#2451955 - 28/06/2008 01:18
Re: Rozmowy o polskiej piłce [5]
[Re: kfjatek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Jacek Kadziński - coś więcej o tym graczu? To wychowanek? Widzę, że rozegrał cały mecz i patrząc na ustawienie, to jest to prawy obrońca.
Grajek z Młodj Ekstraklasy, podobnie jak Białożyt. Syn prezesa. Rozumiem, że to nie jest jakiś wielki talent?
|
Do góry
|
|
|
|
#2452151 - 28/06/2008 02:13
[Re: Mindman]
|
old hand
Meldunek: 03/05/2006
|
"Zarząd klubu przypomina, że w wyjazdach będą mogły uczestniczyć jedynie osoby posiadające Kartę Kibica i bilet na mecz, nie objęte zakazem stadionowym."
takie coś to ma być ta wyciągnięta ręka??
Sorry, ale to dalsza próba inwigilacji środowiska.
Quinteros z chorobą ojca kłamał. O Kadzińskim nikt raczej zbyt wiele nie napisze, ponieważ poza grupą entuzjastów, obserwującą mecze młodej ekstraklasy, reszta nie ma pojęcia o jego istnieniu, a co dopiero o grze ;-).
Lech naprawdę mocną paczke zmontował na ten sezon. Sporo jednak zależy od osłabień Wisły czy walka o mistrzostwo rozstrzygnie się później niż w minionym sezonie.
|
Do góry
|
|
|
|
#2452847 - 28/06/2008 05:10
[Re: podstawek]
|
old hand
|
pozostawić kwestie wyjazdów w rękach kibiców
jeśli jesteś niekumaty,a na takiego wyglądasz to nawet nie zadawaj sobie trudu i nie odpisuj.
|
Do góry
|
|
|
|
#2452917 - 28/06/2008 05:31
[Re: podstawek]
|
old hand
|
Nie przestali organizować wyjazdów, tylko przestali zamawiać bilety, uniemożliwiając pojawienie się na meczach fanom Legii. A to spora różnica.
U nas wszystkim zajmuje się stowarzyszenie WL. Klub się nie wtrąca w kwestie kibicowskie. Czy to dobre posunięcie? Odpowiedz sobie sam.
Wybacz, ale wszelka inwigilacja w tym środowisku nie jest mile widziana. To taka fundamentalna zasada, i nie ma znaczenia czy jesteś z SKLW czy nie.
Zresztą to nie moje podwórko, ale życzę Wam jak najlepiej, bo niestety wszelkie represje i ograniczenia zabijają duch kibicowania.
|
Do góry
|
|
|
|
#2453498 - 28/06/2008 20:52
[Re: s_LP]
|
Carpal Tunnel
|
http://www.korona-kielce.pl/gol.php?&page=wiadomosc&nr=10282&l="Jak na razie nie mam żadnych konkretnych informacji od zawodników, że chcą odchodzić z zespołu w razie niekorzystnej dla nas decyzji Wydziału Dyscypliny – uspokaja trener kielczan" Obawiam się jednak, że nie do końca Jest grupa zawodników, która nie będzie raczej chciała grać w 2 lidze. Czekamy na decyzję Wielkich Braci Misiów Ona wiele wyjaśni.
|
Do góry
|
|
|
|
#2455112 - 29/06/2008 18:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Czekamy na decyzję Wielkich Braci Misiów Ona wiele wyjaśni. Słyszałem, że decyzja już nieoficjalnie zapadła Korona degradacja, tylko od nich zależy kiedy spadną. Jeśli się odwołają spadną na koniec sezonu. Oficjalnie wszystkie dezyje pierwszego lipca. Ciekawe co na to canal+, im się raczej nie uśmiecha powtórka z Zagłebia Sosnowiec i kolejny dostawca punktów w ekstraklasie, a takim zostanie Korona. Jak przycisną PZPN to mogą nawet przesunąć rozpoczęcie rozgrywek by tylko Korona poleciała. Jutro za to decyzja w sprawie Pogoni Szczecin.
