Strona 4 z 19 < 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 >
Opcje tematu
#2627018 - 30/09/2008 07:52 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: herkules]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003

Do góry
Bonus: Unibet
#2627019 - 30/09/2008 07:56 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: herkules]
Hajzel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2006
Originally Posted By: herkules
http://www.eswinoujscie.pl/galeria/445-flota-winoujcie-wisa-pock-4-1-1-0-zadyma-po-meczu.html

pytanie dla wszystkich broniących policje w tym temacie :

Gdzie oni biegli jeśli całą awanture zaczeli kibice Wisły to czy nie powinni iśc na ich sektor lub w ich kierunku a oni polecieli w lewa strone w strone biegnych kibiców z Floty ??? ja tego nie czaje

proste i logiczne jest koniec meczu to rozgania się gospodarzy
żeby później spokojnie zająć się przyjezdnymi ;\)

Do góry
#2627020 - 30/09/2008 07:56 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Goget]
ssaczu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2007
Kazdego takiego jelopa bym wzial, przetracil mu kregoslup i niech sie skur... mecza do konca zycia na wozkach inwalidzkich.

Tyle mojego komenatrza w tym temacie \:\)

Do góry
#2627022 - 30/09/2008 08:01 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Hajzel]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2004
Originally Posted By: Hajzel
http://www.eswinoujscie.pl/galeria/445-flota-winoujcie-wisa-pock-4-1-1-0-zadyma-po-meczu.html

Gdzie oni biegli jeśli całą awanture zaczeli kibice Wisły to czy nie powinni iśc na ich sektor lub w ich kierunku a oni polecieli w lewa strone w strone biegnych kibiców z Floty ??? ja tego nie czaje

proste i logiczne jest koniec meczu to rozgania się gospodarzy
żeby później spokojnie zająć się przyjezdnymi ;\)
tylko ze gospodarze do aktywnych w tym czasie nie należeli ;\) Pozatym jak dla mnie ta rozmowa jest bez sensu bo avantury sa i będa i nie tylko w Polsce bo i:
http://pl.youtube.com/watch?v=nUhtETFgMy8

czy ostatni mecz Barcelony. I wiele innych przykładów. Ludzie są tacy a nie inni . Pozatym teraz masz sektory rodzinne i tam raczej w paape nie dostaniesz za przeproszeniem.

Do góry
#2627023 - 30/09/2008 08:13 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Hajzel]
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005

A dlaczego w ogóle Ci ludzie weszli na stadion? Bo z tego co widzę to nie po to, żeby obejrzeć mecz...

Do góry
#2627026 - 30/09/2008 08:17 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: micha$]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: micha$

A dlaczego w ogóle Ci ludzie weszli na stadion? Bo z tego co widzę to nie po to, żeby obejrzeć mecz...
kupili bilet ;\) chyba to wolny kraj placisz i wchodzisz . To może mała ankieta przed wejsciem na mecz w stylu : masz zamiar zrobic zafyme ? ile razy rozpetałeś zadyme ? jesteś grzeczny na meczu ? nie popadajmy w skrajność.

Do góry
#2627027 - 30/09/2008 08:19 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: herkules]
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Nie taniej by im było ustawić się gdzieś poza stadionem?

Do góry
#2627038 - 30/09/2008 09:01 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: herkules]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003

kupili bilet ;\) chyba to wolny kraj placisz i wchodzisz . To może mała ankieta przed wejsciem na mecz w stylu : masz zamiar zrobic zafyme ? ile razy rozpetałeś zadyme ? jesteś grzeczny na meczu ? nie popadajmy w skrajność.

O, ku.rwa.
Czyli wchodząc do burdelu mogę skatować panienkę...przecież zapłaciłem, nie popadajmy w skrajności, mamy wolny kraj, a co za różnica że zapłaciłem za usługę seksualną, sam sobie bonusik zafundowałem...

nie widzisz róznicy??
ja Ci napiszę, różnica jest taka że ochrona w lokalu Cie tak urządzi że nigdy wiecej nie pomyślisz o czyś równie glupim, a na stadionie policja Cie spałuje ale ciebie bedzie to cieszyć i będzie się czym chwalić...o kur.rwa, mam bliznę z np: Sosnowca, najpierw zatankowaliśmy za free na pobliskiej stacji, a pozniej mieliśmy "akcję" przed wejściem bo byliśmy naje.bani i ochrona nas nie chciała wpuścic, a przecież zapłaciliśmy za bilety...

