No cóż zostałem wywołany do tablicy więc zaczynamy:
Po pierwsze - pytałem za co nie w kontekście tego za co ja konkretnie dostałem ostrzeżenie bo to wiem, tylko w kontekście braku obiektywizmu bo w tym samym topiku inny user pozwolił sobie na dwie uwagi typu chwd Szachtarowi oraz coś o ciotach, szczegóły
TU . Efekt? Tylko upomnienie bez ostrzeżenia.
Po drugie - po chwili sam przyznałem, że mnie poniosło:
TU . Faktycznie przesadziłem i nie ma o czym dyskutowac w tej kwesti.
Po trzecie skoro Oli uważa, że ktoś kto rzucił RAZ mięsem jest prostakiem i cwokiem to nie mam pytań. Rozumiem w takim razie, że prostakami jest dla niego mnóstwo osób z tego forum bo tylko wczoraj po fightingu Jacka Bąka poleciało trochę "mięsa" w topiku o piłce na quasi. Ocenianie kogoś przez pryzmat JEDNEGO posta z 1500 pozwala mi wyrobic sobie opinię na jego temat. Jestem na forum ponad 3 lata, nie miałem do tej pory upomnienia, nie bluzgałem, raz się zapomniałem, jestem prostakiem, nie należą mi się przeprosiny
Po czwarte - ciekawe czy gdybym ja zwrócił uwagę Modowi, że rzucił przekleństwem, ten by odpowiedział, ja mu na to, że za jajco, a potem że jest prostakiem to dziś mógłbym pisac tego posta czy już nie? Pewnie szybciutko BAN dla mnie by poleciał. No, ale cóż ja jestem zwykłym userem więc co wolno wojewodzie to nie tobie....
Po piąte - radzę zwrócic ponownie uwagę na to co wkleiłem na początku. Widzę, że nie wszyscy z wypowiadających się to zrobili... Ja cały czas pisałem do Oliego w formie grzecznościowej tymczasem on jechał ze mną jak z podartym prześcieradłem. Pytam się kto mu dał takie prawo? Czy jego jako moda kultura nie obowiązauje wobec innych userów? Ja zachowałem się niewłaściwie ok, ale NIKOGO nie obraziłem personalnie więc chyba jest różnica? Parę osób narzeka na Rafała08 jako moderatora tymczasem on sam sobie dał ostrzeżenie jak obraził pewną osobę w polemice z nim.
To tyle z mojej strony. Tak jak pisałem mam 30 lat i nie pozwolę sobie na obrażanie mnie jeśli ja nikogo nie obrażam dlatego poruszyłem tu ten problem.