Strona 16 z 19 < 1 2 ... 14 15 16 17 18 19 >
Opcje tematu
#2652041 - 12/10/2008 18:02 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: Wychowany_Na_Nalewce

I dobrze mi z tym ,a takich jak Ty mam.......i tyle

Bardzo ladnie \:\) Zadalem merytoryczne pytanie - zamiast odpowiedzi dowiedzialem sie, ze kolega ma mnie w dupie (nie jestem tak pruderyjny, zeby kropkowac). [/quote]

Nie jestes również tak inteligentny ,by odczytać ,ze kropki zostawiają adwersarzowi mozliwość wyboru.

Ja predzej pomyslałbym o "w głebokim powazaniu" lub "gdzieś" i Bóg mi swiadkiem ,że nie zakończenie przewodu pokarmowego było mi w głowie \:\)

Takich jak Ty i Czarny Człowiek z bojówki Giertycha jestescie klasycznym przykładem tzw. kibolstwa ,z kibicami nie majacego nic wspólnego.

Czy to nie dziwne ,ze niepochlebne zdanie mają o Was zarówno ci ,ktorych nazywacie piknikami ,ci którzy moga śmiało nazywac sie kibicami ,jaki i ci ,którzy stoja na uboczu i piłki noznej nie traktuja jak nabozeństwa.

Prymitywni ,sfrustrowani własna głupota i niemocą ,silni jestescie tylko w grupie.

Wszedzie robicie chlew i do tych pustych łbów Wam nawet nie przyjdzie ,ze Wasza "działalność" przynosi klubom wiecej szkody niz pożytku.

To Wy swoimi kretyńskimi poczynaniami powodujecie ,ze kluby sa wykluczane z rozgrywek.
Zamykanie stadionów przez wasze wybryki uszczupla klubowe budżety ,podobnie zreszta jak koszty zwiazane z naprawa szkód ,jakie wyrzadza stadionowe bydło.

Poniewaz w wiekszości jesteście nieukami ,więc jak kazdy nieuk zadroscicie ludziom ,którzy sie wykształcili ,którzy maja dobra prace i żyja godnie.
Zabójstwo studenta matematyki z Krakowa doskonale ilustruje przeciwko komu wyładowujecie swoje frustracje.
Studencik w okularkach na rowerku - jeb go bejsbolem ,frajera - prawda ?

Nic wiec dziwnego ,ze szczurzarnie typu młodzież wszechpolska stanowią doskonałe przytulisko dla takiej hołoty.

Tak sie mozna "zrealizować" ,ponarzekac ,jaka to ta Polska zażydzona ,ile tu brudasów i...biznesmenów \:D

Tylko WY macie prawo "kibicować".
To doprawdy niedopuszczalne ,ze na stadionie zasiadają pikniki i turyści.
Przecież mecz jest tylko dla WAS \:D

Biedni głupcy.
Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego ,ze i piłkarze maja Was w głebokim powazaniu.
Wasz "model" kibicowania to juz relikt na wymarciu ,Anglia jest doskonałym przykładem ,jak mozna spacyfikowac stadionową swołocz.

Wszystko się komercjalizuje ,kazdy goni za zyskiem i nie ma co sie szarpać i z tym walczyć.
Oczywiscie mozna tego nie akceptowac ,ale i metody protestu moga byc cywilizowane.

WHITE POWER \:D

Patrioci od siedmiu bolesci ,którzy wiecej niz jednej zwrotki hymnu nie znają.
Olisadebe i Rogera pewnie bejsbolami zagoniliby do komory gazowej.
Nie bolała głowka jak strzelali bramki dla Polski ?
Nie ?
Acha ,jak boli to tylko od zbyt ciasnego kapturka ,bo przeciez nie od myslenia.

Gdyby milczaca wiekszośc społeczeństwa ,która uważa Was za śmieci była choć w 1/10 zdeterminiowana w takim stopniu jak Wy ,by zrobić drugiemu "kuku" \:\) ,to już dawno zylibyscie w slumsach albo rezerwatach i tam realizowali (ale juz tylko w swoim szacownym gronie) swoje "wizje" naprawy Polski i swiata.

Napisałem to wszystko bez emocji ,najwyższy czas ,by sobie hołota przeczytała.

Mam wrazenie ,ze kazdy kto uwaza się za prawdziwego kibica nie weźmie do siebie ani słowa.