Ot, różnica, kibic, klient, obaj zapłacili za zupełnie coś innego niż sobie wymyślili i pózniej zdziwienie, narzekanie, ze nie w tą stronę, że byli zli, ze policja to chuje...i trwa wieczna wojna i już wszyscy zapomnieli o co chodzi, a to chodzi tylko o głupotę.

Chcesz o tym porozmawiać??

Do góry
#2627130 - 30/09/2008 16:19 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Master.com back]
Misza_SB Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 14/12/2006
Originally Posted By: Master.com back
Originally Posted By: [T
-error]
Originally Posted By: Master.com back
Jutro w ogóle będzie padało?

Ma dżdżyć.

Czyli mniej niż deszcz, więcej niż mżawka.

A w ogóle wiecie jaki jest mianownik od słowa dżdżyć? \:\)

Do góry
#2627136 - 30/09/2008 16:25 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Misza_SB]
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Dżdża ...

Do góry
#2627139 - 30/09/2008 16:27 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: [T]-error]
Misza_SB Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 14/12/2006
NIE! W mianowniku jest to słowo "dyżdż" - kiedyś słyszałem w radio :).

Do góry
#2627198 - 30/09/2008 17:18 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Biszop]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Biszop

O, ku.rwa.
Czyli wchodząc do burdelu mogę skatować panienkę...przecież zapłaciłem, nie popadajmy w skrajności, mamy wolny kraj, a co za różnica że zapłaciłem za usługę seksualną, sam sobie bonusik zafundowałem...

nie widzisz róznicy??
ja Ci napiszę, różnica jest taka że ochrona w lokalu Cie tak urządzi że nigdy wiecej nie pomyślisz o czyś równie glupim, a na stadionie policja Cie spałuje ale ciebie bedzie to cieszyć i będzie się czym chwalić...o kur.rwa, mam bliznę z np: Sosnowca, najpierw zatankowaliśmy za free na pobliskiej stacji, a pozniej mieliśmy "akcję" przed wejściem bo byliśmy naje.bani i ochrona nas nie chciała wpuścic, a przecież zapłaciliśmy za bilety...

Ot, różnica, kibic, klient, obaj zapłacili za zupełnie coś innego niż sobie wymyślili i pózniej zdziwienie, narzekanie, ze nie w tą stronę, że byli zli, ze policja to chuje...i trwa wieczna wojna i już wszyscy zapomnieli o co chodzi, a to chodzi tylko o głupotę.

nie popieram awanturników to na wstepie. Filmik pokazałem w jednym celu Policja w Polsce potrafi jedynie w skrajnych przypadkach co najwyżej lać tych co są w zasiegu swojej pałki lub broni gładkolufowej a nie jak to sie robi w cywilizowanych krajach wygarniac z tłumu te najbardziej agresywne jednoski. Polska jest jaka jest niby obowiazek kupowania biletu maja kluby czyli jakaś kontrola powinna byc nad tym kto jedzie z ich kibiców. Tak naprawde potem każdy rączki umywa od odpowiedzialności mówiac ze to bandyci . To po co jest zorganizowana sprzedasz biletów przez klub ? Problem awantur nie jest nowy w latach 90 było tego jeszzce wiecej i na wieksza skale . Teraz takie zadymy na stadionach tylko i wylacznie sa efektem zabłysnięcia w gazetce TO MY KIBICE bo inaczej tego nie potrafie okreslic. Ci co lubia sie lać to sie leja po lasach, polanach a potem razem pija wódke nie narażając postronne osoby na problemy. Takie Włochy też maja problerm z bandytami nie szukajac daleko tacy kibice Napoli porwali pociąg aby dostac sie na mecz i to nie byla grupa 200 osób tylko 1500 w samym pociagu. Po meczy prezes Napoli podziekowal kibicom za przybycie . http://pl.youtube.com/watch?v=xVczsn...eature=related

