#2641317 - 07/10/2008 20:07
Re: Kibole vs Policja [3]
[Re: dimes]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Blackman, czy według Ciebie prowokacja policji usprawiedliwia zadyme którą robią po takowej "kibice" ? Oni sa w stanie tylko sobie na posty odpowiadac popierajac siebie nawzajem Całe szczęście, że dimes ma same merytoryczne komentarze odnoszące się do tematu, bez niego zawartość merytoryczna spadłaby tu do 0 ...
|
Do góry
|
|
|
|
#2641355 - 07/10/2008 20:22
[Re: Mindman]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Całe szczęście, że dimes ma same merytoryczne komentarze odnoszące się do tematu, bez niego zawartość merytoryczna spadłaby tu do 0 ... Czy do zera to nie wiem, ale z pewnoscia kilka osob wypunktowalo niezle tzw "kibiców"
|
Do góry
|
|
|
|
#2641379 - 07/10/2008 20:31
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Prawda taka ze posty Biszopa, twista prawdziwi 'kibice' pomijaja, ciekawe czemu To dlatego, że posty te zawierają tak zwaną prawdę absolutną, z którą nie sposób polemizować ... PS w tym temacie nie ma dialogu, są tylko monologi. Śmiem również wątpić, że tylko jedna strona sporu (?) pomija posty drugiej ...
|
Do góry
|
|
|
|
#2641540 - 07/10/2008 21:32
[Re: podstawek]
|
veteran
Meldunek: 16/06/2003
|
ale chyba nie powiesz, że ten transparent był cacy Legioniści mieli dobrą odpowiedź : Co złego widzisz chamie w swej sto(L)icy panoramie Moim skromnym zdaniem jest to nadinterpretacja że Lech robiąc tą antyoprawę miał na myśli zniszczenia jakie zostały dokonane po stłumieniu Powstania Warszawskiego poza tym od kiedy towarzysz Walter i jemu podobni przejmują sie losem powstańców poza tym akcja ma ta na celu zyskac kilka punktów a przy okazji mozna się dojebac do klubu w którym współpraca między zarząd - kibice wyglada dosyc wzorowo i jest to obecnie jedyny klub który ma jakies sukcesy sportowe czego nie mozna powiedziec na temat tej współpracy pomiedzy KP Legia - SKLW i taki był cel tego artykułu pisanego najprawdopodobniej na zamówienie Mariusza W.
|
Do góry
|
|
|
|
#2641715 - 07/10/2008 22:45
[Re: Podroznik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/06/2004
|
Prawda taka ze posty Biszopa, twista prawdziwi 'kibice' pomijaja, ciekawe czemu Czy do zera to nie wiem, ale z pewnoscia kilka osob wypunktowalo niezle tzw "kibiców" kłapnij jeden z drugim delikatnie mówiąc ten pierwszy nich idzie do okulsity drugi to pijawka więc niech idzie to weterynarza chcociaz nie wiem czy coś CI pomogą na chorą głowe 'głuptaski', na posty i twista i biszopa odpisywałem kiedy byłem w stanie po mojej ostatniej dluzszej wypowiedz postanowilem sie nie udzielac, druga strona w wiekszosci siedziała cicho wiec uznalem ze sie z tym zgadzają nie ma pięknych kobiet bez brzydkich i tak samo nie ma pseudokibiców bez kibiców
|
Do góry
|
|
|
|
#2641723 - 07/10/2008 22:51
[Re: Blackman]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
i tak samo nie ma pseudokibiców bez kibiców
nie ma rozy bez kolcow..
|
Do góry
|
|
|
|
#2641753 - 07/10/2008 23:22
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
kłapnij jeden z drugim delikatnie mówiąc ten pierwszy nich idzie do okulsity drugi to pijawka więc niech idzie to weterynarza chcociaz nie wiem czy coś CI pomogą na chorą głowe
'głuptaski', na posty i twista i biszopa odpisywałem kiedy byłem w stanie po mojej ostatniej dluzszej wypowiedz postanowilem sie nie udzielac, druga strona w wiekszosci siedziała cicho wiec uznalem ze sie z tym zgadzają Chlopie wyluzj. Poczytaj regulamin forum, blzugasz od pcozatku tego tematu, gdzie nawet osoby z Toba sie nie zgadzajace tak nie czynia. Obrazasz mnie, innych uzytkownikow. Zastanow sie nad sobą.
