Niestety przychodzą chwile kiedy trzeba zakrzyknąć -
Revolución o muerte!! I niestety zarówno Dział Brytyjski jak i BC bez KOnstruktora - to już nie jest ten dział Brytyjski i ten BC . Jak dla mnie byłaby to tylko namiastka..czas wspomnień byłej świetności...To było by zbyt smutne doświadczenie. Nasza typerska brytyjska oaza pośród forumowych piasków typerskiej Pustyni Q-chat i TiO - i tak z czasem zostałaby zasypana. A ja nie chcę być jak ostatni Beduin , który ze łzą w oku patrzy jak zdycha mu ostatni wielbłąd i jak więdnie ostatnia palma daktylowa.
A więc i na mnie przyszedł czas decyzji. Ubolewam bardzo , że opuszczam konkurs w trakcie - co z takim gniewem w oku piętnowałem....Ubolewam , że rezygnując z dalszego uczestnictwa niewątpliwie odbieram część satysfakcji ze sportowej rywalizacji moim kolegom z BC. Przepraszam. Tego naprawdę żałuję. I to jest naprawdę na 100% poważnie.
Ale pora opuścić zamek Nottingham. Zamierzam z KOnstruktorem zamieszkać w Sherwood i tam walczyć o :
WOLNOŚĆ WASZĄ Y NASZĄ
KOnstruktor rzecz oczywista z tym tekstem nie ma nic wspólnego.Co więcej on mnie pewnie za ten tekst opierdoli...
Tekst jest jedynie wynikiem przemyśleń i stwierdzeń samego autora czyli mnie. KOnkludując - niestety też rezygnuję.
Do zobaczenia w lepszym świecie