I dobrze mi z tym ,a takich jak Ty mam.......i tyle
Bardzo ladnie
Zadalem merytoryczne pytanie - zamiast odpowiedzi dowiedzialem sie, ze kolega ma mnie w
dupie (nie jestem tak pruderyjny, zeby kropkowac). [/quote]
Nie jestes również tak inteligentny ,by odczytać ,ze kropki zostawiają adwersarzowi mozliwość wyboru.
Ja predzej pomyslałbym o "w głebokim powazaniu" lub "gdzieś" i Bóg mi swiadkiem ,że nie zakończenie przewodu pokarmowego było mi w głowie
Takich jak Ty i Czarny Człowiek z bojówki Giertycha jestescie klasycznym przykładem tzw. kibolstwa ,z kibicami nie majacego nic wspólnego.
Czy to nie dziwne ,ze niepochlebne zdanie mają o Was zarówno ci ,ktorych nazywacie piknikami ,ci którzy moga śmiało nazywac sie kibicami ,jaki i ci ,którzy stoja na uboczu i piłki noznej nie traktuja jak nabozeństwa.
Prymitywni ,sfrustrowani własna głupota i niemocą ,silni jestescie tylko w grupie.
Wszedzie robicie chlew i do tych pustych łbów Wam nawet nie przyjdzie ,ze Wasza "działalność" przynosi klubom wiecej szkody niz pożytku.
To Wy swoimi kretyńskimi poczynaniami powodujecie ,ze kluby sa wykluczane z rozgrywek.
Zamykanie stadionów przez wasze wybryki uszczupla klubowe budżety ,podobnie zreszta jak koszty zwiazane z naprawa szkód ,jakie wyrzadza stadionowe bydło.
Poniewaz w wiekszości jesteście nieukami ,więc jak kazdy nieuk zadroscicie ludziom ,którzy sie wykształcili ,którzy maja dobra prace i żyja godnie.
Zabójstwo studenta matematyki z Krakowa doskonale ilustruje przeciwko komu wyładowujecie swoje frustracje.
Studencik w okularkach na rowerku - jeb go bejsbolem ,frajera - prawda ?
Nic wiec dziwnego ,ze szczurzarnie typu młodzież wszechpolska stanowią doskonałe przytulisko dla takiej hołoty.
Tak sie mozna "zrealizować" ,ponarzekac ,jaka to ta Polska zażydzona ,ile tu brudasów i...biznesmenów
Tylko WY macie prawo "kibicować".
To doprawdy niedopuszczalne ,ze na stadionie zasiadają pikniki i turyści.
Przecież mecz jest tylko dla WAS
Biedni głupcy.
Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego ,ze i piłkarze maja Was w głebokim powazaniu.
Wasz "model" kibicowania to juz relikt na wymarciu ,Anglia jest doskonałym przykładem ,jak mozna spacyfikowac stadionową swołocz.
Wszystko się komercjalizuje ,kazdy goni za zyskiem i nie ma co sie szarpać i z tym walczyć.
Oczywiscie mozna tego nie akceptowac ,ale i metody protestu moga byc cywilizowane.
WHITE POWER
Patrioci od siedmiu bolesci ,którzy wiecej niz jednej zwrotki hymnu nie znają.
Olisadebe i Rogera pewnie bejsbolami zagoniliby do komory gazowej.
Nie bolała głowka jak strzelali bramki dla Polski ?
Nie ?
Acha ,jak boli to tylko od zbyt ciasnego kapturka ,bo przeciez nie od myslenia.
Gdyby milczaca wiekszośc społeczeństwa ,która uważa Was za śmieci była choć w 1/10 zdeterminiowana w takim stopniu jak Wy ,by zrobić drugiemu "kuku"
,to już dawno zylibyscie w slumsach albo rezerwatach i tam realizowali (ale juz tylko w swoim szacownym gronie) swoje "wizje" naprawy Polski i swiata.
Napisałem to wszystko bez emocji ,najwyższy czas ,by sobie hołota przeczytała.
Mam wrazenie ,ze kazdy kto uwaza się za prawdziwego kibica nie weźmie do siebie ani słowa.
Pozdrawiam i zegnam
amk