Witam. Moj nick (zaznaczam od razu na wstepie, ze nick ten jest moim jedynym i nigdy nie mialem zadnego innego) to HenkSiracius.
Pare miesiecy temu moje konto zostalo z przyczyn niezaleznych ode mnie zablokowane. Probowalem te sprawe wyjasnic, miedzy
innymi z Platinim (ktoremu pragne z tego miejsca podziekowac za probe pomocy i czas mi poswiecony). Dowiedzialem sie od niego, ze moje konto zostalo zablokowane przez moderatora (do dzisiaj nie wiem jakiego) z powodu tego, ze moje IP pokrylo sie z IP znanego niegdys na tym forum Zvonimira. Chcialbym zapytac z tego miejsca jak to jest mozliwe?! wyjasnienie jest proste, moim dostawca internetowym jest Telekomunikacja Polska SA, w zwiazku z tym po kazdym podlaczeniu/odlaczeniu Neostrady TP moje IP ulega zmianie.. (dynamiczne IP). uwazam wiec, ze istnieje mozliwosc, iz ktoregos razu moje IP pokrylo sie z IP zvonka.
Czytalem w archiwalnym temacie mecz.pl (bodajze "bany i ostrzezenia- dyskusja) ze niektorzy moderatorzy: m.in. lupus i kiedys biszop potrafia po numerze IP znalezc kazdego. uwazam wiec za blad zbanowanie mojego konta. Dynamiczne Ip stwarza wiele mozliwosci dla moderatorow na sprawne wyjasnienie tej sprawy, wystarczylo byc moze przejrzec historie logowan zeby zobaczyc ze za kazdym razem logowalem sie z innego IP...
Przez pogloski o tym, iz jestem Zvonimirem (taka nagla transformacja?) moje imie na tym forum zostalo zszargane (wszyscy wiedza kim na forum byl zvonimir). na tym forum prowadzilem temat z typami, ktory przynosil przez pewien czas stale zyski, pisalem sporadycznie analizy. udzielalem sie rowniez w dziale TiO (niektorym wyraznie to przeszkadzalo, ale czy to jest zabronione?).
Z tego miejsca prosze bardzo mocno o przywrocenie mnie do lask i oczyszczenie mojego imienia na tym zacnym forum. w moim zyciu zaszly pewne zmiany i bardzo chcialbym wrocic rowniez na to forum, ktore bylo swego czasu moim drugim domem (internetowym). w kazdej chwili jestem w stanie udowodnic swoja tozsamosc (przeslac zaufanemu moderatorow skany dowodu, paszportu, legitymacji).
Prosze o pozytywne rozpatrzenie sprawy oraz dziekuje za poswiecony mi czas.
Pozdrawiam, HenkSiracius.
post wyslany za prosba koleki HenkSiraciusa.