|
Do góry
|
|
|
|
#2641775 - 07/10/2008 23:33
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/06/2004
|
Blackman bedziesz tak szalal to zrobie ci podpis pod nickiem ---> 'KOCHAM POLICJE'. Zawsze o takim marzyłem !! już
|
Do góry
|
|
|
|
#2641832 - 08/10/2008 00:19
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Prawda taka ze posty Biszopa, twista prawdziwi 'kibice' pomijaja, ciekawe czemu Czy do zera to nie wiem, ale z pewnoscia kilka osob wypunktowalo niezle tzw "kibiców" kłapnij jeden z drugim delikatnie mówiąc ten pierwszy nich idzie do okulsity drugi to pijawka więc niech idzie to weterynarza chcociaz nie wiem czy coś CI pomogą na chorą głowe 'głuptaski', na posty i twista i biszopa odpisywałem kiedy byłem w stanie po mojej ostatniej dluzszej wypowiedz postanowilem sie nie udzielac, druga strona w wiekszosci siedziała cicho wiec uznalem ze sie z tym zgadzają nie ma pięknych kobiet bez brzydkich i tak samo nie ma pseudokibiców bez kibiców Wez się stuknij w beret Sam przyznałeś że nie czytałeś wszystkich odsłon tematu wiec na jakiej podstawie próbujesz ocenić cokolwiek co napisałem?? Daj sobie siana człowieku, klapiesz w klawisze jako jedyny władny i wszechwiedzący, stawiasz innych pod sciana i strzelasz jak z automatu swoimi pseudo argumentami typu "za grunwald" i innymi mniej lub bardziej prymitywnymi. Sorry, zamilkłem w temacie bo z takimi szczekaczami jak Ty i Tobie podobni ciężko nawiązać choćby nić porozumienia bo najzwyczajniej w świecie tego nie chcesz twierdząc że tylko Twoja prawda jest jedyna i słuszna, innej nie widzisz, masz jedyny słuszny podział policja zła kibice cacy. Ja to widzę zgoła odmiennie i nie zamierzam Cie przekonwyać ani twierdzić że policja jest taka super bo mam świadomość że nie jest, a co do kibiców, są kibice i debile i ja odrózniam jednych od drugich i nie zamierzam być tak ortodoksyjny jak Ty, Chcesz bij pianę dalej, dla mnie nic z tego nie wynika, jak chcę rozwiązać problem, to siadam do rozmowy wykładam swoje racje i czekam na rzeczowe argumenty drugiej strony, a na razie tutaj jest wzajemne się ostrzeliwanie z przyczajki i flagowym Twoim tekstem jest to że siedzę przed TV i bla bla bla i juz mi sie rzygać chce bo gówno o mnie wiesz czy byłem na meczu czy tylko widziałem w telewizji i strzelasz nie dość że ślepakami to jeszcze w płot, a założę się że jak ja byłem na pierwszym swoim meczu to Ty jeszcze testowałeś linę przemieszczając się z kanapy na dywan. Swoją drogą waż słowa bo nie zamierzam się nachylać podczas ewentualnej dalszej dysputy.
|
Do góry
|
|
|
|
#2642812 - 08/10/2008 05:12
[Re: SOUDAL]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
Blackman, czy według Ciebie prowokacja policji usprawiedliwia zadyme którą robią po takowej "kibice" ? W niektórych przypadkach - z pewnością.
|
Do góry
|
|
|
|
#2643958 - 09/10/2008 00:03
[Re: kfjatek]
|
Oszust i... dzida!!!
Meldunek: 26/12/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2644255 - 09/10/2008 01:37
[Re: Cendruś]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2644360 - 09/10/2008 01:58
[Re: kfjatek]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/12/2002
|
Blackman, czy według Ciebie prowokacja policji usprawiedliwia zadyme którą robią po takowej "kibice" ? W niektórych przypadkach - z pewnością. czyli wedlug Ciebie, powibijane szyby, uszkodzone samochody, pobici przypadkowi ludzie,jest ok, bo było to konsekwencja prowokacji policji w stosunku do "kibicow" ?! Mi sie wydaje po prostu, ze "wam" tak pasuje, zeby byla "prowokacja", latwiej sie wytlumaczyc z zadymy przed opinia publiczna, a to ze przy okazji ktos ucierpi to przeciez nie "wasza" wina tylko "prowokujacej" policji.
|
Do góry
|
|
|
|
#2644828 - 09/10/2008 03:24
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/12/2002
|
Skomentujcie lepiej material zawarty w poscie Mario, zamiast pisac setny raz to samo, bo malo komu sie juz chce polemizowac. Material jest "skoloryzowany" zapewne z jednej i z drugiej strony.Oczywiscie nie popieram takiego dzialania, ale nie dlatego ze to byla ochrona tylko dlatego ze ponizanie nie powinno miec miejsca nigdy i to nie tylko w tej sytlacji. Zeby nie bylo zapowaznie to napisze teraz tak : wedlug "was kibicow" mozna usprawiedliwic dzialanie ochrony, dlaczego ? bo to byla prowokacja , tym razem ze strony kibica a nie policjanta
|
Do góry
|
|
|
|
|
|