Strona 9 z 19 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 18 19 >
Opcje tematu
#2631211 - 02/10/2008 19:37 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Blackman]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003

Reasumując.
Nie ma problemu, wszystko jest ok, kibice walczą pod Grunwaldem, policja ma hitlerowskie metody,
kibice oddają krew, policja leje pałami na oślep,
kibice zbierają fundusze na rzecz "łysego" który siedzi bo policja się pomyliła i złapała go kiedy przeprowadzał staruszkę przez pasy, a następnie wnosił jej zakupy po schodach na 10 piętro bo winda była zepsuta przez ...oczywiście funkkcjonariuszy policji którzy jadąc chwilę wcześniej wydłubali wszystkie przyciski bo myśleli że to dropsy,
kibice organizują zbiórki śmieci, a policja organizuję obławę na potulnych jak baranki, niewinnych kibiców bo myśleli że szykują się do spalenia na stosie miłościwie im panującego króla Michała L. znanego również "cwanym siwcem", nie mylić z ministrem.

Nie da się tutaj nic uzyskać, zero rozmowy bo każdy ma swoje flagowe argumenty i się ich trzyma jak ślepiec poręczy,
Ani jedna strona nie chce przyznać że robi masę złych rzeczy i mimo że nawet ci mniej ortodoksyjni po cichu przyznają że zadymiarzy debili nie brakuje to nie zamierzają z tym nic zrobić bo od tego jest policja \:D a wiec łapska w kieszeń, wzrok w drugą strone i udajemy że to wina policji...

wpadnie taki ziomal z drugim i obśmiewa jakiś tekst z bóg wie jakiej gazety i heja bo Bąk to dupa i zapewne należał mu się wpie.rdol, a w ogóle to nie byli kibice tylko pracownicy poznańskiej gazowni którym się nie podobało że Jacek ma nazwisko ..."niebezpieczne".

Ale to i tak się nie liczy bo nie powiedziałem tego w ryj to nie powiedziałem nic ;\)

Ziomal, wez tabletkę, połóż się, do meczu troche Ci przejdzie.

Do góry
Bonus: Unibet
#2631220 - 02/10/2008 19:46 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: AGASSI]
Hajzel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2006
Originally Posted By: AGASSI
Originally Posted By: [T
-error]Moralność Kalego, o czym tu z wami dyskutować?

posłuże się slowami Cejrowskiego : z głupkami nie ma o czym dyskutować".

i tyle w temacie \:\) a te matołki lać ile wlezie bo niestety nie ma w Polsce prawa aby temu zapobiegło

Do góry
#2631276 - 02/10/2008 20:27 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Hajzel]
Skorpion BB Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2005
Amkwish dlaczego zły pomysł jest oddawanie krwi?Chyba nie chcesz powiedzieć że do tego typu akcji przychodzą nachlani kibice.Tak samo zbiórki na domy dziecka.Co w tym złego?Tylko dlatego jest to złe bo kibice?Bez sensu

Do góry
#2631281 - 02/10/2008 20:31 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Hajzel]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
O, w pokerka online gramy \:\) A to nielegalne chyba? Wbrew prawu znaczy sie? A Urzad Skarbowy sie nie interesowal? Cos powinni chyba zrobic z tymi, ktorzy czerpia zyski z nielegalnego hazardu okradajac reszte przykladnych obywateli? Ladnych pare banieczek do budzetu nie trafia. Taki na ten przyklad domiar przypierdolic. W USA sobie poradzili z szemranym obstawianiem. I na leczenie przymusowe zabrac tych hazardzistow - najpierw graja, pozniej domy przegrywaja, a na koncu pozyczac przychodza. Kula w leb i po sprawie.

Do góry
#2631291 - 02/10/2008 20:40 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
Mindman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/01/2005
Originally Posted By: Wychowany_Na_Nalewce
O, w pokerka online gramy \:\) A to nielegalne chyba? Wbrew prawu znaczy sie? A Urzad Skarbowy sie nie interesowal? Cos powinni chyba zrobic z tymi, ktorzy czerpia zyski z nielegalnego hazardu okradajac reszte przykladnych obywateli? Ladnych pare banieczek do budzetu nie trafia. Taki na ten przyklad domiar przypierdolic. W USA sobie poradzili z szemranym obstawianiem. I na leczenie przymusowe zabrac tych hazardzistow - najpierw graja, pozniej domy przegrywaja, a na koncu pozyczac przychodza. Kula w leb i po sprawie.