Pozdrawiam i zegnam

amk

Do góry
Bonus: Unibet
#2652090 - 12/10/2008 18:42 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Amkwish]
Blackman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/06/2004
Quote:
Poniewaz w wiekszości jesteście nieukami ,więc jak kazdy nieuk zadroscicie ludziom ,którzy sie wykształcili ,którzy maja dobra prace i żyja godnie.

oj ździwiłbyś się mocno \:\)
w ogóle nie masz pojęcia o środowisku kibicowskim,

Quote:
Tylko WY macie prawo "kibicować".

To doprawdy niedopuszczalne ,ze na stadionie zasiadają pikniki i turyści.

piknik to wcale nie jest negatywne okreslenie
do ludzi którzy jedzą popcorn tez mam szacunek, oczywiscie nie do wszystkich, nie do takich ktorzy po złym zagraniu pilkarza 'swojej' druzyny krzyczą 'spier*...'

Quote:
Patrioci od siedmiu bolesci

chetnie przerzuciłbym sie na temat patriotyzm, kibice i nacjonalizm bardzo bym był ciekaw ile masz do powiedzenia, bo miłość do ojczyzny to cecha wrodzona i na żadnych studiach tego nie zdobędziesz

Quote:
Mam wrazenie ,ze kazdy kto uwaza się za prawdziwego kibica nie weźmie do siebie ani słowa.

OK

Do góry
#2652105 - 12/10/2008 18:46 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Blackman]
Blackman Offline
Carpal Tunnel

bo nie zrozumie kibica ten kto nim nie jest

dlatego skoncz definiowac cos co jest Ci kompletnie obce

Do góry
#2652112 - 12/10/2008 18:48 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Amkwish]
mura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006
http://sport.interia.pl/raport/elms2010/news/zadyma-na-slaskim,1193041

autor tego tekstu jest idiotą

byłem w 35, pepiki ukradli nam flagę i odpalili ognie, sami zaczęli,

cóż, polski krewki charakter sprawił że poszła odsiecz, to naturalne, krótka wymiana uprzejmości i po sprawie, rozdmuchana akcja, szybko wkroczył kordon policji, pieski trochę pofilmowały naszych i pepików, swoją drogą czesi sobie zgotowali niezły kocioł bo w rewanżu w Pradze za swoje zachowanie zostaną wg mnie srogo ukarani

nie zmienia to faktu że panowała na trynunach wspaniala atmosfera, tłumy bawiły się bardzo dobrze a momentami doping to była światowa czołówka \:\)

Do góry
#2652122 - 12/10/2008 18:53 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: mura]
Blackman Offline
Carpal Tunnel

Pepiki są troche załamani po wyjezdzie do Polski porażka na dwóch frontach \:\)

Do góry
#2652123 - 12/10/2008 18:54 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Blackman]
rivex Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/04/2005
Originally Posted By: Blackman

Jeśli chodzi o atmosferze na reprezentacji niestety jest coraz gorzej bo coraz więcej amkwish'ow biszop'ow i biznesmenów, coraz mniej fanatyków, widziałem już chinczyków w barwach POLSKI, niedługo zobacze murzynów.

Ale nie poddamy się, piłka nożna dla kibiców.
POLSKA SIŁA !!!!!!!

Tak, przecież to oczywiste, że będzie lepsza atmosfera jeśli na stadionie będzie 3 tysięce samych fanatyków niż 30k tzw. pikników.

W koncu na siatkówkę na reprezentację chodzą same pikniki i atmosfera fatalna, nie mam racji?

A poza tym należy wprowadzić nakaz sprawdzania pochodzenia osób, które zamierzają kibicować Polakom. Jeśli ktoś miał dziadka w Werhmahcie albo prababcia była z Czech to jednak sorry - ale zostaje za bramą stadionu.

Do góry
#2652139 - 12/10/2008 19:03 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: mura]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003

Brawo Polacy!! Miejmy nadzieje, ze chlopaki sie rowniez pokaza na Slowacji z dobrej strony \:\)

Do góry
#2652146 - 12/10/2008 19:06 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
mura Offline
Carpal Tunnel

tfu* w 36 oczywiście \:D

Do góry
#2652154 - 12/10/2008 19:09 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Originally Posted By: Wychowany_Na_Nalewce

Brawo Polacy!! Miejmy nadzieje, ze chlopaki sie rowniez pokaza na Slowacji z dobrej strony \:\)

ojej...to Ciebie tam nie bedzie? \:\(
Co z Ciebie za kibic...