Przykładów można wielie podać . Do czego zmierzam. Każdy w tej dyskusji ma racje i Ci którym awantury na stadionie sie nie podobaja i ci którzy jako element stadionowego świata zaliczaja bluzaganie i wyzywanie kibiców przyjezdnych. Dla mnie taka banda cwaniaczków jak ostatnio z Plocka jest poprostu smieszna . Nic wspólnego z prawdziwym hoolsem nie maja . Najpier oddzielmy idiotów od kibiców potem rozmawiajmy o kulturze na stadionie

Do góry
#2627225 - 30/09/2008 17:32 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: herkules]
AGASSI Offline
Knockin' On Heaven's Door

Meldunek: 21/03/2007

Przykładów można wielie podać . Do czego zmierzam. Każdy w tej dyskusji ma racje i Ci którym awantury na stadionie sie nie podobaja i ci którzy jako element stadionowego świata zaliczaja bluzaganie i wyzywanie kibiców przyjezdnych. Dla mnie taka banda cwaniaczków jak ostatnio z Plocka jest poprostu smieszna . Nic wspólnego z prawdziwym hoolsem nie maja . Najpier oddzielmy idiotów od kibiców potem rozmawiajmy o kulturze na stadionie
zgoda tylko jak wytłumaczysz sporej grupie hools,że są idiotami a nie prawdziwymi hools ?

Do góry
#2627265 - 30/09/2008 18:07 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: AGASSI]
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
kolejna mega akcja nafciarzy, biją dziadów na trybunach... elo elo elo, wypas

heeheheheheheh - zenada ale nie pierwszy raz, wiec nie ma sie co dziwic

Do góry
#2627497 - 30/09/2008 20:58 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: JuN]
Blackman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/06/2004
To jak przedstawiani są kibice w mediach mija się z PRAWDĄ.
ostatnie zatrzymanie kibiców Legii w dniu meczu derbowego przez polcijantów. Zwykła prowokacja, nawet Kaczyński potrafił głęboko zwątpić w słuszność zachowania mundurowych - i nie ważne czy było to zagranie pod publiczke Kaczorka.
Sytuacja z Majdanem i Świerczewskim - telewizja publiczna przedstawiła materiały filmowe z tego wydarzenia, na których widać jak bezmyślnie zachowują się "stróże prawa". Tymczasem mundurowi na wizji brną dalej w swoich klamstwach.
Sytuacja z kibicami GKSU Katowice, czy świeższa sprawa kibiców Ruchu Chorzów to również udowodnione (lub niedługo udowodnione) na drodze sądowej przyklady złego wykonywania zawodu policjanta. Dlaczego tak się dzieje ? Dziś żeby zostać policjantem nie musisz wykazywać się choćby przeciętną inteligencją, trafiają tam ludzie którzy chcą się odreagować, można wnioskować to urazami z dzieciństwa, problemami rodzinnymi, chorobą umysłową.
Takich przykładów można podawć dziesiątki, setki.
Nie kwestionujcie tego bo ja nie kwestionuje durnych zachowań chulganów.
Chuligani narażający normalnych ludzi na niebezpieczeństwo - to jest beeeeeeeee, niech to działa w drugą strone kiedy to policja prowokuje, obraża, bije, okrada dlatego głębokie CHWDP takim jak tu : http://pl.youtube.com/watch?v=DtfK6k2LqcY (1;08 - 1;20 ) z resztą sam bylem swiadkiem jak kilkuletnie dziecko dostaje gazem po oczach,

amk jeśli chodzi o korupcje, sram na to troche, ja kocham i wierze w mój klub, a nie w panią prezes czy trenera.
Dla mnie atmosfera piłkarskiego meczu czy u siebie czy na wyjezdzie jest czyms co mi pomaga. To jest zjawisko niesamowite - dla niektorych bardziej lub mniej, wyjasnione już tez z punktu widzenia psychologicznego, ale to ;To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć;
Więc jesli cos sie nie podoba - siedz dalej w domu przed monitorem i narzekaj, gówno mnie to obchodzi bo nic tu twoje gadanie nie zmieni - na szczęście. Bo nie da sie porownac meczu pilki noznej z siatkówką czy z kibicami ktorzy wymieniają sie koszulkami ze szwabami wczesniej pykając sobie wspolne fotki.