Kiedyś już się wypowiadałem w tym temacie, napisałem co myślę i nie zamierzam się powtarzać. Teraz jedynie temat obserwuję i jako w miarę obiektywny obserwator, muszę przyznać, że naprawdę przednia riposta Ci wyszła WNN. Bez ironii, serio.

Do góry
#2631301 - 02/10/2008 20:47 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
Hajzel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2006

jeśli państwo unormuje tą sytuację chętnie odprowadzę podatek a matołki nie zapłacą za zniszczenie mienia itp ;\) więc lać ile wlezie..

Do góry
#2631308 - 02/10/2008 20:50 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Hajzel]
Skorpion BB Offline
Carpal Tunnel

Hajzel jeżeli państwo unormuje tą sytuacje to "matołki" zapłacą za szkody \:\)

Do góry
#2631315 - 02/10/2008 20:58 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
AGASSI Offline
Knockin' On Heaven's Door

Meldunek: 21/03/2007
ktoś Ci to musiał napisać \:D ps. w USA policja przy takich zadymach wystrzelałby Was jak kaczki...i po kłopocie.

Do góry
#2631333 - 02/10/2008 21:11 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Biszop]
ziomal-111 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/04/2004
Originally Posted By: Biszop

wpadnie taki ziomal z drugim i obśmiewa jakiś tekst z bóg wie jakiej gazety i heja bo Bąk to dupa i zapewne należał mu się wpie.rdol, a w ogóle to nie byli kibice tylko pracownicy poznańskiej gazowni którym się nie podobało że Jacek ma nazwisko ..."niebezpieczne".

Ziomal, wez tabletkę, połóż się, do meczu troche Ci przejdzie.

A czy ktoś Bąka uderzył ? Czy ja napisałem ze należał mu się wpie*dol ? Napisałem tylko dlaczego takie wp.pl wypisuje brednie ze napadli go pseudokibice Lecha.

Tabletek brać nie musze, nie mam powodów

Do góry
#2631340 - 02/10/2008 21:17 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: ziomal-111]
lupus Offline
antimadrista

Nie nabijaj. \:p

Do góry
#2631345 - 02/10/2008 21:25 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: lupus]
ziomal-111 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/04/2004
Biszop może kiedys będzie okazja podyskutowac przy piwie. Np na fecie z okazji majstra.

Nie nabijam

Do góry
#2631350 - 02/10/2008 21:27 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: ziomal-111]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Originally Posted By: ziomal-111
Biszop może kiedys będzie okazja podyskutowac przy piwie. Np na fecie z okazji majstra.

Nie nabijam

Wymyśl inną okazję bo się nie napijemy piwa \:D

Do góry
#2631359 - 02/10/2008 21:33 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Skorpion BB]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: Skorpion BB
Amkwish dlaczego zły pomysł jest oddawanie krwi?Chyba nie chcesz powiedzieć że do tego typu akcji przychodzą nachlani kibice.Tak samo zbiórki na domy dziecka.Co w tym złego?Tylko dlatego jest to złe bo kibice?Bez sensu

Nie ,tylko dopóki wiekszość osób bedzie postrzegała KIBICÓW przez pryzmat stadionowej hołoty ,dopoty kazda taka akcja bedzie wołaniem konajacego na puszczy ,wobec kolejnych wybryków bandy imbecyli.

Powiedz mi ,oczym bardziej sie trabi ,czy o jakiejś akcji typu oddawania krwi czy o kolejnym "wyczynie" prostactwa ?

I pamietaj ,ze dla 95% tzw. społeczeństwa i jedna i druga akcje wykonali....kibice.

Zamiast starac sie w jakis sposób wyeliminować hałastre ze swojego grona ,wielu z Was jej broni, bo....policja biej KIBICÓW ,prasa pisze brednie o KIBICACH.

