Witam,
znajomy pozwolil mi skorzystac z tego konta, ktore kiedys zalozyl, wiec moze napisze sam w swoim imieniu.
Moj stary nick to Exp, zbanowany przez wyrazanie sie wulgarnie na QC, posiadalem 2 nastepne nicki, ktore zostaly banowane bez zadnego powodu, bez uprzedzenia, wiec postanowilem po dlugim okresie nie udzielania sie zwrocic sie do kolegi, abym mogl poprosic o odbanowanie.
Wiem, ze sa tu osoby ktore nie darza mnie sympatia, ale pewnie sa i tacy z ktorymi zawsze dobrze wymienialo mi sie poglady. Chcialbym przede wszystkim moc uczestniczyc w konkursie tenisowym, w ktorym bralem udzial kilka razy, a w ktorym nie zawsze dopisuje frekwencja, chcialbym wymieniac sie doswiadczeniem, ktore napewno mam, bo coraz wiecej tutaj mlodych mniej doswiadczonych graczy, ktorzy maja wiele pytan a nie zawsze widac odpowiedzi. Nie chcial bym juz wyladowywac sie wulgaryzmami na QC bo nikomu to na dobre nie wychodzi, mam juz coraz mniej wlosow
Mozna by bylo pisac wiecej i wiecej, ale nie w tym rzecz, chcialbym wrocic na forum, bo gdzies tu czytalem jak ktos pisal o resocjalizacji, mysle ze juz zbyt dlugo ona trwa, i mam nadzieje, ze podzielicie moje zdanie.
Dzieki i Pozdrawiam,
Exp