Do góry
#2627528 - 30/09/2008 21:33 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Blackman]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Originally Posted By: Blackman
Dlaczego tak się dzieje ? Dziś żeby zostać policjantem nie musisz wykazywać się choćby przeciętną inteligencją, trafiają tam ludzie którzy chcą się odreagować, można wnioskować to urazami z dzieciństwa, problemami rodzinnymi, chorobą umysłową.

Używając słowa policjant trochę za bardzo uogólniasz. W policji pracuje masa dobrze wykształconych ludzi, dzięki którym duża część różnej maści bandytów siedzi za kratami. W tym temacie mowa o oddziałach prewencyjnych i tutaj faktycznie nie ma dużych wymagań. Z drugiej strony nie dziw się, że tacy ludzie tam trafiają, bo nie każdy jest na tyle głupi, żeby narażać swoje zdrowie za kilkaset złotych i użerać się z chuliganami. Taki stan rzeczy normalni kibice zawdzięczają właśnie swoim kolegom. Dopóki na stadionach i na mieście nie będzie porządku z chuliganami, dopóty w prewencji będą pracować tacy idioci, którzy nie patrzą kogo biją po plecach.

Do góry
#2627592 - 30/09/2008 22:27 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: herkules]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003

O, ku.rwa.

nie widzisz róznicy??

nie popieram awanturników to na wstepie. Filmik pokazałem w jednym celu Policja w Polsce potrafi jedynie w skrajnych przypadkach co najwyżej lać tych co są w zasiegu swojej pałki lub broni gładkolufowej a nie jak to sie robi w cywilizowanych krajach wygarniac z tłumu te najbardziej agresywne jednoski. Polska jest jaka jest niby obowiazek kupowania biletu maja kluby czyli jakaś kontrola powinna byc nad tym kto jedzie z ich kibiców. Tak naprawde potem każdy rączki umywa od odpowiedzialności mówiac ze to bandyci . To po co jest zorganizowana sprzedasz biletów przez klub ? Problem awantur nie jest nowy w latach 90 było tego jeszzce wiecej i na wieksza skale . Teraz takie zadymy na stadionach tylko i wylacznie sa efektem zabłysnięcia w gazetce TO MY KIBICE bo inaczej tego nie potrafie okreslic. Ci co lubia sie lać to sie leja po lasach, polanach a potem razem pija wódke nie narażając postronne osoby na problemy. Takie Włochy też maja problerm z bandytami nie szukajac daleko tacy kibice Napoli porwali pociąg aby dostac sie na mecz i to nie byla grupa 200 osób tylko 1500 w samym pociagu. Po meczy prezes Napoli podziekowal kibicom za przybycie . http://pl.youtube.com/watch?v=xVczsn...eature=related

Co ma piernik do wiatraka?? Bo głupi najzwyczajniej w świecie jestem jak ta tabaka w rogu
Kupienie biletu upoważnia do robienia głupich rzeczy?? Tak czy nie, bo ja odniosłem się do Twojej poprzedniej wypowiedzi i uzyskałem jakiś wykład i nijak nie wiem do czego go przypiąć.

Wiec jeszcze raz, kupuję bilet na mecz i upoważnia mnie do wyrwania krzesełka/ławki, wbiegnięcia na murawę, rzucaniu czym popadnie i napierdalania we wszystko co się rusza, ma niebieski mundur albo inny uniform świadczący o tym że ów jegomość nie jest "po naszej stronie"??

Nie zamierzam bronić policji, niech się sami bronią, widzę że nie są aniołami, nie zamierzam też atakować bez podstaw kibiców ale czy mylę się że są spore grupy podające się za kibiców, a są najzwyczajniejszym bydłem które zamiast wpuszczać na stadion należy odtransportować do rzezni bo o ile sami się napierd.alają po krzakach to ich problem ale jak zaczynają się rozpędzać i szkodzić innym kibicom, ludziom to już przestaje być tylo ich problemem...

