#259514 - 16/03/2005 10:57
Re: Jakie funkcje/opcje przydałyby się na forum?
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/09/2003
|
Quote:
tylko jak masz w szkole za dużo dwój czy jedynek to cie z czasem z niej wywalą...
No właśnie o tym pisałem... ilość postów nic nie znaczy i nei wiem czemu wiele osób się tym tak przesadnie rajcuje...
Quote:
Quasi-czat jest niepotrzebny, bo sluży tylko spamowaniu.
Złe rozumowanie. Służy wspólnemu emocjonowaniu się meczami, a także nieraz pomaga znaleźć stronę do live czy wyniku. Spamowanie to nie quasi-chat tylko użytkownicy. Dlaczego eliminować dział forum zamiast osoby spamujące ? Tego nie jestem w stanie zrozumieć...
Quote:
A userzy którzy spamują w tym dziale z czasem się przenoszą także na inne i tam też spamują. a takto można by się nich pozbyć.
Myślisz, że jak pod blokiem są 4 ławki a Ty zlikwidujesz jedną, to dresiarze nie będą przesiadywać na pozostałych trzech ?
ps: CHCEMY POWROTU EDYCJI POSTÓW JAK ZA STARYCH DOBRYCH CZASÓW
|
Do góry
|
|
|
|
#259518 - 24/03/2005 11:06
|
1
Meldunek: 21/05/2003
|
Dobrym rozwiązaniem byłoby zlikwidowanie liczby wiadomości w profilu użtkownika (tzn nie wyświetlanie tych danych, najlepiej zrobić taką opcję w panelu administrcyjnym aby można było to bezproblemowo wyłączyć i wyłączyć wg upodobań administratora ) - nie wiem czy jest dostępna taka opcja w danej chwili Mogłoby rozwiązać to wiele problemów a roboty jest przy tym na 60 sekund Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#259527 - 11/02/2006 15:18
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/03/2005
|
Quote:
bardzo brakuje edycji postów...ta która jest,jest do niczego,narazie to tylko moderatorzy moga edytować posty,co nie raz robią
Podpisuje sie pod tym. jakos nie umie zrozumiec dlacego jest ta opcja zablokowana?? Moge zrozumiec w konkursach czy PP, ale w innych dzialach??
|
Do góry
|
|
|
|
#259530 - 11/02/2006 19:25
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/03/2005
|
Quote:
Gdybyście dokładnie czytali tematy to byście zrozumieli czemu nie ma edycji. Na dzień dzisiejszy w sofcie jest tego typu dziura, że po wprowadzeniu możliwości edycji swoich postów, taki edytowany post nie zostanie 'naznaczony' tzn, nikt nie będzie wiedział czy post był edytowany czy nie. Na mecz.pl jest multum konkursów, więc na dzień dzisiejszy edycja nie wchodzi w gre. Może w innym software forum się to zmieni.
Schranzer
W takim razie wersja UBB.threads™ 6.4, mimo, iz jest starsza, bardziej mi sie podoba
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#259531 - 13/02/2006 14:49
|
1
Meldunek: 21/05/2003
|
Quote:
Kiedyś nie mieliśmy nawet avatarów a te są chyba wystarczające jeśli chodzi o dodanie trochę "kolorów".
Chciałbym mieć taki avatar, ale cóż - za duży rozmiar a raczej za duże wymagania
|
Do góry
|
|
|
|
#259532 - 12/03/2006 18:23
|
old hand
Meldunek: 14/12/2004
|
Quote:
Popatrz np na autokacik. Tam sa podpisy, ale chyba tylko do 160znakow, natomiast umieszczenie obrazkow jest zablokowane. I taka opcja tutaj bylaby w sam raz, takie cos mi sie podoba, bo jak patrze na popisy na menstennis to mnie krew zalewa
Popieram kolege! Można by tam wpisywać użytkowników lub numery gg które oszukują przy wymianach (lub analogicznie, takich userów którym można zaufać). A jeśli nie można "mechanicznie" zablokować wstawiania grafik w takich podpisach to możnaby przy okienku gdzie by się umieszczało taki podpis (w profilu uzytkownika) umieścić informację że wklejanie grafik jest niedozwolone (i ban of corz ). Myślę, że to pomysł co najmniej warty rozpatrzenia...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|