Rozumujac w ten sposób robicie wszystko ,by Was nadal utożsamiano z hołotą ,wiec miejcie pretensje do siebie.

Na wiosne na stadionie Betisu jakis debil rzucił butelke wody na murawe i ciezko zranił bramkarza gosci.
Ochroniarzom sprawce wskazali....KIBICE i pomogli cwoka wyprowadzic ze stadionu.

Wy pewnie udawalibyscie ,ze nie wiecie o co chodzi ,bo...nie jestescie kapusiami ,prawda ? \:D

Potem rozczulalibyscie sie nad tym ,jak to zła policja zlała bydlaka i bezprawnie skasowała mu nagranie na komórce

Jak Was na to stac ,to pomyslcie, co Was rózni od KIBICÓW Betisu.

Do góry
#2631442 - 02/10/2008 22:17 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Biszop]
Blackman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/06/2004
Originally Posted By: Biszop

Reasumując.
Nie ma problemu, wszystko jest ok, kibice walczą pod Grunwaldem, policja ma hitlerowskie metody,
kibice oddają krew, policja leje pałami na oślep,
kibice zbierają fundusze na rzecz "łysego" który siedzi bo policja się pomyliła i złapała go kiedy przeprowadzał staruszkę przez pasy, a następnie wnosił jej zakupy po schodach na 10 piętro bo winda była zepsuta przez ...oczywiście funkkcjonariuszy policji którzy jadąc chwilę wcześniej wydłubali wszystkie przyciski bo myśleli że to dropsy,
kibice organizują zbiórki śmieci, a policja organizuję obławę na potulnych jak baranki, niewinnych kibiców bo myśleli że szykują się do spalenia na stosie miłościwie im panującego króla Michała L. znanego również "cwanym siwcem", nie mylić z ministrem.

uważaj bo wyk(i)pisz
i Ty chciałes poważnie pogadać \:\)

Do góry
#2631445 - 02/10/2008 22:18 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Blackman]
Blackman Offline
Carpal Tunnel

Quote:
Zamiast starac sie w jakis sposób wyeliminować hałastre ze swojego grona ,wielu z Was jej broni, bo....policja biej KIBICÓW ,prasa pisze brednie o KIBICACH.

"tutaj rządzi prawo pięści, twarde pięści tu nie zginą"

cytat, bo zaraz sraczki dostaniecie

Do góry
#2631448 - 02/10/2008 22:20 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Blackman]
Biszop Offline

Zadałem Ci pytanie, odpowiedziałeś?
Nie zauważyłem.

Biszopy nie kipią;-) spokojna Twoja rozczochrana

Do góry
#2631455 - 02/10/2008 22:25 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Biszop]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Blackman poza sucharami to co wnosisz do dyskusji?

Do góry
#2631458 - 02/10/2008 22:27 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Blackman]
Blackman Offline
Carpal Tunnel

post pod postem ale mam to w dupie

mam koleszke pracującego w gazecie ******
przygotował artykuł oparty na faktach na temat wydarzenia dotyczącego zatrzymania kbicow Legii w Warszawie
oczywiscie to nie przeszło, zadecydowano sie wybrać pikantniejszą wersje o zamachu kiboli, 'lepiej się sprzedaje ,to nic ze troche podkolorowalismy... '

wiec amk zapewniam ze o kibicach dobrze tutaj nikt nie bedzie pisał

i tak mam to w dupie, zakładam kaptur i ide wywracac smietniki, zaczepiać staruszki, kraść zegarki, tylko do tego jestem zdolny bo jestem kibicem.

Do góry
#2631466 - 02/10/2008 22:31 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Blackman]
Blackman Offline
Carpal Tunnel

ok Experto, mówie pas ;]
chyba ze pojawi sie ktos kompetentny ;]

na koniec życze wszystkim więcej dystansu

Do góry
#2631471 - 02/10/2008 22:33 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Blackman]
Biszop Offline

No to w końcu odpowiesz na pytanie czy uważasz ze możesz śmiało pomijać, a następnie narzekać na brak powagi?
Nie wiem ile masz lat ale lepiej uważaj z tą sraczką;-)

Do góry
Strona 9 z 19 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 18 19 >

Moderator:  Biszop, rafal08