Bronicie z zawziętością godną podziwu grupy, jak twierdzicie wcale nie tak licznej w imie czego?? Barw klubowych?? Barw które bezczeszczą ci kretyni tacy jak np w Wilnie, przecież część z nich znasz i co? identyfikujesz się z nimi, są "ziomalami" bo maja ten sam szalik co Ty??

jeśli tak to szczerze współczuje kolegów, zresztą to Ty sam opowiadałeś jak to na wyjezdzie "ekipy" tankują za free na stacjach bo zamiast iść do kasy wsiadają i spierd.alają na mecz "ukochanej" drużyny, swoja drogą fantastyczny objaw miłości.

Nie czepiam się kibiców jako takich i kto ma choć troche poukładane w głowie zrozumie, chodzi mi o tych którzy mienią się kibicami, a są najzwyklejszymi kretynami,
zresztą choćby tu na małej w sumie próbce widać że kibicami są ludzie dojrzali, mający rodziny, normalne zycie, i od lat kibicują swojej drużynie niezależnie od tego w której lidze gra, czy pada deszcz, śnieg czy jest piękne słońce czy przyjechała Legia czy jakieś kartofle z Pcimia Dolnego,
do nich mam wiele szacunku bo wisi mi czy zaśpiewali je.bać PZPN czy kolendę w grudniu, nie przekraczają pewnych norm obyczajowych których przekroczenie automatycznie nominuje ich z miana kibica do miana kretyna.

Twoj wywód udowodnił tyle co nic ale chętnie podyskutuję dalej na jakieś konkrety, jeśli masz zapraszam, jeśli nie masz odpuścmy bo szkoda mojego i Twojego czasu, możesz wklejić jeszcze milion linków jaka to policja jest zła tylko pamiętaj, gdzie drwa rąbią tam wióry lecą,

i nie jest to obrona policji, mam ich gdzieś ale mam porzekonanie graniczące z pewnością że będę mogł spokojnie pójść ulicą i mnie żaden niebiski nie zaczepi, czy taką samą pewność mam trafiając na grupkę "kibiców"?

Do góry
#2627675 - 30/09/2008 23:36 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Biszop]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006

Do góry
#2627796 - 01/10/2008 00:28 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Biszop]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Co ma piernik do wiatraka?? Bo głupi najzwyczajniej w świecie jestem jak ta tabaka w rogu
Kupienie biletu upoważnia do robienia głupich rzeczy?? Tak czy nie, bo ja odniosłem się do Twojej poprzedniej wypowiedzi i uzyskałem jakiś wykład i nijak nie wiem do czego go przypiąć.

Wiec jeszcze raz, kupuję bilet na mecz i upoważnia mnie do wyrwania krzesełka/ławki, wbiegnięcia na murawę, rzucaniu czym popadnie i napierdalania we wszystko co się rusza, ma niebieski mundur albo inny uniform świadczący o tym że ów jegomość nie jest "po naszej stronie"??

Nie zamierzam bronić policji, niech się sami bronią, widzę że nie są aniołami, nie zamierzam też atakować bez podstaw kibiców ale czy mylę się że są spore grupy podające się za kibiców, a są najzwyczajniejszym bydłem które zamiast wpuszczać na stadion należy odtransportować do rzezni bo o ile sami się napierd.alają po krzakach to ich problem ale jak zaczynają się rozpędzać i szkodzić innym kibicom, ludziom to już przestaje być tylo ich problemem...

Bronicie z zawziętością godną podziwu grupy, jak twierdzicie wcale nie tak licznej w imie czego?? Barw klubowych?? Barw które bezczeszczą ci kretyni tacy jak np w Wilnie, przecież część z nich znasz i co? identyfikujesz się z nimi, są "ziomalami" bo maja ten sam szalik co Ty??

jeśli tak to szczerze współczuje kolegów, zresztą to Ty sam opowiadałeś jak to na wyjezdzie "ekipy" tankują za free na stacjach bo zamiast iść do kasy wsiadają i spierd.alają na mecz "ukochanej" drużyny, swoja drogą fantastyczny objaw miłości.