|
Do góry
|
|
|
|
#2455136 - 29/06/2008 18:45
[Re: Kameleon]
|
Carpal Tunnel
|
Czekamy na decyzję Wielkich Braci Misiów Ona wiele wyjaśni. Słyszałem, że decyzja już nieoficjalnie zapadła Korona degradacja, tylko od nich zależy kiedy spadną. Jeśli się odwołają spadną na koniec sezonu. Oficjalnie wszystkie dezyje pierwszego lipca. Ciekawe co na to canal+, im się raczej nie uśmiecha powtórka z Zagłebia Sosnowiec i kolejny dostawca punktów w ekstraklasie, a takim zostanie Korona. ad 1 Tak jak już kiedyś pisałem na forum: jako kibic Korony paradoksalnie chciałbym degradacji już teraz Im szybciej odpokutujemy, tym lepiej. Poza tym cała masa frustratów tylko czeka na pretekst i gadki w stylu: " A Korupter kupował i jest w ekstraklasie, pewnie tą decyzję też teraz kupił" itp (sic!) Jak dla mnie: degradacja i jak najszybszy powrót do normalności. ad 2 Gwarantuje Ci, że nawet jeżeli Korona miałaby być zdegradowana na koniec sezonu, to nie byłaby w nim takim dostarczycielem punktów jak Ci się wydaje Obyśmy jednak nie musieli tego sprawdzać i oby wszystko rozstrzygnęło się jak najszybciej.
|
Do góry
|
|
|
|
#2455285 - 29/06/2008 20:47
|
old hand
|
Jedna mała uwaga - sytuacja z poprzedniego sezonu, przerabiana z Zagłębiem Sosnowiec była chora, i wątpie, żeby podobny zabieg wykonano ponownie. Z myśleniem w PZPN nic się pewnie nie zmieniło, ale właśnie presja sponsorów, może okazać się tutaj kluczowa. Natomiast co się tyczy dostarczania punktów - niekoniecznie tak musi być, czego przykładem jest Zagłębie Lubin.
Pogoń - super by było gdyby wrócili do ligi, miło wspominam wszystkie wypady do Szczecina, jednak chyba wszyscy woleliby, aby odbyło się to w wyniku sportowej walki.
|
Do góry
|
|
|
|
#2458583 - 01/07/2008 05:25
[Re: Chaoz]
|
Carpal Tunnel
|
http://pilkanozna.pl/news.php?ID=92910Ładnie to zaczyna wyglądać w Zabrzu. Plany bardzo ambitne. Jakoś do końca ... ciężko mi uwierzyć w ich spełnienie. Ale mimo wszystko się cieszę. Wszystko co prowadzi do wyrównania i podniesienia poziomu naszej pożal się ekstraklasy, jest ok.
|
Do góry
|
|
|
|
#2459611 - 01/07/2008 23:32
[Re: Chaoz]
|
Carpal Tunnel
|
Zgadza się. http://pilkanozna.pl/news.php?ID=92933Jak już pisałem - jako kibic Korony cieszę się z takiego rozwiązania Zaczynamy nowy etap. Teraz być może kilku zawodników odejdzie. Ale nic to - spokojnie mamy szansę po sezonie wrócić. Trzeba ogrywać bardzo zdolną młodzież i zostawić tylko tych, którzy naprawdę są gotowi z tym klubem być na dobre i na złe. Apropo młodzieży - to naprawdę mamy zdolną: http://www.korona-kielce.pl/gol.php?&page=wiadomosc&nr=10285&l=Poza tym, wyniki dotychczasowych sparingów mogą się podobać: 3:0 GKS Bełchatów 2:1 Znicz Pruszków 4:0 Lechia Gdańsk Oczywiście to tylko sparingi, ale ja jestem optymistą. Złocisto-krwiści powrócą do ekstraklasy po tym sezonie BYŁA BĘDZIE JEST KORONA MKS!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|