis szwecji za 3.85
|
Do góry
|
|
|
|
#2418481 - 14/06/2008 21:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
Grecy w meczu ze Szwecja byli ustawieni dosc ofensywnie od poczatku, a ze zagrali jak zagrali to juz nie wiem czy to byla tylko i wylacznie kwestia taktyki. Rosjanie sa dla mnie czystym faworytem i na nich dzis stawiam, bo porazka 4-1 z Hiszpania, ktora miala sporo szczescia w tym meczu, nieco zamazuje faktyczny potencjal tej druzyny, mimo brakow jakie maja Ponadto duzo bardziej cenie Hiddinka niz Rehhagela - obstawiam, ze Grecja nie zaskonczy nas dzisiaj zupelnie niczym(no moze poza kolejnym ofensywnym na papierze ustawieniem a ta sama defensywna do bolu gra), natomiast Rosja byc moze tak Smialo moge powiedziec, ze tym razem zelazna taktyka i konsekwencja w grze nie da Grekom tytulu - to juz nie jest ten sam zespol - zupelnie inny sklad, nie ta forma poszegolnych zawodnikow ... to wszystko nie bedzie sie juz tak pieknie zazebiac
|
Do góry
|
|
|
|
#2418739 - 14/06/2008 23:16
[Re: (J)]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/02/2006
|
Wysłało się. Sorki. U Greków brak zawodników takiej klasy jak Hiszpanie. Również ciężko szukać zawodników, którzy jednym zagraniem potrafią rozstrzygnąć losy meczu. Grę Ruskich obserwuję od dawna i jestem pełen podziwu dla pracy trenera i ogólnie poziomu rosyjskiej piłki. W składzie znalazło się kilku zawodników, którzy potrafią zagrać niekonwencjonalnie, powiedziałbym nawet po holendersku Dlatego typ na Rosję dziś nawet po kursie 2.20 jest dobrym rozwiązaniem. Wcześniej wspomniałem o meczu życia Villi. Drugi raz na mistrzostwach to się już nie zdarzy. Strzeli 1-2 bramki. Raczej max 1 bo Hiszpanie pożegnają się z tą rundą z Euro. Dziś Szwedzi wcale nie są na straconej pozycji. Dziwią mnie kursy w okolicach 6.50 na Szwecję bo ten mecz dopiero pokaże na co stać naprawdę Hiszpanię. Szwecja pokazała, że ma w składzie kilku zawodników, którzy jednym strzałem potrafią odmienić losy meczu. A tak wogóle to nie lubię trenera Hiszpanów Kursy na Szwecja +0,5 w okolicach 2.30 jak najbardziej do grania. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2418844 - 15/06/2008 00:11
[Re: devlin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Hiszpanie w rezerwowym skladzie? Najpierw niech wygraja ze szwecja. Z przepiegu meczu z Rosja nie wynikala taka przewaga jaka jest widoczna w wyniku.
Dzis rosja za 2.3 remis szwecji za 3.85 Dokładnie Devlin ,jezeli chodzi o Hiszpanię. genialny Xavi nie zawsze musi mieć swój dzien ,chociaz On ponizej pewnego poziomu nigdy nie schodzi ,nawet wtedy ,gdy gra dla Seleccion Prawdziwą wartość Hiszpanii zobaczymy w fazie pucharowej i ja daleki jestem od wykrzykiwania "ochów i achów" na cześć druzyny stetryczałego ćwoka ,Aragonesa. Ruscy zrobili powazny bład w pierwszym meczu ,nie wykorzystali słabości przeciwnika w jednym z elementów gry. Mianowicie - nie zagrali presingiem ,zostawili Hiszpanom za duzo miejsca. Ze Szwedami tak nie bedzie ,spodziewam sie bardzo twardego meczu,momentami wrecz nudnego. Mimo to jednak typuje over.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|