Nie czepiam się kibiców jako takich i kto ma choć troche poukładane w głowie zrozumie, chodzi mi o tych którzy mienią się kibicami, a są najzwyklejszymi kretynami,
zresztą choćby tu na małej w sumie próbce widać że kibicami są ludzie dojrzali, mający rodziny, normalne zycie, i od lat kibicują swojej drużynie niezależnie od tego w której lidze gra, czy pada deszcz, śnieg czy jest piękne słońce czy przyjechała Legia czy jakieś kartofle z Pcimia Dolnego,
do nich mam wiele szacunku bo wisi mi czy zaśpiewali je.bać PZPN czy kolendę w grudniu, nie przekraczają pewnych norm obyczajowych których przekroczenie automatycznie nominuje ich z miana kibica do miana kretyna.

Twoj wywód udowodnił tyle co nic ale chętnie podyskutuję dalej na jakieś konkrety, jeśli masz zapraszam, jeśli nie masz odpuścmy bo szkoda mojego i Twojego czasu, możesz wklejić jeszcze milion linków jaka to policja jest zła tylko pamiętaj, gdzie drwa rąbią tam wióry lecą,

i nie jest to obrona policji, mam ich gdzieś ale mam porzekonanie graniczące z pewnością że będę mogł spokojnie pójść ulicą i mnie żaden niebiski nie zaczepi, czy taką samą pewność mam trafiając na grupkę "kibiców"?
Widze ,że szeroko poruszyłeś aspekt mojego prywatnego kibicowania . A wiec po koleji : co do opowieści o stacji faktycznie tak było ale każdy był świadomy tego faktu ,że za tydzień pojawi sie odpowiednia faktura do zapłaty przyniesiona przez dzielnicowego. Grzecznie zostało wszystko uregulowane nikt nie ucierpial w tej całej sytuacji wiec nie czuje sie zbirem i bandyta. Czepiasz sie sytuacji z Wilna byłem z 4 osobami które jawnie nie uczestniczyły w tych zajściach wiec wypraszam sobie łączenie mnie z tym całym zajściem. Nigdy oficjalnie nie przyznałem sie ,ze jestem dumny z sytuacji w Wilnie i nigdy jej nie popierałem . I wogóle co ma piernik do wiatraka ,że jestem kibicem Legii to w ten sposób automatycznie popieram wszystkie wybryki kibiców tego klubu. Tak jak Ty jestes kibicem Romy też nie popierasz ich wybryków . Chyba sie zagalopowałes w swoich osądach. Co do mojego stwierdzenia ,że kupili bilet ? twój przykład co do burdelu chyba lekko nie trafny. Jaką masz gwarancje ,że koleś kupi usługe pójdzie pobije dame lekkich obyczajów ? Piszesz ,że wtedy ochrona tym sie zajmnie no i co z tego ? pobija Go a on za 2 miesiace pójdzie do innej agencji i zrobi to samo ? może to lubi nikt tego nie wie widząc go w drzwiach. Wracajac do meczu ktoś musiał im to sprzedac , ktos musiał sie liczyc z konsekfencjami zwiazanymi z taką grupa ludzi . Po to jest ochrona po to jest policja po to sa tworzone listy kibiców przed meczem aby to jakos kontrolować i takie osoby byc może pod wpływem alkoholu nie były wpuszczane na obiekt sportowy. Wszyscy nagle dostaja oświecenia jak pojawia sie problem. Zamiast na starcie go rozwiazywać. Czasy sa takie a nie inne. Jak nie dostaniesz w morde na stadionie to dostaniesz na ulicy w nocy . Nie poradzimy nic na bandy gówniarzy którzy mocni sa w kupie po alko lub amfie a gdy sa sami to udaja grzecznych chlopców. Jakoś Lech potrafi w wiekszosci zapanować nad wyjazdowiczami to samo jest uskuteczniane w innych klubach. Od lat 90 nikt nie potrafi w Polsce skutecznie rozwiązać tego problemu. Pewnie wsadzac wszystkich jak popadnie tylko gdzie ? . Każdy daje za przykład Anglie . Tylko ,że tam dość radykalnie sie z tym rozprawiono. Nie mieszajmy w tej dyskusji konkretne kluby bo to mija sie z celem . Tyle z mojej strony

Do góry
#2627841 - 01/10/2008 00:51 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: herkules]
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
najlepszy była tam ochrona \:D najlepiej sie schować na boisku i niech leją dziadków

Do góry
Strona 4 z 19 < 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 >

Moderator:  Biszop, rafal08