Do góry
#2652188 - 12/10/2008 19:20 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: polskignom]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
Originally Posted By: polskignom

Co z Ciebie za kibic...

Najwyrazniej.... pseudokibic \:D \:D \:D

Do góry
#2652295 - 12/10/2008 20:04 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: mura]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
Originally Posted By: mura
http://sport.interia.pl/raport/elms2010/news/zadyma-na-slaskim,1193041

autor tego tekstu jest idiotą

byłem w 35, pepiki ukradli nam flagę i odpalili ognie, sami zaczęli,

cóż, polski krewki charakter sprawił że poszła odsiecz, to naturalne, krótka wymiana uprzejmości i po sprawie, rozdmuchana akcja, szybko wkroczył kordon policji, pieski trochę pofilmowały naszych i pepików, swoją drogą czesi sobie zgotowali niezły kocioł bo w rewanżu w Pradze za swoje zachowanie zostaną wg mnie srogo ukarani

nie zmienia to faktu że panowała na trynunach wspaniala atmosfera, tłumy bawiły się bardzo dobrze a momentami doping to była światowa czołówka \:\)

Jak widac autor tego tekstu widzi co chce widziec i co fajnie się czyta, a nie to co miało miejsce w rzeczywistości. Zastanawiam się kiedy niektórzy min. z tego topicu też zobaczą rzeczywistośc taką jaka jest naprawdę, a nie jaką kreują inni.
I nie chodzi mi tu o obronę hoolies tylko o to żeby w ocenie wszystkiego zachowac maksimum obiektywizmu.

Do góry
#2652328 - 12/10/2008 20:23 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Bullet]
polskignom Offline
Live fast, die young

Co znaczy obiektywizm w tym wypadku? Czy zeby byc obiektywnym w tym temacie nie musze przypadkiem widziec sytuacji jak widza sami "kibice"? Obawiam sie, ze musze...A stamtad jest dalej do obiektywizmu niz Ci sie wydaje...

Do góry
#2652349 - 12/10/2008 20:34 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: polskignom]
Bullet Offline
Marat Safin

Co znaczy obiektywizm w tym wypadku? Czy zeby byc obiektywnym w tym temacie nie musze przypadkiem widziec sytuacji jak widza sami "kibice"? Obawiam sie, ze musze...A stamtad jest dalej do obiektywizmu niz Ci sie wydaje...

Ależ nie o to chodzi. Niektórzy z uporem godnym lepszej sprawy wciąż piszą, że kibole to jedna dzicz i można z nimi robic wszystko. Nie godzę się na przekraczanie uprawnień przez Policję. Oni jakt nikt inny powinni przestrzegac prawa i nie ma tu znaczenia, że są to kibole. Tymczasem gro userów pisze, ze mogą z kibolami robic wszystko. W imię czego i jakich zasad ja się pytam? Bo mają przyzwolenie społeczne? A jak będzie przyzwolenie społeczne na śluby homoseksualne to też Ci sami co bronią teraz Policji bez względu na to co ta zrobi będą się przychylac do tego przyzwolenia? Nie uważam kiboli za aniołków i wiem, że mają swoje za uszami, ale wiem też, że Policja też się gubi, a tego niektórzy nie mogą lub nie chcą zauważyc.

Do góry
#2652356 - 12/10/2008 20:39 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: polskignom]
mura Offline
Carpal Tunnel

obiektywizm nie istnieje, ale liczy się prawda!!!

cytat z artykułu:

Quote:
Przez kilkanaście sekund pseudokibice próbowali znaleźć sparingpartnerów wśród czeskich kibiców, lecz ci nie wyrazili zainteresowania taką formą spędzania czasu na stadionie

a parę zdań wyżej napisał:

Quote:
W ruch poszły race, potem pięści. Na koniec krewkich półgłówków rozdzieliła policja i służby ochroniarskie

hmmm czyli nasi nie znaleźli chętnych na "taką formą spędzania czasu na stadionie " ale jednak "krewkich półgłówków rozdzieliła policja i służby ochroniarskie"
hmm. czyli Polacy bili się między sobą \:D \:D \:D

