hehe ten czat to największa żenada jaką w życiu widziałem
A dość często tam patrze jak akurat nie jestem przy kompie to wyniki gdzieś trzeba sprawdzać
Teksty w stylu: Kokos daj coś bo się spłukałem i musze zagrać za ostatni 1000 (czasem nawet 2000 - to zależy od wyobraźni

) A kokos rzuca pierwsze z brzegu: Juve, MU, Real, Lyon, Liverpool i jeszcze z 5 innych
Potem zawsze 2 albo 3 wtapiają
Inni piszą: daj coś o kursie 7-8 bo musze za 1000 zagrać
( ja nawet jakbym grał za 1000 , to bym dał jeden mecz i to bym burze mózgu sobie przez pół dnia robił: wejdzie czy nie...) a taki artysta idzie do pracownika totomixa żeby mu dał typy

Ja bym wolał od razu na dom dziecka taką kasę oddać, przynajmniej pożytek by z tego był
A wieczorami siusiumajtki (bo kto inny może tam pisać) walą tam smsy: jee dzisiaj 860 do przodu, Grisza daj coś na jutro
Słowem jeszcze nigdy nie widziałem żeby moderator trafił wszystki swoje typy - zwykle podaje z 7 "najpopularniejszych" z czego wchodza 3 może 4
Po prostu wyciąganie kasy od naiwnych dzieciaków, a dla tych co na to patrzą - jaja jak berety
P.S. A zobaczcie na strone 778 - tam piszą dzieci w podobnym wieku, tylko o ilorazie inteligencji mniejszym niz moja dwutygodniowa skarpeta