Quote:
Zaczęło się od kilku rac wrzuconych do sektora

raz - zaczęło się od tego że Czesi ukradli flagę Polski !!!!

dwa- jasne, tylko że ognie wrocławskie rzucili Czesi a nie Polacy !!!

a oto grupa grzecznych niewinnych gości, którzy jedli kiełbaski, zajadali popcorn, buczeli trąbkami i nagle bez powodu zostali zaatakowani przez bandę bezmózgich rozbójników z Polski!!!

czeskie pikniki:

jak już pisałem, autor artykułu na interii jest idiotą

Do góry
#2652383 - 12/10/2008 20:56 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Bullet]
polskignom Offline
Live fast, die young

Originally Posted By: Bullet

Ależ nie o to chodzi. Niektórzy z uporem godnym lepszej sprawy wciąż piszą, że kibole to jedna dzicz i można z nimi robic wszystko. Nie godzę się na przekraczanie uprawnień przez Policję. Oni jakt nikt inny powinni przestrzegac prawa i nie ma tu znaczenia, że są to kibole. Tymczasem gro userów pisze, ze mogą z kibolami robic wszystko. W imię czego i jakich zasad ja się pytam? Bo mają przyzwolenie społeczne? A jak będzie przyzwolenie społeczne na śluby homoseksualne to też Ci sami co bronią teraz Policji bez względu na to co ta zrobi będą się przychylac do tego przyzwolenia? Nie uważam kiboli za aniołków i wiem, że mają swoje za uszami, ale wiem też, że Policja też się gubi, a tego niektórzy nie mogą lub nie chcą zauważyc.

Przestan...nie kreuj rzeczywistosci...po co wrzucasz do jednego wora kibicow, ktorzy w imie milosci do klubu narazaja go na straty, narazaja na koszty miasta, panstwo, wsrod ktorych nie mozna przejsc bezpiecznie (jesli oczywiscie liczebnosc grupy kibicow jest co najmniej 2x wieksza), robia burdy na stadionie i poza nim z homoseksualistami.

No chyba, ze uwazasz te odchyly za podobne...

Do góry
#2652536 - 12/10/2008 22:00 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: polskignom]
Bullet Offline
Marat Safin

Originally Posted By: Bullet

Przestan...nie kreuj rzeczywistosci...po co wrzucasz do jednego wora kibicow, ktorzy w imie milosci do klubu narazaja go na straty, narazaja na koszty miasta, panstwo, wsrod ktorych nie mozna przejsc bezpiecznie (jesli oczywiscie liczebnosc grupy kibicow jest co najmniej 2x wieksza), robia burdy na stadionie i poza nim z homoseksualistami.

No chyba, ze uwazasz te odchyly za podobne...

Po to wrzucam bo obrońcy niektórych bezprawnych działań Plicji posługiwali się argumentem przyzwolenia społecznego kilka czy kilkanaście stron wczesniej w tym topiku. EOT z mojej strony dla tej dyskusji. Nikt nikogo tu nie przekona, temat uważam za wyczerpany i do zamknięcie

Do góry
#2652692 - 12/10/2008 22:35 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Bullet]
mura Offline
Carpal Tunnel

gwaoli wyjaśnienia nasza flaga szybko wraca w polskie ręce, za to jedna z flag gości na stałe zmienia właściciela ;\)

Do góry
#2652918 - 13/10/2008 00:06 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: mura]
Maldini$$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/09/2006
A co w ogóle chodziło Czechom? Zemsta za Jozina z Bazin czy coś? \:D

Do góry
#2653125 - 13/10/2008 01:45 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Maldini$$]
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Originally Posted By: Bankier$
A co w ogóle chodziło Czechom? Zemsta za Jozina z Bazin czy coś? \:D

Raczej o to, że ich nie było pod Grunwaldem ...

\:D

Do góry
#2653169 - 13/10/2008 01:57 Re: Kibole vs Policja [3] [Re: Blackman]
SOUDAL Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 27/12/2002
Originally Posted By: Blackman

...Ale nie poddamy się, piłka nożna dla kibiców...

i tu jest zgoda na wszystkich frontach

napisz nam tu wszystkim jaka jest twoja definicja kibica z ktora sie identyfikujesz, bedzie nam latwiej zrozumiec twoje stanowisko

Do góry
Strona 16 z 19 < 1 2 ... 14 15 16 17 18 19 >

Moderator:  Biszop, rafal08